جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان اسنو.
    ستاره دار (1)
    • Jul 2020
    • 1992

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    دوست عزيز،

من به شما جريان آدان تحليل رو توضيح دادم و اگو گوش شنوا نداريد مشكل از جاي ديگر هست...اشاره كردم هيچ راهي وجود نداشت چون ادمين ادان تحليل به دليل شكايتي كه به خاطر مطلب من بود به مشكل مي خوردند و ما بهترين تصميم رو در جلسه مديران گرفتيم... حالا شما مو رو ببين وقتي من پيچش مو رو برات بازگو كردم... من و مهرداد هميشه دوست بوديم و هستيم... بايد جوري عمل ميشد كه شكايت از ادمين انجمن نشه... ديگه متوجه نميشيد مشكل من نيست!

شب بخير

اقای بهزادی سلام

اقای مهرداد خالقی خودشون کارگزاری تو زنجان زدن درسته ؟ مال خودشون هستش یا شریک هستن
    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1589

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
      شما ظاهراً اصلا از سیاست چیزی سر در نمی آورید!

در تمامی دوره های ریاست جمهوری فکر می کنید پولی که صرف تبلیغات برای نفر بعدی میشه از کجا تهیه میشه؟

بله خیلی ساده هست ولی باید تو بطن ماجرا بوده باشید تا این را بدانید

با پولشویی همین افرادی که الان طرفدار روحانی هستند دارند پولهای کلان تهیه می کنند برای دوره بعدی که برای فردی که خودشان می خواهند تبلیغات انجام دهند

من کاری به اینکه چه فردی رییس جمهور می شه ندارم . چون اصلا فرقی هم نمیکنه که چه فردی رییس جمهور بشه

الان به جای روحانی فرد دیگری رییس جمهور بود فرقی می کرد ؟

خداییش اونهایی که تصورات این چنینی دارند چگونه اصلا چنین چیزی را تصور می کنند؟

تمامی تصمیمات توسط نظام گرفته میشه و رییس جمهور مترسکی بیش نیست . پس فرقی هم نداره چه فردی رییس جمهور میشد یا رییس جمهور بعدی کیه

الان خیلی ها دارند پولهای آنچنانی در می آورند . همین طرفدارهای روحانی که در راس مدیریت هستند . مردم عادی را من کاری ندارم .

اصلا اینها مردم برایشان مهم نیستند

مردمی که تحت فشار زندگی می کنند و خیلی ها پول کرایه خانه و خورد و خوراک روزانه شان را هم ندارند

به خدا مردم کارشان از با سیلی صورتشان را سرخ نگه داشتن هم گذشته

دیگی که واسه ی من نجوشه می خوام سرسگ توش بجوشه
      ببینید جناب.
      در این که سیستم فاسده و این مسایل که شکی نیست.
      اما حرف من یه چیز دیگه س.
      چرا هنوز یه عده دارن از روحانی حمایت می کنن.

متاسفانه یه عده این قدر که روی ایشون تعصب دارن روی ناموسشون ندارن.
      تا یه کنایه کوچیک بهش می شه رگ گردنشون باد می کنه.

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
        یعنی شما واقعا اینقدر ساده اید که فکر میکنید که نفعی که از بورس بما رسیده از صدقه روحانیست؟!یعنی شما به طور متوسط نگاه کنید همونقدر که دارایی ماها بالا رفته اگر زرنگی خودمون نباشه!! همش پای تورم رفته.از پرایدی که از 27-28 تومن پارسال به 150 تومن!!! واقعا فکر میکتید کسی منتفع شده؟!
        فرض کن اون بنده خذایی که پارسال 30 تومن پول خرید پراید داشته و گذاشته تو بورس حالا نگیم ضرر نکرده که اکثرا توی ضررن بخضوض که هر کی توی این یکسال اخیر آمده آکاهی بورسی نداشته و قطعا در پایین هرم سود بورس هستن بگیم به اندازه شاخص کل سود کرده باشه همون 150 تومن شده که میشه همون پول پراید! تازه حرض و استراسش به کنار!!!!
        اونیکه برده در این بورس یا ازقبل بلد بوده یا رانت داشته که هیچکدام به روحانی ربطی نداره!!!
        من چنین حرفی نزدم و در پست بعدی ام توضیح بیشتری دادم. گفتم وضعیت موجود، یعنی ابر تورم حاصل از فروپاشی اقتصادی که منجر به شاخص 2 میلیونی، سکه 16 میلیونی، دلار 32 هزار تومانی و پراید 150 میلیونی شده در وضعیتی متناقض محصول بی لیاقتی سیاستمداران ماست. منتهی برخی از دوستان تصور میکنند شاخص بورس در کفه راست (حق) ترازو نشسته و باید بشه 8 میلیون، ولی سایر بازارها و تورم در کفه چپ (باطل) لمیده اند و حق بالا رفتن ندارند. حرف من اینه که همه اینها باید با هم سنجیده بشه. اگر روحانی بده - که من هم میگم به خصوص در دوره دوم بد که هیچ، افتضاح بوده - و باعث ایجاد این شرایط بوده، همین روحانی، به واسطه بی لیاقتی، باعث رونق بورس هم شده. من قضیه رو علت و معلولی میبینم. منظورم این نیست با حمایت یا دستکاری باعث رونق بورس شده - چون میبینیم از اردیبهشت به بعد که دولت وارد شد بورس هم به مرور سقوط کرد - بلکه منظورم اینه که به خاطر ابرتورم ایجاد شده و رشد غیر معقول بازارهای موازی که حاصل بی لیاقتی سیاستمداران ما از بالا تا پایینه، بورس هم رونق گرفت. «همه یا هیچ»، حرف من اینه. وگرنه گفتم ترجیح من شاخص 50 هزاری، دلار 3 هزاری، سکه 950 هزاری و پراید 15 میلیون تومانیه.

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

مجله نیویورک تایمز
          ترامپ که با کاهش اقبال روزافزون در نظرسنجی ها روبرو می باشد ، در نتیجه یأس از مردم تقاضای رای دادن میکند ، و در نتیجه دشمنان را به سختی مورد حمله قرار می دهد و تئوری های دروغین توطئه را گسترش می دهد.
          ترامپ در کمپین خود در پنسیلوانیا ستایشگران زیادی پیدا کرد ، اما به نظر می رسد که وی برای به دست آوردن آرا ناامید شده است.
          به طور کلی ، هنگامی که یک نامزد شروع به التماس برای گرفتن رای می کند ، نشانه خوبی نیست.اما این همان کاری است که ترامپ شب گذشته انجام داد ، هنگامی که او برای حمایت از نامزدی خود از یک انجمن مهم در پنسیلوانیا برای به دست آوردن رای طلب کمک کرد.
          "انجمن زنان حومه پنسیلوانیا ، لطفاً مرا دوست بدارید؟ لطفا لطفا"
          آخرین ویرایش توسط zess؛ 2020/10/15, 13:54.

نظر

• Bourse-Plan
            عضو فعال
            • Jun 2020
            • 491

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
            من چنین حرفی نزدم و در پست بعدی ام توضیح بیشتری دادم. گفتم وضعیت موجود، یعنی ابر تورم حاصل از فروپاشی اقتصادی که منجر به شاخص 2 میلیونی، سکه 16 میلیونی، دلار 32 هزار تومانی و پراید 150 میلیونی شده در وضعیتی متناقض محصول بی لیاقتی سیاستمداران ماست. منتهی برخی از دوستان تصور میکنند شاخص بورس در کفه راست (حق) ترازو نشسته و باید بشه 8 میلیون، ولی سایر بازارها و تورم در کفه چپ (باطل) لمیده اند و حق بالا رفتن ندارند. حرف من اینه که همه اینها باید با هم سنجیده بشه. اگر روحانی بده - که من هم میگم به خصوص در دوره دوم بد که هیچ، افتضاح بوده - و باعث ایجاد این شرایط بوده، همین روحانی، به واسطه بی لیاقتی، باعث رونق بورس هم شده. من قضیه رو علت و معلولی میبینم. منظورم این نیست با حمایت یا دستکاری باعث رونق بورس شده - چون میبینیم از اردیبهشت به بعد که دولت وارد شد بورس هم به مرور سقوط کرد - بلکه منظورم اینه که به خاطر ابرتورم ایجاد شده و رشد غیر معقول بازارهای موازی که حاصل بی لیاقتی سیاستمداران ما از بالا تا پایینه، بورس هم رونق گرفت. «همه یا هیچ»، حرف من اینه. وگرنه گفتم ترجیح من شاخص 50 هزاری، دلار 3 هزاری، سکه 950 هزاری و پراید 15 میلیون تومانیه.
            دو مطلب رو هم باید اضافه کنم:

1. اگر به تمام فعالان بورس بگن هرآنچه از سال 92 به بعد کسب کردید رو ازتون میگیریم، شاخص رو به 50 هزار واحد ریست میکنیم و دلار، سکه، مسکن، خودرو و... رو هم بر میگردونیم به همون زمان و ثابت اقتصادی رو هم تضمین میکنیم. یعنی از صفر به شکل مساوی مجدد شروع کنید، چند نفر حاضرند این شرایط رو بپذیرند؟ آیا کسانی که در بورس هستند و در عین حال از گرونی دلار و سکه شکایت دارن، حاضرن به چنین سناریویی تن بدن؟

2. همه بورسیون میگن ما کلافه شدیم از این تورم و گرونی ها، ولی در عین حال همه (فروم، کانال، پیج، سایت و...) جوری شبانه روز دعا میکنن ترامپ بیاد و طرفداران بایدن و کسایی که معتقد هستند بایدن شانس بیشتری برای انتخاب داره رو تحقیر و تمسخر میکنن که انگار نام بردن از بایدن گناه کبیره است. این، تناقض دیگه ایه که باهاش درگیریم. بالاخره ما نزول مسکن و دلار و سکه و خودرو (و در کنارش به شکل احتمالی شاخص بورس) رو میخوایم، یا میخوایم تا ابد همه اینا افسار پاره کنند. اگر هر یک از دوستان نزد خودشون به این سوال پاسخ بدن تکلیفشون با خودشون مشخص میشه. این میشه یکی به نعل زدن و یکی میخ کوفتن. در حقیقت، ما بورسی ها دلمون میخواد سوپر میلیاردر بشیم به واسطه رشد شاخص، ولی سایر بازارها درجا بزنن. خود من هم به عنوان کسی که سکه و دلاری ندارم و تقریبا همه سرمایه ام تو بورس خوابیده دوست دارم چنین بشه، ولی متاسفانه چنین سناریویی امکان پذیر نیست. این، همون چالش اخلاقیه که قبلا گفتم. «همه یا هیچ»... البته تلرانسی معقول.
            آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2020/10/15, 14:05.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

یعنی چی برگردیم به فلان سال؟ مگه برگشتنیه؟ مگه زندگی پشمکه؟
              چیزی که رفت، رفت! تموم شد.

تو ایران هم همه با هم فقیر تر شدن مگر اون شخصی که کل داراییش دلار یا طلا بوده باشه که نداریم همچین ادمی رو. حتی یک نفر هم نداربم.

افراد عادی معمولا هفتاد هشتاد درصد داراییشون ملک و خودرو هست، پولدارها و ملاکین و کارخونه دار ها هم که اکثریت داراییشون تو بیزنس هاشون بوده.

همه با هم فقیر تر شدیم چون ارزش و سود اوری بیزنس طرف هم کم شده. قیمت ملک هم اولا به اندازه دلار بالا نرفته ثانیا اصلا خریداری تو بازار نیست پس قابل تبدیل نیست.

پس همه فقر تر شدیم، البته فقیر تر شدنمون کاملا طبیعی و بدیهی هست تا دیروز نفت میفروختیم میخوردیم و هوا میکردیم، الان دیگه نفتمون رو نمیخرن.

پس دیگه نمیتونیم هوا کنیم به همین سادگی. دیگه همینه که هست

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

حتی کرونا هم نتوانسته رشد قیمت مسکن در کانادا را متوقف کند.متوسط ارزش یک خانه در کانادا در حال حاضر به حدود 530 هزار دلار آمریکا رسیده که نسبت به اواخر سال گذشته 7 درصد افزایش دارد.در تورنتو که یکی از بزرگترین حباب های املاک در دنیا رادارد، قیمت متوسط یک منزل مسکونی به حدود 670 هزار دلار آمریکا رسیده است.

نظر

• Bourse-Plan
                  عضو فعال
                  • Jun 2020
                  • 491

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                  یعنی چی برگردیم به فلان سال؟ مگه برگشتنیه؟ مگه زندگی پشمکه؟
                  چیزی که رفت، رفت! تموم شد.

تو ایران هم همه با هم فقیر تر شدن مگر اون شخصی که کل داراییش دلار یا طلا بوده باشه که نداریم همچین ادمی رو. حتی یک نفر هم نداربم.

افراد عادی معمولا هفتاد هشتاد درصد داراییشون ملک و خودرو هست، پولدارها و ملاکین و کارخونه دار ها هم که اکثریت داراییشون تو بیزنس هاشون بوده.

همه با هم فقیر تر شدیم چون ارزش و سود اوری بیزنس طرف هم کم شده. قیمت ملک هم اولا به اندازه دلار بالا نرفته ثانیا اصلا خریداری تو بازار نیست پس قابل تبدیل نیست.

پس همه فقر تر شدیم، البته فقیر تر شدنمون کاملا طبیعی و بدیهی هست تا دیروز نفت میفروختیم میخوردیم و هوا میکردیم، الان دیگه نفتمون رو نمیخرن.

پس دیگه نمیتونیم هوا کنیم به همین سادگی. دیگه همینه که هست
                  مثالی بود برای جا افتادن قضیه.
                  بله، شکی نیست همه بدبخت شدیم.

کلیت حرفم اینه: همه مگه نمی نالن از گرونی و بدبختی؟ چند درصد از بورسیون از اومدن بایدن - صرفا به عنوان کورسوی امیدی برای ثبات نصف و نیمه احتمالی - استقبال میکنن؟ من نمیگم اگر بایدن بیاد اتفاق خاصی میفته. صرفا میگم چند درصد از سهامداران (و سرمایه داران بازارهای موازی) از صمیم قلب خواستار اومدن بایدن هستن، حتی اگر 1% احتمال بهبود شرایط باشه؟ کاری هم به کلیت نظام ندارم که از پایه ایراد داره. فقط سوالم اینه چه تعداد از سهامداران، حتی اگر احتمال 1% بدن برای بهتر شدن اوضاع، موافق اومدن بایدن هستند؟ پاسخ این پرسش فکر میکنم با خوندن نظرات در فروم ها، سایت ها و کانال ها مشخص باشه.
                  آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2020/10/15, 16:05.

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

چه کسی لپ‌تاپ پسر بایدن را دزدید و به اف‌بی‌آی داد؟ - مشرق نیوز

چه کسی لپ‌تاپ پسر بایدن را دزدید و به اف‌بی‌آی داد؟
                    به گزارش مشرق، صفحه توییتر دیلی‌میل آنلاین درباره دزدیده شدن لپ‌تاپ پسر بایدن نوشت: جان پل مک ایزاک مالک فروشگاه تعمیرات لپ تاپ کسی است که اطلاعات شخصی پسر جوبایدن را به وکیل شخصی ترامپ و اف‌بی‌آی داده است تا بتواند در آستانه انتخابات برای ترامپ رای جمع کند.

وی طرفدار ترامپ بوده و از دادن پاسخ به این سوال که چگونه اطلاعات شخصی روی لپ‌تاپ را به مقامات داده خودداری کرد و گفت آنها {اف‌بی‌آی} سراغ من آمدند!

انتشار تصاویر و ایمیل‌های پسر بایدن در بحبوحه انتخابات باعث شد تا ترامپ دیشب در رالی خود در آیوا علیه بایدن سخنرانی کرده و خواستار انتشار ایمیل‌های بیشتر درباره رابطه جوبایدن و پسرش با موضوع اوکراین شود.

جولیانی وکیل ترامپ نیز قول داده تا ایمیل‌های بیشتری از وی منتشر کند که بلافاصله فاکس نیوز تعدادی از ایمیل‌ها را منتشر کرد.

دیروز نیویورک پست اولین بار تصویر پسر بایدن در حال کشیدن مواد مخدر را از روی لپ‌تاپ سرقتی منتشر کرد.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                      مثالی بود برای جا افتادن قضیه.
                      بله، شکی نیست همه بدبخت شدیم.

کلیت حرفم اینه: همه مگه نمی نالن از گرونی و بدبختی؟ چند درصد از بورسیون از اومدن بایدن - صرفا به عنوان کورسوی امیدی برای ثبات نصف و نیمه احتمالی - استقبال میکنن؟ من نمیگم اگر بایدن بیاد اتفاق خاصی میفته. صرفا میگم چند درصد از سهامداران (و سرمایه داران بازارهای موازی) از صمیم قلب خواستار اومدن بایدن هستن، حتی اگر 1% احتمال بهبود شرایط باشه؟ کاری هم به کلیت نظام ندارم که از پایه ایراد داره. فقط سوالم اینه چه تعداد از سهامداران، حتی اگر احتمال 1% بدن برای بهتر شدن اوضاع، موافق اومدن بایدن هستند؟ پاسخ این پرسش فکر میکنم با خوندن نظرات در فروم ها، سایت ها و کانال ها مشخص باشه.
                      پیام حرف شما را درک می کنم چیه اما استدلالی که مطرح کنید را قبول ندارم ربطی به پیروزی بایدن نمیتونه داشته باشه اون چیزی که مد نظر شماست.

حالا اجازه بدهید من فهم خودم را از واقعیت مردم ایران طی چند جمله خدمت شما بگم.
                      کلاً در مواجهه با بحران‌ها دو نوع برخورد داریم رویکرد اول مخصوص جماعتی هست که به دنبال فهم ریشه واقعی مشکل و برطرف کردنش هست رویکرد دوم مختص به جماعتی که فقط میخوان از زیر بار پیامدهای مشکل در برن.

در مورد ایران هم همینه اگه دقت کرده باشین عده ای همش میگن مشکل روحانی و آقای خامنه ای اینجور شخصیت های سیاسی هستن و در واقع همه بدن و فقط ما خوبیم و حیف که گرفتار اینا شدیمو و کار دیگه ای هم که از دستمون بر نمیاد بریم یه چرتی بزنیم و بعدش هم فیلممون رو ببینیم، اتفاقاً عمده‌ترین کلاهبرداران هم از همین قشر هستن، اینا اصلا استدلالشون اینه دیگران مقصرن که وجدان خودشون رو بابت دزدی ها و کلاهبرداری هایی که میکنن اروم کنن و معمولا هم ادمای خطرناکی هستن اگه برخورد داشته باشین باهاشون حالا یه معامله ای بیزنسی چیزی.

دسته دوم افرادی هستند که به دنبال فهم ریشه ای مشکل و حل اون هستند استدلال هم اینه که خب سالی ۵۰ میلیارد گاهی سالی ۱۰۰ میلیارد دلار نفت میفروختیم که حالا این درامد باید به نوعی جایگزین بشه که باز این گروه هم خودشون دو دسته هستن، دسته اول معتقدن راهش اینه هر جور شده و هر چه سریعتر به فروش نفت برگردیم. نفت بفروشیم که البته واقعا فقط نفت نیست میتونیم خاک بفروشیم ، ناموسمون رو بفروشیم، تن فروشی کنیم و کلا چیز میز واسه فروش زیاده، نظرشونم واسه من محترمه اتفاقا تن فروشی هم اسمش بده وگرنه خیلی فرقی با نفت فروشی و معدن فروشی و خام فروشی نداره اگه منصفانه بخوایم قضاوت کنیم.

دسته دیگه میگن نه باید اقتصاد رو شکوفا کنیم تولید رو افزایش بدیم بهره وری رو زیاد کنیم رانت و فساد رو کم کنیم، مدیریت رو بهینه کنیم در کل تلاشمون رو بالا ببریم که انصافا کار سختیه معلوم نیست اصلا در توان ملت ایران باشه یا نه.

باید منظر باشیم ببینیم کدوم دیدگاه پیروز میشه دیگه و کشور به کدوم سمت میره، من شخصا راه حل رو، رفع ریشه ای بحران میدونم اما بین اون دو دیدگاه دوم نظر خاصی ندارم که کدوم به نفع یا در توان ماست.
                      آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/10/15, 17:16.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

بهترین گزینه؛ پیروزی بایدن و ترامپ با هم!

?ترجیح ما در انتخابات آمریکا چیست؟ عده ای بایدن و عده ای هم ترامپ را ترجیح می دهند. واقعیت این است که ما درباره دو دشمن حرف می زنیم، دشمنانی که ثابت کردند کمترین اعتقادی به "تعامل محترمانه و برابر" ندارند. تفاوت آنها صرفا در تاکتیک است و نه راهبرد "تسلیم ایران".
                        ♦️همان ها که برای اوباما و بایدن غش و ضعف می روند، بارها برای ترامپ هم پالس فرستاده و گفته اند حتی از مذاکره در شرایط تحقیر آمیز _مانند آنچه ترامپ با رئیس جمهور صربستان کرد- استقبال می کنند! این رفتار پر خطر و خیانت آمیز، عامل اصلی تشجیع اوباما و ترامپ به تشدید فشارها بوده است.
                        ?اگر واقع گرا باشیم، نباید هیچ امیدی به دشمن بست یا با اظهار ضعف، او را برای دشمنی بیشتر به طمع انداخت. دموکرات ها بارها گفته اند که به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و آنها هم امتیازات جدید می خواهند. دموکرات ها بودند که تحریم های ویزا، کاتسا و آیسا را (زیر ساخت فشار حداکثری ترامپ) را پایه گذاری کردند.
                        ♦️منطقا، دشمنی که احمق تر است و رو بازی می کند، بر دشمنی که نقاب "تعامل" را بهانه خدعه و خنجر زدن از پشت می داند، ترجیح دارد. دموکرات ها بودند که دانشمندان ما را ترور، و تحریم های موسوم به فلج کننده را اعمال کردند. نقض برجام و تضییع حقوق ایران، در دوره همین ها آغاز شد.
                        ?ترجیح ما کدام است؟ نه پیروزی ترامپ و نه پیروزی بایدن به تنهایی: این که هر دو اعلام پیروزی کنند و زیر بار شکست نروند. ترامپ مدتهاست می گوید پیروز قطعی است. او که فرمانده کل قواست و شکست را فقط در صورت تقلب ممکن می داند، آماده زدن زیر میز است. دموکرات ها نیز درباره تقلب هشدار داده اند.
                        ♦️قرائن بسیاری هست که ترامپ در صورت شکست، آماده دوئل در کف خیابان است. او تا قبل از شیوع کرونا، خود را فاتح انتخابات می دانست چرا که کشورهای مرتجع نفتی را چابیده و چند صد میلیار دلار پول بی زحمت به آمریکا برده بود. اما کرونا، غرور و نخوت انباشته ترامپ را شکست و در آتش جنون او دمید.
                        ?مردم در اثر شدت بحران اقتصادی معترض شدند و جنایت های پلیس هم بنزین روی آتش اعتراض آنها ریخت؛ از آن طرف، ترامپ و حامیانش مدت هاست در حال تعمیق شکاف سیاسی- اجتماعی بودند. خانم موگرینی چند سال قبل هشدار داد "من جامعه آمریکا را تا این حد قطبی شده و دچار شکاف ندیده بودم".
                        ♦️ماه گذشته رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است. او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشو‌ب‌ ها» گفت: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم تنش‌ها در آستانه انتخابات (13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ".
                        ?مقامات ارشد پنتاگون ابراز نگرانی کرده اند ترامپ پس از انتخابات در اثر تشدید نا آرامی‌ ها ، ارتش را برای سرکوب وارد خیابان‌ ها کند.
                        ♦️مایکل کوهن وکیل سابق ترامپ می گوید: او اگر در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت مسالمت‌ آمیز انجام نمی‌ شود، زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست و هر کاری در توانش باشد می‌ کند تا از قدرت کنار نرود".
                        ?عمق بحران، همان است که سارکوزی رئیس‌ جمهور اسبق فرانسه گفت: "محوریت جهان در حال عبور از غرب به شرق است. ما برخلاف گذشته، بر جهان مسلط نیستیم. روی کار آمدن فردی مثل ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط است نه علت آن".

نظر

• pahlevan
                          ستاره دار (1)
                          • Sep 2020
                          • 439

چه خبر از 1% صندوق توسعه میلی
                          آیا رفته خرج ستاد حاج بایدن شه!؟

Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                            بهترین گزینه؛ پیروزی بایدن و ترامپ با هم!

?ترجیح ما در انتخابات آمریکا چیست؟ عده ای بایدن و عده ای هم ترامپ را ترجیح می دهند. واقعیت این است که ما درباره دو دشمن حرف می زنیم، دشمنانی که ثابت کردند کمترین اعتقادی به "تعامل محترمانه و برابر" ندارند. تفاوت آنها صرفا در تاکتیک است و نه راهبرد "تسلیم ایران".
                            ♦️همان ها که برای اوباما و بایدن غش و ضعف می روند، بارها برای ترامپ هم پالس فرستاده و گفته اند حتی از مذاکره در شرایط تحقیر آمیز _مانند آنچه ترامپ با رئیس جمهور صربستان کرد- استقبال می کنند! این رفتار پر خطر و خیانت آمیز، عامل اصلی تشجیع اوباما و ترامپ به تشدید فشارها بوده است.
                            ?اگر واقع گرا باشیم، نباید هیچ امیدی به دشمن بست یا با اظهار ضعف، او را برای دشمنی بیشتر به طمع انداخت. دموکرات ها بارها گفته اند که به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و آنها هم امتیازات جدید می خواهند. دموکرات ها بودند که تحریم های ویزا، کاتسا و آیسا را (زیر ساخت فشار حداکثری ترامپ) را پایه گذاری کردند.
                            ♦️منطقا، دشمنی که احمق تر است و رو بازی می کند، بر دشمنی که نقاب "تعامل" را بهانه خدعه و خنجر زدن از پشت می داند، ترجیح دارد. دموکرات ها بودند که دانشمندان ما را ترور، و تحریم های موسوم به فلج کننده را اعمال کردند. نقض برجام و تضییع حقوق ایران، در دوره همین ها آغاز شد.
                            ?ترجیح ما کدام است؟ نه پیروزی ترامپ و نه پیروزی بایدن به تنهایی: این که هر دو اعلام پیروزی کنند و زیر بار شکست نروند. ترامپ مدتهاست می گوید پیروز قطعی است. او که فرمانده کل قواست و شکست را فقط در صورت تقلب ممکن می داند، آماده زدن زیر میز است. دموکرات ها نیز درباره تقلب هشدار داده اند.
                            ♦️قرائن بسیاری هست که ترامپ در صورت شکست، آماده دوئل در کف خیابان است. او تا قبل از شیوع کرونا، خود را فاتح انتخابات می دانست چرا که کشورهای مرتجع نفتی را چابیده و چند صد میلیار دلار پول بی زحمت به آمریکا برده بود. اما کرونا، غرور و نخوت انباشته ترامپ را شکست و در آتش جنون او دمید.
                            ?مردم در اثر شدت بحران اقتصادی معترض شدند و جنایت های پلیس هم بنزین روی آتش اعتراض آنها ریخت؛ از آن طرف، ترامپ و حامیانش مدت هاست در حال تعمیق شکاف سیاسی- اجتماعی بودند. خانم موگرینی چند سال قبل هشدار داد "من جامعه آمریکا را تا این حد قطبی شده و دچار شکاف ندیده بودم".
                            ♦️ماه گذشته رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است. او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشو‌ب‌ ها» گفت: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم تنش‌ها در آستانه انتخابات (13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ".
                            ?مقامات ارشد پنتاگون ابراز نگرانی کرده اند ترامپ پس از انتخابات در اثر تشدید نا آرامی‌ ها ، ارتش را برای سرکوب وارد خیابان‌ ها کند.
                            ♦️مایکل کوهن وکیل سابق ترامپ می گوید: او اگر در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت مسالمت‌ آمیز انجام نمی‌ شود، زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست و هر کاری در توانش باشد می‌ کند تا از قدرت کنار نرود".
                            ?عمق بحران، همان است که سارکوزی رئیس‌ جمهور اسبق فرانسه گفت: "محوریت جهان در حال عبور از غرب به شرق است. ما برخلاف گذشته، بر جهان مسلط نیستیم. روی کار آمدن فردی مثل ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط است نه علت آن".
                            نه بایدن ونه ترامپ ونه چین ونه روسیه هیچکدام بدرد ایران نمیخورند 90 درصد مشکلات ایران داخلی است هزینه زیاد جاری کشور حقوق بگیران زیاد بروکراسی رشوه بگیر ودزد اداری عدم شفافیت عدم قوانین درست مالیاتی سود بالای بانکی ووووووهمه اینها روی هم ایران را به اینجا رسانده است اگر با خدا هم صلح کنیم تا وقتی این قوانین درست نشود مشکلات ایران بر طرف نخواهد شد

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

پروژه تحریم‌شکن ایران تنها چند ماه تا تکمیل شدن فاصله دارد

اویل پرایس:
                              با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تهران به تدابیری در زمینه شکست تحریم‌ها متکی بوده است تا بتواند میزان فزاینده‌ای از نفت را صادر کند.
                              این تدابیر شامل تغییر نام نفت ایران به عنوان نفت عراق در مرز و در میادین مشترک نفتی، استفاده از دلال‌های بین‌المللی برای مخفی کردن نفت ایران تحت نام سایر مشتری‌ها، انتقال کشتی به کشتی نفت ایران و همچنین ترکیب کردن نفت ایران در مسیرهای خطوط لوله صادرات نفت عراق است.
                              در این حال هفته گذشته شرکت توسعه و مهندسی نفت ایران تایید کرد که فاز اول پروژه خط لوله نفت گوره – جاسک تا پایان سال جاری در ایران به بهره‌برداری خواهد رسید.

نظر

• Bruce
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 288

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نشخوار ذهنی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درباره توافق با ایران در تجمع انتخاباتی پنجشنبه‌شب او در شهر «گرینویل» ایالت کارولینای شمالی هم ادامه یافت و او بار دیگر مدعی شد که نخستین تماس تلفنی او بعد از پیروزی در انتخابات از سوی ایران خواهد بود.
                                رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «اولین تماسی که بعد از پیروزی‌ من دریافت خواهیم کرد از جانب ایران خواهد بود. آیا می‌توانیم توافق کنیم؟ این کشور دارد با تحریم‌ها و همه کارهایی که ما انجام داده‌ایم به جهنم می‌رود.»
                                خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

در حال کار...
                                X