جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    عجب دل پری داری ، راحت متهم می کنی ، و حکم اعدام هم می دی .

اشتباه نکن ، در سال 88 همانقدر که احمدی نژاد خطا کرد طیف اصلاحات هم کرد. هیچ موقع طرفدار موسوی و کروبی و امثالهم نبوده و نیستم . در ان موقع هم به احمدی نژاد رای دادم ولی الان پشیمانم ( هیچ موقع هم حاضر نیستم به افرادی همچون موسوی رای بدم ) ، می بینی چقدر داری اشتباه می کنی ؟؟؟

من طرفدار کشورم هستم و دوست دارم کشور پیشرفت کنه ، تندروی بد است چه موسوی باشه ، چه احمدی نژاد.

ولی تو فریب نخوردی تو دیوانه احمدی نژاد هستی و قابل اصلاح هم نیستی .

ولی بدان احمدی نژاد کاری با این مملکت کرد که مغول ها نکردن . درود
    4 سال دیگه می روی در یک سایتی و می نویسی که 92 و 96 به روحانی رای دادم !

اما کاری که روحانی با این مملکت کرد ! مغول ها نکردن !!!

البته دوره عوامفریبی با این جور حرفها گذشته است !

برای همینه که میگم فریب خوردی !!!

شما که مدعی طرفداری کشورت هستی ! باید بیش از همه از دولت موردنظرت مطالبه داشته باشی !

نه اینکه فقط رای بدی و هرکاری کردند تایید کنی !

در دولت احمدی نژاد در جایی که کار میکردم ! بارها علیه مسئولان و چند وزیر گزارشهایی نوشتم ! و تا رسیدن به دست رییس جمهور و اقدام پیگیری کردم !

البته در درون سیستم با آدمهایی که از این کارها بکنند مقابله میشود ! چوب آنرا هم خوردم ! اما سکوت نکردم !

منتهی طرفداران دولت روحانی فقط رای را دادند ! نظام هم همین را می خواهد ! مثل امثال شما که رای بدهید ! و بعد هم هرچه طرف کرد ! بگید درسته ! و توجیه کنید ! حتی اگر آمارها تایید نکن ! پارامترهای اقتصادی تایید نکنن ! سطح زندگی مردم درست برعکسشو نشون بده !

مثل همینکه میگید کار احمدی نژاد از مغول بدتر بوده ! درحالیکه آمارها، وضعیت مردم و کشور درست برعکس اینو نشون میدن !

در همین بازار خودمان اگر افرادی که حامی دولت و امثال زنگنه هستند ! مطالبه میکردند از همین دولت و زنگنه ! که نرخ خوراک پالایشگاهها را شفاف کند ! چه میشد ؟؟؟؟

دولت روحانی سقوط میکرد !!! چرا نمی کنند ؟؟؟؟

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      4 سال دیگه می روی در یک سایتی و می نویسی که 92 و 96 به روحانی رای دادم !

اما کاری که روحانی با این مملکت کرد ! مغول ها نکردن !!!

البته دوره عوامفریبی با این جور حرفها گذشته است !

برای همینه که میگم فریب خوردی !!!

شما که مدعی طرفداری کشورت هستی ! باید بیش از همه از دولت موردنظرت مطالبه داشته باشی !

نه اینکه فقط رای بدی و هرکاری کردند تایید کنی !

در دولت احمدی نژاد در جایی که کار میکردم ! بارها علیه مسئولان و چند وزیر گزارشهایی نوشتم ! و تا رسیدن به دست رییس جمهور و اقدام پیگیری کردم !

البته در درون سیستم با آدمهایی که از این کارها بکنند مقابله میشود ! چوب آنرا هم خوردم ! اما سکوت نکردم !

منتهی طرفداران دولت روحانی فقط رای را دادند ! نظام هم همین را می خواهد ! مثل امثال شما که رای بدهید ! و بعد هم هرچه طرف کرد ! بگید درسته ! و توجیه کنید ! حتی اگر آمارها تایید نکن ! پارامترهای اقتصادی تایید نکنن ! سطح زندگی مردم درست برعکسشو نشون بده !

مثل همینکه میگید کار احمدی نژاد از مغول بدتر بوده ! درحالیکه آمارها، وضعیت مردم و کشور درست برعکس اینو نشون میدن !

در همین بازار خودمان اگر افرادی که حامی دولت و امثال زنگنه هستند ! مطالبه میکردند از همین دولت و زنگنه ! که نرخ خوراک پالایشگاهها را شفاف کند ! چه میشد ؟؟؟؟

دولت روحانی سقوط میکرد !!! چرا نمی کنند ؟؟؟؟
      باز هم داری اشتباه می کنی !!!!
      نیاز به 4 سال دیگه نیست روحانی نسبت به بقیه بهتر بود . قبلا هم گفتم برخی از سیاست های دولت روحانی مثل افزایش نقدینگی درست نیست.

من نان بازو و فکرم را می خورم ، و هرکسی در حکومت باشه برام فرقی نمی کنه . اما برای کشور فرق می کنه
      مثل شما کاسه لیس نبوده و نیستم . ان هم کاسه لیس بزرگترین خائن این مملکت یعنی محمود که شما باشید. شما هنرتان کاسه لیسی است.

برای همین مدام می لیسید تا شاید چیزی گیرتان بیاد. و مدام علیه دیگران صحبت می کنید که این هم در راستای همان کاسه لیسی است
      کاسه احمدی نژاد در این مملکت شکسته .
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

باز هم داری اشتباه می کنی !!!!
        نیاز به 4 سال دیگه نیست روحانی نسبت به بقیه بهتر بود . قبلا هم گفتم برخی از سیاست های دولت روحانی مثل افزایش نقدینگی درست نیست.

من نان بازو و فکرم را می خورم ، و هرکسی در حکومت باشه برام فرقی نمی کنه . اما برای کشور فرق می کنه
        مثل شما کاسه لیس نبوده و نیستم . ان هم کاسه لیس بزرگترین خائن این مملکت یعنی محمود که شما باشید. شما هنرتان کاسه لیسی است.

برای همین مدام می لیسید تا شاید چیزی گیرتان بیاد. و مدام علیه دیگران صحبت می کنید که این هم در راستای همان کاسه لیسی است
        کاسه احمدی نژاد در این مملکت شکسته .

عجب دل پری داری ، راحت متهم می کنی ، و حکم اعدام هم می دی .

از این نوشته های شما حداقل معلوم شد که چه کسی دل پری دارد ! و تهمت می زند ! و حکم صادر میکند !

نظر

• پاپیلو
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 224

کرازی کفه ؟؟

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

از این نوشته های شما حداقل معلوم شد که چه کسی دل پری دارد ! و تهمت می زند ! و حکم صادر میکند !
            باز هم داری اشتباه می کنی !!!
            من پاسخ احکام صادره شما را دادم
            شما که می گی استادی و دکتری داری ، که اینقدر نباید محو یک شخص شود

فقط بندگی خداوند را بکن ، و شخص پرستی را رها کن.
            اگر مدرک بالا داری و با رانت نگرفته ای ، حیف است که این چنین در یک شخص ذوب شده ای .
            من به روحانی در انتخابات به دیدی که گزینه بهتر بود نگاه می کنم . اشتباه کند عقد اخوتی نیست که اشتباه هم دارد.

به قول محمود بگذریم
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

باز هم داری اشتباه می کنی !!!
              من پاسخ احکام صادره شما را دادم
              شما که می گی استادی و دکتری داری ، که اینقدر نباید محو یک شخص شود

فقط بندگی خداوند را بکن ، و شخص پرستی را رها کن.
              اگر مدرک بالا داری و با رانت نگرفته ای ، حیف است که این چنین در یک شخص ذوب شده ای .
              من به روحانی در انتخابات به دیدی که گزینه بهتر بود نگاه می کنم . اشتباه کند عقد اخوتی نیست که اشتباه هم دارد.

به قول محمود بگذریم
              بنده اگر رانت داشتم یا شخص پرست بودم ! یا به ادعای شما کاسه لیس ! الان با دو تا مدرک دانشگاهی و کسب مدال المپیاد حداقل عضو هیات علمی دانشگاه بودم !

یا در هیات مدیره شرکتهای تحت مدیریت آقایان چپ و راست با پستهای تزیینی و الکی ! حقوق های چند میلیونی میگرفتم !

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

بنده اگر رانت داشتم یا شخص پرست بودم ! یا به ادعای شما کاسه لیس ! الان با دو تا مدرک دانشگاهی و کسب مدال المپیاد حداقل عضو هیات علمی دانشگاه بودم !

یا در هیات مدیره شرکتهای تحت مدیریت آقایان چپ و راست با پستهای تزیینی و الکی ! حقوق های چند میلیونی میگرفتم !

دنبال پول حلال باش و هیچ موقع پشیمان نباش
                هیچ شخصی کامل نیست پس نباید افکار و انرژی ما صرف اشخاص شود که اکثرا انها جز قدرت طلبی هدفی ندارن
                درود

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

دنبال پول حلال باش و هیچ موقع پشیمان نباش
                  هیچ شخصی کامل نیست پس نباید افکار و انرژی ما صرف اشخاص شود که اکثرا انها جز قدرت طلبی هدفی ندارن
                  درود
                  بنده پشیمان نیستم ! دنبال پول غیرحلال هم نبودم !

شما یه سوزن به خودت بزن حداقل !

نظام فقط به دنبال رو در رو کردن مردم با همدیگه هست ! تا کار خودشو پیش ببره ! خیلی ساده : تفرقه بینداز و حکومت کن !

اوج این رودر رویی رو در فضای پس از انتخابات 88 ایجاد کرد ! و افراد زیادی در این دام افتادند !

یکی از دلایلی که احمدی نژاد با حصر مخالف بود ! و همین هایی که شما بهشان رای دادید ! عامل حصر بوده اند و موافق تداوم آن همینه !

سالها با همان فتنه 88 بازی تان می دهند ! و کارشان را پیش می برند !

امثال شما و دوستان و همفکرانت در همین سایت ! بارها به بنده توهین و فحاشی کردید ! و تهمت های فراوان زدید ! که در پستهای اخیر شما نمونه های آخرش موجوده !

صرفا به خاطر اینکه نظرم با نظر شما فرق داره !

این شما (منظورم شخص شما نیست ! طیف فکری شماست ) هستید که اجازه میدید تا نظام و برخی پادوهای قدرت ! از این اختلاف نظر مردم با هم که طبیعی هم هست نهایت سوء استفاده را داشته باشن !

شما به خاطر همین افرادی که مدعی هستی اکثر آنها جز قدرت طلبی هدفی ندارن ! به من توهین میکنی ! تهمت میزنی ! نه تنها شما ! بقیه همفکران و هم نظران شما هم همینطور هستند متاسفانه ! و بدتر !!

شما مدعی هستی نان فکرت را میخوری ! و با همان فکرت هم توهین میکنی ! و تهمت میزنی !!

بارها اینجا گفتم که برای بیان نظر ، عقیده ، رای ، یا هر چیز دیگری ! نیاز به فحاشی و توهین به طرف مقابل نیست !

اما گوشتان بدهکار نیست !

بعد مثلا در ماجرای بازی ایران-آرژانتین ! ملت می روند در صفحه مسی کلی فحش و بد و بیراه می نویسند ! و همین شماها که خودتان همین کارها را می کنید ! شروع می کنید به نقد جامعه ! و مردم بی فرهنگ هستن و .... !

ما کلا چند هزار عضو در این سایت داریم ! نتوانستیم هنوز این را بین خودمان قرارداد کنیم ! که اعضا به همدیگر توهین نکنند ! فحاشی نکنند ! تهمت نزنند !

نظر

• b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1055

سخاب هم وارد بورس می شود و مثل اخزا معامله خواهد شد

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                      سخاب هم وارد بورس می شود و مثل اخزا معامله خواهد شد
                      فسادی که از این سخاب ایجاد شد در نوع خودش در بازارهای پولی و مالی کشور بی سابقه بوده !

حالا باید دید بعد از سخاب دوباره دولت چه چیزی را به جان بازار خواهد انداخت !

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

پارسان 44 درصد تعدیل منفی

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

من با ويل دورانت موافقم كه مى گويد: "شادى از خرد عاقل تر است".

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

من مطمئن می باشم اگر من یک شوهر خوب برای نگار می نوی در نظر بگیرم و به او معرفی بنمایم که از قد و قواره و خوش سبیلی و خوش منظری تک باشد و از خلق و مرام ضد زالوصفتی باز نگار می نوی یک نقصی بر رویش خواهش گذاشت. نگار مینوی المپیاد چه را برده ای تا جستجویت بمایم.اینقدر نق نزن.مثل زن من گشته ای . او در خانه جوشم می دهد تو در اینجا آزارم می نمایی.
                              با تشکر
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                در اینده گندی از اوراق بدهی بزنه بالا که کسی نتونه جمش کنه
                                .......................
                                نکول نکول نکول
                                اگر چک برگشتی ارزش خرید داشت که برگشت نمی خورد.
                                اگر قرار بود پول اوراق را به سررسید بدهند که همون سر وقتش میدادند و الان نیاز نبود 40درصد بالا و پایین بشه
                                ...................
                                کیانوش خان من مانده ام در آن سر عقل می باشد یا که خیر.
                                نکول چه است. اوراق قرضه دولتی اگر بخواهد نکول گردد که دیگر شورت و شلوار در مملکت و سهام تو باقی نمانده است.
                                چرا چرت میگی؟
                                اگر قرار بود پول اوراق را سر رسید بدهند که همان وقت میدادند که نشد منطق. پس دیگر مردم چک چند ماهه ندهند.
                                برو مغزت را براه بینداز.
                                اوراق خریده ام. و زالوصفتی زیاد می باشد. اگر گیر دادی به اوراق سهامی که داری را اوراق مینمایم و منفی اش را میگویم.الکی هرچیز به نفعت باشد نگو.
                                با تشکر
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X