جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مبتدی2
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 973

پاسخ : جــــو بــــازار

سهام ساختمانی در شرایط خوبی برای خرید هستند و بین سهام ساختمانی توصیه به خرید ثقزوی در قیمت زیر 350 تومان دارم
    اهداف تکنیکال سهم بالای 300 درصد رشد را نشان می دهد

نظر

• مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

برترین سهم ساختمانی برای سهامداران حقیقی سهم ثقزوی است چون
      سرمایه 8 میلیارد تومانی دارد(کلا 80 میلیون سهم که البته دارای شناور مناسبی جهت تصاحب کرسی هیات مدیره هست )
      ارزش بازار 25 میلیارد تومانی دارد و سال قبل تابستان و امسال این ارزش بازار 37 میلیارد تومان بوده است
      حجم عظیم قراردادهای ساختمانی شرکت
      دارابودن معاون عمرانی استانداری قزوین به شکل دایمی یک کرسی هیات مدیره شرکت (به شخصه اگر در شهر خود من بود قطعا با سرعت تمام یک کرسی هیات مدیره را برای در دسترس بودن این مقام دولتی تصاحب می کردم ---قطعا شرکتها حقوقی زیادی در قزوین اطلاعی از این موضوع ندارند و در صورت تبلیغات صحیح به این موضوع علاقمند خواهند بود کما اینکه یکی از شرکتهای احداث شده توسط سهامداران حقیقی بدنبال تصاحب یک کرسی در مجمع پیش رو است )
      برنامه افزایش سرمایه تا 12 میلیارد تومان از انباشته
      وپیگیری برای احداث نیروگاه بادی که تا الان زمینهای منابع طبیعی آن اکی شده است و طرح های توریستی متعدد
      نکات مورد بررسی بیشتر توسط خریداران ثقزوی
      ارزشمند بودن کرسی هیات مدیره این شرکت و نداشتن شناور مناسب در قیمتهای فعلی برای تصاحب کرسی هیات مدیره باعث سفته بازی برروی سهام شرکت برای تصاحب هر چه بیشتر سهام در قیمتهای پاین شده است
      همچنین سرمایه پایین شرکت باعث شده در تامین مالی پروژه هایش تا کنون دچار مشکل باشد
      حضور سهم در بازار پایه ب فرابورس هم باعث شده نمایندگان حقوقی شرکتهای حاضر در بورس اجازه ورود به سهامداران شرکت را نداشته باشند
      و البته شرکت هرچند کند در حال تامین مالی مروارید از طریق پیش فروش مرحله ای و ساخت این پروژه که در نهایت بیش از 120 میلیارد تومان ارزش گذاری خواهد شد هست
      همچنین پیگیری یرای ورود به بازار فرابورس
      برنامه ریزی برای افزایش سرمایه تا 20 میلیارد تومان و...برای رفع این نواقص است

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

سود یک مقوله حسابداری هست و راحت میشه اون رو کم و ریاد کرد

تنها نباید به اون توجه کرد

///

فولاد سهم خوبی هست و هم تکنیکالی هم بنیادی میتونه رشد کنه

400تومن هم میتونه ببینه

برای بلندمدت هم فولاد کاوه جنوب سهم خوبیه

البته بالای یکسال مد نظرم هست //هم افرایش تولید و هم طرح توسعه اس تا 1400به بهره برداری میرسه و تولیدش 2برابر الان میشه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

یک گروهی تو تلگرام هست ه بشدت این سهم ثقروی رو تبلیغ میکنه و 2 سالی میشه سهم رو باری میده

طرف کارش درسته میاد با قیمت کم یک سبک معامله گری رو امورش میده و هدفش امورش سبک معامله گری نیست

میگه من ماهی یک دوره برگذار میکنم و تو هر دوره بتونم 2 نفر رو که پول دارن و میخوان سهام باری کنن شناسایی میکنم

بعدش تو سال من 20نفر ادم دارم که نفری 50حداقل دارن و راحت میتونم با پول اونها سهمای مثل ثقزوی و غیره

رو حرکت بدم ///هم میگم سبک معاملاتیم کارش درسته هم با هم داریم سود میکنیم و خدا بده برکت

//////////////////

این مبتدی هم بنظرم بوقچی اون کانال هست و با نیت اینکه سهامی که من میگم رشد میکنه

و با نیت اینکه سهمی که من میگم ارزش داره

پس میتونم به خودم اجاره بدم سهم رو تو هر گروه و هر تاپیکی و هر فرومی تبلیغ کنم

یکم مراعات دیگران هم بکن و احنرام هم به دوستانت بذار

فکر نکنم تو بورس یک ایدی باشه اینهمه بوق بزنه برای یک سهم

شاید اگر اکادمی هم بود میتونست راحت نفر اول بشه تو بوق ردن برای سهم

//////////////////

بعضی گروهها دارن روانشناسی توییت و مطلب نوشتن برای سهم تدریس میکنم

الان دیگه بوقچی بودن هم خودش کلاس و دفتر و دستکی داره

هر چند بوقچی بوقچی هست و با این حرفها هم ار رو نمیره و فکر میکنه برای سود کردن تو بورس تنها داشتن بوق شرطه
          آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/01/07, 19:43.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

۲۰ عراقچی در کنفرانس امنیتی تهران:آمریکا ممکن است روزهای آینده از برجام خارج شود/ یادمان نمی‌رود اولین دیپلمات ما در لندن کشته شدخبرگزاری فارس: آمریکا ممکن است روزهای آینده از برجام خارج شود/ یادمان نمی‌رود اولین دیپلمات ما در لندن کشته شد
            معاون وزیر امور خارجه گفت: تلاش‌های رئیس‌جمهور آمریکا برای از بین بردن برجام، ممکن است در چند روز آینده به نقطه‌ای برسد که آمریکا به طور کامل از برجام خارج شود و جامعه بین‌الملل باید برای این مرحله آمادگی داشته باشد.
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              ۲۰ عراقچی در کنفرانس امنیتی تهران:آمریکا ممکن است روزهای آینده از برجام خارج شود/ یادمان نمی‌رود اولین دیپلمات ما در لندن کشته شدخبرگزاری فارس: آمریکا ممکن است روزهای آینده از برجام خارج شود/ یادمان نمی‌رود اولین دیپلمات ما در لندن کشته شد
              معاون وزیر امور خارجه گفت: تلاش‌های رئیس‌جمهور آمریکا برای از بین بردن برجام، ممکن است در چند روز آینده به نقطه‌ای برسد که آمریکا به طور کامل از برجام خارج شود و جامعه بین‌الملل باید برای این مرحله آمادگی داشته باشد.
              همین خبر کافی بود تا دلار مجدد اوج بگیره و دهن شاخص فردا رو سرویس کنه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

همین خبر کافی بود تا دلار مجدد اوج بگیره و دهن شاخص فردا رو سرویس کنه
                برجام سراب بوده و این یک واقعیت هست

حالا اگر عراقچی نمی گفت هفته دیگه ترامپ وضعیت را یکسره میکرد

دلار بشه 7 هزار تومان تا شاید فکری به حالا وضعیت اقتصاد کشور بشه تا چه زمانی شیمی درمانی و زجر دادن مریض !!!
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• امپراطور بورس
                  عضو عادی
                  • Nov 2014
                  • 63

ما امروز کمی شکلر خریدیم سهم خالی از فروشنده است به راحتی از همین جا می تواند حداقل تا 600 تومان بالا رود سهم آماده صعود است فقط نیاز به یک اشاره دارد تا صعود خودش را آغاز کند ما کم کم ورود خواهیم زد از امروز
                  [COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

شعری در خصوص دلارجان:
                    پرواز کن پرواز کن
                    فرشته حق یارت باد
                    الله نگهدارت باد

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

فردا شاخص هم وزن و شاخص کل منفی میشن تا بازار بفهمه این مثبت دو سه روز فرصت فروش خوبی بوده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

پالتیکو: ترامپ احتمالاً معافیت‌های تحریمی‌ برای ایران را تمدید می‌کند
                        یک پایگاه تحلیلی به نقل از پیش‌بینی برخی مشاوران رئیس‌جهمهور آمریکا گزارش کرد که «دونالد ترامپ» احتمالاً معافیت‌های تحریمی برای ایران را تمدید می‌کند و بار دیگر پایبندی تهران به برجام را رد خواهد کرد.
                        یشرفت‌های اندکی از جانب کنگره یا همپیمانان اروپایی ترامپ درباره اعمال فشار به ایران حاصل شد و هنوز سیاست گسترده‌تری در خصوص چگونگی مقابله با نفوذ ایران در خاورمیانه، تعبیه نشده است.
                        ------------------------------
                        عصر امروز؛
                        یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان با دکتر محمد جواد ظریف دیدار و گفتگو کرد
                        -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        نشست ظریف - موگرینی و سه وزیر اروپایی اواخر هفته در بروکسل برگزار می شود

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/01/08, 20:37.
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

​مارک دوبوویتس، از مشاوران کلیدی دولت ترامپ در خصوص مسئله ایران پیش‌بینی کرده است که معافیت‌های تحریمی برای ایران تمدید می‌شود و بار دیگر ترامپ پایبندی ایران به برجام را رد می‌کند.
                          #خبر_فوری

? پولیتیکو: #ترامپ احتمالاً #معافیت‌های تحریمی برای ایران را #تمدید می‌کند.

پایگاه تحلیلی پالتیکو نوشت:
                          ?پیشرفت‌های اندکی از جانب کنگره یا همپیمانان اروپایی ترامپ درباره اعمال فشار به ایران حاصل شده است.

? هنوز سیاست گسترده‌تری در خصوص چگونگی مقابله با نفوذ ایران در خاورمیانه، تعبیه نشده است.

?«مارک دوبوویتس»، از مشاوران کلیدی دولت ترامپ در خصوص مسئله ایران پیش‌بینی کرده است که معافیت‌های تحریمی برای ایران تمدید می‌شود و بار دیگر ترامپ پایبندی ایران به برجام را رد می‌کند.

?رهبران دو حزب کمیته روابط خارجی سنا آمریکا نیز هفته گذشته با کاخ سفید در این زمینه رایزنی کردند.

?ترامپ اواسط ماه ژانویه با دو ضر‌ب‌الاجل روبرو است که یکی از آنها گزارش درباره پایبندی ایران به مفاد برجام و دیگری تمدید معافیت‌های تحریمی برای ایران است.
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

والله بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.این ترامپ لاف زیاد می زنه.3 ماه پیش هم همین فیلمها را بازی کرد و بازار کلی منفی شد.
                            اصلا فرض کنیم ترامپ برجام را بهم بزنه. وقتی فرانسه و انگلیس به صورت شفاف از برجام حمایت کرده اند و روسیه و چین هم که از قبل حامی برجام بودن به نظرم اتفاق خاصی نمی افته.ترامپ اگه چنین حماقتی را مرتکب بشه فقط اعتبار خودش را از بین برده البته چند روزی هم بازار منفی میشه ولی به نظر من دوباره سر جای خودش بر میگرده.
                            Honesty is the best policy

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

فردا شاخص هم وزن و شاخص کل منفی میشن تا بازار بفهمه این مثبت دو سه روز فرصت فروش خوبی بوده
                              ....وقتی روس ...و..چینی ها...هشداری درباره برجام نمیدن...و..سکوت پیشه..کردن...بدان...قرار نیست اتفاقی بیوفته...دفه پیش..که ترامپ سخنرانی داشت..اگه یادت باش....نصف دنیا از 2 هفته فبلش ...شروع به هشدار دادن..کرده بودن....بازار در سهم های بنیادی با پی بر ایی معقول ..در میانمدت...فرصت خریده.زیرا در 97.بمراتب بهتر عمل خواهند کرد....و..در بی بنیاد ها...باد شده فرصت فروش......مطمئن باش...سود سهم های دلاری ..از خود دلار بیشتره..دلار بشه..7000...فولاد میشه800...شپنا 1500... دفه قبل که دلار از 100 شد ..3500...سهم های دلار 5...6..برابر شدند......

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

​امروز ترامپ با مکرون..تلفنی صحبت..کرده..ماکرون..هم هیچ ابراز نگرانی بعدش نکرده...در اروپا..معمولا ..فرانسه..جلوتر از همه ...بوق میزد..چون..منافعش..بیشتر از بقیست

نظر

در حال کار...
                                X