کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همش برای شاخص سازی میتوانستند در بازار خرده فروشی بلوک بزنند
دیروز نوبخت در مورد روند بازار بورس گفت که نمیگذارند حباب قیمتی ایجاد بشه در صورتی که وقتی میخواستند سرمایه مردم را نابود کنند حباب را این دولت فریب کار انجام داد
خب شاهد از غیب رسید. اینهم مصاحبه امروز مدیران شرکت :)
✅ صف خرید «های وب» را ذوب می کنیم!
یک مقام مسئول در «های وب» دقایقی پیش به قاصدک بورس ٢۴ خبر داد که دلیل عرضه های سنگین امروز برچیده شدن صف خرید است و این عرضه ها تا متعادل شدن سهم ادامه پیدا خواهد کرد؛این در حالی است که صف سنگین سهم پس از عرضه بیش از ۵٢ میلیون سهم همچنان پابرجاست..
خب شاهد از غیب رسید. اینهم مصاحبه امروز مدیران شرکت :)
✅ صف خرید «های وب» را ذوب می کنیم!
یک مقام مسئول در «های وب» دقایقی پیش به قاصدک بورس ٢۴ خبر داد که دلیل عرضه های سنگین امروز برچیده شدن صف خرید است و این عرضه ها تا متعادل شدن سهم ادامه پیدا خواهد کرد؛این در حالی است که صف سنگین سهم پس از عرضه بیش از ۵٢ میلیون سهم همچنان پابرجاست..
سلام
من هم تا حالا از اعتبار استفاده نکردم و نمی کنم.
پیشنهاد می کنم بیشتر از اینکه دنبال اعتبار باشید دنبال تخفیف باشید. (به خصوص برای من که هر روز خرید و فروش می کنم خیلی خوب است. یک سود دو طرفه است.) (داشتم حساب می کردم دیدم به اندازه ی عرضه اولیه های کوچک همین جور به من می تواند سود برساند... و اگر سبدم آزاد شود و یک راهبرد پر_داد_و_ستد و کوتاه مدت داشته باشم از همین محل تخفیف ها می توانم کلی منفعت کسب کنم.)
من در حال حاضر با آگاه کار می کنم. در بدو ورود 10 درصد تخفیف می دهد که به سرعت این رقم به 15 درصد می تواند برسد. (سقفش هم 25 درصد است.)
یک محاسباتی دارد در مورد رسوب پول (یعنی مانده ای که با آن سهام خرید نکرده اید و ته حسابتان مانده) که طبق آن وام قرض الحسنه می دهد.
از طرف دیگر بسته های اعتباری هم دارد که کارمزد دارند...
============ مفید هم یک چیزی به نام پلکان دارد که انگار همین موارد را دارد.
البته مفید به جای «وام قرض الحسنه»، «سود روز شمار» بابت مانده حسابتان می دهد.
============ مبین سرمایه را هم شنیده ام خوب است.
============
کارگزاری پیشینم هم دنیای خبره بود که هیچ نکته ی بدی نداشت. ولی نکته ی خوبی هم نداشت. کارشان را درست انجام می دادند. و عرضه اولیه هم آنلاین و آفلاین خوب بهم می رسید... ولی نه از تخفیف خبری بود و نه از اعتبار رایگان و نه از سود روز شمار و نه از حمایت اخباری/اطلاعاتی... فقط یک مزیت خاص کوچکی برای من داشت که آن را هم یک جوری قطع کردند و من هم کارم را با آنها قطع کردم.
با سلام
بسیار سپاسگزارم از توصیه های خوب شما @};-@};-@};-
در بررسی های دیگری هم که داشتم مبین سرمایه را پیشنهاد دادن ، احتمالا آنجا اقدام کنم البته حسابم را در کارگزاری فعلی هم فعال خواهم داشت. تا در عمل ببینم مبین سرمایه چطور است. درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
باسلام من با مفید کارمیکنم هیچ سود مانده موجودی از کارگزاری دریافت نکرده ام . مزایای مبین سرمایه چه هست که می خواهید انجا کد بگیرید؟
با سلام ، من هم آشنایی ندارم ، کارگزاری فعلی ام در زمینه اعتبار همکاری خوبی ندارد. من دنبال یک کارگزاری هستم که بتوانم حذاقل 50 درصد دارایی ام را اعتبار بدهد ، به همین خاطر هم از دوستان خواستم معرفی کنند. که محمد حسین عزیز در نوشته شان به مبین سرمایه اشاره کردن. از یکی از دوستان هم تلفنی مشورت کردم ایشان هم گفت در زمینه اعتبار دادن مبین خوب است. خودم نمی دانم.
اگر شما هم در این زمینه اطلاعی دارید ممنون میشم در جریان بزارید . درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
باسلام من با مفید کارمیکنم هیچ سود مانده موجودی از کارگزاری دریافت نکرده ام . مزایای مبین سرمایه چه هست که می خواهید انجا کد بگیرید؟
سلام
(ابتدا عرض کنم من خودم تا به حال با مبین سرمایه کار نکرده ام و با مفید هم گمان کنم بیش از 10 سال است که کار نکرده ام.)
برای اینکه بتوانید از مفید سود بابت مانده نقدی روزانه تان دریافت کنید دوستان در سایت همسایه می گفتند باید بروید و طرح «حامی» حسابتان را فعال کنید.
این طرح انگار این گونه است که خود به خود با پول سهامداران می رود بهترین اوراق را می خرد و سودی روزشمار به حساب ها به صورت خودکار واریز می کند و این گونه که می گفتند درصد این سود روز شمار هم عالی است! و انگار 18 درصد بوده که تازگی ها شده 17 درصد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
(ابتدا عرض کنم من خودم تا به حال با مبین سرمایه کار نکرده ام و با مفید هم گمان کنم بیش از 10 سال است که کار نکرده ام.)
برای اینکه بتوانید از مفید سود بابت مانده نقدی روزانه تان دریافت کنید دوستان در سایت همسایه می گفتند باید بروید و طرح «حامی» حسابتان را فعال کنید.
این طرح انگار این گونه است که خود به خود با پول سهامداران می رود بهترین اوراق را می خرد و سودی روزشمار به حساب ها به صورت خودکار واریز می کند و این گونه که می گفتند درصد این سود روز شمار هم عالی است! و انگار 18 درصد بوده که تازگی ها شده 17 درصد.
بله دقیقا درست میگویید ، قبلترش سود بالای 20% هم میدادند ... البته مفید تنها مزیتش همین صندوق حامی است ... پلکانش هم بد نیست اما چندان هم بدرد بخور نیست
فقط روال و کار با مفید حلال تره ... اعتباری که میدهد چون بهره نداره خیلی خوبه اما من در کل از مفید کمی ناراضی ام
همین مفید اگر سه چیز رو اضافه کنه میشه بهترین کارگزاری تاریخ:
سرعت بالای سیستم آنلاین، مشتری مداری و پاسخگویی عالی به مشتری، دادن خدماتی از قبیل اطلاعات و تخصیص آفلاین عرضه اولیه و ...
نارضایتی من از مفید بیشتر بخاطر سیستم آنلاینش و برخورد کارمندانش هست که یکی از دلایلش تعداد زیاد مشتریانشه
دوستان کسی در عرضه های اولیه بروش بوک بیلدینگ تونسته بجز سهمیه آنلاین، بصورت آفلاین از کارگزاری ها سهام عرضه اولیه را بگیرد؟؟؟
بله دقیقا درست میگویید ، قبلترش سود بالای 20% هم میدادند ... البته مفید تنها مزیتش همین صندوق حامی است ... پلکانش هم بد نیست اما چندان هم بدرد بخور نیست
فقط روال و کار با مفید حلال تره ... اعتباری که میدهد چون بهره نداره خیلی خوبه اما من در کل از مفید کمی ناراضی ام
همین مفید اگر سه چیز رو اضافه کنه میشه بهترین کارگزاری تاریخ:
سرعت بالای سیستم آنلاین، مشتری مداری و پاسخگویی عالی به مشتری، دادن خدماتی از قبیل اطلاعات و تخصیص آفلاین عرضه اولیه و ...
نارضایتی من از مفید بیشتر بخاطر سیستم آنلاینش و برخورد کارمندانش هست که یکی از دلایلش تعداد زیاد مشتریانشه
دوستان کسی در عرضه های اولیه بروش بوک بیلدینگ تونسته بجز سهمیه آنلاین، بصورت آفلاین از کارگزاری ها سهام عرضه اولیه را بگیرد؟؟؟
اینها دروغهاشون 2 حالت داره
مثلا همین های وب احتمالا آقای میری میخواد با این شگرد سهامش رو در قیمتهای مناسب نقد کنه و بخاطر همین دارن جو درست میکنن ...
سلام.
بسیار عالی.
متشکر.
این پلکان دقیقا چیست؟ تخفیف می دهد؟ وام قرض الحسنه می دهد؟ به چه دردی می خورد؟
==============
از زمانی که روش ثبت سفارش (Book Building) اجرا شده است شما نمی توانید هم از سهمیه آنلاین و هم از سهمیه آفلاین به صورت همزمان استفاده کنید. همین طور نمی توانید در چند کارگزاری با نام خودتان کد بگیرید و از همه هم عرضه اولیه بگیرید. به همه یک اندازه ی مساوی می رسد. (100 تا ریشمک و 500 تا چدن و 3000 تا های وب... برای همه)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر