کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عبده تبریزی : ادامه وضعیت بانکها به بورس لطمه می زند/ درخواست از بانک مرکزی
عضو شورای عالی بورس با بیان اینکه ادامه وضعیت کنونی بانک ها به بورس لطمه می زند از بانک مرکزی خواست به جای نظارت بر کنترل سود سهام بانک ها ،سود سپرده ها را کنترل کند .
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،حسین عبده تبریزی با بیان این که ادامه وضعیت کنونی بانک ها به بورس لطمه می زند و بانک ها از طریق صندوق ها، نرخ
های سود بالایی را پرداخت می کنند که باید کنترل شود، به ایرنا گفت:کنترل سود سهام بانکی به دلیل اینکه رقم بزرگی را تشکیل نمی دهد، مشکلی را حل
نمی کند. بنابراین بانک مرکزی، نظارت بر کنترل سود سهام بانکی را باید به کنترل سود سپرده ها تغییر دهد.
وی افزود: بانک مرکزی به جای سهامداران باید به سپرده گذاران فشار وارد کند. چون مبلغی که سهامداران به عنوان سود سهام بانک ها دریافت می کنند، قابل
مقایسه با سود سپرده گذاران نیست.
این کارشناس ارشد بازارهای مالی و پولی ادامه داد: عدم توزیع سود در بین سهامداران، مشکلی را حل نمی کند، بلکه بانک ها نباید چنین سودهای بالایی را به سپرده گذاران پرداخت کنند.
عبده تبریزی گفت: دامنه سود سهام بانکی از صفر ریال تا 20 هزار میلیارد ریال در بزرگترین بانک در نوسان است، در حالی که سالانه یک میلیون و 500 هزار
میلیارد ریال سود سپرده پرداخت شده است که قابل مقایسه با سود سهام بانکی نیست. شاید در نظام کنترل و نظارت دچار مشکل شده ایم و جای نادرست و اشتباهی را کنترل می کنیم.
دوستان آدرس آی پی مفید تریدر چیه مال من وصل نمیشه و با اسم هم نمیشه جستجو کرد آی پی می خواد.
سلام؛
دوستانی که با مفید تریدر کار می کنند می گفتند دیروز این مشکل به وجود آمده و خود به خود برطرف شده.
برخی دیگر هم می گفتند با حذف و نصب مجدد نرم افزار مشکل برطرف شده.
انگار دیگر مفیدتریدر با سرورهای تدبیرپرداز کار نمی کند و سرور خود به خود به سرور مفید تغییر می کند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام؛
دوستانی که با مفید تریدر کار می کنند می گفتند دیروز این مشکل به وجود آمده و خود به خود برطرف شده.
برخی دیگر هم می گفتند با حذف و نصب مجدد نرم افزار مشکل برطرف شده.
انگار دیگر مفیدتریدر با سرورهای تدبیرپرداز کار نمی کند و سرور خود به خود به سرور مفید تغییر می کند.
من الان خودم امتحان کردم.
بعد از یکی دو دقیقه می آید (اگر اشتباه نکنم 16 مگابایت دانلود کرد تا آمد)
سرور هم خود به خود شده : MofidSecurities-Server
شاید نیاز باشد شما یک بار نرم افزارتان را ببندید و دوباره باز کنید. یا شاید نیاز باشد صبر کنید تا این چند مگابایت را خودش دانلود کند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
از همون نکولی که صحبت کردم اتفاق افتاد.
این تازه اول راهه.
.....................
اگر قرار بود چک برگشتی 20سال پیش پول بشه که خوب تو این 20 سال پول شده بود حالا اینکه تا35 درصد هم پایین تر بخرنش خیلی معنی داشت.
......................
بحث اوراق مشارکت نیست گرچه اونها هم دارن به نکول میخورند بحث بدهیهای دولت هست که داره خرید و فروش میشه.
جناب کیانوش
این صحبت شما از بن غلطه...
لطف کنید یک نشانه از به "نکول خوردن" اوراق قرضه دولتی ارائه بدین!
بورسی نخواهد بود روزی که اوراق قرضه نکول بشن!و ایضا بانکی!
هر احتمالی هست! اما جهت اطلاع سایر دوستان غیر مطلع اوراق قرضه " بدهی ممتاز دولت" هستند و همتراز حقوق کارمندان و کارکنان دولت اهمیت دارند....
خزانه داری موظف به ایفای تعهد در سر رسیده اوراقه! و روزی که خزانه داری نتونه اوراق رو پوشش بده قطعا مملکتی باقی نمونده!
با فرض اوراق شدن اوضاع...میشه به اوراق قرضه هم نکول رو بست و نسبت داد!
خوب و خوش باشید!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
کیانوش خان مگر نگفتم از سخاب و اخزا بد نگو؟اگر خیلی حالی ات می گردد به قول احمد خان جونم جواب آنها را بده که باهات شفارس خریدن و هر روز می گفتی خوب می کند و کذا می نماید و فلان می گردد.اخبار مثبت را بده.هی منفی گفتن را همه بلدند.کاری نکن هر کاری مینمایی دیگران خلافش را در سرت بکوبند.
باتشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
مدیر پذیرش بورس تهران اعلام کرد:
فهرست ۹ شرکت آماده عرضه اولیه + ۲۳ شرکت منتظر پذیرش
مدیر پذیرش بورس تهران در تشریح آخرین وضعیت پذیرش شرکت ها، فهرست ۹ شرکت آماده عرضه اولیه را اعلام کرد و گفت: اولویت عرضه با ۶ شرکتی است که در سال گذشته پذیرش و درج شده اند.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،اسماعیل درگاهی در نشستی خبری به تشریح آخرین وضعیت پذیرش شرکت ها در بورس تهران پرداخت و در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته از لحاظ دستاوردهای خوبی که در حوزه اوراق بهادار و شرکت ها اتفاق افتاد،سالی پرتلاش بود که در ان بخش خصوصی توانست به بورس نزدیک شود و از جمله شرکت هایی که 100 درصد خصوصی بوده و سهام آنها در بورس تهران عرضه و با استقبال بازار مواجه شد می توان به های وب اشاره کرد.
وی با اشاره به اقبال بازار این بخش از ادامه دار بود این روند در سال جاری خبر داد و افزود: در 6 ماهه اول سال جاری،6 جلسه هیات پذیرش برگزار شده که در این جلسات علاوه بر بحث پذیرش شرکت ها،اخراج از بورس و طبقه بندی آنها نیز مطرح بوده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در این جلسات با پذیرش 6 شرکت لیزینگ پارسیان،کشت و صنعت دامپروری پارس،مولد برق یزد،انتقال داده های آسیا تک،سیمان فیروزکوه و پرداخت و الکترونیک سامان کیش موافقت شد که این شرکت ها طی دو هفته آینده به مرحله درج خواهند رسید.
درگاهی از میان شرکت های نامبرده به پرداخت و الکترونیک سامان کیش اشاره کرد و گفت: این شرکت از میان 6 شرکت حاضر کاندید عرضه در فصل پاییز است.همچنین تعداد شرکت های کاندید عرضه اولیه در این فصل بطور کلی به 15 شرکت می رسد.
فهرست ۹ شرکت آماده عرضه اولیه
وی بابیان اینکه درحال حاضر سهام ٩ شرکت جدید آماده عرضه اولیه در بورس تهران است که 6 شرکت مربوط به سال گذشته بوده و اولویت عرضه نیز با آنهاست،گفت: گروه صنعتی مینو،ترانسفورماتور توزیع زنگان،فولاد کاوه جنوب کیش،تامین سرمایه امید،شرکت مادرتخصصی و مالی سینا و توسعه مولد نیوگاهی جهرم 6 شرکت آماده عرضه اولیه هستند.
مدیرپذیرش بورس تهران افزود: علاوه بر شرکت های فوق، 3 شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا با سرمایه ٢٠٠ میلیارد تومانی، بین الملل ساختمان و صنعت ملی با سرمایه ٩٠ میلیارد تومانی و شفا دارو با سرمایه ١١٧ میلیارد تومانی در سال جاری درج نماد شده اند که انتظار می رود نیمه دوم سال در بورس عرضه اولیه شوند.
23 شرکت در انتظار پذیرش
درگاهی با اشاره به 23 شرکتی که در انتظار پذیرش در بورس تهران هستند و زمان مطرح شدن انها هنوز مشخص نشده ،گفت: پتروشیمی مروارید با سرمایه 500 میلیارد تومانی،تامین سرمایه ملت با سرمایه 300 میلیارد تومانی،شرکت ملی نفت کش 840 میلیارد تومانی،شرکت توزیکننده تخم مرغ سیمرغ با سرمایه 80 میلیارد تومانی،طرح و توسعه آینده پویا 450 میلیار تومانی،ایران سازه 89 میلیارد تومانی،تامین سرمایه نوین 550 میلیارد تومانی،کاغذ پارس،فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش،3 هلدینگ شستا شامل صدر تامین،عمران و حمل و نقل تامین و سیمان تامین و پلی پروپیلن جم با سرمایه 200 میلیارد تومانی در جمله این فهرست شرکت ها قراردارند.
وی همچنین از پیش برد امور شرکت های تولید فولاد سپید فراب کبیر،برنج محسن،کیش بتون،تاراز چهارمهال،مدیران خودرو و ارس خودرو در پذیرش بورس تهران نام برد که ممکن است عرضه آنها در سال جاری نباشد.
این مقام مسئول با اشاره به جهت گیری عرضه ها به سمت بخش خصوصی گفت: به مرور پشتیبانی صنایع متفاوت را در پذیرش بورس شاهد خواهیم بود که از این صنایع می توان به توریسم و آژانس های مسافرتی،صنعت بیمارستانی،چاپ و نشر،حمل و نقل هوایی،نرم افزاز و سخت افزار حوزه ICT و هموار سازی حضور تعاونی ها می توان اشاره کرد.
جزئیات پذیرش ایرانسل در بورس
درگاهی درخصوص پذیرش ایرانسل در بورس نیز اظهار داشت: در دوره وزیر دولت یازدهم جلساتی با سهامداران این شرکت برگزار شد،پذیرش این اپراتور با سوددهی بالا در بورس تهران با توجه به نگرانی سهامدار آفریقای جنوبی، به نوعی نیاز به دستور حکومتی دارد.حتی پیشنهاد عرضه 5 درصد سهام در بورس ایران و 5 درصد دیگر در بورس ژوهانسبورگ هم داده شده،اما هنوز جوابی از سوی این شرکت اخذ نشده است.
وی با اشاره به 9 ابزار مالی در دست اقدام درسال جاری گفت: دو مورد گواهی سپرده از بانک ملی و ملت،اوراق مشارکت رایان سایپا،صکوک اجاره شرکت های فن اپ،پاکشو،ایران مال و شاتل ،صکوک استصناع براگستر کناره، و صکوک مرابحه ایران خودرو در دست اجرا قراردارد. همچنین صندوق با درآمد ثابت فیروزه آسیا نیز طی 2 روز اینده در بورس تهران درج خواهد شد.
3 طرح توسعه برای پذیرش شرکت ها در بورس
علیپور کارشناس مسئول حوزه پذیرش نیز به اوراق مشارکت ارزی که یکی از موارد طرح توسعه بورس برای پذیرش شرکت هاست اشاره کرد و گفت: شرکت ها از طریق این اوراق می توانند علاوه بر نیازهای ریالی خود،نیازهای ارزی را نیز تامین کنند اما اینکه در بورس تهران یا بورس بین المللی دیگری عرضه شود و اینکه بانک مرکزی بر اساس اثرگذاری آن بر بازار ارز چه ملاحظاتی را در نظر بگیرد،هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی افزود: افزایش دانش بین المللی در حوزه پذیرش و تامین مالی شرکت ها و پذیرش متقابل در سایر بورس ها نیز از موارد دیگر این طرح توسعه است که در این زمینه با بورس استانبول به نتایج خوبی رسیده ایم.
حضور محمدباقر نوبخت در خبرگزاری تسنیم
معاون رئیس جمهور با تأکید بر فراهم بودن زمینه های کاهش نرخ سود بانکی از اجرایی شدن این سیاست تا قبل از پایان سال ۹۶ خبر داد و به بیان دلایل عدم
کاهش نرخ سود طی چند سال گذشته پرداخت.
محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه هفته گذشته از خبرگزاری تسنیم بازدید و ضمن دیدار با مدیرعامل، با خبرنگاران بخشهای
مختلف خبرگزاری به گفتوگو نشست. او در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم که پرسید با توجه به تأکید تمام دولتی ها بر کاهش نرخ سود، علت
عدم تغییر نرخ سود چیست؟ آیا حفظ دستاورد تورم تک رقمی عامل اصلی جلوگیری از کاهش نرخ سود بانکهاست؟ اظهار داشت: کاهش نرخ سود بانکی از دو
منظر نظری و اجرایی قابل تحلیل است،از منظر نظری کاملا توجیه دارد چراکه وقتی تورم کاهش یافته و تک رقمی شده نرخ سود بانکی حداکثر باید با بیش از یک یا دو واحد عرضه شود.
معاون رئیس جمهور ضمن تأکید براینکه از نظر نظری حتما نرخ سود باید کاهش یابد و نزدیک نرخ تورم شود با طرح این سوال که چرا نمی شود؟ گفت: واقعیت
این است که موانعی از منظر اجرایی وجود دارد که به رقم اعتقاد نظری و ضرورت های اجتماعی برای کاهش سود، مانع از تحقق این مهم می شود.
وی با بیان اینکه مشکل اینجاست که منابع در اختیار بانک ها که باید با آن ها تسهیلات بدهند به دو دلیل فعلا محدود است، تصریح کرد: دلیل اول این است که
بخشی از این منابع که از محل سپرده گذاری جذب شده به تسهیلات اختصاص یافته ولی به بانک برنگشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ادامه داد: از سوی دیگر سرمایه ای که در اختیار بانکهاست و می تواند در کنار سپرده ها، قدرت تسهیلات دهی را افزایش
دهد محدود است بنابراین الان بانک ها به رقم اینکه منابع قابل توجهی از مردم و سپرده گذاران سپرده گرفته اند و باید به همان میزان هم سود بپردازند اما به
دلیل اینکه این مطالبات وجود دارد و هنوز برنگشته است مبلغ کمی در اختیار دارند.
نوبخت در همین ارتباط تأکید کرد: خیلی اغراق آمیز بگویم، این مبلغ کم را بانک ها مجبورند انقدر گران عرضه کنند و سود به دست بیاورند که بتوانند نه تنها سود سپرده گذاران را بپردازند بلکه یک چیزی هم برای خودشان باقی بماند.
وی با بیان اینکه اگر قرار بر این باشد که این منابع را ارزانتر بدهیم باید حجم بیشتری از تسهیلات ارائه شود، افزود: چراکه همیشه بین نرخ سپرده و نرخ
تسهیلات تفاوت 3-4 درصدی وجود دارد. اما برای اینکه این اتفاق بیافتد و با نرخ ارزان این تسهیلات داده شود باید حجم تسهیلات به قدری زیاد شود که به همان
میزان سود زیاد شود. نه اینکه نرخ خیلی بالاتر برود.
سخنگوی دولت ضمن اشاره به اینکه بانکها از سال گذشته با این دو مشکل مواجه بودند، اظهار داشت: بانک ها می گفتند درست است که نرخ تورم پایین آمده
ولی ما نمی توانیم به سپرده گذاران کمتر سود دهم پس دولت به ما کمک کند تا مطالبات را برگردانیم یا سرمایه خودمان را افزایش دهیم.
وی در همین ارتباط به بیان اقدامات انجام شده در دولت برای کمک به نظام بانکی در سال گذشته پرداخت و تصریح کرد: دولت در این زمینه دو اقدام مهم انجام
داد و ضمن اینکه به دیگران گفت باید مطالبات بانک ها را برگردانید خودش 13 هزار و 200 میلیارد تومان از بدهی هایش به نظام بانکی را پرداخت کرد.
نوبخت همچنین گفت: دولت در سال گذشته از مکانیزم تبصره 35 و 36 بودجه استفاده کرد و بالغ بر 29 هزار میلیارد تومان سرمایه خودش را نزد بانک ها افزایش
داد تا از یک سو سرمایه بانک ها افزایش یابد و از سوی دیگر 13 هزار و 200 میلیارد تومان از پولی که به دولت داده بودند، بازگردد.
وی تأکید کرد: بنابراین مقدار منابعی که الان در اختیار بانک ها قرار گرفته (بخاطر 29 هزار و 13 هزار میلیارد تومان) آنقدر زیاد است که می تواند با پرداخت
تسهیلات این منابع، سودی را که به دست می آورد سود قبلی را هم تقلیل دهد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه الان از نظر اجرایی هم نسبت به سال گذشته که مایل بودیم نرخ سود را کاهش دهیم ولی نمی توانستیم، زمینه های کاهش
نرخ سود فراهم شده است، گفت: ضمن آنکه بانک مرکزی هم چون می بیند دیگر عذر و بهانه ای از سوی بانک ها برای عدم کاهش نرخ سود وجود ندارد با
شدت و دقت در حال نظارت بر بانک هاست.وی تأکید کرد که باید انتظار داشته باشیم که کاهش نرخ سود انشاءالله اتفاق بیافتد.
نوبخت در پاسخ به این سوال که می توانیم انتظار داشته باشیم قبل از پایان سال نرخ سود بانکی کم شود؟ گفت: باتوجه به روند ایجاد شده نرخ سود تا پایان سال کم می شود.
من تا کنون از اعتباری استفاده نکرده ام
کارگزاری فعلی ام شرایط جالبی نداره و احساسم اینه با توجه به گردش بالایی که داشته ام ، اما همکاری شان جالب نیست
نرم افزار مغاملات هم تدبیر است
شما کدام کارگزاری را پیشنهاد می کنید که در زمینه اعتبار بهتره ؟
ممنون از پاسخ
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
من تا کنون از اعتباری استفاده نکرده ام
کارگزاری فعلی ام شرایط جالبی نداره و احساسم اینه با توجه به گردش بالایی که داشته ام ، اما همکاری شان جالب نیست
نرم افزار مغاملات هم تدبیر است
شما کدام کارگزاری را پیشنهاد می کنید که در زمینه اعتبار بهتره ؟
ممنون از پاسخ
سلام
من هم تا حالا از اعتبار استفاده نکردم و نمی کنم.
پیشنهاد می کنم بیشتر از اینکه دنبال اعتبار باشید دنبال تخفیف باشید. (به خصوص برای من که هر روز خرید و فروش می کنم خیلی خوب است. یک سود دو طرفه است.) (داشتم حساب می کردم دیدم به اندازه ی عرضه اولیه های کوچک همین جور به من می تواند سود برساند... و اگر سبدم آزاد شود و یک راهبرد پر_داد_و_ستد و کوتاه مدت داشته باشم از همین محل تخفیف ها می توانم کلی منفعت کسب کنم.)
من در حال حاضر با آگاه کار می کنم. در بدو ورود 10 درصد تخفیف می دهد که به سرعت این رقم به 15 درصد می تواند برسد. (سقفش هم 25 درصد است.)
یک محاسباتی دارد در مورد رسوب پول (یعنی مانده ای که با آن سهام خرید نکرده اید و ته حسابتان مانده) که طبق آن وام قرض الحسنه می دهد.
از طرف دیگر بسته های اعتباری هم دارد که کارمزد دارند...
============ مفید هم یک چیزی به نام پلکان دارد که انگار همین موارد را دارد.
البته مفید به جای «وام قرض الحسنه»، «سود روز شمار» بابت مانده حسابتان می دهد.
============ مبین سرمایه را هم شنیده ام خوب است.
============
کارگزاری پیشینم هم دنیای خبره بود که هیچ نکته ی بدی نداشت. ولی نکته ی خوبی هم نداشت. کارشان را درست انجام می دادند. و عرضه اولیه هم آنلاین و آفلاین خوب بهم می رسید... ولی نه از تخفیف خبری بود و نه از اعتبار رایگان و نه از سود روز شمار و نه از حمایت اخباری/اطلاعاتی... فقط یک مزیت خاص کوچکی برای من داشت که آن را هم یک جوری قطع کردند و من هم کارم را با آنها قطع کردم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر