جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

چه خبر از برق نیروگاه اتمی بوشهر؟
    الان که کامپیوتر ما روشن هست آیا داریم با برق نیروگاه گازی که هویدا در زمان شاه دستور تاسیسش را داد سهام خرید و فروش میکنیم یا با برق هسته ای کومونیسم روسی؟
    بعد از 38 سال بدبختی و خوابیدن تو رختخواب شوروی چی نصیب مون شد؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      به نظر شما خرید فاسمین در قیمتهای فعلی مناسب هست باتوجه به جو بازار !

آیا امکان عبور پر قدرت از 430 وجود داره؟
      خب نگار خانوم کوتاه مدتش رو با توجه به وضعیت هیجانی و ترس سهامداران نمیدونم میتونه بشکنه یا نه؟ولی بهترین روش خرید پله ای هست ،الان وضعیت هیجانیه من نمیدونم موضع ترامپ در مورد برحام چی میشه ،ممکنه یه حرفی بزنه بازار باز ریزش کنه و یا ممکنه مثبت حرف بزنه. اون چیزی که من میدونم اینه که در میان مدت به احتمال قوی قیمت فاسمین بالای این قیمت ها باشه.
      برای کوتاه مدت اصلا قابل پیش بینی نیست.ممکنه یه لحظه فشار خرید بیاد بره بالای مقاومت یا ممکنه یه چند روزی اینجاها نوسان کنه یا اندک افت جزیی بکنه.بهترین روش خرید پله ای هست
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hassanfateh
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 41

خداحافظ بورس تا 1400!

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          چه خبر از برق نیروگاه اتمی بوشهر؟
          الان که کامپیوتر ما روشن هست آیا داریم با برق نیروگاه گازی که هویدا در زمان شاه دستور تاسیسش را داد سهام خرید و فروش میکنیم یا با برق هسته ای کومونیسم روسی؟
          بعد از 38 سال بدبختی و خوابیدن تو رختخواب شوروی چی نصیب مون شد؟
          دیروز آقای ناطق نوری گفت هرچی سد و نیروگاه در کشور است هرچی کار هست را هاشمی انجام داد.بقیه هم پشم.البته نیروگاه هسته ای بوشهر را از خاتمی بپرس.الان هم 1000 مگاوات برق بوشهر را میدهد.بعدش روحانی 3000 مگاوات دوباره باهاشون بسته.خب بریم بورس بخریم!!

نظر

• Francis
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 328

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
            یه مسئله خیلی واضح را اشاره کنم برای برخی از دوستان سوییس دوست :
            این داعش و جبهه النصره و احرار شام و ... چطور است که 6 سال اینطور سلاح و پول دارند؟چه کسانی حمایت میکنند که چند تا ارتش منطقه ای هم به سختی حریف اینها هستند؟ جواب اینها را وجدان خودتان میدانند و جنایتکاران و زیاده خواهان را میتوان به وضوح دید.حالا بگو کی دنبال منافع خودش است . میخواهد قدرتمند و پرنفوذ باشد.مولفه های حیات و قدرتمند شدن چیست؟ائتلاف بین الملل به رهبری آمریکای عزیز چند سال است که با تروریست ها درگیر بود!! میخواست نابودشان کنند ولی در نهایت تا 90 درصد اراضی سوریه و 50 درصد اراضی عراق را اشغال کرد کوبانی را کوباند.تا اربیل و مرزهای ایران هم رسید.اما وقتی چین و روسیه و ایران و متحدین منطقه ای وارد صحنه شدند بعد از 2 سال دیگر بساطشان دارد جمع میشود.
            باز هم که داری طفره میری :-@

سوال واضحه و جواب واضح میخواد: آیا مردم خواستن که کشورشون قدرت منطقه ای باشه؟

همینجا یه نکته خیلی جالب روانشناسی هست:

من که حرفی از سوییس نزده بودم، شما به اشتباه گفتی سوییییییس! به روت هم آوردم اشتباهت رو. حالا واسه اینکه ضایع نشی هی داری تأکید میکنی رو همون اشتباه که جا بندازی که درست بوده. این اصرار شما به قدرت منطقه ای بودن و ادامه سیاستهای شاخ و شونه کشیدن هم از همینجا میاد. ادامه میدید که ضایع نشید! این وسط هزینه رو کی میده؟ مردم!

بنده با افتخار میگم دوست دارم کشورم مثل کشورهای متمدن و پیشرفته دنیا اداره بشه و مردم کشورم مثل مردم کشورهای متمدن زندگی، کار، تفریح و پیشرفت کنن. هیچوقت هم از گفتنش شرم نخواهم داشت.

نظر

• mohsen68
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 1756

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
              باز هم که داری طفره میری :-@

سوال واضحه و جواب واضح میخواد: آیا مردم خواستن که کشورشون قدرت منطقه ای باشه؟

همینجا یه نکته خیلی جالب روانشناسی هست:

من که حرفی از سوییس نزده بودم، شما به اشتباه گفتی سوییییییس! به روت هم آوردم اشتباهت رو. حالا واسه اینکه ضایع نشی هی داری تأکید میکنی رو همون اشتباه که جا بندازی که درست بوده. این اصرار شما به قدرت منطقه ای بودن و ادامه سیاستهای شاخ و شونه کشیدن هم از همینجا میاد. ادامه میدید که ضایع نشید! این وسط هزینه رو کی میده؟ مردم!

بنده با افتخار میگم دوست دارم کشورم مثل کشورهای متمدن و پیشرفته دنیا اداره بشه و مردم کشورم مثل مردم کشورهای متمدن زندگی، کار، تفریح و پیشرفت کنن. هیچوقت هم از گفتنش شرم نخواهم داشت.
              سوییس را به کشورهای اسکاندیناوی ترجیح میدهم.سوییس هوای عالی و نظم بهتری دارد.پول هم زیاد است بهشت ترافیکرهای جهانی!

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

امروز سرحالم جواب دوستان را میدهم.فعلا هم بروم به کارهام بپردازم دوستان زیاد بورس نخرید! بذارید هفته آینده تا ببینیم تکلیف بازار گوسفندی به چه سمتی است.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

سوییس را به کشورهای اسکاندیناوی ترجیح میدهم.سوییس هوای عالی و نظم بهتری دارد.پول هم زیاد است بهشت ترافیکرهای جهانی!
                    چه زمانی عازم سویس میشوید بروید پولدار بشوید حسابی !!

نظر

• Alain Delon
                      Banned
                      • Dec 2014
                      • 628

........................
                      آخرین ویرایش توسط Alain Delon؛ 2017/10/09, 12:29.

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        چه زمانی عازم سویس میشوید بروید پولدار بشوید حسابی !!
                        چه بگویم ایرج خان ما که ترافیکر نیستیم پول زیادی هم نداریم.من جای شما بودم میرفتم هزار جریب آنجا زندگی میکردم مشغول کشاورزی میشدم!گرگان جای خوبیست اما امان از ایرج که قدر نمیدانی!

نظر

• Francis
                          عضو فعال
                          • Jan 2016
                          • 328

ترس از جواب دادن داری؟

پس اگر خودت دوست داری سوییس رو چرا تلاش میکنی یه حالت تحقیر بگی کسانی که دوست دارن مثل سوییییییس باشن؟؟

خوبه که حالت خوبه امروز جواب دوستان رو میدی =))=))

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

وشمال صف خرید شد . 844 ریال

وقتی سهمی رو درست انتخاب کنی ، حتی رفتن به بازار پایه ج هم مانع رشدش نمیشه

به بازار ج هم امیدوار شدم !!!!
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

چه بگویم ایرج خان ما که ترافیکر نیستیم پول زیادی هم نداریم.من جای شما بودم میرفتم هزار جریب آنجا زندگی میکردم مشغول کشاورزی میشدم!گرگان جای خوبیست اما امان از ایرج که قدر نمیدانی!
                              یعنی نظرت فوری عوض شد میری گرگان !!!

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
                                ترس از جواب دادن داری؟

پس اگر خودت دوست داری سوییس رو چرا تلاش میکنی یه حالت تحقیر بگی کسانی که دوست دارن مثل سوییییییس باشن؟؟

خوبه که حالت خوبه امروز جواب دوستان رو میدی =))=))
                                من که مثل شما آه و ناله نکردم که میخواهم مثل آنجا باشم یا بروم.گفتم سوییس را به آنجا که شما اشاره کردید ترجیح میدهم.شما حالت خوب نیست مشقت را بنویس خانم معلم فردا شاکی میشود.
                                قول میدهم تو حتی نمیدانی معادلات جهانی و ثروت چگونه هست.تو اصلا میدانی سوئد و نروژ چند میلیون جمعیت دارن و اصلا آنجا چگونه زندگی میکنند؟سوسیال دموکرات ها آن جمعیت کم را چگونه اداره میکنند؟آیا میدانی میلیتاری اینداستری کامپلس کجاها را انتخاب میکنند؟اصلا میدانی شرق آسیا(خاورمیانه) معادلات ثروت و قدرتش و جنگ ها و درگیری های 100 سال گذشته اش برای چه هست و خواهد بود؟یه مقدار کتاب ها و مقالات آقای برژینسکی و چامسکی و مقالات اندیشکده خاومیانه بخصوص کرایسس گروپ و کتاب جزوف نایف (تغییر ماهیت قدرت آمریکا که خیلی معروفه) و جرج کنان رو بخونید و چند تا دیگه که مسئله .مهم و حیاتی هارت لند یا قلب زمین رو توضیح میدن.قلب زمین خاورمیانه هست و اونا چه استراتژی هایی برای این منطقه بخصوص ایران دارند.
                                دو تا هم فیلم معرفی میکنم queen of desert و Lawrence of Arabia که خودشون ساختند بدونید تحولات منطقه از کی شروع شد و برای چه ادامه دارد.بحث همش بر سر قدرت و ثروت بی نظیر این منطقه است.قبلا اسپانیا و پرتغال و آمریکا و انگلیس و فرانسه 3 قرن گذشته یکه بزن های دنیا بودن و با کشتی همه جا رو غارت میکردن و ثروت اندوختند حالا هم در معادلات جدید به شکل دیگری ثروتها ر ومیبلعند. یه نمونه 400 میلیارذ دلار عربستان برای امسال بود.بقیه هم پیشکش هاشون کمتر از این عدد نمیشه. قبلا سوزان رایس گفت درد زایمان خاورمیانه را باید قبول کرد! بعد جان کری گفت این درگیری ها تا 30 سال ادامه داره!

نظر

در حال کار...
                                X