پاسخ : جــــو بــــازار
در صورتی که وضعییت بازار سرمایه به همین شکل ادامه پیدا کنه برای شب عید دلار 5000تومانی خواهیم داشت.
خیلیها بخاطر وضع خراب بورس بسوی بازار ارز حرکت خواهند کرد.
......................
شاخص سازی یعنی توهین به شعور سهامداران و خر فرض کردن انها
توهین به شعور سهامدار یعنی فراری دادن سهامدار به بازار ارز و دلار
....................
اقای روحانی حواست باشه پولی که از بانک خارج میشه اگر تو صنعت و تولید و بازار سرمایه نره دلار را بالا خواهد برد.
سیاستهای سر کار گذاشتن سهامداران را کناربگذارید.این وضع بازار سرمایه در شان ملت ایران نیست شاخص را بالا میبری ولی همه در زیان فرو رفته اند.
امروز روزی هست که سهامداران هزاران خدا بیامرز به احمدی نژاد میفرستند و ......
احمدی نژاد و وزیر اقتصادش اراده میکرد بازار سرمایه را رونق میداد و اکثر شرکتها ی پلایشی و پترو شیمی و فلزات و صادراتی سودهای خوبی می ساختند.
اون وزیر اصفهانی شما که گذاشتی کنارش -طیبی نیا را میگم فقط می خواست از مردم بستونه
احمدی نژاد می گفت اگر اطرافیان من می برند ملت هم باید ببرند
الان اطرافیان شما مثل برادراتان و برادر معاون اولتان و فرزندان .....می برند ولی ملت ایران نمی برند.همه در بورس دارن ضرر می کنند.
دلار هم که از 2900تومان به 4000تومان رسید.
من دو بار به شما رای دادم ولی چوبش را خوردم.
کدخدا هم که دیدیم نه تنها ما را به ده راه نداد بلکه پشت دیوار ده ما را می خواهد فلک هم کند.
......................
اقای رییس جمهور شما 3.5 سال وقت داری اشتباه خودت را اصلاح کنی
انشالله
موفق باشی
در صورتی که وضعییت بازار سرمایه به همین شکل ادامه پیدا کنه برای شب عید دلار 5000تومانی خواهیم داشت.
خیلیها بخاطر وضع خراب بورس بسوی بازار ارز حرکت خواهند کرد.
......................
شاخص سازی یعنی توهین به شعور سهامداران و خر فرض کردن انها
توهین به شعور سهامدار یعنی فراری دادن سهامدار به بازار ارز و دلار
....................
اقای روحانی حواست باشه پولی که از بانک خارج میشه اگر تو صنعت و تولید و بازار سرمایه نره دلار را بالا خواهد برد.
سیاستهای سر کار گذاشتن سهامداران را کناربگذارید.این وضع بازار سرمایه در شان ملت ایران نیست شاخص را بالا میبری ولی همه در زیان فرو رفته اند.
امروز روزی هست که سهامداران هزاران خدا بیامرز به احمدی نژاد میفرستند و ......
احمدی نژاد و وزیر اقتصادش اراده میکرد بازار سرمایه را رونق میداد و اکثر شرکتها ی پلایشی و پترو شیمی و فلزات و صادراتی سودهای خوبی می ساختند.
اون وزیر اصفهانی شما که گذاشتی کنارش -طیبی نیا را میگم فقط می خواست از مردم بستونه
احمدی نژاد می گفت اگر اطرافیان من می برند ملت هم باید ببرند
الان اطرافیان شما مثل برادراتان و برادر معاون اولتان و فرزندان .....می برند ولی ملت ایران نمی برند.همه در بورس دارن ضرر می کنند.
دلار هم که از 2900تومان به 4000تومان رسید.
من دو بار به شما رای دادم ولی چوبش را خوردم.
کدخدا هم که دیدیم نه تنها ما را به ده راه نداد بلکه پشت دیوار ده ما را می خواهد فلک هم کند.
......................
اقای رییس جمهور شما 3.5 سال وقت داری اشتباه خودت را اصلاح کنی
انشالله
موفق باشی
نظر