کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فنوالو دریابید..........تا 30 فروردین... 1230 درصد افزایش سرمایه از تجدید داره
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
عمرا اگه تحریمهارو یکجا بردارند وبذارن ما یه نفس راحت بکشیم هروز یه گربه از محراب در میارن وکلا قدرت در دست کنگره (دلواپسان)است ولی در ایران دلواپسان حق هیچگونه اظهار نظری ندارن یه گوشه کناری هم اگه حرفی زده میشه فورا وشدیدا با ابزارهای موجود ارتباطی باهاش برخور میشه حالا یه سری دایم دلخوش باشن به مذاکرات ونتیجه گنگش اسم مارو هم هرچی میخاین بذارین دلواپس دلنگران منفی باف ترسو بی تدبیر بیسواد بی سیاست و...........
عمرا اگه تحریمهارو یکجا بردارند وبذارن ما یه نفس راحت بکشیم هروز یه گربه از محراب در میارن وکلا قدرت در دست کنگره (دلواپسان)است ولی در ایران دلواپسان حق هیچگونه اظهار نظری ندارن یه گوشه کناری هم اگه حرفی زده میشه فورا وشدیدا با ابزارهای موجود ارتباطی باهاش برخور میشه حالا یه سری دایم دلخوش باشن به مذاکرات ونتیجه گنگش اسم مارو هم هرچی میخاین بذارین دلواپس دلنگران منفی باف ترسو بی تدبیر بیسواد بی سیاست و...........
حرف دل خیلی ها رو زدی اما نمی خواهیم باور کنیم
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
امروز از صف فروش سمایه خریدم
همچنین مقداری حکمت افزوده شد.
نصف نقدینگی ام رو امروز تبدیل به سهم کردم.
یکی از الزامات تغییر روندها، حجم بالای معاملات هست که دیروز اتفاق افتاد.
بسیار به تغییر روند خوشبینم.
آقای بهرامی عزیز؛ شما هم اگه اظهار نظری بفرمایید، تشکر می کنم
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
من احتمال میدهم فردا و پس فردا بازار به همین روال ادامه دهد
از هفته بعد ابتدا تعادل و سپس روند ملایم صعودی
البته امیدوارم
پ.ن:حقیقی های زیادی سهم خریدند که اکثرا قیمت خریدشان بالا است!!اما نکته مثبت اینجاست که اکثر سهمهایی که صف فروش میشوند
از گروه پیشرو بازار(خودرو و ،بانک)در چشم به هم زدنی جمع می شود!/:.yead.:/
امیدوارم احساسات همین امروز تخلیه شود.
هیجان شکل گرفته در روزهای قبل در حال تخلیه شدن است!
اگر دیروز روی مثبت سهام خود را نفروخته اید پیشنهاد میکنم امروز از فروش خوداری کنید،چون هفته های بعد احتمالا باید بالاتر بخرید!
معاملات گروه خودرو و بانک فقط نشانه بروز احساسات است. هیچ دلیل بنیادی برای منفی شدن وجود ندارد!!!پس اجازه دهید احساسات بازار تخلیه شود!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
امروز از صف فروش سمایه خریدم
همچنین مقداری حکمت افزوده شد.
نصف نقدینگی ام رو امروز تبدیل به سهم کردم.
یکی از الزامات تغییر روندها، حجم بالای معاملات هست که دیروز اتفاق افتاد.
بسیار به تغییر روند خوشبینم.
آقای بهرامی عزیز؛ شما هم اگه اظهار نظری بفرمایید، تشکر می کنم
سلام داداش...خسته نباشید...
ابتدا آفرین بر شما که دقت بالایی داشتید وقتی که دیدید ریال داره ارزشمند میشه خود ریال رو هدف گرفتید و سهام های بانکی رو خریدید
192 تومن برای سمایه حمایت است...خط میانی بولینگر،میانگین 9 و 26 ایچیموکو و همین طور کف ابر ایچیموکو...
در صورت شکست حمایت 188 احتمالا به 170 برسد
اولین مقاومت جدی 226 است که خط روند نزولی،سقف بولینگر،سقف ابر ایچیموکو هست و برای اولین برخورد بعید میدونم اونو بشکنه
سمایه نمودارش اینو به ما میگه که باید صبر داشته باشیم و شیب ملایم تری به صعود ادامه بدیم....یک روند ملایم و با ثبات
و اما حکمت نمودار شیک تری داره
مثلثی داره که هدفش 160 تومن است ... از منفی های اصلاح ها نباید ناراحت شد و حتی اگر خط روند موقت مارو هم شکست خط روند اصلی که با شیب ملایمی داره به کارش ادامه میده رو باید در نظر داشت
اگرم می بینید الان داره افت می کنه این اصلاحه...اشباع فروش و خارج بولینگرم بوده و خب لازمه تا اندیکاتور ها و بولینگر و ابزارهای دیگه کمی اصلاح بشن قیمت هم اصلاح بشه
از نظر ایچیموکو سهم صعودی است
وقتی به هدف 160 تومنی رسیدید احتمال بسیار زیاد اونجا برای مدتی بازی کنه و اما مثلث ها به عنوان الگوهای ادامه دهنده اند و شاید بیش از اون رشد کنه...
بسیار ممنون جناب بهرامی.
در مورد تغییر روند بازار و مقاومت های شاخص و حجم دیروز معاملات نظری ندارید.
چون به نظرم الان بسیار مهم است که بازار تغییر روند بده تا تحلیلهای فوق (و به طور کلی اکثر تحلیلها) درست باشه.
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
بسیار ممنون جناب بهرامی.
در مورد تغییر روند بازار و مقاومت های شاخص و حجم دیروز معاملات نظری ندارید.
چون به نظرم الان بسیار مهم است که بازار تغییر روند بده تا تحلیلهای فوق (و به طور کلی اکثر تحلیلها) درست باشه.
حقیقت من شاخص رو قبول ندارم چون دستکاری میشه و نوع محاسبه اش رو تغییر دادن...بیشتر به شاخص گروه ها اونم گروه هایی که سنگینی شاخصشون به دست سهم خاصی نیست توجه می کنم...
بازار پول خوبی واردش شده و با توافق هم بهتر خواهد شد...
اما حقیقت ی چی رو خوب فهمیدم و همیشه به خودم میگم پیش بینی نکن فقط حالت های مختلف رو حدس بزن و برای هر کدام آماده باش...
الانم نباید بگم بازار چی میشه بلکه برای هر حالتی یک راهی داشته باشم...
بازار واقعا عین انداختن سکه است...یا موفقیته یا شکست...فقط باید برای هر کدام آماده بود
دوستان ، من به بازار بسیار امیدوار شدم واقعا حجم عرضه هایی که دیروز و امروز اتفاق افتاد ، اگر در هر بازاری صورت میگرفت ، بازار را یکسره قرمز پوش میکرد. واقعا بازار مقاومت خوبی از خودش نشون داده .
نظر