جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abtinsalari
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 306

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    یعنی اینقدر فهم بازار مشکل داره !؟

در صورتهای مالی شرکتها که دلار 15-20 هزار دیده نشده !

ارزش مارکت هم فکر نکنم هنوز از نظر دلاری به سقف رسیده باشه !
    بازار نیست که گوسفند سراست 2-3 روزه جمع میشه اکثر فروشنده ها حقیقی اند حقوقی ها بودند خطرناک بود
    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
      بازار نیست که گوسفند سراست 2-3 روزه جمع میشه اکثر فروشنده ها حقیقی اند حقوقی ها بودند خطرناک بود
      درسته حقیقی هست فروشنده، اما جوری نمیفروشه که 2-3 روزه جمع بشه !

از رفتارش معلومه که تمایل داره ادامه دار باشه !

حتی صف جمع میشه ! باز فشار میده پایین تا صف بشه !

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

لعنت به روحانی ودولت مفسدش که چه بهره برداری میکنه از جیب ملت
        باز یه مصوبه اومد بیرون و بازار منفی و دارن اخبار منفی این بازار میندازن گردن دولت قبلی و دولت در سایه و راست گرا ها
        اخه پدر سوخته 6 سال کثافت کاری ودروغگویی بس نشد ؟
        یکی نیست گوش این شاپور عوضی رو بگیره اخراج کنه با این قوانین مسترابیش که خودش بزرگترین مانع رشد بازار سرمایه بوده

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

نظر

• abtinsalari
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 306

درسته حقیقی هست فروشنده، اما جوری نمیفروشه که 2-3 روزه جمع بشه !

از رفتارش معلومه که تمایل داره ادامه دار باشه !

حتی صف جمع میشه ! باز فشار میده پایین تا صف بشه !
            من که حقیقت 40 درصد نقد بودم وتجارت و وبملت خریدم فکرم میکنم بازار برگرده حالا برنامه من به این شکل بوده بابک 52 صبح هشدار داد کسایی که نقد هستن چیزی نخرن تا تثبیت بشه اوضاع
            هر کسی برنامه خودش رو داره و فکر خودش
            ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

سوال اصلی که بازار باید دنبالش باشه و فریب نخوره اینه :

از کجا و چرا دستور عرضه سنگین و آبشاری به بخشی ازحقیقی ها داده شد !؟

این گروه حقیقی از کجا هماهنگ میشن ؟ و چرا اصرار به کاهش قیمتها دارن !

حتی اصلاح دستوری هم قاعدتا باید با فروش حقوقی ها و عدم خرید حقیقی ها انجام میشد !

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                لعنت به روحانی ودولت مفسدش که چه بهره برداری میکنه از جیب ملت
                باز یه مصوبه اومد بیرون و بازار منفی و دارن اخبار منفی این بازار میندازن گردن دولت قبلی و دولت در سایه و راست گرا ها
                اخه پدر سوخته 6 سال کثافت کاری ودروغگویی بس نشد ؟
                یکی نیست گوش این شاپور عوضی رو بگیره اخراج کنه با این قوانین مسترابیش که خودش بزرگترین مانع رشد بازار سرمایه بوده
                اینا تا قیامت هم برای خرابکاری و نفهمیشون بهانه دارند مثل آمریکا که هیچوقت قرار نیست بهانه هاش تمام بشه هرکاری کردیم فایده نداشته.آخرش زهر خودش رو میریزه.دیروز میگفتن کاهش شاخص ها به خاطر ترس از عدم تصویب لوایح هست حالا میگن میخوان دولت رو خراب کن خب احمق ها کاهش قیمت سکه امروز هم کار دولت در سایه هست که میخواد دولت را خراب کند؟جو بازار هست از ما بهترها در جند روز گذشته خالی کردند دیروز هم ضربه آخر را زدند و تمام.این صف ها تمام بشو نیست.جو منفی مثل جو مثبت هفته های گذشته ادامه دار است.

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

فتـــــــوا:

الیوم قمار در کازینوهای لاس وگاس به ترید در بورس تهران شرافت دارد.
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• NewAge
                    عضو عادی
                    • Jun 2018
                    • 285

افت چهار درصدی شاخص بورس در پی رفتار هیجانی و غیرحرفه‌ای معامله‌گران امروز/وابستگی ذهنی بورس به نرخ ارزمانع اثربخشی تصویب لایحه مبازره با پولشویی شد

امروز پس از تصویب لایحه الحاق به کنوانسیون FATF در مجلس، کلیت بازار سهام پس از افت معنادار نرخ ارز با افزایش فشار فروش و عرضه‌های بی وقفه از سوی اشخاص حقیقی مواجه شد.
                    این در حالی بود که انتظار می‌رفت با تصویب لایحه فوق، شاخص تغییر جهت داده و از عقب‌نشینی سنگین منصرف شود.
                    اما با تداوم روند کاهشی نرخ ارز، وابستگی ذهنی بورس به نرخ ارز اثر خود را بیشتر نشان داد و مانع از اثربخشی مثبت تصویب لایحه فوق بر معاملات امروز بورس تهران شد.
                    از این رو تمام نماگرهای بازار افت قابل ملاحظه‌ای را تجربه کرده و یکی از منفی‌ترین روزهای خود را به ثبت رساندند.
                    اما کارشناسان بر این باورند که ریزش‌های هیجانی چند روز اخیر صرفا جنبه اصلاح داشته و نمی‌تواند مقدمه‌ای برای آغاز دوره رکودی بورس محسوب شود.
                    همچنین باتوجه به اینکه شاهد خروج نقدینگی از بازارهای موازی هستیم، این انتظار می‌رفت که مقصد اصلی این نقدینگی سرگردان بازار سهام باشد که البته تاکنون این پیش‌بینی محقق نشده است.
                    در مجموع امروز هراس اشخاص حقیقی کم‌تجربه سبب خروج بیش از ۵۵۰ میلیارد تومان نقدینگی از بازار شد. با این حال ارزش معالمات خرد سهام و حق تقدم در نمادهای عادی بورسی و فرابورسی نزدیک به دو هزار میلیارد تومان بود که خود نشان از امیدواری خریداران به بازگشت بازار به مدار صعودی دارد.
                    نباید فراموش کرد که در روزهای رکود بازار سهام، ارزش معاملات خرد به زحمت به ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان می‌رسید. اینکه هنوز حجم و ارزش معاملات در محدوده بالایی قرار دارد، می‌تواند نویدبخش عمر کوتاه اصلاح قیمت‌های سهام باشد.
                    امروز در بین نمادهای با اهمیت بورسی، «فارس»، «فولاد»، «کگل» و «فملی» بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

@boursineh_com به نقل از کانال اقتصاد آنلاین
                    آخرین ویرایش توسط NewAge؛ 2018/10/07, 13:46.
                    [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

دوستان دیدید که سازمان نه بررسی کرد و نه اعلام کرد فروش ثانیه ای دیروز و صف فروش کردن کار کی و یا چه کسانی بوده! معاملات هم باطل نشد!اصولا دنبال این چیزا نیستن....
                      اساتید،چرچیل ها،برژنیف ها و کیسینجرهای تلگرام هم لال و ناپدید شدن!
                      امیدوارم شورای نگهبان CFT رو تایید کنه ....و اینکه بنده به شخصه به آینده مملکت با تمام مصائب امیدوارم...
                      از مصائب امروز گفتن همه....از خیراتش هم بگم یک کم آروم بشیم!
                      فارس امروز منفی ده باز کرد و شاخص به حول و قوه ی الهی! با کله هفت هزار و اندی واحد ریخت....تسریع ریختن شاخص از منظر زمانی با ما که دائما در این بازاریم یار خواهد بود!
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mobin
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 590

حالا كه مصاحبه و دروغ انجام شد پس افشا ميكنم
                        اقاي خواجه نصير مگر شما نبوديد كه قبل از روز شنبه سياه گذشته در منزل اقاي باقر تبار( مدير نظارت اسبق سازمان) همراه با اقاي محسني( عضو شوراي عالي)
                        جلسه اي ضد سازمان گذاشتيد
                        و در اين جلسه برنامه ريزي هاي براي عرضه و خراب كردن بازار نموديد؟
                        مگر شما با خيلي از دوستانتون تماس نگرفتيد كه مجاب به عرضه بشوند؟
                        شما با سازمان بورس كش مكش پست و مقام داريد سهامداران خرد بايد تاوان پس دهند؟
                        مگر شما نبوديد كه ١٠ روز پيش همه دارايي خود را فروختيد و حالا ميخواهيد با فشار به بازار عقب ماندگيتان از بازار را جبران كنيد؟
                        لازم باشه چيز هاي ديگه هم ميگم
                        توقع سهامداران حقيقي بازار افشاي اين بازي از سوي سازمان بر خورد و اخراج اين مديران سود جوست
                        سازمان بورس مطمين باشد كه سهامداران حقيقي حامي و پشتيبان اقدامات حمايتي سازمان است
                        اقاي خواجه نصير پيشنهاد ميكنم زود تر يا عذر خواهي كنيد از جامعه بورسي و يا از بازار خداحافظي كنيد.

کانال آرارات
                        از سید علی طباطبایی

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14627

فردا بازار مثبت میشه
                          معمولا این منفی های سنگین فرداش سبز میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            فردا بازار مثبت میشه
                            معمولا این منفی های سنگین فرداش سبز میشه
                            با این سکته ای که در مغز بازار ایجاد شده ! هر سبزی هم فعلا با تردید بهش نگاه میشه !

برای کم شدن تردیدها باید ریشه این رفتار گسترده شناسایی بشه !

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

با این سکته ای که در مغز بازار ایجاد شده ! هر سبزی هم فعلا با تردید بهش نگاه میشه !

برای کم شدن تردیدها باید ریشه این رفتار گسترده شناسایی بشه !
                              خب برادر من هر صعودی یه ریزشی داره!!

من تعجب میکنم از اونهایی که به مدیران بورس فحاشی می کنند!!!

اون زمانی که شاخص از 90 هزار شد 190 هزار هم فحاشی می کردید یا وضعیت گل و بلبل بود ؟

تمامی سهام در پیت حداقل 2 برابر شدند و یه سری سهام هم سه و 4 برابر

دلار هم از 4800 تومان اسفند ماه شد مجددا 13000 تومان یعنی 2.7 برابر

خب هر فردی طمع میکنه و شناسایی سود نمیکنه حقشه و آخرش همین میشه

بنده صبح به صراحت قبل شروع بازار نوشتم فعلا خرید نکنید و باز به هنگام بازار و قبل اینکه صفهای فروش جمع بشه ، نوشتم حتی صفهای فروش جمع شد خرید نکنید چون مجددا صف فروش می شود و پستهام هم موجود هست در همین جو بازار

دنبال چه علتی هستید؟ رفتار مسخصه : هر صعودی یه نزولی داره بخصوص اگر شاخص یه کله رفته باشه بالا

حالا یه عده به یه سری فحش و بد و بیراه می گن جای تعجب داره

حالا هم دارم میگم و باز هم تاکید میکنم لایحه تصویب نهایی شد توسط شورای نگهبان و دلار اومد زیر 11 تومان و در محدوده ده تا یازده تومن ، کلا دلار بخرید و یه بازدهی 50 درصدی توی ماگزیمم سه هفته داشته باشید

بورس فعلا ریزشیه و من نمیگم بعدا صعودی نمیشه ولی فعلا احتمال عرضه های اولیه هست و ضمنا" 13 آبان و کم کم یه سری افراد می خوان نقد بشن تا با منفی که در اثر شروع تحریمهای جدید ایجاد میشه مواجه نشن ، و حتی در صورت هر گونه مثبت شدن، زیاد نباید تا حداقل اوایل مهر انتظار رشد شارپی را از بورس داشت

اونهایی برد کردند که دیروز سهمهاشون رو وقتی دیدند کل بازار داره میریزه دادن به صفهای خرید و از بازار خارج شدند

دقت فرمایید گفتم دیروز

من نظرم اینه

هر گونه مثبت شدنی فعلا فقط فرصت خروجه و شناسایی سود

به تحریمهای سنگین 13 آبان زمان خیلی زیادی نمانده

سعی کنید اگر هم بازار مثبت شد فقط حرفه ای نوسانگیری کنید

توقع نداشته باشید بازار به صورت کامل برگرده و هر روز حتی در صورت مثبت شدن، بازار نوسانی خواهد بود

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/10/07, 18:08.
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                خب برادر من هر صعودی یه ریزشی داره!!

من تعجب میکنم از اونهایی که به مدیران بورس فحاشی می کنند!!!

اون زمانی که شاخص از 90 هزار شد 190 هزار هم فحاشی می کردید یا وضعیت گل و بلبل بود ؟

تمامی سهام در پیت حداقل 2 برابر شدند و یه سری سهام هم سه و 4 برابر

دلار هم از 4800 تومان اسفند ماه شد مجددا 13000 تومان یعنی 2.7 برابر

خب هر فردی طمع میکنه و شناسایی سود نمیکنه حقشه و آخرش همین میشه

بنده صبح به صراحت قبل شروع بازار نوشتم فعلا خرید نکنید و باز به هنگام بازار و قبل اینکه صفهای فروش جمع بشه ، نوشتم حتی صفهای فروش جمع شد خرید نکنید چون مجددا صف فروش می شود و پستهام هم موجود هست در همین جو بازار

دنبال چه علتی هستید؟ رفتار مسخصه : هر صعودی یه نزولی داره بخصوص اگر شاخص یه کله رفته باشه بالا

حالا یه عده به یه سری فحش و بد و بیراه می گن جای تعجب داره

حالا هم دارم میگم و باز هم تاکید میکنم لایحه تصویب نهایی شد توسط شورای نگهبان و دلار اومد زیر 11 تومان و در محدوده ده تا یازده تومن ، کلا دلار بخرید و یه بازدهی 50 درصدی توی ماگزیمم سه هفته داشته باشید

بورس فعلا ریزشیه و من نمیگم بعدا صعودی نمیشه ولی فعلا احتمال عرضه های اولیه هست و ضمنا" 13 آبان و کم کم یه سری افراد می خوان نقد بشن تا با منفی که در اثر شروع تحریمهای جدید ایجاد میشه مواجه نشن ، و حتی در صورت هر گونه مثبت شدن، زیاد نباید تا حداقل اوایل مهر انتظار رشد شارپی را از بورس داشت

اونهایی برد کردند که دیروز سهمهاشون رو وقتی دیدند کل بازار داره میریزه دادن به صفهای خرید و از بازار خارج شدند

دقت فرمایید گفتم دیروز

من نظرم اینه

هر گونه مثبت شدنی فعلا فقط فرصت خروجه و شناسایی سود

به تحریمهای سنگین 13 آبان زمان خیلی زیادی نمانده

سعی کنید اگر هم بازار مثبت شد فقط حرفه ای نوسانگیری کنید

توقع نداشته باشید بازار به صورت کامل برگرده و هر روز حتی در صورت مثبت شدن، بازار نوسانی خواهد بود

اینا دیگه منتظر تصویب و این بازی ها نمیشن میدونن همش الکیه و جهت خر کردن ملت همیشه در صحنه است.دیگه چرا لازم باشه صبر کرد همین الان خرید و ارز و طلا و رالی جدیدی که در پیش است.سقوط بورس حتمیست.یادآوری دی ماه 92 .

نظر

در حال کار...
                                X