جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    فقط حیف و صد حیف که اون موقعی که یه عده روی این سهام حسابی سود کردن ما تعصب بیجا روی سهام خودمون نشون دادیم.
    سهام خودمون رو الان هم راحت می تونیم با همون قیمتی که چند ماه قبل بود بدون اینکه نیازی باشه توی صف خریدش گیر کنیم بخریم.
    می تونستیم توی این 4 ماه وارد این سهام دولتی بشیم و سودمون رو کنیم و بعد الان با خیال راحت بیاییم روی سهام جامانده ی خودمون.
    بد اشتباهی کردیم و باید به اشتباه خودمون اعتراف کنیم.
    من که اعتراف می کنم شدیدا اشتباه کردم.
    البته بهتره به جای اینکه بگم اشتباه کردم بگم رودست بدی از دولت خوردیم.
    هر روز نشستیم گفتیم امروز سهممون حرکت می کنه فردا حرکت می کنه.
    از کجا می دونستیم دولت میخواد یه همچین بازی کثیفی در بیاره؟؟؟
    بنده از اول شروع سال تا سقف قبلی شاخص که 20 اردیبهشت میشد....بالاتر از درصد رشد شاخص سود کردم...اما دلیل جا ماندن خودم فقط دو علت داشت....
    1_آزادسازی سهام عدالت....که موجب شد قسمت سهامداران عمده کم شود....وقتی دیدم شناوری فولاد بالای 60 درصد شده و شتران بالای 70 درصد....گورخیدم
    2_عدم استقبال از دارا یکم

دیگه حسرت خوردن هیچ فایده ای ندارد.....چون ما تنها نیستم خیلی ها در این روند شاخص دولتی جا ماندند.....
    وقتی کاربر شناخته شده سپهبد که لقب خدای بورس را بهش داده اند....در تالار بورس مینویسه من در این روند صعودی شکست خوردم....دیگه جای اشتباه و حسرت و ناراحتی برای من و شما نیست....
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• اشکان2010
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 684

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      خوب توجه کرده وبخونید!...آیامیدانید؟

1-درتجدید ارزیابی سال گذشته ارزش کارشناسی 46درصدازخگسترکه درمالکیت مستقیم خودرو بوده
      حدود 2319 میلیاردتومن درنظرگرفته شده بود.هم اکنون(27/4/99)خودرومالکیت مستقیم 45.15
      درصدازخگسترروداره که باقیمت وارزش بازارفعلی برابراست با 17238 میلیاردتومن یعنی نزدیک به 7.5
      برابرقیمت کارشناسی پارسال ونزدیک به 15 هزارمیلیاردتومن بیشتر.

2-درتجدیدارزیابی سال گذشته ارزش کارشناسی حدود30 درصدازخمحرکه که درمالکیت مستقیم خودروبوده
      542میلیارد تومن درنظرگرفته شده بود.هم اکنون خودرومالکیت مستقیم 30.39 درصدازخمحرکه
      روداره که باقیمت وارزش بازارفعلی برابراست با 4307 میلیاردتومن یعنی نزدیک به 8برابرقیمت
      کارشناسی پارسال و 3765 میلیاردتومن بیشتر.

3-درتجدیدارزیابی سال گذشته ارزش کارشناسی70درصدازسرسمندکه درمالکیت مستقیم خودروبوده
      2460 میلیاردتومن بوده.هم اکنون سرسمندباتوجه به گزارشهای اخیرش(دوتای آخری لینکش روآوردم)
      چه ازلحاظ navوچه ازلحاظ epsوp/e باتوجه به قیمت کنونی سهام پورتفو(بخصوص خودرو-خگستر-وپارس)ارزشگذاری بشه
      حدود 20 هزارمیلیاردتومن ارزششه که 70 درصدش میشه 14 هزارمیلیاردیعنی حدود8برابرارزش کارشناسی پارسال و 11500 میلیاردتومن ارزشش بیشتره.
      صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1398/12/29 (حسابرسی شده)
      صورت وضعیت پورتفوی دوره 3 ماهه منتهی به 1399/03/29
      ...فقط یه نکته کوچک درموردسرسمندبگم واون اینه که دربهارامسال وطی فقط 3 ماه 587 میلیاردتومن ازفروش سهام سودکرده.

جمع ارزش کنونی سه تای بالا که ازداراییهای کوچک ایران خودرو هستندبیش از 35 هزارمیلیاردتومنه...
      موافق ومخالف میدونن سه دارایی ذکرشده حتی یک دهم کل دارایی های ایران خودرو هم نمیشن...
      به نظرتون ایران خودرو باوجودتمام بدهی ها وزیان انباشته اش که هم اکنون ارزش بازارش 182 هزارمیلیاردتومنه حبابیه!!!؟؟؟
      --------------------------------------------------------------
      خودرو وسایپادوتا ازارزنده ترین سهم های کنونی بازارن...
      --------------------------------------------------------------
      خوشحال میشم یک نفرازمنتقدین باتجربه وباسواد ایران خودروبیادباعددورقم ارزش تقریبی کل دارایی های کنونی ایران خودرو
      رومحاسبه کرده وباتوجه به زیان انباشته وبدهی وارزش بازارفعلی وهمچنین قیمت وارزش بازارسایرسهام بازار
      اثبات کنه ایران خودرو درمقایسه باسایرسهام بازارحبابیه...این گوی واین میدان!
      اگه باتحلیل تونستین ثابت کنیدارزش بازارکنونی ایران خودرو درمقابل داراییهاش حباب هست حتمامیپذیرم.
      من باتحلیل وبه طوردقیق باعددورقم فقط سه تاازداراییهای خودرو رواینجااوردم...
      منتظرتحلیل مستندهرشخصی که ادعامیکنه ایران خودرو درمقایسه باداراییهاش وهمچنین سایرسهام بازارحبابه هستم...این گوی واین میدان!

نظر

• aminian
        كاربر فعال
        • Oct 2012
        • 663

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

بنده از اول شروع سال تا سقف قبلی شاخص که 20 اردیبهشت میشد....بالاتر از درصد رشد شاخص سود کردم...اما دلیل جا ماندن خودم فقط دو علت داشت....
        1_آزادسازی سهام عدالت....که موجب شد قسمت سهامداران عمده کم شود....وقتی دیدم شناوری فولاد بالای 60 درصد شده و شتران بالای 70 درصد....گورخیدم
        2_عدم استقبال از دارا یکم

دیگه حسرت خوردن هیچ فایده ای ندارد.....چون ما تنها نیستم خیلی ها در این روند شاخص دولتی جا ماندند.....
        وقتی کاربر شناخته شده سپهبد که لقب خدای بورس را بهش داده اند....در تالار بورس مینویسه من در این روند صعودی شکست خوردم....دیگه جای اشتباه و حسرت و ناراحتی برای من و شما نیست....
        سپهبد آخرین پستش داخل تالار بورس سال 2012 بوده
        دیگه پستی نداشته برادر

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
          سپهبد آخرین پستش داخل تالار بورس سال 2012 بوده
          دیگه پستی نداشته برادر
          سلام
          یکی از دوستانم گفت در تاپیک احتمالا خروج یا شاخص کل نوشته بود....حالا سپهبد یا سهند یک همچین اسمی گفت....
          خودم زیاد به آن تالار نمی روم....
          میپرسم و پستش را اینجا میگذارم....
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

زنگ زدم و پرسیدم....منظورشان این بوده.....البته این کاربر هم از قدیمی های بورس هستند....شناخت چندانی ازشون ندارم.....بنده فکر کردم سپهبد بوده
            تاپیک خروج صفحه 90

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

خب دوستان من از شما یک سوال دارم شاخص تا دومیلیون چهارصد اگه رشد کنه همینه سهم ها دوباره تا صد درصد نمیرن ؟ بنظرتون سهمی مثله شستا تا ۱۰ تومن رو نمیبینه ؟ بنظرتون بهتر نیست از این فرصت استفاده کرد ؟ وگرنه دوباره باید حسرت خورد من امروز وارد شپنا شدم به قول جناب کریس نسبت فروشنده به خریدار واقعا دیدن داشت ولی دیدنی تر از نسبت فروش تو شبندر که ۱ به ۱۰ بود نبود تو صف خرید رفت مجمع بنظرم بهتره گارد هامون رو یکم بیاریم پایین و روند رو قبول کنیم با حباب حباب کردن کار به جایی نمیرسه خوشبختانه من جا نموندم از بازار خیلی هم تو سال ۹۱ الی ۹۲ ضرر کردم خونه فروختم از اون پول فقط ۶ میلیون موند بنظرم تا کسری بودجه هست رشد بورس هم هست هروقت اسم خانم صادقی میاد بزرگای بورس جبهه میگیرن نسبت به نظراتش ولی کم کم داریم به حرفاش نزدیک میشیم من خودم شبندر رو تو ۵۲۰۰ فروختم الان پشیمونم رفتم تو مثبت هجده شپنا خریدم این جزای تصمیم اشتباهم بود
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                خب دوستان من از شما یک سوال دارم شاخص تا دومیلیون چهارصد اگه رشد کنه همینه سهم ها دوباره تا صد درصد نمیرن ؟ بنظرتون سهمی مثله شستا تا ۱۰ تومن رو نمیبینه ؟ بنظرتون بهتر نیست از این فرصت استفاده کرد ؟ وگرنه دوباره باید حسرت خورد من امروز وارد شپنا شدم به قول جناب کریس نسبت فروشنده به خریدار واقعا دیدن داشت ولی دیدنی تر از نسبت فروش تو شبندر که ۱ به ۱۰ بود نبود تو صف خرید رفت مجمع بنظرم بهتره گارد هامون رو یکم بیاریم پایین و روند رو قبول کنیم با حباب حباب کردن کار به جایی نمیرسه خوشبختانه من جا نموندم از بازار خیلی هم تو سال ۹۱ الی ۹۲ ضرر کردم خونه فروختم از اون پول فقط ۶ میلیون موند بنظرم تا کسری بودجه هست رشد بورس هم هست هروقت اسم خانم صادقی میاد بزرگای بورس جبهه میگیرن نسبت به نظراتش ولی کم کم داریم به حرفاش نزدیک میشیم من خودم شبندر رو تو ۵۲۰۰ فروختم الان پشیمونم رفتم تو مثبت هجده شپنا خریدم این جزای تصمیم اشتباهم بود
                جناب سودی عزیز...
                شاخص تا 2400 برود این سهم هایی که گفتید هر روز مثبت 5 هم بخورند....شاخص هم روزی 4 درصد مثبت باشد طی 6 روز کاری میرسه به تارگت مورد نظر شما.....

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                  جناب سودی عزیز...
                  شاخص تا 2400 برود این سهم هایی که گفتید هر روز مثبت 5 هم بخورند....شاخص هم روزی 4 درصد مثبت باشد طی 6 روز کاری میرسه به تارگت مورد نظر شما.....
                  بنده میانگین روزی ۲ درصد تا نزدیک دو میلیون پانصد گفتم روزایی که شاخص منفی بود پالایشی ها صف خرید بودند با لحاظ این نکته
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

این هم نرخ جدید خودرو....
                    این خودرو ها با این نرخ بدست کیا میرسه!؟
                    پارس ال ایکس 105 میلیون/:.ph34r-smiley.:/
                    حاضرم از خود کارخانه 150 میلیون بخرم...

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11250

ارزش صندوق دارا دوم دولت متشکل از 4سهم مشخص شده درصورت عرضه حتی با سقف 5میلیون خرید برای هر فرد
                      نیاز به مشارکت نزدیک به25میلیون نفر را داره
                      25میلیون هرشخص 5میلیون !
                      .............................................
                      در داراسوم هم ارزش سبد به حدی رسیده بود که 2نماد را از لیست حذف کردند
                      شبریز حذف شده امروز بلوکی روی میز رفت اما خریداری نیومد!!

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                        به اینکه چرا سال 91 و 92 خیلی ضرر کردید !! فکر کردید؟ دلیلش پیدا کردید !؟

الان راهی یا روشی برای جلوگیری از اون ضرر احتمالی !! دارید !؟؟

دلیل اینکه یه عده در برابر اون خانم جبهه میگیرن اینه که میدونن پشت اون خانم چه جریانی هست !

عقبه اون جریان براشون شناخته شده هست !

به این فکر کنید که چرا از بین اینهمه افراد شناخته شده در بازار رفتن یه عده گمنام !! و ناشناس ! رو آوردن کردن بوقچی خودشون !!؟؟

اونم با این وضع که تارگتهای 40000 هزار درصد و 50000 درصد بدن ! اونم به افرادی که اصلا دانش مالی ندارن ! با بازار آشنا نیستن ! اصول بازار نمیدونن چیه !!! اقتصاد سیاسی نمیدونن !

طرف رفته خونه فروخته ! 4-5 میلیارد تومان ! آورده خودرو خریده ! میگم چرا خونه فروختی؟؟؟ چرا سهام خودرو؟ چرا با همه سرمایه؟ .... جوابی نداره ! میگه همین خانمی که شما نوشتی !! گفته کمتر از 10000 تومان هر سهم ایرانخودرو نفروش !!!

مواظب باشید !

اینکه به بهانه دارا یکم از بانکی تا فلزی و پالایشی و خودرویی ! چند برابر شدن !

باز دوباره به بهانه دارا دوم ! همه اینها چند برابر بشن !

باز به بهانه دارا سوم ! دوباره چند برابر !! ...

واضح هست که توجیهی نداره !

نظر

• آپولون
                          ستاره دار (1)
                          • Dec 2015
                          • 627

با سلام و عرض ادب و احترام

با شما کاملآ هم عقیده هستم/:.grlim:.//:.grlim:./

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          اینروزها در مورد روند بازار دوستان سوالات زیادی میپرسن !

در مورد این بحث دولتی و غیردولتی من توصیه خاصی ندارم ! هر کس میتونه با دولت یا غیر دولت همراه بشه !

ولی حواستون باشه که دولت همه چیزش متغییر هست ! همین الان روزی 2-3 بار تکذیب و تایید برای دارا 2 و 3 میاد !

قبلا هم نوشتم هر لحظه امکان تغییر در همه برنامه های دولت هست !

نمونه بارز این تغییرات دولتی رو در واگذاری تپکو دیدیم ! هر بار به بهانه واگذاری به فلان شرکت ! یا فلان نهاد زدن زیر قیمت ! بعدشم کنسل شد دادن به یکی دیگه !

آخرشم آبی گرم نشد و با فروش سهام شرکت ناشی از رشد قیمت !! حقوق کارکنان رو دادن ! که اصلا با هیچ رویه و قانونی جور در نمیاد !! اما آقایون به این روش میگن تامین مالی از بازار سرمایه !!!!!

اما اینکه برخی دوستان میگن با روند همراه باش !! به نظرم جای تامل و بررسی داره !

آیا اگر روندی غلط بود ! اشتباه بود ! باید باهاش همراه شد !؟؟ سال 92 عین این جمله رو در همین سایت در برابر دوستانی که میگفتن با روند اون زمان دوست باش و همراه نوشتم !

اونم روندی که با زور ! و پول دولت ایجاد شده ! اونم دولتی که آخرای عمرش هست !

برخی هم که در طیف مقابل دولت هستن ! در پاسخ به این موارد جدیدا یه جمله ای میگن با این مضمون ! که بورس تحت حمایت رهبری هست !!!

حالا فرض که تحت حمایت رهبری باشه !!! یعنی نباید اصلاح کنه ! تحت حمایت رهبری یعنی فقط بره بالا !!؟؟ یا اگه ریخت بازار رهبری فتوا میده نریز !! اینم برمیگرده !!!

نداریم همچین چیزایی ! اینا برای توجیه افکار عمومی و عوام هست !

اما در مورد نوسان این روزهای بازار هم دو تا نکته هست !

اول اینکه بخشی از این فروشها داره از بازار آرام و بیصدا خارج میشه !

اما چون ورودی نقدینگی در بازار هست اونم به سمت سهام دولتی که در صفهای خرید چند صد میلیونی میشینه ! و شاخص رو بالا میبره قوی ! اون خروج از بازار به چشم عادی نمیاد !!

دوم اینکه اینایی که دارن خارج میشن کی هستن !؟؟ و چرا !؟

اگه یادتون باشه تعداد کدهای حقیقی زمانی در بازار روبه افزایش گذاشت ! تقریبا از 1-2 ماه قبل از کرونا شروع شد ! و بعدش شدت گرفت !!

اما پول بزرگ قبل از اینها در بازار اومده بود ! و در قیمتهای پایینتر در بازار خوابیده بود !

این پول بزرگ در قالب کدهای حقیقی بود ! و الانم در همون پوشش کدهای حقیقی داره از بازار خارج میشه !

اون زمان هم یکبار در مورد کدهای حقیقی که در بازار سنگین خرید میکنن ! نوشتم که کمی مشکوک هست !

در واقع روند ورود پول قوی به بازار ما به نظر من اول پول پیاده نظام همراه با دولت، بعدش از اواسط خریدهای همراهان دولت ! خریدهای پیاده نظام نهادها ! و حقوقی ها ! و بعدش مردم عادی که کد سهامداری نداشتن و تو بورس نبودن !!

حدس من اینه طیف اولی که با فرمان دولت پولش وارد بازار شد ! با سود شیرین در حال نقد شدن و خروج هست ! و عامل نوسان فعلی بازار !

در واقع طیف پشت صحنه دولت، قبل از اینکه رفقاشون صندلی های مدیریتی و تصمیم سازی و تصمیم گیری رو واگذار کنن ! سرمایه خودش یا حداقل بخش از اون رو میبره در جای امن ! زیر سر خودش میذاره !

اولین چراغ سبز این حرکت هم افزایش 1-2 درصدی نرخ سود و انتشار اوراق 18-20 درصدی بود !!

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

سال ۹۲ دلایل بنیادی پشت بازار بود وهمان دلایل باعث ریزش شد بحث مالیات وصندوق توسعه ملی و افزایش ۴برابری نرخ ارز دست به دست هم گروه پالایش را به موتور بازار تبدیل کرد و شبندر ۱۰۰ تومانی را تا ۱۸۰۰ رساند.. اما شبندر ۱۸۰۰ تومانی ۲۲۰تومن سود داشت درآن سال . و وقتی پارامترهای تحلیلی تغییر کرد (ثبات دلار در فاصله ۲۰درصدی تاسقف و کاهش شدید قیمت نفت و... ) همان شبندر ۱۸۰۰ تا ۲۷۰ در یک بازه زمانی فرسایشی اصلاح زد!.... اما رشد فعلی پشتوانه بنیادی نداشته که ریزشی به واسطه گزارشات فعلی اتفاق بیفته! ... رشد فعلی تا زمانی که دولت به هدف خودش برسه ادامه دار خواهد بود .... ودرآخر تجدید دارایی مانع رخداد شبیه ۹۲ در بازار خواهدشد!

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              به اینکه چرا سال 91 و 92 خیلی ضرر کردید !! فکر کردید؟ دلیلش پیدا کردید !؟

الان راهی یا روشی برای جلوگیری از اون ضرر احتمالی !! دارید !؟؟

دلیل اینکه یه عده در برابر اون خانم جبهه میگیرن اینه که میدونن پشت اون خانم چه جریانی هست !

عقبه اون جریان براشون شناخته شده هست !

به این فکر کنید که چرا از بین اینهمه افراد شناخته شده در بازار رفتن یه عده گمنام !! و ناشناس ! رو آوردن کردن بوقچی خودشون !!؟؟

اونم با این وضع که تارگتهای 40000 هزار درصد و 50000 درصد بدن ! اونم به افرادی که اصلا دانش مالی ندارن ! با بازار آشنا نیستن ! اصول بازار نمیدونن چیه !!! اقتصاد سیاسی نمیدونن !

طرف رفته خونه فروخته ! 4-5 میلیارد تومان ! آورده خودرو خریده ! میگم چرا خونه فروختی؟؟؟ چرا سهام خودرو؟ چرا با همه سرمایه؟ .... جوابی نداره ! میگه همین خانمی که شما نوشتی !! گفته کمتر از 10000 تومان هر سهم ایرانخودرو نفروش !!!

مواظب باشید !

اینکه به بهانه دارا یکم از بانکی تا فلزی و پالایشی و خودرویی ! چند برابر شدن !

باز دوباره به بهانه دارا دوم ! همه اینها چند برابر بشن !

باز به بهانه دارا سوم ! دوباره چند برابر !! ...

واضح هست که توجیهی نداره !
                              درود به نگار خانم عزیز من همیشه از تحلیل های شما استفاده میکنم فعلا تنها راه تو این بازار اینه که با بالا رفتن قیمت سهام حد ضرر رو هم بالاتر ببریم نقدینگی دست آدم های تازه وارد هستش که کاری با ارزش بنیادی سهام ندارن به قول شما چند تا سهم بهشون معرفی میشه و میرن سمت اون وگرنه سهمی مثله بفجر دماوند فاذر تو این یک ماه درجا نمیزدن بنظرم باید با روند بازار همسو بود همین

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

بنظرم شستا ممکنه سهمی باشه که هم بازار دنبالشه هم اساتید از لحاظ بنیادی به خاطر عرض اولیه های زیر مجموعه اش نظرشون روش مثبته فک نکنم کسی رو در شرایط فعلی ناامید کنه فردا تو مثبت ۱۰ باز میشه و بهترین گزینه برا خرید هستش

نظر

در حال کار...
                                X