کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سخوز ارزش نوسان گرفتن داره؟ مثه اینکه اجازه زیر 445 بهش داده نمیشه فعلا
تو این چند روز دارن سهم رو جمع می کنن و اگه دقت کنید حقوقی اصلا فروشنده نیست و اگه ریز معاملات رو نگاه کنی بیشتریها دارن 800 تاشون رو می فروشن
دو روز دیگه اگه سیمانیها مثبت شن سخوز رشدش رو آغاز می کنه
واینکه سازمان حقوقی رو مکلف کرد قیمت زیر عرضه نره
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
تو این چند روز دارن سهم رو جمع می کنن و اگه دقت کنید حقوقی اصلا فروشنده نیست و اگه ریز معاملات رو نگاه کنی بیشتریها دارن 800 تاشون رو می فروشن
دو روز دیگه اگه سیمانیها مثبت شن سخوز رشدش رو آغاز می کنه
واینکه سازمان حقوقی رو مکلف کرد قیمت زیر عرضه نره
همین نکته که حقوقی اجازه نمیده که بره زیر 4450 خیلی جالبه. حداقل ضرری متوجه نیست.
ولی سوال:
چرا تعداد فروشنده زیاده؟ اون هم با ضرر 1.6 درصدی؟
همین حرف رو کارگزار من هم زد. ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن
عمو فردوس خریدم من...تو هم بخر ......حد اقل یه 3 درصدی میده
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
همین نکته که حقوقی اجازه نمیده که بره زیر 4450 خیلی جالبه. حداقل ضرری متوجه نیست.
ولی سوال:
چرا تعداد فروشنده زیاده؟ اون هم با ضرر 1.6 درصدی؟
چون 800 تا که ضرر زیادی نمیده
ومطمن باشید سازمان نمی زاره قیمت بیاد پایین و خودشو زیر سوال ببره بعد چند وقت دیگه می ره بالا و سازمان اعلام می کنه دوستان زود فروختند
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
شاوان و شتران تا امروز بالای 55 درصد بازدهی دادن.
دلم میسوزه برای افرادی که روز بازگشایی فروختن.
ما که نداشتیم و نداریم. ولی خداییش ظلمه.
سهمی مثل شصفها هم بعد از دو سال اندی، با 50 درصد افت بازمیشه و چون آقایون سهامدارش نیستن، باید حق سهامداراش ضایع بشه.
ماهم خدایی داریم...
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
البته يكي از تفاوتهاي امسال با سال قبل اينه كه در منفي ها خيلي كم صف فروش ديده ميشه اگرم صف بشه سريع جم ميشه. كه نشان از قدرت خريدار داره و در خيلي نمادها در منفي كاملا اشباع فروش ديده ميشه.
نظر