پاسخ : جــــو بــــازار
افرین برشما که نظر خودتونو اعلام فرمودید .
ولی دوستان مطلب من بابت شاخص نیست. یا ضرروزیان. مطلب من بر این موضوع است .
ایا نرخ تورم پایین است؟
ارزش سهام با استفاده از روش سرمایه تعدیل شده با نرخ تورم: تورم می تواند تاثیر زیادی بر ارزش دارایی های یک شرکت داشته باشد و بخصوص در مقاطعی که نرخ تورم بالا می باشد، فاصله میان قیمت تمام شده با ارزش روز آنها زیاد می شود. سرمایه اولیه شرکت نیز می باید همگام با تورم، رشد کرده و مقدار واقعی خود را نشان دهد. بر این اساس روش سرمایه تعدیل شده با نرخ تورم از مقاطع زمانی مربوط به تاسیس شرکت و تغییرات سرمایه آن (افزایش یا کاهش) تا زمان تعیین ارزش شرکت، میانگین نرخ تورم و جمع نمودن این مقادیر و همچنین اضافه کردن سود و زیان و اندوخته های شرکت در زمان ارزشیابی آن به این مقادیر، ارزش روز سرمایه شرکت به دست می آید.
نرخ ارز چنده دلار یورو .
در پتروشیمیها نرخ ارزو چند محاسبه کرده.
در پالایشگاه ها چند محاسبه شده.
ما همه چیمون با قیمت جهانی محاسبه میشه.قیمت یه پالایشگاه در کشورهای مختلف چنده یا یه پتروشیمی. یا یک هلدینگ با 40 زیر مجموعه چنده خوبه همه چی باهم حساب بشه.
همینطور که قیمت بنزین در دیگر کشورها محاسبه میشه.
این موضوع میتونه همه صنایع و شرکتها رو در بر بگیره اگر درست و دقیق محاسبه بشه
ایا بازار سرمایه لیاقت دوسال منفی بودن و داشت.
ایا واقعا به معنای دقیق روز شنبه منفی هست.
به اعتقاد من به نظر من منفی وجود نداره اگر درست بررسی شود ما میتوانیم با هم دیگه به این نتیجه برسیم.
افرین برشما که نظر خودتونو اعلام فرمودید .
ولی دوستان مطلب من بابت شاخص نیست. یا ضرروزیان. مطلب من بر این موضوع است .
ایا نرخ تورم پایین است؟
ارزش سهام با استفاده از روش سرمایه تعدیل شده با نرخ تورم: تورم می تواند تاثیر زیادی بر ارزش دارایی های یک شرکت داشته باشد و بخصوص در مقاطعی که نرخ تورم بالا می باشد، فاصله میان قیمت تمام شده با ارزش روز آنها زیاد می شود. سرمایه اولیه شرکت نیز می باید همگام با تورم، رشد کرده و مقدار واقعی خود را نشان دهد. بر این اساس روش سرمایه تعدیل شده با نرخ تورم از مقاطع زمانی مربوط به تاسیس شرکت و تغییرات سرمایه آن (افزایش یا کاهش) تا زمان تعیین ارزش شرکت، میانگین نرخ تورم و جمع نمودن این مقادیر و همچنین اضافه کردن سود و زیان و اندوخته های شرکت در زمان ارزشیابی آن به این مقادیر، ارزش روز سرمایه شرکت به دست می آید.
نرخ ارز چنده دلار یورو .
ارزش سهام با استفاده از روش سرمایه تعدیل شده با نرخ ارز: میزان سرمایه گذاری ارزی در هر شرکت نقش زیادی در تعیین ارزش آن دارد و این امر بخصوص در شرایط رشد سریع نرخ ارز نمود بیشتری می یابد. بدین جهت لازم است در ارزشیابی سهام یک شرکت میزان ارز سرمایه گذاری شده و ارزش روز آن لحاظ گردد. روش سرمایه تعدیل شده با نرخ ارز به این منظور مورد استفاده قرار می گیرد.
در پتروشیمیها نرخ ارزو چند محاسبه کرده.
در پالایشگاه ها چند محاسبه شده.
ما همه چیمون با قیمت جهانی محاسبه میشه.قیمت یه پالایشگاه در کشورهای مختلف چنده یا یه پتروشیمی. یا یک هلدینگ با 40 زیر مجموعه چنده خوبه همه چی باهم حساب بشه.
همینطور که قیمت بنزین در دیگر کشورها محاسبه میشه.
این موضوع میتونه همه صنایع و شرکتها رو در بر بگیره اگر درست و دقیق محاسبه بشه
ایا بازار سرمایه لیاقت دوسال منفی بودن و داشت.
ایا واقعا به معنای دقیق روز شنبه منفی هست.
به اعتقاد من به نظر من منفی وجود نداره اگر درست بررسی شود ما میتوانیم با هم دیگه به این نتیجه برسیم.
نظر