جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    وقتی که خود دولت داره از پول مردم در بانکها استفاده میکنه جرات نداره سود بانکی رو کم کنه
    اگر کم کنه بلافاصله سپرده ها از بانک خارج میشه
    هیچوقت اینکارو نمیکنند
    تا مطمئن نشند که منابع مالیشون از جای دیگه تامین میشه دست به اینکار نمیزنه

به نظر می رسه بعد از این همه گفتگو کمی از این خواسته ها تامین بشه و بهانه هم بشه برای کاهش سود بانکی امید واریم !!!
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دوستان خسته نباشید ، تصور می کنم نوسان در بازار بورس کاملا طبیعی هستش مخصوصا اینکه به دلیل نیاز به بازپرداخت پول اعتباری ، حجم عرضه ها زیاد بشود. بهر حال به اعتقاد من این منفی و نوسان ، موقتی خواهد بود.
      Honesty is the best policy

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        اینها که از پارسال دارن میگن توافق تمام شد و تحریمها برداشته شد و ....
        .
        بنده جایی ندیده ام چنین صحبتی کرده باشند , !گفته اند که ماهیت تحریمها ترک برداشته است امااز پارسال نگفته اند توافق تمام شد و تحریمها برداشته شده است !
        اگر لینک خبر و سخنی دارید که صحبت شما را تائید میکند لطفا به اشتراک بگذارید .....البته قبلا نیز این سئوال را از شما کرده بودم, که متاسفانه پاسخی نداده اید !!!
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

بازار 10 دقیقه آخر فشار فروشش بدجور رفت بالا . هر چی هم دنبال دلیلی از نظر خبر هسته ای یا ... گشتم پیدا نکردم
          در چند روز گذشته فقط پول به صندوق های سرمایه گذاری کارگزاری ها تزریق شده . دو سهم پول سنگینی از این بازار کشیدن . وبصادر و تجارت
          در اکثریت سهام های دیگه میشه گفت وزن خرید حقوقی و فروش به نسبت برابر بود
          بیانیه لوزان هم آمد و قیمت سهم ها به قیمت قبل از بیانیه برگشتن . حالا تعداد کمی هنوز به قیمت 15 فروردین نرسیدن
          فردا روز مهمی برای بازار هست

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
            اینطور که به نظر میرسه فردا هم بازار منفیه
            هر چی سود از 15 فروردین کردیم پرید
            بازار دوباره نوسانی شده مثل پارسال
            صبح مثبت آخر وقت درصد منفی
            گفتیم بیانیه لوزان حداقل بازار را آرام بالا میبره . ولی بازار با کله مجدد ریخت !!!!
            امیدوارم بازار فردا برگرده

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

هر چی 4 شنبه خریدیم امروز ضرر شد . تازه سهام هایی خریدم که رشد نکرده بودم
              هر چی هم که فکرش را نمیکردم که بالا بره صف خرید بود . مثلا زامیاد یا گروه پالایشگاه یا تک سهم
              /.:blinksmiley.:/:(

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

با عرضه های اولیه و فروش های میلیونی سازمان خصوصی سازی و عرضه های حقوقی بانک ها و گروه خودرو رمق را از بازار در لحظات اول استارت گرفتن .
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• داود
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 378

علی القاده باید امروز بازار مثبت میشد حالا که مثبت نشده باز برمیگردیم جای قبلیمون کم همان شاخص 60هزار واحدی شاید هم پائین تر

باآنکه خیلی مایلم توافق صورت بگیره ولی بعید میدونم این کار به سرانجام خوشی منتهی بشه
                  شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

شاید یکی از دلایل منفی امروز ، علاوه بر تصفیه پول اعتباری، ترس از رای گیری سنا در روز سه شنبه ، راجع به توافق هسته ای باشه . هرچند که سنا نخواهد توانست با اکثریت آرا ، توافق را بی اثر کند ولی بهر حال چنین موضوعی میتونه در بازار ایجاد یاس و ناامیدی کنه که البنه به نظر من در روز سه شنبه و پس از اطمینان از عدم توانایی سنا ، مجددا شاهد بازگشت امید به تالار بورس خواهیم بود.

شخصا معتقدم روند بازار صعودی هستش و جای نگرانی خاصی نیست.

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      شاید یکی از دلایل منفی امروز ، علاوه بر تصفیه پول اعتباری، ترس از رای گیری سنا در روز سه شنبه ، راجع به توافق هسته ای باشه . هرچند که سنا نخواهد توانست با اکثریت آرا ، توافق را بی اثر کند ولی بهر حال چنین موضوعی میتونه در بازار ایجاد یاس و ناامیدی کنه که البنه به نظر من در روز سه شنبه و پس از اطمینان از عدم توانایی سنا ، مجددا شاهد بازگشت امید به تالار بورس خواهیم بود.

بحث سنا برای روز 5 شنبه هست و قطعا تاثیرش باید صبح باشه نه آخر معاملات
                      راجب تسویه اعتبار نظری ندارم چون من خودم آخر سال مالی کارگزار میفروشم
                      به معاملات بازار نگاه که میکنیم متوجه میشم که حقوقی ها رو درصد های مثبت فروشنده هستن و رو درصد های منفی خریدار
                      مثلا اکثر سهام هایی که امروز منفی یا صف فروش بودن حقوقی خوب خریده . ولی رو مثبت حقوقی فقط میفروشه
                      قطعا فردا باید از بازار حسابی حمایت کنن . چون خیلی از سهم ها به حمایت های اول خودشون میرسن . تاپیکو ، خودرو ، فولاد ، سایپا ، و خیلی سهم دیگه

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

به نظر من به دلیل حجم زیاد مطالبات وصول نشده بانکها و همچنین بلوکه شدن سرمایه زیادی در مسکن مهر که جزو عظیم ترین پروژه های نیمه تمام کشوره بحث کاهش سود بانکی فعلا مقدور نیست مگر این که چندین میلیارد دلار پول ناشی از تحریم ازاد بشه و بانکها بتونن کمی نفس بکشن و بشه سود بانکی رو کم کرد شاید تا نیمه دوم سال مقدور بشه

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

خمحرکه سهمی هست که زمانی که کل گروه قطعه سازی ها صف خرید میشن تازه این سهم میشه صفر تابلو
                          امروز وقتی از اول صبخ دیدم این سهم این تعداد صف خرید هست پیش خودم گفتم یه خبری هست
                          یک عده از تعدیل خبردار شدن و صبح در صف نشستن و نماد هم بست
                          بازار بورس چرا باید محل سود برای افراد رانتی باشه !!!

نظر

• محمد3
                            عضو فعال
                            • Aug 2014
                            • 458

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

بله يك دليل مهم همين مسئله اي هست كه گفتيد ولي اميدوارم اين وضعيت نخواد تا سه شنبه ادامه پيدا كنه! شخصا فكر ميكردم شنبه و يكشنبه مثبت باشه و دوشنبه و سه شنبه بخاطر راي گيري، بازار بترسه و اصلاح كنه ولي حالا كه شنبه رو اينطور شروع كرد ديگه چه اميدي ميشه به دوشنبه و سه شنبه داشت!!! البته اين احتمال هم هست كه طبق سنت معمول! يكشنبه آخر وقت و دوشنبه مثبت بشه بعد سه شنبه سر همون مسئله راي گيري يه اصلاح بزنه.
                            تنها اميدواريم اينه كه فردا وبصادر از روي 100 تومن حمايت بشه!!! /:.rolleyessmileyani

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

من امروز خیلی از سهام را چک می کردم دقیقا مشخص بود سهامدارها ترجیح میدن حداقل بخشی از سرمایه شان را نقد کنند. به نظر من اوضاع واقعا اونقدرها هم منفی نیست ، سنا به 67 رای نیاز داره که احتمال اینکه بتونه با 67 رای چیزی تصویب کنه واقعا صفر هستش. فکر می کنم دلیل range منفی آخر وقت هم این بود که سهامدارها امیدوار بودن شاید تا آخر وقت بازار برگرده ولی وقتی دیدن خبری از بازگشت نیست ، شروع به فروختن کردند تا از منفی احتمالی فردا فرار کنند. واقعا تحلیل روزانه بازار واسه من و امثال من که اخبار رانتی نداریم خیلی دشواره فقط میتونم این شکلی پیش بینی کنم که روند بازار ایشالا مثبته ولی اینکه امروز و فردا چی میشه را حداقل من نمیتونم پیشبینی کنم

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X