کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله بازار داشت میرفت جاده خاکی دوباره اوردنش رو مسیر /:.coolsmiley02:./
ظاهرا توقف معاملات برای ابلاغ همین موضوع به کارگزاران بوده !
و خیلی زود از منفی بردند در 4% مثبت !!
جالب اینکه در منفی ابتدایی حقوقی ها داشتند در برخی نماد جمع میکردند اما وقتی دستور رو ابلاغ کردند و بردند در 4% مثبت حقوقی ها شروع به عرضه کردند در همون نمادها
سلام و صبح بخیر.
در ولغدر حقوقی سمند دیروز 5 میلیون خرید داشته!
از همه مهمتر، یکی از بهترین صندوقهای مشترک، یعنی بورسیران دیروز اومده بالای 1 درصد. میدونید این یعنی چی ؟؟!!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
بازار در حال برگشت به روند مثبته خریداتونو امروز سعی کنید انجام بدید شنبه باتوجه به خبرهای مثبتی مثل کاهش سود بانکی شاید نتونید سهم مورد نظرتونو بگیرید .
بازار در حال برگشت به روند مثبته خریداتونو امروز سعی کنید انجام بدید شنبه باتوجه به خبرهای مثبتی مثل کاهش سود بانکی شاید نتونید سهم مورد نظرتونو بگیرید .
Sent from my iPhone using Tapatalk
جلسه شورای پول و اعتبار که دیروز تشکیل شد و اصلا نرخ سود در دستور کارش نبود !
دستور کار جلسه بعد هم ظاهرا بحث دریافت کارمزد از خریدهای کارتی هست!!!
هیجان شکل گرفته در روزهای قبل در حال تخلیه شدن است!
اگر دیروز روی مثبت سهام خود را نفروخته اید پیشنهاد میکنم امروز از فروش خوداری کنید،چون هفته های بعد احتمالا باید بالاتر بخرید!
معاملات گروه خودرو و بانک فقط نشانه بروز احساسات است. هیچ دلیل بنیادی برای منفی شدن وجود ندارد!!!پس اجازه دهید احساسات بازار تخلیه شود!
باسلام
خوشبختانه عمده حباب احساسات دیروز تخلیه شد! پیش بینی میکنم امروز آخر وقت از سهام پیشروابتدا گروه بانک و با کمی تاخیر گروه خودرو به صف خرید برسند
پر سود باشید و صبور
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
فروش سمایه ها که دیروز از صف فروش برداشته بودم. مجددا حکمت خرید شد.چون به قول آقای بهرامی، نمودار شیک تری داره. دیروز پول بکی بود به 132 تومن و امروز انشاالله هدف 160. به امید خدا حقمون رو از این بازار میگیریم.
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
امروز اخرین روز معاملاتی این هفته هست. توی کتاب جان مورفی، مثبت بودن و افزایش قدرت خریداران در آخرین روزهای معاملاتی هفته ها رو یک نشانه مثبت برای ادامه دار بودن روند در هفته آینده ذکر میکنه.
نظر