جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2904

پاسخ : جــــو بــــازار

اینم فرار دادید رفت.
    طرز رفتار تو این تالار مثل رفتار حکومت مملکت هست.
    کار بلد ها رو فراری میدن.نخاله ها هر چی میخوان بنویسن
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• اسد-ص
      ستاره دار(5)
      • Feb 2011
      • 665

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
      اینم فرار دادید رفت.
      طرز رفتار تو این تالار مثل رفتار حکومت مملکت هست.
      کار بلد ها رو فراری میدن.نخاله ها هر چی میخوان بنویسن
      ایشان باید فرار میکرد چون تهمت زد چون درحال خایبندی بود اگر شما ایشان را سالم میدانی ادعایش را که من چند آی دی دارم ثابت کن

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2904

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
        ایشان باید فرار میکرد چون تهمت زد چون درحال خایبندی بود اگر شما ایشان را سالم میدانی ادعایش را که من چند آی دی دارم ثابت کن
        شما بودید که تخریبش کردین بعد اونم جواب داد.
        اگه صداقت داشته باشی درست فکر کنی ببین شروع کننده این ماجرا چه کسی بود.
        ایشون از اول گفت برای دل خودم مینویسم
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• اسد-ص
          ستاره دار(5)
          • Feb 2011
          • 665

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
          شما بودید که تخریبش کردین بعد اونم جواب داد.
          اگه صداقت داشته باشی درست فکر کنی ببین شروع کننده این ماجرا چه کسی بود.
          ایشون از اول گفت برای دل خودم مینویسم
          شما برو نوشته های ایشون رو بخون وادعاهاش را ثابت کن

نظر

• اسد-ص
            ستاره دار(5)
            • Feb 2011
            • 665

سلام دارن مد میکنن که آقا این تایپیک مال من هست ودل نوشته هام رو مینویسم اگر تایید کنی وبه به یگی میگن خوبه اما اگر انتقاد کنی میگن چرا اینجا مینویسی

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

سلام دارن مد میکنن که آقا این تایپیک مال من هست ودل نوشته هام رو مینویسم اگر تایید کنی وبه به یگی میگن خوبه اما اگر انتقاد کنی میگن چرا اینجا مینویسی
              ..خوب..تاپیکشه...و..نظراتش را..میگه....شما هم یه تاپیک..بزن...فقط نقد ..نظرات ...افراد را انجام..بده....از معدود..تکنیکالیست هایی هستند...که بر نمودار ها ..مسلطه..و..توان تحلیلی نمودار ..داره...و بخصوص..سایر ایتم های تحلیلی را هم...مد نظر..قرار..میده........الان هر بابایی رفته 2 تاسی دی گرفته....دیده...یه نرم..افزار هم تهیه..کرده...4 تا دیتا ..میده...اسم..خودش را گذاشته....تکنیکالیست.....از جمله..عمه بنده.....بنده...
              هر چه هم بش میگم.عمه.جان...تکنیکال برای خودش علمیست....دنیایی داره....گوش نمیده...و خطوط ..ترسیمی نرم..افزار را..وحی..منزل..میداند....انهم در بازار ..ایران..که نمودار ها.در موارد زیادی....تله..میشوند...
              ..خیالتان..جمع..هر ..چی ..تریدران..خوب...و..با سواد را...فراری بدید...ظلم..بزرگی به بدنه اصلی بازار..که عمومه...سواد تحلیلی .خاصی ندارند..کردید...ایتنان..میشوند..خوراک..گرگان..تلگر امی...دودمانشان بر باد ..خواهد رفت....
              وگرنه تریدران با سواد...راهشان را بلدند..نانشان را هم..گرم..ابشان را هم..سرد...ابتیاع خواهند..کرد.......
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2904

ایشون رفتند.
                شما هم شکر خدا تحلیل ایشان را پر ناقص میدانستید.
                میشه یکی دو تا تحلیل بزارین استفاده کنیم.
                شما که تحلیلهای ایشان را قبول نداشتین احتمالا بیشتر از ایشون باید بدانید.
                بسم الله شروع کن استفاده کنیم...
                حسود هرگز نیاسود

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

بزودی این..تورم..سنگین سمت بازار هم..میاد...و..احتمالا شرایطی ..مشابه..مهر و شهریور....تکرار بشه....و..البته ...سهم..هایی..که ارزانترند...قطعا رشد بهتری خواهند...کرد...
                  در بازار ..گاوی نروید سمت سهم..چند هزار تومانی...برید سمت سهم های زیر 1000....بوی خوش تورمی لجام..کسیخته را احساس ..میکنم..در این دزدخانه..ایران....{{{بورس}}}
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 665

کسی را که نقد میکنند درستکار باشد استقبال میکند چون همه ناظرندوپته من بیسواد را میریزد روی آب ولی وقتی میگوید در تایپیک من ننویسید پته اش روی آب است

نظر

• اسد-ص
                      ستاره دار(5)
                      • Feb 2011
                      • 665

من یکبار به نوشته اروم بورس سوال مطرح کردم تازه نقد هم نکردم ایشان نوشته بود آخرین بارت باشه اینجا مینویسی وبعد اعلام نمودن من چندتا آیدی دارم

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2577

بازگشایی خوساز ، خمهر و بقیه شرکتهایی که در این مدت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داشتند ، این نکته مهم را نشان میدهد که دیگر اینگونه افزایش سرمایه ها جذابیت گذشته را ندارد و بیشتر باعث اتلاف وقت و خواب سرمایه سهامداران و بلوکه شدن سرمایه آنهاست.

1- توقف طولانی و چند ماهه سهم بعد از ثبت افزایش سرمایه
                        2- شناور بالا و فروشنده بودن سهامداران
                        آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2019/03/02, 11:51.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10169

کسی را که نقد میکنند درستکار باشد استقبال میکند چون همه ناظرندوپته من بیسواد را میریزد روی آب ولی وقتی میگوید در تایپیک من ننویسید پته اش روی آب است
                          شما لطف کن پته منو بریز رو آب،منتظرم.
                          پست های منو بالا بیار بگو شما اینجا بما ضربه زده اید.مدرک خرید و فروشت رو با سیگنال خرید یا فروش من هم بذار.منتظرم.
                          هر پستی هم نتونستید بالا بیارید بفرمایید من خودم بالا میارم تا بررسیش بکنیم.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

من هیچ ادعایی در زمینه تحلیل تکنیکال و بنیادی ندارم و خرید هام سعی میکنم با دید میان مدت و بلند مدت انجام بدم

جای آیدی هایی مثل جیمز باند با پاندو گراف های رویاییش و خلیل رحمانی از اساتید تحلیل تکنیکال و ... خالی

فارغ از دید سیاسیشون خیلی بی حاشیه تحلیل میزدند

الان دیگه اکثرا یاد گرفتند ی کانال میکشند ، از یک تا ۵ مشمرند و بعد A , B , C

همه هم شدند عاشق نوسان گرفتن و به برکت وجود تلگرام ، ممبرهای بالای ۳۰ هزار دارند

کانال بورسی میشناسم‌ ممبرش به ۲۰۰ نفر نمیرسه ، ولی قبل اینکه کسی فکرش به اون سهم ( زیر خاکی ) برسه سییگنالش میده

از افراد دوزاری ی طوری بت نسازیم که دیگه کسی جرات نکنه ی انتقاد ساده ازشون بکنه

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10169

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
                              من هیچ ادعایی در زمینه تحلیل تکنیکال و بنیادی ندارم و خرید هام سعی میکنم با دید میان مدت و بلند مدت انجام بدم

جای آیدی هایی مثل جیمز باند با پاندو گراف های رویاییش و خلیل رحمانی از اساتید تحلیل تکنیکال و ... خالی

فارغ از دید سیاسیشون خیلی بی حاشیه تحلیل میزدند

الان دیگه اکثرا یاد گرفتند ی کانال میکشند ، از یک تا ۵ مشمرند و بعد A , B , C

همه هم شدند عاشق نوسان گرفتن و به برکت وجود تلگرام ، ممبرهای بالای ۳۰ هزار دارند

کانال بورسی میشناسم‌ ممبرش به ۲۰۰ نفر نمیرسه ، ولی قبل اینکه کسی فکرش به اون سهم ( زیر خاکی ) برسه سییگنالش میده

از افراد دوزاری ی طوری بت نسازیم که دیگه کسی جرات نکنه ی انتقاد ساده ازشون بکنه
                              آره من یه فرد دوزاریم ولی مطمئنم تو حتی دوزار هم ارزش نداری.
                              از کل این 333 تا پستی که ارسال کردی دریغ از یک قدم مفید برای انجمن و اندک فایده برای دیگران.
                              تمامی مطالبت در مورد مقایسه دولت روحانی و احمدی نژاد هست.
                              مطالب تو چه نفعی برای کاربران بورس داشته؟جواب:هیچ

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/03/02, 14:53.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

من بدون اینکه نامی از شما ببرم حرف دلم زدم ، همون اولم گفتم ادعایی در زمینه تحلیل تکنیکال و بنیادی ندارم

خب اینکه حرف من به خودت گرفتی برام جای تعجب داشت

میگن ی حرفی بنداز زمین صاحبش خودش میاد برمیدارش

حالا که خیلی دوست داری خودت به حرفای من ربط بدی ، مشکلی نداره

در ضمن من اساتیدی که نام بردم گفتم فارغ از هر گونه دید سیاسی که شما این قسمتش ندیدی ، شاید دید سیاسی من دقیقا روبروی استاد رحمانی و جیمز باند عزیز باشه

مثل صفر و ۱۰۰

ولی شخصیتشون باعث میشه هر دیدی که دارند بازم دوسشون داشته باشم ، حتی اگه من دلواپس و تندرو و بیسواد و... حساب کنند که باز هم اصلا برام مهم نیست

اصل حرفم تحلیل به دور از حاشیه بود که دیگه خبری ازش نیست

نظر

در حال کار...
                                X