جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10157

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
    من بدون اینکه نامی از شما ببرم حرف دلم زدم ، همون اولم گفتم ادعایی در زمینه تحلیل تکنیکال و بنیادی ندارم

خب اینکه حرف من به خودت گرفتی برام جای تعجب داشت

میگن ی حرفی بنداز زمین صاحبش خودش میاد برمیدارش

حالا که خیلی دوست داری خودت به حرفای من ربط بدی ، مشکلی نداره

در ضمن من اساتیدی که نام بردم گفتم فارغ از هر گونه دید سیاسی که شما این قسمتش ندیدی ، شاید دید سیاسی من دوزاری دقیقا روبروی استاد رحمانی و جیمز باند عزیز باشه

مثل صفر و ۱۰۰

ولی شخصیتشون باعث میشه هر دیدی که دارند بازم دوسشون داشته باشم ، حتی اگه من دلواپس و تندرو و بیسواد و... حساب کنند که باز هم اصلا برام مهم نیست

اصل حرفم تحلیل به دور از حاشیه بود که دیگه خبری ازش نیست
    تحلیل بدور از حاشیه میخوای؟!
    مگه من با کسی کاری دارم؟! یه نفر بیاد بمن بگه سجاد اومده و بی دلیل بمن توهین کرده.
    من که سرم به کار خودمه.الان شما وسط بحث اومدید و تیکه میندازید یعنی من هیچی نگم اگه حرفی بزنم حاشیه میشه؟! ولی حرف شما حاشیه نمیشه؟!
    در ضمن اگه قرار باشه من حرف بزنم فقط اینو بدونید که خیلی ها بودند که اینجا اسمی و رسمی داشتند(البته توی اسامی اساتید شما نیستند) ولی از من در مورد تکنیکال سهم سوال میپرسیدند الان من بیام جار بزنم که فلانی اومده از من راهنمایی تکنیکال میخواست؟!
    توهین بکنید منم جواب میدم.فکر نکنید من اونقدر احمقم که ندونم ذهنیت شما از ارسال پست کنیه آمیز چیه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمدیان50
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 822

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      ..خوب..تاپیکشه...و..نظراتش را..میگه....شما هم یه تاپیک..بزن...فقط نقد ..نظرات ...افراد را انجام..بده....از معدود..تکنیکالیست هایی هستند...که بر نمودار ها ..مسلطه..و..توان تحلیلی نمودار ..داره...و بخصوص..سایر ایتم های تحلیلی را هم...مد نظر..قرار..میده........الان هر بابایی رفته 2 تاسی دی گرفته....دیده...یه نرم..افزار هم تهیه..کرده...4 تا دیتا ..میده...اسم..خودش را گذاشته....تکنیکالیست.....از جمله..عمه بنده.....بنده...
      هر چه هم بش میگم.عمه.جان...تکنیکال برای خودش علمیست....دنیایی داره....گوش نمیده...و خطوط ..ترسیمی نرم..افزار را..وحی..منزل..میداند....انهم در بازار ..ایران..که نمودار ها.در موارد زیادی....تله..میشوند...
      ..خیالتان..جمع..هر ..چی ..تریدران..خوب...و..با سواد را...فراری بدید...ظلم..بزرگی به بدنه اصلی بازار..که عمومه...سواد تحلیلی .خاصی ندارند..کردید...ایتنان..میشوند..خوراک..گرگان..تلگر امی...دودمانشان بر باد ..خواهد رفت....
      وگرنه تریدران با سواد...راهشان را بلدند..نانشان را هم..گرم..ابشان را هم..سرد...ابتیاع خواهند..کرد.......
      ................

بنده بکی از صدها استفاده کننده از پستهای سجاد خان عزیز هستم،
      و تا اکنون هر کدام از پستهایی که گذاشتند وبا تحلیل و
      بررسی و مسئولیت خودم خرید کردم فقط سود کردم و
      ضرری ندیدم، باز هم از پست هایی که گذاشته اند و وقتی که
      بدون چشم داشت هزینه کرده اند بسیار سپاسگزارم.
      .......

از مدیریت سایت هم درخواست می کنم قدر افرادی چون ایشان را برای منفعتی که به دیگران می رسانندبدانند.

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        تحلیل بدور از حاشیه میخوای؟!
        مگه من با کسی کاری دارم؟!

من که سرم به کار خودمه

باز هم میگم کلی صحبت کردم ولی شما به هر چیزی به خودت میگیری و خب شما چون اصرار داری جوابت میدم البته بازم فارغ از هر دید سیاسی که داری

من فقط صحبتم تحلیله

به گفته خودت و همه اونایی که پست هات لایک میکنند فرض میگیریم شما نامبر وان

اصلا کل اساتید بورسی میان از شما مشاوره میگیرند

نوش جونت حتما به گفته خودت علمش داری ( که من راجبش نظر نمیدم )

ولی فقط یه مورد حاشیه هات میخوام نام ببرم ، اونم چون خودت اصرار داری که سرت تو لاک خودته و به کسی کاری نداری

شما چرا وقتی ی سهمی نداری و بعضی افراد که اون سهم دارند چه درست ( سود ده ) و چه غلط ( ضرر ده ) در حال سهامداری هستند چرا در موردش مطلب میزنی ؟

نمونه آخریش سهم خریخت

اصلا من حال کردم با این سهم ضرر کنم به شما چه ، ضررش مال منه

هر چند من مثل آیدی اسد ص اصلا روند یک سهم به نظرات یک نفر ربط نمیدم

مگه بازار با پول و نظر کسی در حد و قواره من و شما جابجا میشه یا نوسان میده که من نگران باشم که کی چی گفت کی چی نگفت

من میگم رو مخ نباشیم

کاری که خیلی از بزرگان بازار انجام میدن

دیگه با شما بیشتر از این حرفی ندارم و فکر میکنم همین ی مورد کفایت کنه

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10157

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
          باز هم میگم کلی صحبت کردم ولی شما به هر چیزی به خودت میگیری و خب شما چون اصرار داری جوابت میدم البته بازم فارغ از هر دید سیاسی که داری

من فقط صحبتم تحلیله

به گفته خودت و همه اونایی که پست هات لایک میکنند فرض میگیریم شما نامبر وان

اصلا کل اساتید بورسی میان از شما مشاوره میگیرند

نوش جونت حتما به گفته خودت علمش داری ( که من راجبش نظر نمیدم )

ولی فقط یه مورد حاشیه هات میخوام نام ببرم ، اونم چون خودت اصرار داری که سرت تو لاک خودته و به کسی کاری نداری

شما چرا وقتی ی سهمی نداری و بعضی افراد که اون سهم دارند چه درست ( سود ده ) و چه غلط ( ضرر ده ) در حال سهامداری هستند چرا در موردش مطلب میزنی ؟

نمونه آخریش سهم خریخت

اصلا من حال کردم با این سهم ضرر کنم به شما چه ، ضررش مال منه

هر چند من مثل آیدی اسد ص اصلا روند یک سهم به نظرات یک نفر ربط نمیدم

مگه بازار با پول و نظر کسی در حد و قواره من و شما جابجا میشه یا نوسان میده که من نگران باشم که کی چی گفت کی چی نگفت

من میگم رو مخ نباشیم

کاری که خیلی از بزرگان بازار انجام میدن

دیگه با شما بیشتر از این حرفی ندارم و فکر میکنم همین ی مورد کفایت کنه
          خریخت؟!
          یادم نمیاد در مورد خریخت اخیرا مطلبی زده باشم؟
          اگر هم زدم مال خیلی وقت پیشه،اون مطلب رو بالا بیارید تا ببینیم من چی نوشتم.
          در مورد حاشیه ها هم ،داداش من،شما اصلا متوجه قضیه بین من و کاربر اسد شدید؟فهمید قضیه چی بود؟
          نیم خط در مورد وسکاب من نوشتم اینو بهونه کرده (چون قبلا ایشون دنبال بهونه بود،پست روزنامه دیواریش باید توی تاپیکم باشه)اومده توی تاپیک من میگه الا و بلا نباید در مورد سهام دیگران مطلب بنویسی!!!
          اولا سهم مال همه هست یک دوما گیریم اصلا من اون سهم رو ندارم ،شما و یا دیگران نمییتونه بگید در مورد این سهم حرف نزنید!مگه همچین چیزی میشه؟شبیه اینه که من بیام بگم چون اسم من سجاد هست هیچ کس منبعد حق نداره کلمه سجاد رو به زبان بیاره چون مال من هست!
          من چه تحلیلگر باشم چه نباشم چه بی سواد باشم چه نباشم چه دوزاری باشم چه نباشم مختارم در مورد تمامی سهام بازار بورس نظر بدم ولی نظر تحلیلی نه تخریبی.
          من کی سهام شما رو تخریب کردم؟شما مطلب منو در مورد خریخت بالا بیار ببینم تخریبی بوده یا تحلیلی؟ مطلب منو در مورد وسکاب بالا بیارید ببینیم تخریبی بود یا تحلیلی؟
          اگرم میخواید که من نظر تحلیلی ندم.حرفی نیست،تحلیل نمیزارم.حالا سود و زیانش بعدا مشخص میشه که کی ضرر میکنه.
          من که ده روزه پرونده سایت بورسی رو بسته بودم.دوباره این کاربر اومده و پست های منو بالا میاره و میگه پته ایشون رو میریزم رو آب.خب ما هم میگم بفرما بریز رو اب.
          شما هم خودتون رو قاطی قضیه کردین و بمن توهین کردید.دقیقا گفتین دوزاری.آیا من قبل این قضیه با شما کاری داشتم؟من و شما با هم مراوده ای داشتیم؟حاشیه اینه.پس خود شما یکی از تولید کنندگان حاشیه هستید.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

من قبلا هم نوشتم دوستان تو این فضای کانالهای تلگرامی قدر این سایت و فرصتهای موجود رو بدونید !

قطعا یکی از فرصت های این سایت وجود نظرات موافق و مخالف هست ! که میتونه به تصمصم گیریهای همه ما کمک زیادی بکنه !

جناب orumbourse خودش و تحلیلهاش و راهنمایی هاش هم قطعا یکی از فرصتهای خوب سایت بورسی هست !

من خودم بارها از نظرات ایشون چه اونهایی که موافق با نظرم بوده چه اونهایی که مخالف با نظرم بوده استفاده کردم !

پیشنهادم اینه که وقتمون رو بجای مقابله با همدیگه برای کمک به همدیگه قرار بدیم !

از جناب orumbourse هم توقع دارم علیرغم برخی مشکلات در این مقطعی که احتمال بازدهی بهتری از بازار میره مجددا در تاپیک خودشون یا تاپیکهای دیگه فعال باشن !

نظر

• رهـــا
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 342

""" موکول شدن بررسی # پالرمو و CFT به سال 1398 """

"" چه شاخصی هوا کنیم این هفته ""
              شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• مدیر نظارت
                ناظر کل سایت
                • Feb 2011
                • 159

درود

کاربران گرامی

ادب و ادبیات مناسب در پیامها و نیز رعایت حرمت کاربران اصلیترین هدف سایت بورسی میباشد و بی شك محيط فروم فضایی است براي تبادل نظر، بحث و انتقاد اما بشرطی كه مباحث در فضایی دوستانه و با حفظ حرمت افراد مطرح شود،

لذا

تقاضا میشود در هنگام درج مطلب یا پاسخگوئی به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث ناراحتی یا دلسردی کاربر یا کاربران می شود خودداری نموده و در صورت مشاهده پستهای توهین آمیز ضمن حفظ آرامش، مطلب مورد نظر را از طریق امکان "گزارش ارسال خلاف" که در پائین هر پست وجود دارد جهت رسیدگی به مدیران انجمن ارجاع نمایید و چنانچه تشخيص داده شود فعاليتهای يك كاربر بر خلاف قوانين يا مصالح انجمن بوده و اهداف تخريبی خاصی را دنبال ميكند، بدون تعارف دسترسی وی برای هميشه قطع خواهد شد.

از توجه و همکاری تان سپاسگزارم
                با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1585

از -هفته ها قبل تحلیلم بر این بوده که موج 3 سوپر سیکل بورس ایران در تایم فریم سالانه که از سال 1372 آغاز شده بود از ابتدای مهر ماه 1397 خاتمه یافته است. اما هیچ یک از اساتید زحمت بررسی این مطلب را به خود نمی دهند و ای بسا تمسخر هم بنمایند. امیدوارم حق با آنان باشد و من حرف مسخره ای زده باشم.
                  به هر حال اقبال من است که لب دریا هم بروم خشک می شود.
                  البته تثبیت شاخص بالای 170000 این فرضیه را تا حد زیادی بی اعتبار می کند.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

...بسیاری از سهم ها به..مدد...دستکاری شاخص شاپوری....دارند با شاخص 80000..ترید...میشوند...بازار..جا برای منفی خوردن..نداره..دیگه...در فروشتان..این را مد نظر قرار بدهید....قرار نیست تا ابد بازار با دلار 4..تا 6...قیمت..گذاری بشه......جناب نقدینگی...این طرف ها هم....سر ..خواهد..کشید....
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                      از -هفته ها قبل تحلیلم بر این بوده که موج 3 سوپر سیکل بورس ایران در تایم فریم سالانه که از سال 1372 آغاز شده بود از ابتدای مهر ماه 1397 خاتمه یافته است. اما هیچ یک از اساتید زحمت بررسی این مطلب را به خود نمی دهند و ای بسا تمسخر هم بنمایند. امیدوارم حق با آنان باشد و من حرف مسخره ای زده باشم.
                      به هر حال اقبال من است که لب دریا هم بروم خشک می شود.
                      البته تثبیت شاخص بالای 170000 این فرضیه را تا حد زیادی بی اعتبار می کند.
                      ...شاخسصث شاپوری..با متغیر های بازار..نمیخواند..قیمتها با شاخص 80..تا 130...بستگی به صنایع...ترید..میشوند...شاخسصث شاپوری...در 164..رقص مرگ..مینماید...
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2577

افزایش فروش 88 درصدی میلگرد و تیرآهن ذوب آهن بر طبق آخرین گزارش منتشر شده

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

رقم واقعی شاخص بین 30 تا 35 هزار واحد است، سهام معدنی و فلزی 10 برابر ارزش واقعیشون در حال معامله هستند.

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                            رقم واقعی شاخص بین 30 تا 35 هزار واحد است، سهام معدنی و فلزی 10 برابر ارزش واقعیشون در حال معامله هستند.
                            دلایل تون رو هم میتونید برای اون بگین ؟؟؟

پیشنهاد شما کدام گروه با قیمت های جذاب وکف و پتانسیل رشد هست؟

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14626

راه برای ثبت یه روزه افزایش سرمایه ها و بازگشایی قبل از پایان سال شرکتها باز شد

رئیس سازمان ثبت در مصاحبه با فارس نیوز خبر داد: آمادگی برای ثبت یک‌روزه

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: هم اکنون این آمادگی وجود دارد که در حوزه ثبت شرکت‌ها و موسسات خصوصی آنچه که برعهده سازمان ثبت و یا اداره ثبت شرکت‌ها قرار می‌گیرد تنها طی یک روز انجام شود.
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                                چندسال قبل تحلیل های ایرانی خوبی میزدی
                                الان تحلیل هات چینی شدن

نظر

در حال کار...
                                X