جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
    سلام و تبریک سال نو خدمت آباد عزیز و دیگر عزیزان... آباد جان نظرت دربارۀ ثزاگرس چی هست. ممنون
    با سلام خدمت دوست گرامی مهدی عزیز
    عرض تبریک سال نو
    بررسی و خدمت شما خواهم گفت ....
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

سیمانی ها هر روز بالا میرند،چرا در موردشون حرفی مطلبی در سایت نزدید؟ندیدم تاپیکشون بالا بیاد،پس کی میخواید سودهای گنده بکنید؟
      اگه بودم،اونقدر مطلب میزدم تا همتون بخرید. متاسفانه نبودم تا هشدارهای لازم در مورد خریدشون رو بدم علی الخصوص در مورد ستران البته در یکی دو تا پست در مورد آینده خوب سیمانیها و انبوه سازی مطلب گذاشته ام.;;)
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        سیمانی ها هر روز بالا میرند،چرا در موردشون حرفی مطلبی در سایت نزدید؟ندیدم تاپیکشون بالا بیاد،پس کی میخواید سودهای گنده بکنید؟
        اگه بودم،اونقدر مطلب میزدم تا همتون بخرید. متاسفانه نبودم تا هشدارهای لازم در مورد خریدشون رو بدم علی الخصوص در مورد ستران البته در یکی دو تا پست در مورد آینده خوب سیمانیها و انبوه سازی مطلب گذاشته ام.;;)
        خیلی خیلی خوش اومدین....
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

متاسفانه بعضی دوستان فقط ایراد می گیرند به این خاطر باید سکوت کرد و چیزی نگفت :
          نوشته اصلی توسط ebiman
          الان میتونید هر چقدر میخاید بخرید. ولی وجدانا تارگت های الکی ندید. آخه این 7000 تومان را از کجا آوردی/.:biggrinsmiley.:/

استیکر میفرستن برامون ایراد نداره باشه - این پیامی بود که در جواب دوستان دادم و دیگر چیزی ننوشتم تا امروز :

دماوند رو در قیمت 800 همه همین رو میگفتن ( ما می خریدیم و بعضی ها می خندیدند و ما سه ماهه چیش در قیمت محدوده 900 تا 1200 سوارش شدیم )ولی دیدید رفت وشد 3000 تومن حالا تا شهریور صبر کن اگه بهبهان بالای 8000 نرفت( با افزایش 400 درصدی حق تقدم قیمتش زیر 1800نخواهد بود ) حق با شماست - تحلیل سبهان رو در سهامیاب چند وقت پیش گذاشتم ( البته همینجا هم هست) - ضمنا اینهایی که دارن میخرن ( پول پشت سهم) تقریبا همشون رو می تونم با میزان سرمایه و قیمت خرید روزانه بهت بگم - یعنی .... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
          والبته در تاریخ 1397/12/18 شما با برگشت به چند ورق قبل می تونید ببینید که بنده رشد سهم رو در روز منفی 2400 تومان اعلام کردم و از همان روز شروع به رشد کرد یعنی بعضی ها می فهمند کجا سرمایه گذاری کنند. مرسی از انتقادتون بررسی کنید شاید ورود باسود ؟؟ باشه

آخرین ویرایش توسط دیباج ، ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ در ۱۶:۱۴.
          روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
            خریخت خرید شد

دید ۳ ماهه

تا اینجا 40 درصد

سهم راه خودش میره چه کسی خوشش بیاد چ نیاد

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35710

جناب orumbourse تا زمانیکه در تاپیک خودتون فعال بودید من خودم هر روز دنبال میکردم پست ها و نظرات شمارو !

همچنان منتظرم که دوباره فعال بشید !

باتوجه به رفتارهای قبلی مسئولان یه ترس و تردیدی در مورد رشد بازار در کوتاه مدت وجود داره !

من خودم دفعه قبلی که تو همین ارقام شاخص برگشت زد نقد نشدم و در بازار موندم !!

میخواستم بدونم نظر شما در مورد اصلاح احتمالی شاخص و زمان اون در شرایط فعلی چی هست !

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

با سلام و تبریک سال نو خدمت دوست پر تلاش جناب orumbourse
                ما که تکنیکال زیاد بلد نیستیم میترسیم هدف بدیم و من هم هر روز تاپیک شما رو دنبال میکردم و از سیگنال های شما واقعا استفاده کردم. شما که میگید پست نذاشتید چون کسی مثل شما ماهر نیست البته هستند کسانی مثل جناب آباد و جناب می عزیز که واقعا خیلی خوب پست میگذارند اما خب به قولی هر گلی یک بویی دارد. اگر امکانش هست برگردید و پست بگذارید تا از تحلیل های شما لذت ببریم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                  با سلام و تبریک سال نو خدمت دوست پر تلاش جناب orumbourse
                  ما که تکنیکال زیاد بلد نیستیم میترسیم هدف بدیم و من هم هر روز تاپیک شما رو دنبال میکردم و از سیگنال های شما واقعا استفاده کردم. شما که میگید پست نذاشتید چون کسی مثل شما ماهر نیست البته هستند کسانی مثل جناب آباد و جناب می عزیز که واقعا خیلی خوب پست میگذارند اما خب به قولی هر گلی یک بویی دارد. اگر امکانش هست برگردید و پست بگذارید تا از تحلیل های شما لذت ببریم
                  درود و سال نو شما هم مبارک
                  من غرضم از پست نذاشتن دیگران این بود که پست های خودم و تحلیل ها بین پست ها گم نشه که متاسفانه برداشت بدی شد.عده ای فکر کردند من مغرورم و علاقه ای ندارم کسی در تاپیکم مطلب بذاره.
                  که چنین برداشتی واقعا بی رحمانه بود.
                  اون تاپیک واقعا میتونست خیلی خیلی مفید باشه ولی برخی ها روی مخ هستند و دوست دارند آدم رو اذیت کنند..
                  صادقانه میگم من قصدم سود رساندن بوده و هست ولی واقعا حوصله و تحمل برخی حرف ها رو ندارم.
                  چون تحلیل سهم خودش هم انرژی زیادی میبره هم مسولیت میاره در کنارش سر و کله زدن با حاشیه ها واقعا از عهده من خارجه.
                  در مجموع تاپیک بدی نبود ولی به فنا رفت.برخی سهام در اونجا بازدهی خوبی داشتند.
                  شپترو رو من یادمه اونجا روی 380 تومن که 70 تومن فعلی میشه تحلیل صعودی زدم الان 130 تومنه.
                  فسپا 460 تومن الان 800 تومن معامله میشه
                  خودرو 275 تومنی الان 385 تومن معامله میشه.ساروم 308 تومنی در صف فروش و کاذر 220 تومنی وپترو 210 تومنی و...

ولی این پست که در 13 بهمن گذاشتم ارزش میلیاردی داره.

منبعد دوست دارم در تایپک خود سهام نظرم رو بدهم البته اگر برخی ها اجازه بدهند
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

درود و سال نو شما هم مبارک
                    من غرضم از پست نذاشتن دیگران این بود که پست های خودم و تحلیل ها بین پست ها گم نشه که متاسفانه برداشت بدی شد.عده ای فکر کردند من مغرورم و علاقه ای ندارم کسی در تاپیکم مطلب بذاره.
                    که چنین برداشتی واقعا بی رحمانه بود.
                    اون تاپیک واقعا میتونست خیلی خیلی مفید باشه ولی برخی ها روی مخ هستند و دوست دارند آدم رو اذیت کنند..
                    صادقانه میگم من قصدم سود رساندن بوده و هست ولی واقعا حوصله و تحمل برخی حرف ها رو ندارم.
                    چون تحلیل سهم خودش هم انرژی زیادی میبره هم مسولیت میاره در کنارش سر و کله زدن با حاشیه ها واقعا از عهده من خارجه.
                    در مجموع تاپیک بدی نبود ولی به فنا رفت.برخی سهام در اونجا بازدهی خوبی داشتند.
                    شپترو رو من یادمه اونجا روی 380 تومن که 70 تومن فعلی میشه تحلیل صعودی زدم الان 130 تومنه.
                    فسپا 460 تومن الان 800 تومن معامله میشه
                    خودرو 275 تومنی الان 385 تومن معامله میشه.ساروم 308 تومنی در صف فروش و کاذر 220 تومنی وپترو 210 تومنی و...

ولی این پست که در 13 بهمن گذاشتم ارزش میلیاردی داره.

منبعد دوست دارم در تایپک خود سهام نظرم رو بدهم البته اگر برخی ها اجازه بدهند
                    جناب..
                    تاپیک انتخاب برترین کاربر رو بخاطر شما گذاشتم..
                    که بدانید همه دوستت دارند..
                    حالا نمیشه که یک نفر از روی قصد و غرضی
                    یا حسادتی به شما بی احترامی کنه..و شما همه را به یک چشم ببینید..
                    گناه ما چیه که بخاطر یک نفر از دانش و تحلیل شما محروم بشیم..
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                      سلام و تبریک سال نو خدمت آباد عزیز و دیگر عزیزان... آباد جان نظرت دربارۀ ثزاگرس چی هست. ممنون
                      با سلام
                      ثزاگرس وارد موج انگیزشی شده که به نظرم قدرت خوبی برای صعود خواهد داشت و هم اکنون در موج 3 از موج 5 اصلی( primary ) از یک سایکل ( Cycle ) قرار دارد.
                      اخیرا مقاومت مهم 745 تومان را شکسته و مهمترین مقاومت پیش رو 875 تومان است که به نظر به زودی عبور خواهد کرد و بعد از آن اهداف خوبی را می تواند دنبال کند. قیمت امروز 774 تومان
                      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/04/10, 23:08.
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                        جناب..
                        تاپیک انتخاب برترین کاربر رو بخاطر شما گذاشتم..
                        که بدانید همه دوستت دارند..
                        حالا نمیشه که یک نفر از روی قصد و غرضی
                        یا حسادتی به شما بی احترامی کنه..و شما همه را به یک چشم ببینید..
                        گناه ما چیه که بخاطر یک نفر از دانش و تحلیل شما محروم بشیم..
                        بله تاپیک شما رو دیدم و خیلی ممنون که بخاطر من ایجادش کردین ?????
                        من سعی میکنم نظراتم رو در مورد سهام و بازار در تاپیک سهام مربوطه بذارم تا خلا نبود تاپیک اختصاصی احساس نشه.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

بله تاپیک شما رو دیدم و خیلی ممنون که بخاطر من ایجادش کردین ?????
                          من سعی میکنم نظراتم رو در مورد سهام و بازار در تاپیک سهام مربوطه بذارم تا خلا نبود تاپیک اختصاصی احساس نشه.
                          جناب میدانیم که هدف شما این هست که تاپیک شلوغ نباشه..
                          ولی میشه یه تاپیک دیگه ایجاد کرد..تا نقد و نظرات هم آنجا مطرح بشه...

نظر

• نادر کاظمی
                            ستاره دار(1)
                            • Jul 2018
                            • 794

حمله موشکی اسرائیل به سوریه؛ 'تعدادی ایرانی کشته شدند'

• 4 ساعت پیش

حق نشر عکسGETTY IMAGESImage captionاسرائیل بارها به سوریه حمله کردهبه گفته مرکز نظارت بر حقوق بشر سوریه که مقر آن در بریتانیاست، در جریان آخرین دور حملات اسرائیل به اهدافی در سوریه، تعدادی ایرانی کشته شده‌اند.
                            ساعتی پیشتر خبرگزاری سانا، وابسته به دولت سوریه، گزارش داده بود که در ساعت دو و ۳۰ دقیقه بامداد شنبه، موشک‌های اسرائیلی به یک پایگاه نظامی سوریه در شهر صیاف اصابت کرده‌اند.
                            شهر صیاف در استان حما و در شمال شهر دمشق قرار دارد.
                            سخنگوی ارتش اسرائیل درخواست خبرگزاری فرانسه را برای اظهارنظر درباره این خبر رد کرده است. ایران نیز هنوز به این خبر واکنشی نشان نداده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری سانا، سه نفر مجروح و تعدادی ساختمان ویران شدند.
                            اما مرکز نظارت بر حقوق سوریه می‌گوید که در این حملات، ساختمان‌های یک آموزشگاه نظامی و همچنین دو ساختمان که توسط نیروهای ایرانی استفاده می‌شدند، هدف قرار گرفتند.
                            بر اساس گزارش این مرکز، یکی از دو ساختمانی که ایرانی‌ها از آن استفاده می‌کردند به توسعه موشک‌های میان‌برد اختصاص داشته و ساختمان دوم نیز، یک محل آموزشی بوده است.
                            اسرائیل صدها حمله هوایی در سوریه انجام داده که به گفته مقام‌های این کشور همواره نیروهای ایرانی و شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان هدف قرار داده است.
                            حق نشر عکسAFPImage captionبنیامین نتانیاهو بارها گفته است که به نیروهای ایرانی و لبنانی در سوریه اجازه نخواهد داد تا پایگاهی دائمی برای خود ایجاد کنندبنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل بارها به شکل علنی اعلام کرده که اجازه نخواهد داد تا نیروهای ایرانی و لبنانی در سوریه پایگاه‌های دائمی ایجاد کنند.
                            آقای نتانیاهو از حمایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز برخوردار است.
                            دونالد ترامپ، ماه گذشته ضمن نادیده گرفتن نظر جامعه‌ جهانی درباره بلندی‌های جولان اعلام کرد که حاکمیت اسرائیل را بر این منطقه به رسمیت می‌شناسد.
                            بلندی‌های جولان بخشی از خاک سوریه است که از سال ۱۹۶۷ میلادی در اشغال اسرائیل است.
                            ایران و حزب‌الله در جریان جنگ داخلی سوریه که از سال ۲۰۱۱ میلادی آغاز شده، در حمایت از بشار اسد، رئیس‌جمهوری این کشور در درگیری‌های این کشور مشارکت کرده‌اند.
                            روسیه نیز از سال ۲۰۱۵ در حمایت از اسد به این جنگ پیوست.
                            اسرائیل می‌گوید هدفش از مداخله نظامی در سوریه تنها حمله به ایرانی‌ها و حزب‌الله لبنان است.
                            مپنا/خاور/اتکام

نظر

• نادر کاظمی
                              ستاره دار(1)
                              • Jul 2018
                              • 794

بنظرتون خبر درگیری ایران و اسراییل میتونه بهانه افت شاخص و کما رفتن بازار باشه؟
                              آخرین ویرایش توسط نادر کاظمی؛ 2019/04/13, 19:43.
                              مپنا/خاور/اتکام

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

شاخص از سقف قبلی خودش در 195480 که 6 ماه قبل زده بود عبور کرد.

نظر

در حال کار...
                                X