جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طیب واقعی
    Banned
    • Nov 2014
    • 105

پاسخ : جــــو بــــازار

بسم االله الرحن الرحیم

بله درست میفرمائید شما دقیقآ حرف دل بنده و خیلی های دیگر از اعضای این تالار را میزنید تا الان هم که تحلیل درست درمونی از ایشان مشاهده نگردیده! جز فیل شدن حرفهای تحلیل نماشون و ضرر و زیان زدن به افرادی که به هوای حرف ایشان خرید کردند بر خلاف جناب بابک 52 و یا کیانوش پارسا و توسکا و... عده ای دیگر از اساتید محترم این تالار وزین که با تحلیل و استدلال محکم یک سهم را تحلیل و برسی میکنند

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
    سلام دوستان عزیز تایپک آنالیز اروم بورس اجازه اظهار نظر به کسی نمیدهد. ضمن اینکه نظر گروه هماهنگ شده خودشان را مینویسد بدون تحلیل بنیادی یا تکنیکال بدگویی از بعضی سهام وبادکردن سهام خودشان

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

میتونی با آیدی سومت هم یه پست دیگه در مورد سهام باد کرده بزنی ولی روند تایپک عوض نمیشه.
      خوشت نمیاد واردش نشو.مگه مجبوری بیای تایپک رو بخونی؟
      سهمت بالا نمیره ،بمن چه؟
      سهمی که با یه تحلیل بالا پایین بشه ،سهم نیست.پیشنهاد میکنم بفروشش.
      راستی برام سواله چطور تو وسکاب داری ولی حتی یه تشکر و یا یک پست ازت در تایپک وسکاب دیده نمیشه؟
      خیلی مشکوک میزنی.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 666

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        میتونی با آیدی سومت هم یه پست دیگه در مورد سهام باد کرده بزنی ولی روند تایپک عوض نمیشه.
        خوشت نمیاد واردش نشو.مگه مجبوری بیای تایپک رو بخونی؟
        سهمت بالا نمیره ،بمن چه؟
        سهمی که با یه تحلیل بالا پایین بشه ،سهم نیست.پیشنهاد میکنم بفروشش.
        راستی برام سواله چطور تو وسکاب داری ولی حتی یه تشکر و یا یک پست ازت در تایپک وسکاب دیده نمیشه؟
        خیلی مشکوک میزنی.
        بنده یک ایدی بیشتر ندارم داری بیشتر خودت رو خراب میکنی شما میتوانی هر سهمی که فکر میکنی خوبه تبلیغ کنی اینکه سهمی رو نداری و دربارش بد گویی میکنی نشان میده شما چه کاره ای من سهمی که دارم با تحلیل وبررسی خریدم حالا شما استاد چه دلیلی داره بدگویی تان درباره سهمی که نداری

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

یادت رفت با اون یکی آیدیت پستت رو لایک کنی،بدو زود لایکش کن.
          دو خط نظر من در مورد وسکاب بنظر میاد خوب تو رو سوزنده.اینم نشون دهنده باور تو به درستی تحلیل های منه.
          اما جدای اینا بنظر من هر دو تا آیدی تو نمایشی هست آیدی اصلی تو، یه آیدی فعال هست ،نمیدونم از کجا و سر چی با من بد شدی ولی برای من افت داره یه بیسواد با من دشمنی کنه ،کاش سواد بورسی بالایی داشتی تا با منطق بورسی حالیت میکردم که چرا این اینجوریه اون اونطوریه.ولی حیف که سواد نداری و از سر جهالت با من بحث میکنی.بحث با یه جاهل هم آب در هاون کوبیدنه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• توسکا
            عضو فعال
            • Feb 2018
            • 508

با سلام و عرض ادب

نمیدونم کار درستی هست یا نه اما میخوام از دو بزرگوار خواهش کنم تمرکز توی سایت رو بگذاریم روی کمک به همدیگر و بحث تکنیکال و بنیادی حالا هر کس به اندازه توان و کرمش...

هر کسی هم دیدگاهی داره و نحوه تفکری و قابل احترام...

امیدوارم همیشه خندان و پر روحیه در کنار هم به هم کمک کنیم...

یا علی
            مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
            کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
            https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• اسد-ص
              ستاره دار(5)
              • Feb 2011
              • 666

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              یادت رفت با اون یکی آیدیت پستت رو لایک کنی،بدو زود لایکش کن.
              دو خط نظر من در مورد وسکاب بنظر میاد خوب تو رو سوزنده.اینم نشون دهنده باور تو به درستی تحلیل های منه.
              اما جدای اینا بنظر من هر دو تا آیدی تو نمایشی هست آیدی اصلی تو، یه آیدی فعال هست ،نمیدونم از کجا و سر چی با من بد شدی ولی برای من افت داره یه بیسواد با من دشمنی کنه ،کاش سواد بورسی بالایی داشتی تا با منطق بورسی حالیت میکردم که چرا این اینجوریه اون اونطوریه.ولی حیف که سواد نداری و از سر جهالت با من بحث میکنی.بحث با یه جاهل هم آب در هاون کوبیدنه.
              شما عاقل شما استاد آیدیهای منو با نوشته ها اینجا بذار مسول سایت هم تایید کنه من شایدسواد نداشته باشم اما متقلب نیستم

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

روحانی: دلیل قاچاق اجناس به خارج از کشور گرانی نیست، ارزانی است. بروید در کشورهای همسایه و ببینید که گوشت در آنجا چند دلار است؟

- باشه آشیخ! متوجه شدیم. ملت هنوز جا دارن. شما ادامه بده تا ۱۴۰۰.

فقط رفتی کشورهای همسایه، بیزحمت درباره اینکه حقوق و دستمزدها چقدره هم یه سئوال بکنید!

حتی مهدی ساسانی که موقع انتخابات بوق میزد تا ۱۴۰۰ با روحانی الان بی سر و صدا اومده جز منتقدان دولت

همه اصلاح طلبان و یک سری از اصولگرایان احمق چه بخوان و چه نخوان عضو جدا نشدنی از دولت تدبیر تا ۱۴۰۰ هستند

تف سر بالا

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

همون فردی که تا دیروز میگفت چون دلار بالا نمیره ! بورس هم نزولی هست !!!

امروز بعد از عبور دلار از 13 هزار تومان در بازار نوشته که قیمت ارز نیاز به استراحت داره !

قبلا هم در مورد این فرد و جهت دهی که به برخی صندوق ها و منابع پولی در بازار انجام میده نوشته بودم !

اما دوستان میگفتن ایشون همچین فردی نیست !

به نظر میاد بعضی افراد که در این سالها با کمک تلگرام و ابزارهای رسانه ای شبکه ای در میان اهالی بازار بلد شدن ! در زمانهای مختلف به خواست آقایون ! تحلیل های جهت دار ! مطرح میکنن، تا آرایش افکار عمومی رو به خواست آقایون شکل بدن !

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14630

نوبت به سهام دلاری فولادی رسید
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

ماهیدشتی امروز با ارائه توضیحاتی از پیش بینی های قبلی خودش تاحدودی عقب نشینی کرد !

حالا میگه دلار میتونه تا 17800 تومان بره بالا !

خوب دلار بره این قیمت سکه چند میشه !؟؟ طبق تحلیل قبلیش میگه از 4500 بالاتر نمیره !

درحالیکه الان دلار بالای 13 هست و سکه 4500 !!

هرجا به تحلیلش نزدیکتر باشه میره رو چارت سکه رفاهی ! هرجا قیمت رفاهی جور درنیاد با تحلیلش میره رو قیمت سکه در بازار !

جالبه که خودش نوشته ناامن ترین خودروی جهان هست پراید ! اما سهام خودروسازی امن ترین مکان برای سرمایه هست !!!

به نظر من وضعیت نوسان قیمتی و پتانسیل رشد قیمتی در اغلب سهام بازار بهتر از گروه خودرویی نباشه ! بدتر نیست !!!

تازه ریسک در خودرویی ها با دستکاری نهادهای مختلف و تصمیم گیریهای هر روزه به مراتب بیشتر از سایر صنایع هست !

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

دقیقا
                        بجز کاظم نادرعلی

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35706

سایت داغون ! سامانه معاملاتی داغون !

اینترنت به هم ریخته !

هسته مشکل دار !

دستکاری در قوانین !

چقدر ریسک دیگه میشه به این بازار تحمیل کرد !؟ تازه اینها علاوه بر ریسکهای سیاسی و اقتصادی موجود هست !

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

ماهیدشتی دست بردار نیست !

میگه سکه و دلار و مسکن میریزه ! بورس رشد میکنه !

نوشته تو دولت دوم اصلاحات قیمت سهام سایپا 11.5 برابر شده !

پس باید تو دولت دوم روحانی هم بشه !!! چرا؟؟؟

میگه سکه و دلار و مسکن حباب دارن ! اما اشاره نمیکنه که قیمت سهام در دولت دوم اصلاحات حباب اندر حباب بود !

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

خریخت خرید شد

دید ۳ ماهه

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                ماهیدشتی دست بردار نیست !

میگه سکه و دلار و مسکن میریزه ! بورس رشد میکنه !

نوشته تو دولت دوم اصلاحات قیمت سهام سایپا 11.5 برابر شده !

پس باید تو دولت دوم روحانی هم بشه !!! چرا؟؟؟

میگه سکه و دلار و مسکن حباب دارن ! اما اشاره نمیکنه که قیمت سهام در دولت دوم اصلاحات حباب اندر حباب بود !
                                جالبه که اینا میگن مثلا بانکها و خودرویی ها تجدید ارزیابی بدن ! میپرسی از چی ؟ میگن از افزایش قیمت زمین هایی که مالکشون هستن !

بعد میگن مسکن میریزه !!! ولی سهام میره بالا !

چجوری تحلیل میکنن اینها !؟

نظر

در حال کار...
                                X