پاسخ : جــــو بــــازار
قبلا هم خدمت شما عرض کرده بودم که در خصوص هر مبحثی از تحلیل تکنیکال حاضرم با شما بحث کنم. توانایی فنی کافی را از نظر خودم دارم.
بله نگاه من این است. نیاز به دو سال آموزش ندارد. در واقع این همان چیزی است که باید در اولین جلسه آموزشی به کارآموز گفته شود . کما این که جناب جان مورفی در اولین صفحه کتاب خود به آن پرداخته است.
مهم این است:
تحلیل تکنیکال یعنی چه؟
مگر غیر از این است که علم تحلیل تکنیکال یعنی بررسی رفتار گذشته قیمت به منظور پیش بینی رفتار احتمالی آینده قیمت؟؟
حالا سوال اصلی اینجا مطرح می شود:
تکنیکال دلیل رفتار قیمت است یا علت آن؟
معلوم است. هیچ تکنیکالیستی مدعی نیست که تکنیکال علت است. تکنیکال صرفا دلیل است.
امیدوارم لازم نباشد در این تالار تفاوت علت و دلیل را توضیح دهم که به قول شما حتما سطح اعضا بالاتر از این مباحث است . اما اجمالا این که علت باعث ایجاد یک پدیده می شود اما دلیل به سوی آن نشانه می رود و در واقع راهنمایی و دلالت می کند.
آری بنده نیز مثل شما در بررسی سهام انواع و اقسام روش های تحلیل تکنیکال را به کار می گیرم. اما سوال اصلی اینجاست :
علت رفتار قیمت چیست؟؟؟؟
آیا قیمت به عنوان مثال به علت تشکیل سر و شانه در سقف می ریزد یا به دلیل آن؟
معلوم است که به دلیل آن.
علت ریزش قیمت چیز دیگری است که هیچ تکنیکالیستی نمی تواند آن را بفهمد چرا که اصلا علم تکنیکال برای آن به وجود نیامده است.
بورس ایران کاملا دستوری و فرمایشی بالا وپایین می شود و عرضه و تقاضای واقعی در خصوص آن معنا ندارد . هر چند که ممکن است در مواقع بسیاری کاملا بر اصول تکنیکال منطبق باشد.
اصل عرض بنده این است.
امیدوارم متوجه عرض بنده شده باشید.
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است
View Post
بله نگاه من این است. نیاز به دو سال آموزش ندارد. در واقع این همان چیزی است که باید در اولین جلسه آموزشی به کارآموز گفته شود . کما این که جناب جان مورفی در اولین صفحه کتاب خود به آن پرداخته است.
مهم این است:
تحلیل تکنیکال یعنی چه؟
مگر غیر از این است که علم تحلیل تکنیکال یعنی بررسی رفتار گذشته قیمت به منظور پیش بینی رفتار احتمالی آینده قیمت؟؟
حالا سوال اصلی اینجا مطرح می شود:
تکنیکال دلیل رفتار قیمت است یا علت آن؟
معلوم است. هیچ تکنیکالیستی مدعی نیست که تکنیکال علت است. تکنیکال صرفا دلیل است.
امیدوارم لازم نباشد در این تالار تفاوت علت و دلیل را توضیح دهم که به قول شما حتما سطح اعضا بالاتر از این مباحث است . اما اجمالا این که علت باعث ایجاد یک پدیده می شود اما دلیل به سوی آن نشانه می رود و در واقع راهنمایی و دلالت می کند.
آری بنده نیز مثل شما در بررسی سهام انواع و اقسام روش های تحلیل تکنیکال را به کار می گیرم. اما سوال اصلی اینجاست :
علت رفتار قیمت چیست؟؟؟؟
آیا قیمت به عنوان مثال به علت تشکیل سر و شانه در سقف می ریزد یا به دلیل آن؟
معلوم است که به دلیل آن.
علت ریزش قیمت چیز دیگری است که هیچ تکنیکالیستی نمی تواند آن را بفهمد چرا که اصلا علم تکنیکال برای آن به وجود نیامده است.
بورس ایران کاملا دستوری و فرمایشی بالا وپایین می شود و عرضه و تقاضای واقعی در خصوص آن معنا ندارد . هر چند که ممکن است در مواقع بسیاری کاملا بر اصول تکنیکال منطبق باشد.
اصل عرض بنده این است.
امیدوارم متوجه عرض بنده شده باشید.
نظر