کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلی خوب گفتی- اینجا به کسی مفامی نمیدهند. همین نوشتن ادم را مجبور میکنه به اشتباهاتش هم پی ببرد و تصحیح کند.
راجع به یکی از نظراتت که گفته بودین قیمت سهام با یک و دو فاکتور بالا پایین نمیشه هم نظر مخالف دارم. -- معتقدم اتفاقا اکثر اوقات کار بسیار ساده است و ترکیب یک یا دوعامل باعث حرکت قیمت سهمها میشه و هنر بعضی از تحلیلگران هم همینه که سریعتر تشخیض میدهند کدام دو عامل ویا ترکیب انها در حال حاضر سهم را تکان میدهد.
این فرد و هر کی هم باشه مهم نیست چی گفته
یا ادم خودش میتونه تحلیل کنه یا نه
نتونه بره یاد بگیره خوبه
نه که تقلید عالم از عالم که صحیح نیست
//////////////
نه شما
نه هر دوستی بهتر نظر خودش رو داشته باشه و بنویسه
//////////////
یک استادی داشتم
میگفت رنه دکارت اهل مطالعه نبود
عنوان کتاب رو میدید و شروع میکرد بابت موضوع کتاب نظرات خودش رو مینوشت
بورس باز باید بتونه بابت بازاار و سهام نظر شخصی دااشته باشه
مهم نیست چقدر درست و غلط و با معنا و بی معنا هست
عادت کنیم ااخر بازار نظراتمون رو بنویسیم
بازار رو از دریچه ادارک و فهم خودمون بنویسیم
نه ااینکه ارزش معاملات اینقدر بود و اینقدر منفی یا مثبت بود
با مفاهیمی که دارم نظراتمون رو یادداشت کنیم
6ماه کسی بنویسه استاد بازار میشه
ولو 2خط بنویسه
/////////////
خودمون تامل کنیم و فکر کنیم و
بنویسیم
حتی در فضایی عمومی
اینجا نه درجه میدن نه مقام
در کنار هم بودن خودش عالی هست
اشتباه هم همه میکنن
و بدونه واهمه نظرمون رو بنویسیم
////////
کتابها و اموختها انسان رو با موضوع اشنا میکنه
بعدش باید ادم خودش رویکرد انتقادی بع اموختهاش داشته باشه و
به نظر میاد امروز بازار از منفی شروع و در تعدادی سهام من الجمله خودرویی ها به مثبت ختم شود! تا زمانی که نرخ ارز در حال بالا رفتن است بازار ریسکی جز ریسک سیاسی ندارد!! جالب
اینکه هم جنگ و هم توافق می تواند موجب ریزش بازار شود!!! اگر جنگی در بگیرد کلا خشک و تر با هم می سوزد . و اگر توافقی صورت گیرد بدون شک مقداری قیمت دلار کاهش خواهد یافت
و ممکن است در حول و حوش 10 تا 11 هزار تومان آرام گیرد!!! و آنگاه بخشی از ارزش پول از دست رفته باز خواهد گشت!
هسته معاملات دوباره هنگ کرده!
قیمت های اشتباه و مشکلات همیشگی!
چطور هزینه نکردن و نمی کنن یک سیستم درست راه اندازی کنند؟!
واقعا شرم آوره...
فقط ادعا!
#تاصیکو
❇️اطلاعيه در خصوص نماد معاملاتي
◼️به اطلاع كليه فعالان محترم بازار مي رساند، زمان مچينگ در نماد معاملاتي سرمايه گذاري صدر تامين (تاصيكو) متعاقبا اعلام خواهد شد.
✔️مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
به نظر میاد امروز بازار از منفی شروع و در تعدادی سهام من الجمله خودرویی ها به مثبت ختم شود! تا زمانی که نرخ ارز در حال بالا رفتن است بازار ریسکی جز ریسک سیاسی ندارد!! جالب
اینکه هم جنگ و هم توافق می تواند موجب ریزش بازار شود!!! اگر جنگی در بگیرد کلا خشک و تر با هم می سوزد . و اگر توافقی صورت گیرد بدون شک مقداری قیمت دلار کاهش خواهد یافت
و ممکن است در حول و حوش 10 تا 11 هزار تومان آرام گیرد!!! و آنگاه بخشی از ارزش پول از دست رفته باز خواهد گشت!
جناب نوام عزیز از نوشته های شما کمال بهره را می بریم و استفاده می کنم . ما هم کم کم در حال تمرین هستیم و درس خدمت شما بزرگان پس می دهیم همیشه شاد و سالم باشید.
با این که بازار منفی است اما وضعیت کلان اقتصادی ما جای نگرانی برای رشد بورس پیش نمی آورد واقعا وضعیت بازار (کل اقتصاد) کم کم از کنترل داره خارج میشه . بنابراین منفی شدن یکی دو روزه بورس در شرایط کنونی خیلی جای نگرانی ندارد .تنها مورد نگرانی برای بورس در شرایط فعلی یا جنگ یا توافق است . و متاسفانه بهترین وضعیت همین وضعیت بی ثباتی کنونی و غیر شفاف از وضعیت آینده است!!!
با تشکر فراوان از مطالب آموزنده جنابعالی.
جناب نوام عزیز از نوشته های شما کمال بهره را می بریم و استفاده می کنم . ما هم کم کم در حال تمرین هستیم و درس خدمت شما بزرگان پس می دهیم همیشه شاد و سالم باشید.
با این که بازار منفی است اما وضعیت کلان اقتصادی ما جای نگرانی برای رشد بورس پیش نمی آورد واقعا وضعیت بازار (کل اقتصاد) کم کم از کنترل داره خارج میشه . بنابراین منفی شدن یکی دو روزه بورس در شرایط کنونی خیلی جای نگرانی ندارد .تنها مورد نگرانی برای بورس در شرایط فعلی یا جنگ یا توافق است . و متاسفانه بهترین وضعیت همین وضعیت بی ثباتی کنونی و غیر شفاف از وضعیت آینده است!!!
با تشکر فراوان از مطالب آموزنده جنابعالی.
سلام دوستان...@};-@};-@};-از حق و انصاف تگذریم!! بازار خوبی داریم تو این هرج و مرجی بازار بعضی دارن نهایت بهره رو میبرند!! تاپکیش صبح صف خرید بود! الان تا مرز صف فروش هم رفت! یعنی 10 درصد نوسان روزانه! تو خیلی از سهمای دیگه بازار همین اتفاق افتاد!! تو سهمای پایه ج که غوغایی به پا شده به نظرم امروز بعضی سهمها یه پله خریدشون تو قیمت کف بدک نباشه!! یا حق@};-@};-@};-
نظر