جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liveparsi
    عضو عادی
    • Dec 2014
    • 224

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    کدام همسایه عراق جنگ زده؟
    ما خام فروشی می کنیم و این افتخار نیست
    دوست عزیز زنگ بزن ی شرکت سیمانی بگو سیمان میخوام ببین چطور برات جانم دلم میکنه
    طرح دادن در اسفالت جاده استفاده بشه
    عرضه بالاست
    قیمت گران است
    مشتری صادراتیمونم تعطیله
    من پیشنهاد میکنم تا دیر نشده حتما از سیمانیها به پرتفوتون اضافه کنید. خبرهای خیلی خوبی برای این گروه در راه است مطمئن باشید جو را جوری درست میکنند که شمایی که اینقدر بدبین هستید در دوبرابر قیمت هم خواهان خرید سهم سیمانی باشید. اردیبهشت ماه کنفرانس رویه های بتونی برگذار میشه. افزایش قیمت سیمان. ورود به بورس کالا که دست دلالها را اون موقع کوتاه میکنه. تخفیف قیمت سوخت که از ابتدای اردیبهشت توسط وزارت نفت رو فبض سیمانی ها میاد. ازادی موصل که ظرف دو ماه دیگه امکان تحققش وجود داره، رونق در بخش مسکن که احتمالا از اردیبهشت استارتش خورده میشه. البته بنده سکارون را پیشنهاد میکنم چون طرح توسعه این شرکت پیشرفت خیلی خوبی داشته و عملا با خرید این سهم یک سود تضمینی بیش از صد درصد را در آینده نزدیک نصیب خودتون میکنید. همچنین این سود به توافق یا عدم توافق هسته ای وابسته نیست.

نظر

• liveparsi
      عضو عادی
      • Dec 2014
      • 224

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است
      ولی p/eخلاف حرف شما رو میگه ها
      انشالله صادرات سیمان ممنوع شود که فروش خاک کشور است و افتخار نیست
      موفق باشید
      این پی به ای بخاطر فروش بیش از حد حقوقی قبل عید بود. اجازه رشد به سهم را نداد. این سهمم خشکه و نوسانگیرا توش فعال نیستند تا بتونه به قیمت واقعیش برسه. البته تو تقسیم سود تنها 50 تومن را قراره پرداخت کنه که ظاهرا تاثیر منفی گذاشته روی قیمت و متاسفانه سهامدارا متوجه نیستند که مابقی پول داره خرج طرح توسعه میشه. همین الان 20 درصد از قیمت بازارش عقبه. من همیشه با شرکت تماس میگیرم و از اوضاع اون اطلاع پیدا میکنم. ضمنا یک گروه هم روی اون فعال شده. من یکی از اعضاشو میشناسم. به شدت در حال جمع کردن از این سهم هستند. مدیر مالیشم میگفت که درواقع سهام شناور این سهم کمتر از 5 درصده و چیزی که در سایت نوشته شده درست نیست. البته مدیر مالیش از سهامدارانش شاکی بود چون میگفت تمام حقوقی های این سهم هیچ سودی دریافت نکردند و همه را صرف طرح توسعه کردند ولی سهامدارهای جز که سودشون یکمی عقب افتاده دایم دارند تماس میگیرند. میگفت کاری که حقوقی های کردند خیلی به نفع حقیقی های تموم میشه چون هیچ درصدی از سود خودشون را دریافت نکردند

نظر

• liveparsi
        عضو عادی
        • Dec 2014
        • 224

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است
        ولی p/eخلاف حرف شما رو میگه ها
        انشالله صادرات سیمان ممنوع شود که فروش خاک کشور است و افتخار نیست
        با اگر هم تصمیم نگیر
        چیزی که هست رو ببین نه چیزی که شاید
        موفق باشید
        الان ملتی که روی خودرو مشغولند با اگر درگیرند یا منی که سهامی میخرم که مطمئنم بزودی طرح توسعش راه میوفته و قطعا سود ده خواهد بود. اگر من این سهمو نگه دارم مطمئنم که سود بیش از 100 درصدو یکسال دیگه گرفتم ولی اونهایی که خپارس به فرض مثال خریدند آیا احتمال سوخت شدن پولشون وجود نداره؟ پیش من ریسک خیلی کمتری کردم با خرید این سهم و البته سود خوبیم نصیب من میکنه. سکارون تنها بخاطر جو گروهش به این وضع درومده وگرنه یک سهم فوقالعاده پر پتانسیله.

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
          این پی به ای بخاطر فروش بیش از حد حقوقی قبل عید بود. اجازه رشد به سهم را نداد. این سهمم خشکه و نوسانگیرا توش فعال نیستند تا بتونه به قیمت واقعیش برسه. البته تو تقسیم سود تنها 50 تومن را قراره پرداخت کنه که ظاهرا تاثیر منفی گذاشته روی قیمت و متاسفانه سهامدارا متوجه نیستند که مابقی پول داره خرج طرح توسعه میشه. همین الان 20 درصد از قیمت بازارش عقبه. من همیشه با شرکت تماس میگیرم و از اوضاع اون اطلاع پیدا میکنم. ضمنا یک گروه هم روی اون فعال شده. من یکی از اعضاشو میشناسم. به شدت در حال جمع کردن از این سهم هستند. مدیر مالیشم میگفت که درواقع سهام شناور این سهم کمتر از 5 درصده و چیزی که در سایت نوشته شده درست نیست. البته مدیر مالیش از سهامدارانش شاکی بود چون میگفت تمام حقوقی های این سهم هیچ سودی دریافت نکردند و همه را صرف طرح توسعه کردند ولی سهامدارهای جز که سودشون یکمی عقب افتاده دایم دارند تماس میگیرند. میگفت کاری که حقوقی های کردند خیلی به نفع حقیقی های تموم میشه چون هیچ درصدی از سود خودشون را دریافت نکردند
          نه بخاطر دید منفی و لیاقت سهم بهش این پی ای رو دادند

طرح توسعه یعنی اینده نه حالا
          گروه فعال شدن یعنی سفته بازی و حرام و بالاخره ی جا این گروه های گرگ شما رو نابود می کنند و جاتون میزارن کاری که د شمواد کردند و خنده داره چهارتا حقیقی بازار رو بازی بدن و این خطرناکه
          مدیران شرکت هم همیشه خیر برکت رو میگن نه بدبختی هارو
          شما روی دلایلی بسیار سست بنیاد دارید تصمیم میگیریدا
          موفق باشی من اشتباه کردم وارد بحث شدم..هر طور صلاح میدونین
          آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/04/15, 13:29.

نظر

• liveparsi
            عضو عادی
            • Dec 2014
            • 224

نه بخاطر دید منفی و لیاقت سهم بهش این پی ای رو دادند

طرح توسعه یعنی اینده نه حالا
            گروه فعال شدن یعنی سفته بازی و حرام و بالاخره ی جا این گروه های گرگ شما رو نابود می کنند و جاتون میزارن کاری که د شمواد کردند و خنده داره چهارتا حقیقی بازار رو بازی بدن و این خطرناکه
            مدیران شرکت هم همیشه خیر برکت رو میگن نه بدبختی هارو
            شما روی دلایلی بسیار سست بنیاد دارید تصمیم میگیریدا
            موفق باشی من اشتباه کردم وارد بحث شدم..هر طور صلاح میدونین
            ممنون از نصحتتون. البته موافق گفتتون نیستم. و هرگز بطور مثال سهمی مانند خپارس ورشکسته را جایگزین سکارون نمیکنم.
            با این حال من همیشه نظرات شما را دنبال میکنم و از اونها بهره مند میشم.
            براتون ارزوی موفقیت دارم.

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
              ممنون از نصحتتون. البته موافق گفتتون نیستم. و هرگز بطور مثال سهمی مانند خپارس ورشکسته را جایگزین سکارون نمیکنم.
              با این حال من همیشه نظرات شما را دنبال میکنم و از اونها بهره مند میشم.
              براتون ارزوی موفقیت دارم.
              ارادت دوست عزیز ولی به فرض که مدیر درست بگه
              گروه های سفته بازم درست باشند
              هیچ کسی به شما نمیگه نقطه صحیح ورود کجاست
              نقطه ورود درست باشه ها همه چی اوکیه...فقط درک اشتباه از حرف های دیگران نقطه وردمون رو هیجانی و اشتباه نکنه کافیه
              یادمه شکربن رو 600طرف حرفه هزار میزد و اگر منم میخواستم حرفشو گوش کنم ی سی درصدی زیان میکردم
              تنها کسی که بهت دروغ نمیگه عقل خودته دوست عزیزم
              سهامتان صعودی خخخخ

نظر

• liveparsi
                عضو عادی
                • Dec 2014
                • 224

ارادت دوست عزیز ولی به فرض که مدیر درست بگه
                گروه های سفته بازم درست باشند
                هیچ کسی به شما نمیگه نقطه صحیح ورود کجاست
                نقطه ورود درست باشه ها همه چی اوکیه...فقط درک اشتباه از حرف های دیگران نقطه وردمون رو هیجانی و اشتباه نکنه کافیه
                یادمه شکربن رو 600طرف حرفه هزار میزد و اگر منم میخواستم حرفشو گوش کنم ی سی درصدی زیان میکردم
                تنها کسی که بهت دروغ نمیگه عقل خودته دوست عزیزم
                سهامتان صعودی خخخخ
                اولا عذر میخوام که کمی گفتگو ادامه پیدا کرد.
                گفته شما کاملا صحیحه و نباید به حرف دیگران نقطه ورود و خروج را تعیین کرد.

من بخاطر پیشرفت بالای طرح توسعه(بین 70 تا 80 درصد) موقعیت جغرافیایی خیلی خوب که در جنوب غرب کشور هست که هم برای صادرات به عراق مناسب هست و هم نزدیک بخش نفت خیر کشوره که مطمئنم میدونید که خیلی از پروژه های عمرانی کشور در اون مناطق صورت میگیره(ضمنا در زمستان گذشته تنها شرکت سیمانی که با قطعی گاز مواجه نشد سکارون بود اونم بخاطر اینکه به منابع عظیم گازی نزدیکه بگونه ای که کنار انشعاب اصلی گاز از یک انشعاب دیگری که به شبکه گاز سراسری متصل نیست نیز بهره مند است) این سهمو خریدم.

اولا بازار خوب فروش شرکت این تضمینو میده که پول من از بین نمیره و از طرفیم طرح توسعه این شرکت این تضمینو به من میده که میتونم در آینده نزدیک صرف نظر از توافق هسته ای این سهمو در قیمت های بمراتب بالاتری بفروش برسونم. تو این شرایط حساس توافق هسته ای واقعا سهم کم ریسکیه

با این حال از گفته های شما واقعا مسفیض شدم و بحث با شما به تجربیات بنده از بازار افزود. سپاسگزارم

نظر

• m.rahmani
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 181

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

بانک حکمت در این گروه هیچ رشدی تابحال نداشته... برترین سهم گروه بانکی حکمت و وپست می باشند... حقوقی ها امروز سهام بانکی را عالی جمع کردند... هفته بعد با توجه به پایان تسویه حساب اعتباری ها و خرید وحشتناک حقوقی ها بازاری سبز را خواهیم داشت... درصدر همه گروه ها گروه ساختمانی به لیدری ثمسکن قرار دارد که تا حداقل 250 گارانتی شده است... ثتران هم مقاومت روانی 300 را رد کرده و وارد مرز روانی 400 خواهد شد

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

این خبر بسیار مهم در رابطه با صنایع سیمان رو که به نقل از نیویورک تایمز هست رو حتما بخوانید:

داعش از کجا امد؟
                    مافیای شرکتهای سیمانی برای فروش سیمان خود به عراق با دادن پول به تروریستها اینها را تجهیز کردند تا عراق را ویران کند بعد شروع به باز سازی عراق کنند و سیمانهای خود را به مردم مظلوم عراق بفروشند....
                    شرکتهای جنایتکار سیمان کارون..
                    سیمان غرب
                    هگمتان
                    درود
                    بهبهان
                    در راس کمپانیهای سیمان ایرانی هستند که به اتش زدن جنگ فرقه ای برای خرابی این کشور دامن زدند...
                    اسناد فاش شده از ویکی لیکس نشان میدهد میلیونها دلار توسط این شرکتها به تروریستها کمک شده است در عین حال این شرکتها دولت ایران را برای کمک به حکومت بغداد و نابودی تروریستها تحت فشار گذاشتند
                    حال به نظر این امر متضاد کار اول اینهاست ولی باید گفت اینها هدفشان خراب کردن عراق توسط تروریستها سپس باز سازی ان توسط خود است و فروش میلیونها تن سیمان...به مردم مظلوم عراق..در واقع این امر دو وجه دارد یکی خرابی عراق توسط داعش دوم امن شدن توسط دولت بغداد برای باز سازی کشور عراق

واقعا مو به تن آدم سیخ میشه !!!

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

این افزایش نرخ سیمان هم که قراره بدن حتما بخاطر افزایش هزینه هست
                      از این افزایش قیمت ها زیاد دادن و مثبتی گروه به چند روز نرسیده
                      احتمال زیاد خیلی گروه مثبت بمونه روز یک شنبه هست

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

دفعه پیش بعد از 3 آذر که بازار ریخت دقیق یادمه که حدود یک هفته شاخص را محدوده 68 هزار نگه داشتن و با بلوک یا حمایت از چند سهم زور زدن که بازار عدد 68 هزار را از دست نده
                        الان هم شاخص رو محدوده فعلی هست و حقوقی ها دارن سهم ها را میخرن . باید دید شنبه چه خوابی برای بازار دیدن
                        کلا از نظر تکنیکال داریم به فیبو 38% نزدیک میشیم که مهم هست . محدوده 67500 - 67700
                        اگر تا شنبه خبر خاصی بیرون نیاد میشه گفت شنبه کف بازار باشه .
                        اکثر سهم ها از هفته پیش تا امروز به طور میانگین 10 تا 20 % اصلاح شدن

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

اینفدر فطانت سیف حق دارند عرضه کنند.. بیجهت نیست اخبار نهانی میدانند....هرچقدر ظریف روحانی....داد بزنند حل شد ازاد شد....سیف در جلسه غیر علنی گفته نیمتوان ارز را امسال تک نرخی کرد!!!!
                          فطانت گفته سهام حباب شد عرضه میکنیم...خوب بنده خدا خبر دارد هنوز خبری نیست....
                          طرف میگوید نفت 2سنت ریخت این یعنی سنا چیز بدی تصویب نکرد....عجب......
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                            دفعه پیش بعد از 3 آذر که بازار ریخت دقیق یادمه که حدود یک هفته شاخص را محدوده 68 هزار نگه داشتن و با بلوک یا حمایت از چند سهم زور زدن که بازار عدد 68 هزار را از دست نده
                            الان هم شاخص رو محدوده فعلی هست و حقوقی ها دارن سهم ها را میخرن . باید دید شنبه چه خوابی برای بازار دیدن
                            کلا از نظر تکنیکال داریم به فیبو 38% نزدیک میشیم که مهم هست . محدوده 67500 - 67700
                            اگر تا شنبه خبر خاصی بیرون نیاد میشه گفت شنبه کف بازار باشه .
                            اکثر سهم ها از هفته پیش تا امروز به طور میانگین 10 تا 20 % اصلاح شدن

نباید بد بین بود اگر قرار بود اتفاق خاصی رخ دهد آن صندوق سپاس را با سود 28 درصد سالیانه رو نمایی نمی کردند و منتظر ریزش بیشتر بازار بود شاخص از 61 هزار امده بالای رفت تا نزدیک به 71 هزار ولی تا امروز سود 4 الی 6 درصد نسیب بعضی از سهم ها شده خبر های رانتی مثل جلسه زمستان 92 حتما به گوش مسولان سازمان بوس می رسید که دست به کار برای صندوق سپاسس شده اند !!!
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• liveparsi
                              عضو عادی
                              • Dec 2014
                              • 224

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              این افزایش نرخ سیمان هم که قراره بدن حتما بخاطر افزایش هزینه هست
                              از این افزایش قیمت ها زیاد دادن و مثبتی گروه به چند روز نرسیده
                              احتمال زیاد خیلی گروه مثبت بمونه روز یک شنبه هست
                              اتفاقا من فکر میکنم این آغاز دوران لیدری سیمانی ها میتونه باشه. پیشنهاد میکنم حتما سیمانی در پرتفوت داشته باش

نظر

• arash
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 819

نقل از بهزاد عزیز
                                قطار خبرهای خوب...
                                شب دوستان بخیر،

خبرهای بسیار خوبی داره میاد...

در بعد مذاكرات هسته ای بعد از تصویب لایحه دیشب غالب تحلیلگران سیاسی این موضوع رو برگ برنده برای اوباما و کاخ سفید می دانند چراكه هرگونه رویایی احتمالی بین کاخ سفید و کنگره بر سر موضوع رفع تحریم ها عملا سه ماه به تعویق افتاده است... دیشب و امروز صبح به دوستان عرض کردم که اتفاقی بسیار مثبت بود لایحه دیشب و یک عقب نشینی کامل توسط کنگره... سخنگوی کاخ سفید هم صریحا تصریح کرد که کنگره فقط بر روی تحریم های خود اعمال نظر می کند نه مفاد توافقنامه... اگر کنگره به هر دلیلی (واكنش های جناحی) بعد از توافق راضی به برداشتن تحریم های خود نشود اوباما می تونه اون رو وتو کنه و تحریم ها رو تعلیق کنه... بسیار بعید به نظر میرسه که در اون مقطع و زمانی که دنیا با ایران وارد تعامل شده کنگره توان بدست آوردن رای ضد وتو داشته باشه...

از دید تحلیلی بنده اتفاق دیشب یک باخت بزرگ برای جمهوری خواهان و یک پیروزی برای طرفداران توافق بود که با گذشت زمان این موضوع معین تر خواهد شد...

اما یکی از بزرگترین شركت های نفتی روسیه دفتر خود در تهران رو بازگشایی کرد... بعد از رفع تحریم تسلیحاتی حالا نوبت بازگشایی دفاتر شركت های اقتصادی کشورهای مختلف است... به نظر میرسه روسیه داره پیش دستی می کنه و البته اروپایی ها هم مذاكرات اقتصادی خود در تهران رو شروع کرده اند... از دید بنده از همین الان تحریم ها روباید شكسته شده دانست اگرچه آثار واقعی رفع تحریم ها رو در نیمه دوم و سال بعد خواهیم دید...

قیمت نفت با آماری که از آمریکا منتشر شد امروز رشدی معادل 5 درصد داشت... این اتفاق بسیار خوبی برای ایرانی است که وابستگی نفتی بودجه آن برای همه مشخص هست...نفت جهانی که در ماه پیش در کف 42 دلاری قرار داشت به قیمت 57 دلار رسیده است... مسلما این تقویت شدید امروز تاثیر مثبتی بر بازارها دارد...

نشست فنی بین ایران و آژانس بهتر از آنچه فكر میشد برگزار شد... ایران تعهداتی را برای رفع نگرانی های آژانس پذیرفته و طرفین اذعان داشتند که مذاكرات یکروزه به یافتن راه حل هایی برای دو موضوع باقیمانده انجامیده که در جلسه بعدی که به زودی و تا چند روز دیگر برگزار می شود نهایی خواهد شد...

صحبت های دكتر ظریف و دكتر روحانی در بعد موارد هسته ای کاملا مثبت و به دور از احساساتی شدن بر اساس لایحه کنگره بود... امروز هیچ واكنش متقابلی رو در ایران نداشتیم و این نشان از درایت مسوولین ایرانی برای حل مذاكرات هسته ای دارد... در عین حال رییس جمهور اشاره مستقیم به کاهش نرخ سود بانکی به منظور رونق دهی به اقتصاد داشت...

اخبار و داده های اقتصادی همگی مثبت هستند... با این همه اتفاق مثبت اگر بازار بخواهد رفتاری منطقی داشته باشد باید در هفته پیش رو مثبت های پیاپی داشته باشیم... سوال بزرگ اینجاست که زمانی که این همه اتفاق خوب در حال رخ دادن است و پتانسیل های زیادی برای رشد سهام های ارزنده وجود دارد آیا دلواپسان بورسی باز هم به دنبال پیدا کردن دلیلی برای منفی بافی هستند؟

بنده با تحلیل شرایط واقعی بازار هیچگاه مخالف نیستم و قطعا در بسیاری مواقع ریسک بازار بالاست اما آنچه این روزها میبینم یکی از بهترین شرایط بازار است که حتی شرایطی ایده آل تر از سال 92 دارد... کسی که شرایط امروز بازار رو منفی ارزیابی می کنه مشخصا سوادی در حوزه تحلیل بازار نداره... در پایان اشاره به صحبت های جناب عسكری مارانی بكنم که شرایط فعلی بازار رو برای قرار گرفتن در مسیر صعود بسیار مثبت و خوب ارزیابی کرده اند...

کمتر تحلیلگر برجسته ای رو دیده ام که این روزها رو فرصت مناسب برای سرمایه گذاری فرض نكرده باشه و این خود نشان از پتانسیل نهفته این بازار برای روزهای آتی دارد....

شب همه عزیزان خوش - بهزاد

:x:x>:D<

نظر

در حال کار...
                                X