جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : جــــو بــــازار

مشاور مالی اتاق بازرگانی ایران در مورد تعیین نرخ جدید سود بانکی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم نرخ سود از 22 درصد سالیانه به 20 درصد برسد و نرخ تسهیلات نیز 2 درصد کاهش یابد، اما راهکار عملی آن است که با توجه به کاهش نرخ تورم به صورت پلکانی و با همان ترتیب آرام آرام نرخ سود دو درصد دو درصد کاهش یابد.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      با این دولت و اون وزیر اقتصاد ... میریم به جهنمکاری به سر بورس آوردن که امروز چپ راست برام اس میومد که نقد کردی !!! جالبه که هفته پیش رفته بودم کارگزاری گفتم حقوقی ها دارن بد میفروشن و بازار بوداره . میگفتن بازار تازه پول اومده توش و میره بالا !!! عاقبت این شد که عقلمون را دادیم دست چند نفر و هر چی سود کردیم پرید . جالبیش این هست که یک عده به اصطلاح تحلیل گر خفن ، میگفتن هزار میلیارد پول پشت بازاره . گویا هزار میلیارد پول از بازار داشتن میکشیدن بیرون و این ها برعکس متوجه شده بودن /:.weirdsmiley.:/
      90% درصد معامله گران کارشون درست نیست و بدرد نمیخورهاون 10% هم داخل عموم نمیان و حرف نمیزننبرا خنده و اذیت برو کارگزاری...من میرم ملتو دست میندازم هی سوال پیچ میکنم که هم طرف بفهمه در اشتباه و هم خودم بخندم laughingsmiley

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

غالبر در چند روز 10% ضرر زد
        امروز 120 هم تعداد فروشنده داشت
        چجوری هست که این شرکت را با سود حدودی 20 تومان نمیخرن ولی سهام های زیانده 200 تومانی را راحت میخرن !!!!

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

چرا اینقدر ناراحت و بعضا عصبانی هستید؟
          کمی ریلکس باشید ،بازار هم درست میشه.
          "نگران نباشید"
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• liveparsi
            عضو عادی
            • Dec 2014
            • 224

تو این دو ماه پیش رو با حرف هایی که بین دو طرف مذاکره برای گرفتن امتیاز بیشتر رد و بدل میشه بازارو داغون میکنه. شاید روزهای تلخی در بورس منتظرمون باشه

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              چرا اینقدر ناراحت و بعضا عصبانی هستید؟
              کمی ریلکس باشید ،بازار هم درست میشه.
              "نگران نباشید"
              نظر منهم همین است وگفته م ! بورس از پر استرس ترین کارهاست مخصوصا در کشورهایی مانند ایران !که ملتش یک روده راست ندارند ! برخی کاربران با کارمندی و کارگری و دکه سیگار فروشی اشتباه میگیرند !...
              هم اعصابشان برای فردایشان خرد است و هم حال امروزشان (که فردای دیروزشان است) را از دست میدهند !کلهم در برزخ هستند !
              به نظر من بورس بازی کار هر کسی نیست و بیش از 80 درصد که در این بازار فعال هستند بزور میخواهند پول در بیاورند و متاسفانه از همه مهمتر عمرشان را تلف میکنند برای هیچ !...
              بنده به برخی آشناها پیشنهاد کردم بیرون بازار بروند و گه گاه که ارتباط داریم بسیار راضیتر هستند از زمانی که بورس بازی میکردند !
              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/04/13, 15:26.
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                تو این دو ماه پیش رو با حرف هایی که بین دو طرف مذاکره برای گرفتن امتیاز بیشتر رد و بدل میشه بازارو داغون میکنه. شاید روزهای تلخی در بورس منتظرمون باشه
                سعی کنید مثبت فکر کنید با افکار منفی حداقلش به پیشواز منفی خواهید رفت.
                در مورد پیش بینی روزهای تلخ آینده،من با شما هم عقیده نیستم.
                هر صعود شارپی برای تدام صعود خود ممکنه منفی هایی هم داشته باشه ولی این منفی ها بیشتر برای کاهش قدرت فروشنده ها در ادامه راه صعودی می باشد.
                هرچقدر فروشنده ها در این روزها بفروشند و خریدارها بخرنند نشانه اینه که در ادامه راه از قدرت فروشنده ها کاسته خواهد شد و فتح هر سقف بمنزله تشویق خریدارها برای ورود بیشتر به بازار خواهد بود.
                بله ،بازار ممکنه مجددا همچین صعود شارپ تیزی رو در آینده نزدیک تجربه نکنه ولی میتونه نرمال و اهسته رشد معقولی داشته باشه.
                من فکر نمیکنم در شرایط فعلی اهرم خیلی قویی برای کشاندن بازار به روزهای منفی قبل از توافق هسته ای وجود داشته باشه بغیر از اومدن قیمت جهانی نفت به زیر 30-40دلار که اون هم الحمدلله فعلا خوب قیمت میخوره ولی در زمان خودش ممکنه بیاد پایین که امیدورام در آینده نزدیک نباشه.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

هر صعود شارپی برای تدام صعود خود ممکنه منفی هایی هم داشته باشه ولی این منفی ها بیشتر برای کاهش قدرت فروشنده ها در ادامه راه صعودی می باشد.
                  هرچقدر فروشنده ها در این روزها بفروشند و خریدارها بخرنند نشانه اینه که در ادامه راه از قدرت فروشنده ها کاسته خواهد شد و فتح هر سقف بمنزله تشویق خریدارها برای ورود بیشتر به بازار خواهد بود.
                  بله ،بازار ممکنه مجددا همچین صعود شارپ تیزی رو در آینده نزدیک تجربه نکنه ولی میتونه نرمال و اهسته رشد معقولی داشته باشه.
                  من فکر نمیکنم در شرایط فعلی اهرم خیلی قویی برای کشاندن بازار به روزهای منفی قبل از توافق هسته ای وجود داشته باشه بغیر از اومدن قیمت جهانی نفت به زیر 30-40دلار که اون هم الحمدلله فعلا خوب قیمت میخوره ولی در زمان خودش ممکنه بیاد پایین که امیدورام در آینده نزدیک نباشه.
                  با سلام یک مشکلی که بود بعد از اعلام بیانیه ای هسته ای که بازار بورس در صف خرید قفل شد سهم های دلاری و غیر دلاری ندانشت همین صف های خرید کلی باعث شدن شاخص بالای 1500 واحد روزی مثبت باشه هیجان زده گی بی مورد این هم آخر شاهنامه !!! بازار باید تفکیک بشه
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

سرمایه گذار ۸ میلیارد دلاری وارد بورس تهران شد

دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶

سرمایه گذار خارجی فعال در ۲۵ کشور دنیا با مدیریت ۸ میلیارد دلاری دارایی ها در تالار حافظ با مدیرعامل بورس تهران دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل بورس تهران دیروز میزبان یکی از سرمایه گذاران خارجی فعال در سطح بین اللمل بود. در این نشست که در محل تالار حافظ برگزار شد، هیات خارجی با ساختار بازار سرمایه ایران، فرآیند انجام معامله، تنوع صنایع و بازارها، مقررات سرمایه گذار خارجی و همچنین شرایط پذیرش شرکت ها در بورس تهران آشنا شدند.
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

برخی سهام بزرگ در روزهای پس از بیانیه لوزان صف خرید شدند و به دلیل عدم ارزندگی این سهام ، مجددا اصلاح کردند که متاسفانه منجر به ایجاد جو منفی در کل بازار شد ، هرچند که منفی روزهای اخیر دلایل دیگری هم داشت ، بهر حال ، سهام بازار در حال جدا کردن مسیر از همدیگه هستند.
                      Honesty is the best policy

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

من شخصا امیدوارم که فردا مجددا به روند طبیعی برگردیم
                        Honesty is the best policy

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

تو سهمای که از توافق منتفع میشن /

کف بالاتری رو میزنن دیگه توقع وبصادر 70 تومنی رو نداریم

ولی بازار یواش یواش

برای توافق نهایی اماده میشه

از نظر تکنیکالی رو سهمای گروههای پیش رو

خرید پلی و دیدن شدت عرضه و تقاضا ها میتونه

یک رشد 30 درصدی رو برای کسانی که ریسکشون رو با تکمیل سبد بهینه میکنن فراهم است

حالا یکی قبل 200 درصد تو ضرر است

باید روی بیاره به نوسان گیری

که باید از نظر روحی و تکنیکال قوی باشه تا بتونه رشد بهتری داشته باشه

یا اینکه ریسک و بیشتر کنه

تعداد سهم تو سبدشو کم کنه (برای رشد بعدی برنامه ریری از واجبات /
                          ----------------------------------------
                          /اون بازار سال 92 به تاریخ پیوست بازاری که تارگتهای اون تکنیکالی و الیوتی بود

الان باید یکم تکنیکال بدونی یکم هم بنیادی و با جریان نقدینگی بازار هماهنگ باشی

و گرنه سود نخواهی کرد

10 سال پیش با دوتا موینگ میشد سود کرد تو بورس تهران

الان داریم به رابرت ماینر کورس امورشی میفرستیم نمیتونیم تو بورس تهران سود کنیم !!!!!!!!!!!

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام اروم_بورس گرامی،
                            فقط از یک چیزی می ترسم. یک سری از سهم ها قیمت الانشان از قیمت قبل از تفاهم کمتر شده است!!!
                            در بازار صعودی باید قله ها و کف های بعدی از قله ها و کف های قبلی بالاتر باشند، نه پایین تر! :O (الان چند سهم را نگاه کردم نسبت به 15 ام خودرو و خگستر و وساپا و دی پایین تر آمده بودند و فقط وبصادر بالاتر رفته بود)

تا وقتی که دولت نرخ سود را کم نکند، وام زیاد ندهد، شیر فلکه این عرضه های حقوقی ها را نبندد... فکر می کنم همین آش است و همین کاسه.
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• داود
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 378

سلام خدمت همه دوستان

بخش جو بازارو پربیننده دیدم با عرض شرمندگی ،لینگ زیر واقعا برام درد اور بود
                              هممون وظیفه انسانی وایرانیمونه به هر نحو ممکن کمک حالش باشیم
                              آخرین ویرایش توسط داود؛ 2015/04/13, 16:54.
                              شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام اروم_بورس گرامی،
                                فقط از یک چیزی می ترسم. یک سری از سهم ها قیمت الانشان از قیمت قبل از تفاهم کمتر شده است!!!
                                در بازار صعودی باید قله ها و کف های بعدی از قله ها و کف های قبلی بالاتر باشند، نه پایین تر! :O (الان چند سهم را نگاه کردم نسبت به 15 ام خودرو و خگستر و وساپا و دی پایین تر آمده بودند و فقط وبصادر بالاتر رفته بود)

تا وقتی که دولت نرخ سود را کم نکند، وام زیاد ندهد، شیر فلکه این عرضه های حقوقی ها را نبندد... فکر می کنم همین آش است و همین کاسه.
                                درود بر شما

بنظرم یه جا رو اشتباه کردید،موج صعودی ما بعد از توافق هسته ای شروع نشده بلکه بعد از بازگشایی پالایشی ها شروع شده حتی میشه گفت سه چهار روز قبل از بازگشایی پالایشی ها شروع شده بود ولی چون در روز بازگشایی پالایشی ها یه کف جدید زده شده ما ملاک رو روی اون میزاریم که میشه 18 ماه قبل (میلادی).
                                این سهم هایی که شما اسمهاشون رو نوشتید هنوز نتونسته اند زیر قیمت اون روز ها معامله بشوند.ضمن اینکه حتی به قیمت اون روزها هم رسیده باشند بمعنای شکستن کف و یا حمایت نیست،چون خود اونها کف یا حمایتی نیستند فقط یه قیمت در اون تارخ هستند باید کف ها و حمایت های نموداری که سابقه واکنش حمایتی داشته اند،رو بشکنند که در تمامی این سهم ها چنین چیزی ندیدم

نظر

در حال کار...
                                X