کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بارها به دوستان ثابت شده ! و باز هم ثابت خواهد شد !
تصمیمات کلان ! اقتصاد سیاسی ! جهت گیری افراد تصمیم گیر و تصمیم ساز ! و .... همه نقش دارن تو بازارهای مالی !
همه چیز هم نمودار و تحلیل تکنیکال ! نیست !
اتفاقا حرف دل من را زدی . منم میخواستم همین را بگم کتابی که میگه تحلیل بنیادی کشک اصلا ارزش خواندن نداره. البته یوقت به جناب نوام برنخوره ها منظورم نویسنده کتابه . تحلیل بنیادی همیشه جواب داده برعکس تحلیل تکنیکال که خیلی از مواقع اختلاف نظر بودن بین اساتید فن
اتفاقا حرف دل من را زدی . منم میخواستم همین را بگم کتابی که میگه تحلیل بنیادی کشک اصلا ارزش خواندن نداره. البته یوقت به جناب نوام برنخوره ها منظورم نویسنده کتابه . تحلیل بنیادی همیشه جواب داده برعکس تحلیل تکنیکال که خیلی از مواقع اختلاف نظر بودن بین اساتید فن
تحلیل بنیادی یک شرکت چی هست
ارزش گذاری داراییهای یک شرکت
ارزش گذاری سود سازی اون
تحلیل فروش شرکت
تحلیل تصمیمات مدیران شرکت
چی هست این تحلیل بنیادی که توش اختلاف نیست
3سال هر چی تحلیل بنیادی تو فضایی بورسی منتشر میشد ارشیو میکردم و بررسی میکردم
اینقدر انحراف معیار دارن که حد و اندازه نداره
معروف ترین تحلیل گر بنیادی
داموداران میگه
بورس ساختن یک قصه هست که بشه اون رو فراگیر کرد
نمیگه بنیاد یک سهم قصه یک سهم
/////////
شما یک سهم با مثال برای من تشریح کن با تحلیل بنیادی قیمتش رفته باشه بالا
من نوشتم رشد قیمت سهم
سهمی خوبه که بازیگر و شناوریش دست افرادی باشه
اینکه یک سهمی p/eجذابی داره مورد بررسی نویسنده نیست
جورج سورس تو نظریه انعکاسیش
میگه که این تکنیکال هست که بنیاد رو میسازه نه برعکس
هامونی در نشست خبری:
?پیشنهاد افزایش دامنه نوسان برای بازارهای رسمی فرابورس در حال بررسی است تا انگیزه ورود شرکت ها از بازار پایه به تابلوی های اصلی باشد.
?پیشنهاد افزایش دامنه نوسان از ۵ به ۶ درصد برای تابلوهای اول و دوم فرابورس در حال بررسی است.
ماهیدشتی به قول خودش ! مصاحبه مفصلی با ایرنا کرده ! و مدعی شده بازار سهام در موج آخر قرار داره !
شما که از 200 هزار میگفتی حباب هست و سقوط سنگینی میکنه ! اونم با الگوی خطای صفر درصد !
الان 80 هزار واحد بالاتر از الگوی شما با خطای صفر درصد هست !!
مدعی شده تمام روندهای اقتصاد کلان به ضرر بورس هستند !
در بحث سکه و ارز هم که مدعی سقوط هست ! و ریزش شدید رو براشون اعلام کرده !
مدعی شده پتروشیمی ها اندازه قبل نمیتونن سود بسازن دیگه ! به خاطر کاهش نرخ ارز !
گفته از نظر تکنیکی قیمتها برای خرید منصفانه نیستند !! اما همین یکی دو هفته پیش که خکاوه صف خرید قابل توجهی داشت در بازار پایه ! براش پست حمایتی گذاشت !!!
مدعی شده از 230 هزار به بعد رشد شاخص توسط عوام !!! و بصورت تصادفی شکل گرفته !!!
یعنی عوام بصورت تصادفی 50 هزار واحد شاخص رو بالا بردن !
حتما حقوقی های فعال در بازار رو هم عوام اداره میکنن اینروزها !؟
گفته بورس باید به بقیه بازارها مثل مسکن و ارز و پارامترهای اقتصادی مثل تورم و نقدینگی احترام بذاره !!! و دیگه رشد نکنه !!!
ماهیدشتی به قول خودش ! مصاحبه مفصلی با ایرنا کرده ! و مدعی شده بازار سهام در موج آخر قرار داره !
شما که از 200 هزار میگفتی حباب هست و سقوط سنگینی میکنه ! اونم با الگوی خطای صفر درصد !
گفته از نظر تکنیکی قیمتها برای خرید منصفانه نیستند !! اما همین یکی دو هفته پیش که خکاوه صف خرید قابل توجهی داشت در بازار پایه ! براش پست حمایتی گذاشت !!!
گفته بورس باید به بقیه بازارها مثل مسکن و ارز و پارامترهای اقتصادی مثل تورم و نقدینگی احترام بذاره !!! و دیگه رشد نکنه !!!
به نظر من بازار در محدوده های پایانی موج سه در تحلیل دیلی بسیار نزدیک هست نهایت این موج به نظر محدوده 293000 باشه وبسیار مهم هست که این اتفاق طی 10 روز آینده رخ بده / منتهی موج اصلاحی بعدی را در یک محدوده خنثی پیش بینی میکنم به نظر ریزش زیادی را شاهد نباشیم وبه نظر میرسه که این موضوع در صورت درست بودن تحلیل به خاطر این هست که همچنان این بازار از بازارهای دیگر عقب و ارزانتر هست وباید این کپ را پر کنه ضمن اینکه که در روزهای گذشته شاهد ریزشهای ترسناکی بودیم که به سرعت به مدار مثبت برگشت و این موضوع میتواند سهامداران را نسبت به اینده بازار امیدوار وبه همین اندازه شرطی کرده باشه !!!! / در خصوص آقای ماهیدشتی وامثال این افراد وحتی دکتر ادیب خیلی معتقد به تحلیل هاشون نیستم وسعی میکنم وقت هم نزارم پیشنهاد بنده هم به شما این هست که به جای دنبال کردن مطالب ایشون تفقدی بزنید به اشعار حافظ و لذت ببرید / شکر فروش که عمرش دراز باد، چرا تفقدی نکند طوطی شکرخا را / سپاس
خدا رو شکر امروز نمادهای بازار پایه هم منفی کامل نیستن. گاهی مثبت و گاهی منفی میشن. خوبه که مثه روزهای قبلا که منفی 10 اشون و پر می کردن نیستن امروز. وثنو و وارس و نیرو الان مثبتن
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خدا رو شکر امروز نمادهای بازار پایه هم منفی کامل نیستن. گاهی مثبت و گاهی منفی میشن. خوبه که مثه روزهای قبلا که منفی 10 اشون و پر می کردن نیستن امروز. وثنو و وارس و نیرو الان مثبتن
با سلام
خانم نگار میگم من آدرس تلگرامم میدم از این به بعد وقتی که شما میخای تحلیل های این بابا به اصطلاح تحلیلگر را بخونی بیا تحلیل های من را بخوان . قول میدم بهتر از این تحلیل کنم برات :.thumbsupsmileyanim
تازه قول میدم درصد خطای تحلیل هام کمتر باشه و درست تر از آب دربیاد
نظر