جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
با تبریک انتخاب مجدد حسن روحانی
یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۶
ماکرون: امیدواریام به ادامه اجرای توافق هستهای تقویت شد
رئیسجمهور فرانسه ضمن تبریک به حسن روحانی
گفت که با انتخاب مجدد وی به عنوان رئیسجمهور ایران، امیدواری من به ادامه اجرای توافق هستهای از سوی ایران را تقویت کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دفتر ریاست جمهوری فرانسه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که امانوئل ماکرون پیروزی مجدد حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک گفته است.
در این بیانیه آمده است که انتخاب مجدد روحانی امیدواری به ادامه اجرای توافق هستهای تاریخی از سوی ایران را که در ژوئیه 2015 حاصل شد، تقویت کرده است.
این توافق سبب شد تا اختلافنظرها در خصوص این مساله هستهای از طریق راههای دیپلماتیک حل و فصل جدیدی از روابط میان ایران و جامعه بینالملل آغاز شود.
فرانسه نیز به سهم خود با هوشیاری به اجرای عناصر این توافق ادامه خواهد داد.
در ادامه این بیانیه آمده است: رئیسجمهور فرانسه همچنین خواستار افزایش روابط دو کشور در زمینههای اقتصادی، علمی و فرهنگی است و از ایران میخواهد تا به
حل بحرانهای کنونی در منطقه خاورمیانه کمک کند.بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
-
در اصل توسط پرنسس پست شده است View Postخبر ویژه کد 13249551 سری/الف
#هپکو نمایندگان شرکت هیدرو اطلس روز سه شنبه این هفته وارد ایران و صبح چهارشنبه پس از بازدید از هپکو چگونگی شروع کار این شرکت را بررسی و مورد اجرا قرار خواهند داد, لازم به توضیح است که این شرکت المانی هم اینک مالک 60% کارخانه ماشین سازی هپکو میباشد و قرار است سرمایه اولیه به میزان 400 میلیون یورو بصورت تامین قطعات وارد شرکت کند که موجب تحول بزرگی در این شرکت خواهد شد. دولت قراردادی را با نماینده طرف المانی امضا کرده است که نشان از تعهد دولت برای جلوگیری از واردات ماشین الات راهسازی و معادن میباشد/ انتهای خبربه خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم
نظر
-
برخی دوستان معتقدند با این وضعیت فعلی بازار جایی نمی رود !
از مجامع هم بعید است محرک خاصی برای رشد بازار پیدا شود !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبرخی دوستان معتقدند با این وضعیت فعلی بازار جایی نمی رود !
از مجامع هم بعید است محرک خاصی برای رشد بازار پیدا شود !
از پس که خبر ناامید کننده از همه جا ارسال میکنی یاد گالیور و گلام می افتم و از آینده نا امید میشم!!!
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبرخی دوستان معتقدند با این وضعیت فعلی بازار جایی نمی رود !
از مجامع هم بعید است محرک خاصی برای رشد بازار پیدا شود !Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postپس جرا فولای صف خرید 12 میلیونی دارد ؟؟؟
وقتی نصف تقاضای موجود در بازار در صف چند شرکت باشه، تحرک بازار چندان نخواهد بود !
باید نقدینگی جدید جذب بشه ! که ظاهرا خبری نیست هنوز!
یک ساعت اول بازار ارزش معاملات هر دوبازار رسیده به 50 میلیارد !
نظر
-
در اصل توسط rasam پست شده است View Postسلام مجدد بله البته فرقی بین عبادت و آبادانی نیس ولی باتشکر از آباد گرامی
اگه میشه کمی در مورد لکما توضیح می خوام ممنون
راستش خودم هم در لکما دارم گیج می زنم
و علت تاخیر همین بود
من و شما از محمد حسین عزیز پرسیدیم خوب نظر ایشان مثبت نبود
من خارج نمی شم در این قیمت ها ، ولی اگر هنوز خرید نکردید منتظر باشید ببینید از حدود 67 با حجم بالا رد میشه یا نه
من هم فکر می کنم اصلاح زمانی داشته باشه تا اصلاح قیمتی. قیمت فعلی 633 زیالAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
ثفارس همچنان حقیقی فروشنده ! حقوقی ها خریدار !
دیروز 6 حقوقی خریدار ! امروز فعلا 3 حقوقی !
نظر
نظر