جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    اگر جنگی محدود ایجاد بشه اولین مکان‌هایی که مورد حمله قرار خواهند گرفت
    نیروگاهها
    پالایشگاهها
    پتروشیمی ها
    فولاد سازها هستند

یعنی جنگ بشه همه جا رو میزنن الا خودرویی !

راحت بگو خودرویی بخرید ! چرا حرف خنده دار میزنی !

نظر

• آگراداد
      عضو فعال
      • Dec 2017
      • 424

سبزوا داره برمی گرده .

نظر

• آگراداد
        عضو فعال
        • Dec 2017
        • 424

سبزوا داره بر میگرده .

نظر

• effortless_trading
          عضو عادی
          • May 2019
          • 42

بازار امروز ترمز بریده، تصادف محتمل است.

نظر

• kianoshparsa
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1218

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            ماهیدشتی دیروز نوشته بود که چون مانع حضور من تو پایش شدن !!! شاخص از لحاظ تکنیکالی خیلی بد ریخت !!!

حالا خوبه همون دیروز خریدهای آخر وقت بازارو دیده بود ! بازم این موضع بچگانه رو گرفت !!!

امروز اما سکوت کرده ! ظاهرا منتظر ملاقات ترامپ و روحانی هست !
            ممنون از اطلاع رسانیتون / میگم شما هم مثل مولانا که دیوان شمس را خلق کرد بیائید یک دیوان چاپ کنید به نام دیوان ماهی یا هر اسمی که دوست دارید ، کم کم داره باورم میشه این آقا " ی " کاره ای هست / قبلا میگفتند اگر کسی را میخواهی خرابش کنی لازم نیست ازش بد بگی ، فقط سعی کن بد ازش دفاع کن و یا بد براش تبلیغ کن
            مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
            kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
              ممنون از اطلاع رسانیتون / میگم شما هم مثل مولانا که دیوان شمس را خلق کرد بیائید یک دیوان چاپ کنید به نام دیوان ماهی یا هر اسمی که دوست دارید ، کم کم داره باورم میشه این آقا " ی " کاره ای هست / قبلا میگفتند اگر کسی را میخواهی خرابش کنی لازم نیست ازش بد بگی ، فقط سعی کن بد ازش دفاع کن و یا بد براش تبلیغ کن
              سلام
              راستش چند وقتی هست حس کنجکاوی من را بر انگیخته
              اینکه این خانم چرا چپ و راست شب و روز به ماهیدشتی گیر میده
              جریان چیه؟
              دلیل این کار چیست؟
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• kianoshparsa
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1218

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                یعنی جنگ بشه همه جا رو میزنن الا خودرویی !

راحت بگو خودرویی بخرید ! چرا حرف خنده دار میزنی !
                همین چند جا را هم که ایشان اعلام کرده یعنی جنگ تمام عیار ودر ضمن دوست عزیز برای چی باید این نقاط را بزنند معنی این مطلب این هست که یک پالایشگاه تعطیل یا نیمه تعطیل را میزنند و بهانه میدن به ایران که یک پالایشگاه بزرگ و با تولید بالا ی دشمن را بزند وقتی به راحتی تحریم میکنند چه نیازی به حمله هست !! معمولا جایی را میزنند که تولید و صادراتش بالاست این نقاط همین طوری زمینگیر هستند
                آخرین ویرایش توسط kianoshparsa؛ 2019/09/28, 14:47.
                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

سایپا 192تومان را شکوند.
                  حالا هدفش شده 280تومان یا 380تومان
                  احتمالافردا خودرو را از 740تومان عبور خواهند داد.که هدفش میشه بالای1000تومان
                  خود مپنا هم داره بالای1100تومان تثبیت میشه برای اهداف بالاترمپنا بزرگترین تولید کننده برق کشوره

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

یک صنعت جدیدی در بورس داره ظهور میکنه با پتانسیل بازدهی بسیار بالا
                    صنعت نیروگاهی
                    شیفت پول بسوی این صنعت اتفاق خواهد افتاد.
                    دولت با این صنعت خیلی کار داره
                    صادرات برق بجای نفت در دستور کار دولته
                    80درصدنیروگاهها وارد بورس میشند اصل44
                    بعد از جهرم
                    ابادان و گیلان و نیروی جنوب عرضه خواهد شد امسال

نظر

• abed
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 427

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                      سلام

هندونه ارزون شده هر کس میرسه بما هندونه میده

سهم وقتی تجدید ارزیابی داره اونم مشمول ماده 141

دیگه ما دنبال این نیستیم فروش ماهانه اش چقدر هست تولید اش چقدر هست

سهم قرار شده 2400درصد افزایش سرمایه بده

اینکه گفتی روند سهم ادامه داره

روند سهم تکنیکالی نیست

روند سهم اراده حقوقی برای اعمال 2400درصد افزایش سرمایه هست

قطعا افزایش سرمایه نداشته باشه با این زیا قیمتش 100تومن هم نبود

اصلا قیمت بالا نره با همین قیمت بخواد افزایش سرمایه 2500درصدی رو اعمال کنه قیمت تیوری اون میشه کمتر از 20تومن

خوب ما هم سهم رو داریم

بنظر چند نفر این سهم رو 20تومن میخرن

چقدر امکان رشد از 20تومن هست

از 20تومن بشه 40 تومن 100درصد بازدهی هست

لزوما رابطه علی و معلولی بین افزایش سرمایه و رشد قیمت نیست

ولی قیمت تیوریک جذاب باعث رشد سهم

و اون چیزی که شما بهش میگی روند روبه رشد سهم میشه

ارزش بازار بانک دی 2700میلیارد تومن

ارزش بازار های وب 3900میلیارد

خیلی راحت تا 5000هزار میلیارد با این 400میلیونی که جدیدا سهامدار عمده به بازارگردان داده میبره

بایک نگاه ساده به بانک دی

قیمت بره بالای 600تومن تارگت بعدیش 1000تومن در حد ارزش بازار 5000هزار میلیارد تومن باید بشه

دارایی های وب با بانک دی رو مقایسه کنیم

بعدش

حقوقی تو این چند وقت هر گاه سهم افت کرده از طریق روابط عمومی ایش شفاف سازی کرده و خبر داده و در کل

نشون داده که اراده انجام افزایش سرمایه رو داره

با این قوانین بازار پایه سقوط به اونجا عملا اعتبار بانک رو نابود میکنه

همه که سهام باز نیستن

دیگه انگ یک بانک ورشکسته روی سردرش خواهد بود که و گرفتاری زیاد داره اون رو درست کنه

بانک ورشکسته خیلی فرق داره با یک شرکت پلاستیک سازی و کوچیک

پس اون اراده هست

14هزار میلیارد ارزش بازار دماوند هست الان 93 درصد هم مالکش بانک دی هست

با توجه به افزایش نرخ حاملهای انرزش قطعا p/eایش هم جذاب خواهد شد درسته رشد کرده ولی میتونه متناسب بشه

شما سوال کردی دوباره من هم چند خطی دارم مینویسم

قبلا هم نوشتم تو این قیمت ها فروشنده نیستم

حتی 20درصد منفی بشه با صف فروش هم بیاد پایین

شخصا خیلی علاقه دارم تا ابان ماه تکلیف افزایش سرمایه اش و نحوه اون مشخص بشه

چون شتاب خوبی به رشدش میده و یا اخباری در جهت اعمال افزایش سرمایه اش به بازار بیاره

//////////////////////////////

نگاه من به بورس

نگاهی شخصی هست که فکر میکنه بورس محلی هست برای تامین مالی تامین مالی یا از طریق بدهی بانکی یا از طریق افزایش سرمایه

من و شما یک مغازه خوب داشته باشیم هرگز حتی برادرمون رو هم شریک نمیکنیم چه به رسه به دیگران

بورس محلی هست که شرکتها اومدن توش تامین مالی کنن

نقطه کانونی این بازی از نظر من همون بازی افزایش سرمایه هست

از نظر من بررسی سهام ذیل افزایش سرمایه از هر محلی بما یاد میده نگاه شرکت و نحوه تعامل با سهامدار چیه

افزایش سرمایه اون ریل گذاری میان مدت و بلند مدت یک شرکت برای حضور در بازار سرمایه هست

شرکتها سود میسازن افزایش نرخ میگیرن و غیره

شخصا برام مهم نیست

مگر بدونم بازی شرکت تو افزایش سرمایه چی هست

از نظر من افزایش سرمایه و تامین مالی نقطه کانونی بررسی یک شرکت هست

/////////////////////////////////////

القصه

دوستان عزیز

سروران بزرگوار

دوستان عزیز بورسی

از بس نوشتم شاید تکراری شده

اینقدر در تحلیل صرف غرق نباشید

اینقدر تحلیل خالی رو ملاک قرار ندید

رشد قیمت شرکتها تو هر نقطه عالم براساس یکی دوتا دلیل ساده اتفاق میافته

اون دلایل رو پیدا کنیم

حجم معامله مون رو بالا ببریم( البته مخاطب رو نمیدونم چطور معامله میکنه ولی مینویسم سبد دارایی بزرگترین گرفتاری معامله گر هست)

تو روند سهم تنها تکنیکال رو ملاک قرار ندیدم

از همه مهمتر تاکید میکنم از همه مهتر

و روند سهم همون دلایل ساده هستن که بما کمک میکنن وقتی در سود هستیم معامله مون رو نبدیم و با سهم همراه باشیم

متناسفانه دوستان بورسی ما

تو این نکته خیلی ضعیف هستن تا میرن تو سود از ترس از دست دادن میخوان معامله روببندن

وقتی اولین بار دارن میخرن اینکه از اصل پول زیان کنن نمیترسن ولی وقتی تو سود هست و اصل سرمایه تو خطر نیست

فوری معامله رو میبندن

میتونم 100تا دلیل بیاریم ولی نمیخوام طولانی بشهع متن

پاشنه اشیل ما اینهاس

تحلیل های پیچیده

و عدم همراه با اون تحلیل

وقتی تحلیل پیچیده باشه هر مولفه ای تو مسیر مورد شک قرار بگیره حتما فروشنده خواهیم بود

تاکید میکنم تحلیل و بررسی سهم باید ساده باشه

///////////////////

اینکه من روی بانک دی سهامدار هستم

دلیلیش این نیست که من تحلیل گر قهاری هستم و ما دیگه تمام نوسانات سهم رو میشناسم و میدونم نه دوست عزیز

نه برادران بورسی من

نه هرگز اینجوری نیست

من هیچ وقت نگران این نیستم که چرا سقف قیمتی نفروختم

تو مسیر داده های اولیه و اون محرک قیمت رو بررسی میکنم

بلاخره محرک تا جای میبره

و با یک و یا دو نشانه بما الارم برگشت سهم رو میده

نیازی نیست تو طول مسیر همش دنبال تحلیل نوسانات روزانه و 5درصد و 10 درصد باشیم

اصلا کسی نمیتونه بازار رو 5درصد 5درصد تحلیل کنه

هنر ما اینکه اگر موقعیت معاملاتی خوبی پیدا کردیم با حجم سنگین وارد بشیم و بتونیم همراهی کنیم روند رو

ولو این سهام سالی 5تا هم با نگرش ما نباشه

ولو گاها اصلا بازار رو بدونه سهام بررسی کنیم

تو معامله گری

تمام تلاش و سعی رو روی تحلیل قرار ندیم

ما اصل پول رو از صبر و همراهی با روند بدست میاریم

نه تحلیل تکنیکال و بنیادی صرف

مهمترین نکته

معامله گر براش ریسک به ریوارد و موضوع بازدهیش تو نقطه توجه اش هست نه نوسانات کوتاه مدت

160 تومن خرید

تا این جا هم صبر کردم

گیرم بشه 320تومن باز هم من 100درصد تو سود هستم

البته فقط موضوع افزایش سرمایه رو با عدد و رقمش رو پیگیری میکنم این برام مهمه

نه اینکه 10درصد بالا و پایین بشه

قرار باشه 10درصد رو تحلیل کنیم که سهم میشه زندگی با اعمال شاقه

سهم رو اول با دلایل ساده تحلیل کنیم قیمت ارزون بخریم بعد هم همراهی کنیم

وگرنه تاکید زیاد روی تحلیل قیمت ما رو نوسانگیر خواهد کرد که تهش چیزی گیرمون نمیاد

هر چقدر بتونید اصل پول رو گسترش بدید

هم میتونید پر ریسکتر معامله کنید هم اینکه سهامداری کنید

مهم حفظ اصل پول هست بعد از رشد 100درصدی اصل پول

اینگار بورس براتون طور دیگری میشه نگاهتون خیلی تغییر میکنه بهش

چون فرصتهای جدیدتری میبنید کع قبلا هرگز ندید

//////////////////////////////////

سعی کردم متن شما رو بهانه کنم چند خطی بنویسم

امیدوارم بدرد کسی بخوره

التماس دعا
                      سلام--من هم خیلی وقته معتقدم حداقل تو بورس تهران روی یک و یا دوعامل برای رشد باید فکر کرد و تحلیل ساده--چون اونهایی هم که بعدا میخرند سهم را همین یک دو فاکتور و یا ترکیب یک و یا دو فاکتور را در نطر میگیرند--
                      حالا اگر اشتباه کردیم و سهمی را خریدیم هم فکر میکنم به همین سادگی باید بیاییم بیرون؟
                      الان حسیر را دارم میخواهم رد کنم دی و یا های وب بخرم--ولی قیمت دی را که نگاه میکنم این قیمت رشد در مقابل 2400 درصد افزایش نکرده ولی قبلا از حدود 100 امده به 400 -- والا کاملا به ریسک و ریواردش میارزه -- اگر وقت کردی ببین این تبدیلز درسته؟ ریسک پذیر هم باید بود تا سود کرد--یک موضوع دیگر هم هست سهم بمیلا را دارم خودم میگم باید وقتی حتی کم در ضرر هستی بمان سهم خوبیه--اما رشد بقیه بازار میگه بفروش بعدا میتونی بخریش--

نظر

• abed
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 427

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                        بهترین انوع افزایش سرمایه برای بهبود عملکرد شرکت ها ✳️

✅ الف) از دیدگاه شرکت های سودآور:

- افزایش سرمایه از محل آورده نقدی بهترین نوع افزایش سرمایه برای شرکت است زیرا:

������ باعث حفظ نقدینگی انباشت شده شرکت می شود.

������ پشتوانه مستحکمی برای روزهای سخت و یا طرح ها و برنامه های آتی شرکت خواهد بود.

������ باعث ورود نقدینگی جدید (پول تازه نفس) به شرکت می شود.

������ جریانات نقد شرکت را بهبود می‌بخشد.

������ شرکت میتواند با این منابع جدید بخشی از بدهی های احتمالی خود را تسویه نماید.

������ باعث کاهش هزینه های شرکت می شود.

������ باعث افزایش سود خالص شرکت می شود.

✅ ب) از دیدگاه شرکت‌های زیانده:

- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها بهترین نوع افزایش سرمایه برای این نوع شرکتهاست زیرا:

������ باعث خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت میشود.

������ باعث افزایش اعتبار شرکت نزد بانکها میشود.

������ باعث ترغیب سهامداران عمده در نگهداری سهام شرکت میشود.

������ باعث اقبال سهامداران به شرکت می گردد.

������ گردش مالی بهتر و بیشتر در بورس را به همراه دارد.

که موارد فوق ������������ نه بطور قطع ولی ممکن است باعث بهبود عملکرد شرکت های زیانده شود که بستگی به توانمندی های مدیریت اینگونه شرکتها دارد.

✅ ج) از دیدگاه سهامداران:

⬅️ بلندمدت به ترتیب اولویت:

۱- افزایش سرمایه از محل سود انباشته زیرا:

������ هزینه مالی اضافه ای به سهامدار تحمیل نمی‌کند.

������ از اتلاف وقت سهامدار ناشی از مراجعه به بانک و ... جلوگیری میکند.

������ دردسر بازیهای حق تقدم و معاملات آنها در بورس را بدنبال ندارد.

������ معمولا با انتشار خبر افزایش سرمایه باعث افزایش قیمت سهم می شود.

۱- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها زیرا:

������ هزینه مالی اضافی به سهامدار تحمیل نمی‌کند.

������ دردسر بازیهای حق تقدم و معاملات آنها در بورس را بدنبال ندارد.

������ معمولا با انتشار خبر افزایش سرمایه باعث افزایش قیمت سهم می شود.

۲- افزایش سرمایه از محل آورده نقدی:

������ در بلندمدت باعث کسب سود بیشتر برای سهامدار می شود.

������ سهامدار در فعالیت های سازنده شرکت خود را سهیم می داند.

������ پشتوانه مستحکمی برای روزهای سخت و یا طرح ها و برنامه های آتی شرکت خواهد بود.

������ با تزریق منابع جدید از طرف سهامداران، شرکت می تواند بخشی از بدهی های احتمالی خود را تسویه نماید.

مورد (ج) مربوط به سوال امروز بود که به همراه سوال دیروز و جمع بندی نهایی این دو سوال یکجا خدمت شما عزیزان ارائه شده و در مطلب زیر راهکار کلی بیان شده تا شما بدونید که در مواجهه با هر کدام از این افزایش سرمایه ها چه کاری باید انجام دهید.

ا توجه به موضوع افزایش سرمایه و انواع آن، بهترین نوع افزایش سرمایه براساس منافع شرکت و صرفه و صلاح سهامداران و دیدگاه آنان (نوسانگیری و کوتاه مدت، و بلند مدت) به شرح زیر می باشد :

✅ بلند مدت (سهام بنیادی) به ترتیب اولویت:

۱- افزایش سرمایه از محل آورده نقدی

۲- افزایش سرمایه از محل سود انباشته

✅ کوتاه مدت و نوسانگیری:

-- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

با درنظر گرفتن اولویت های فوق، چنانچه با دید بلندمدت وارد سهام بنیادی می شوید می‌توانید با خیال راحت در هر دو نوع افزایش سرمایه (آورده نقدی و سود انباشته) و با اولویت آورده نقدی شرکت نمایید و مطمئن باشید که سودهای خیلی خوبی در انتظارتون خواهد بود انشاءالله.

در صورتیکه با دید نوسانگیری و کوتاه مدت وارد سهامی که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها دارند می شوید با کسب سود کوتاه مدت موردنظر بلافاصله از سهم خارج شوید چون این نوع سهام به هیچ عنوان مناسب سرمایه گذاری بلند مدت نبوده و باعث ضرر و زیان شدید شما خواهد شد.

و اما در خصوص حق تقدم ناشی از افزایش سرمایه از محل آورده نقدی:

✅ در صورتیکه به بنیاد سهم اعتقاد دارید و مطمئن هستید که شخص حقوقی از سهم حمایت خوبی به عمل میاورد و نظرتون نسبت به این حقوقی مثبت است:

۱- چنانچه در مجمع افزایش سرمایه شرکت کرده و حق تقدم به شما تعلق گرفته، میتوانید با دید بلند مدت و با خیال راحت مبلغ اسمی حق تقدم را واریز کرده تا تبدیل به سهم گردند و در آینده از سودهای بسیار عالی آن برخوردار شوید.

۲- چنانچه سهامدار شرکت نبوده و به تازگی قصد خرید حق تقدم این شرکت را با دید بلند مدت دارید میتوانید با خیال راحت حق تقدم را خریده و مبلغ اسمی آن را هم واریز کنید تا بعدا تبدیل به سهم شود و از سودهای بسیار عالی آن برخوردار شوید.

فقط باید درنظر داشته باشید که فرآیند تبدیل حق تقدم به سهم زمانبر بوده و حدودا ۴ تا ۶ ماه به طول می‌انجامد.

✅ در صورتیکه به بنیاد سهم اعتقاد دارید اما در خصوص حقوقی سهم نظرتون منفی بود

۱- چنانچه در مجمع افزایش سرمایه شرکت کرده اید و حق تقدم به شما تعلق گرفته حق تقدم های خود را فروخته و به سرعت از سهم خارج شوید.

۲- چنانچه سهامدار شرکت هستید به هیچ عنوان نه در افزایش سرمایه شرکت کنید و نه وارد بازی حق تقدم بشوید و قبل از افزایش سرمایه به سرعت از سهم خارج شوید.

۳- چنانچه قصد خرید حق تقدم را دارید از تصمیم خود منصرف شوید.

✅ در صورتیکه به بنیاد سهم اعتقاد ندارید ولی نظرتون نسبت به حقوقی سهم مثبت است

۱- چنانچه در مجمع افزایش سرمایه شرکت کرده اید و حق تقدم به شما تعلق گرفته حق تقدم های خود را فروخته و به سرعت از سهم خارج شوید.

۲- چنانچه سهامدار شرکت هستید به هیچ عنوان نه در افزایش سرمایه شرکت کنید و نه وارد بازی حق تقدم بشوید و قبل از افزایش سرمایه به سرعت از سهم خارج شوید.

۳- چنانچه قصد خرید حق تقدم را دارید میتوانید با دید نوسانگیری وارد حق تقدم شده و با کسب سود کوتاه مدت موردنظر به سرعت خارج شوید.

✅ در صورتیکه نه به بنیاد سهم اعتقاد دارید و نه نظرتون نسبت به حقوقی سهم مثبت است:

۱- چنانچه سهامدار شرکت هستید به هیچ عنوان و هرگز در افزایش سرمایه شرکت نکرده و قبل از مجمع از سهم خارج شوید.

۲- چنانچه در افزایش سرمایه شرکت کرده و حق تقدم به شما تعلق گرفته به سرعت آنرا فروخته و از سهم هم خارج شوید.

۳- چنانچه سهامدار شرکت نیستید ولی قصد وارد شدن به حق تقدم را دارید از این تصمیم منصرف شوید.

الان کبافق پس از همه سهمها بهتره وباید تا قیمت تعادلی افزایش سرمایه سنگینش رشد کنه

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                          سلام--من هم خیلی وقته معتقدم حداقل تو بورس تهران روی یک و یا دوعامل برای رشد باید فکر کرد و تحلیل ساده--چون اونهایی هم که بعدا میخرند سهم را همین یک دو فاکتور و یا ترکیب یک و یا دو فاکتور را در نطر میگیرند--
                          حالا اگر اشتباه کردیم و سهمی را خریدیم هم فکر میکنم به همین سادگی باید بیاییم بیرون؟
                          الان حسیر را دارم میخواهم رد کنم دی و یا های وب بخرم--ولی قیمت دی را که نگاه میکنم این قیمت رشد در مقابل 2400 درصد افزایش نکرده ولی قبلا از حدود 100 امده به 400 -- والا کاملا به ریسک و ریواردش میارزه -- اگر وقت کردی ببین این تبدیلز درسته؟ ریسک پذیر هم باید بود تا سود کرد--یک موضوع دیگر هم هست سهم بمیلا را دارم خودم میگم باید وقتی حتی کم در ضرر هستی بمان سهم خوبیه--اما رشد بقیه بازار میگه بفروش بعدا میتونی بخریش--

بانک دی فعلا نمیتونه رشد خوبی داشته باشه

روی گروه دارویی با اینکه رشد کرده فعال باش

های وب 400میلیون بازار گردان سهامدار عمده داده

یکم شل میره بالا

گروه سیمانی سفارس الویت الویت بعد هم ستران و غیره

گروه غدایی

گروه نیروگاهی و برق

روی سهامی وارد بشید که قوی دارن حرکت میکنن

بانک دی فعلا نمیتونه اونجوری بالا بره

///////////////////////

حیفه دوستان روی گروه پرقدرت نباش

این فرصتها ولو ریسک داشته باشه

ولی ارزش رو داره

/////////////

بازار پایه فعلا تا 2ماه خبری نیست

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

ایت الله بها الدینی
                            یک روز داشته از یک قبرستونی رد میشده وای میسه یک فاتحه میخونه مقداری مکث و تامل میکنه

شاگردا میپرسن چی شده

خیلی اصرار میکنن

میگه که

اینجا کسی مرده که 2 سال از فوتش گذشته ولی هنوز تو عالم مغازه بنگاهی و مشاور املاکیش هست

بلاخره بزرگ بوده کار بنگاهی رو راه میندازه

تو زندگی به هر چی توجه کنی شبیه اون میشی

به بدی دیگران زیاد توجه کنی اون بدی تو وجود خودت ریشه میزنه

اصلا هر جا بری اون طرف باهات هست تو یاد و خاطرت همه جا باهات هست

اصلا معنی قیامت اینکه

انسان با چیزی که دوس داره محشور میشه

مواظب باشیم

اینقدر دنبال کسی نباشیم

اگر فکر میکنیم طرف جاهل و نادان هست از دیدگاه خودمون

ازش رد بشیم

رد نشیم گرفتار هستیم

داریم شبیه اون میشیم ولی حالیمون نیست

///////////////////////////

ادمی بزرگتر ین نعمتی که داره اینکه میتونه توجه اش رو از روی چیزی که باهاش مخالف برداره

بذاره روی چیزی که میخواد

//////////////////////////

https://www.namasha.com/v/fM5gqgrR/%...B0%D9%87%D9%86

این ویدیو هم خدمت دوستان

امید دارم بدرد تون بخوره

///////////////////

ما تو فرهنگ شیعی و اسلامی خودم از این عبارت قشنگ تر و عمیق تر نداریم

مَا رَأَيْتُ إِلَّا جَمِيلًا

من جز زیبای در ظهر عاشورا ندیدم

این کلام رو حضرت زینب میگه

اونم در توصیف روز عاشورا

جوهر دین و معنویت و سعادت و رستگاری اینه

دیدن زیبا ها در تمام لحظات زندگی

اینکه میگم شکر گذاری کنیم برای اینکه توجه مون از نکات منفی برگرده به نکات مثبت

اینکه میگن تو اسلام غیبت مردم حرام هست

بخاطر اینکه دنبال عیبهای مردم نباشیم دنبال نکات منفی تو اجتماع نباشیم

دنبال خوبیهای زندگی خودمون و دیگران باشیم

مثل زنبور عسل باشیم روی گلها بشینیم

///////////////////////////

تو بورس هم دنبال خوبیها باشیم

////////////////////////////////////

شادی سراسر وجودتون

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                              الان کبافق پس از همه سهمها بهتره وباید تا قیمت تعادلی افزایش سرمایه سنگینش رشد کنه
                              میان مدت هم خوبه

چون طرح توسعه داره

مقداری این انباشته تو قیمت سهم لحاظ شده

ولی میان مدتش هم خوبه

فعلا یک رشدی میکنه ازش استفاده کن

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

طبق روال این چند وقته دوباره مشکلات اینترنت و اختلال در سرورها و به روز نشدن قیمت ها !

یه عده هم میبینن سیستم اردر نمیگیره میزارن منفی 5 ! واینتر !

اختلال سراسری تو اینترنت کل کشور داره کم کم ادامه دار میشه !

معلوم نیست آقایون چی کار دارن میکنن تو شبکه !

نظر

در حال کار...
                                X