جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    جناب Abad شما که تلویزیون نگاه نمیکنی ! خانم کوچیک رو از کجا میشناسی !

جالب شده این ماجرای بازار پایه !

یه عده حاضرن همه بازارو تخریب کنن ! تا بازار پایه برگرده به همون شرایط قبلیش !

شما خوشحالی از اینکه کار به نمایندگان مجلس کشیده شده !

چند تا از این نماینده ها بورس اصلا میشناسن !؟؟ بخاطر نزدیکی انتخابات اینا هم افتادن وسط این معرکه !

طرف از تو خونش دلار ویورو و سکه درآوردن ! اونوقت سهامدار رفته سراغ این فرد ! برای احقاق حقش تو بورس!!!

طرف با کلی ادعا !! نوشته سهام بازار پایه خیلی بهتر از سهام درپیتی !!! مثل بانک تجارت !! هستن !!!

سلام و درود
    سریال پس از باران برای اولین بار حدود 20 سال پیش پخش شده ان موقع گاهی می دیدم و برخی قسمت های سریال را دیدم ...
    من کاری به دیگران ندارم ...
    قبلا هم گفتم ... شما هم بهتر از همه می دانید که در هر دو بازار فعالم (پایه ،،، بورس و فرابورس)و تعصبی روی هیچ بازار و سهمی ندارم هدفم کسب ثروت است و بخشی از ان را هم در کار خیر هزینه می کنم ...

و البته کاری به ادعای دیگران ندارم ...
    و تخریب به هر شکلی باشه نادرست است ...
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/10/01, 22:44.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      سلام و درود
      سریال پس از باران برای اولین بار حدود 20 سال پیش پخش شده ان موقع گاهی می دیدم و برخی قسمت های سریال را دیدم ...
      من کاری به دیگران ندارم ...
      قبلا هم گفتم ... شما هم بهتر از همه می دانید که در هر دو بازار فعالم و تعصبی روی هیچ سهمی ندارم هدفم کسب ثروت است و بخشی از ان را هم در کار خیر هزینه می کنم ...

و البته کاری به ادعای دیگران ندارم ...
      و تخریب به هر شکلی باشه نادرست است ...
      واااای خدای من.... چه زودی بزرگ شدیم. البته سریال و ندیدم. با این که تو بچگی تی وی باز حرفه ای بودم اما این سریال و ندیدم. اما بعدش که تکرارش و میداد شاید چند قسمتیش و دیدم.
      ناگهان چه زود دیر می شود ....
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در مورد بانک تجارت اونی که گفته درپیت ! هستش ! جناب Abad نیست !

دوستان اشتباه برداشت نکنن یه موقع !

مخاطبم یکی از اساتید !!! کانال دار بود که نوشته تجارت درپیت هست !!!

جناب Abad در خرید و فروش با توجه به تجربه کمتری که داره از خیلی از اساتید ! مدعی کانالها ! بهتر عمل کرده !

بنده هم از نوشته هاش استفاده میکنم !
        بنده خودم سهامدار بانک تجارت هستم در تاپیک مربوطه در حدود 40 تا 45 توصیه به خرید با دید میان مدت داشته ام ...
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

بنده خودم سهامدار بانک تجارت هستم در تاپیک مربوطه در حدود 40 تا 45 توصیه به خرید با دید میان مدت داشته ام ...
          جناب Abad تا اونجاییکه یادمه پارسال همین روزها که بازار به اصلاح رفت شما بخش زیادی از سبدتون نقد کردید !

درسته یا من اشتباه میکنم !؟

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

جناب Abad تا اونجاییکه یادمه پارسال همین روزها که بازار به اصلاح رفت شما بخش زیادی از سبدتون نقد کردید !

درسته یا من اشتباه میکنم !؟
            بله در ان موقع من بخشی از سبد را ( مقدارش یادم نیست ) نقد کردم ... این برای مدیریت ریسک لازمه ... ولی البته ان را به سمت سهم هایی بردم که با کاهش شاخص رشد داشتند یکی از ان سهم ها ثعتما بود که یک سود رویایی داشت و حتی الان هم در حدود 3 برابر قیمت توصیه به خرید هست ...
            در امسال هم وقتی کفراور را فروختم و اخیرا هم از خکار و مفاخر خارج شدم برای مدیریت ریسک انجام شد ... البته کفراور را که فروختم ریزش کرد (بخاطر قوانین جدید پایه ) ولی خکار را که فروختم قیمت به رشد خودش ادامه داد . و الان هم حدود 20 درصد نقد شدم که البته در روزهای اخیر در منفی ها دارم خرید می کنم .... از جمله همین امروز فولای خریدم و سهم دیگری هم از گروه شیمیای شروع به خرید کردم که البته چون هنوز احتمال اصلاح داره بعدا اعلام می کنم

و قصدم اینه که در منفی های احتمالی مجددا فول سهم بشم ...
            پول عظیمی وارد بازار شده .... بازار رشد خواهد کرد .... ولی به معنی این نیست که اصلاحی در کار نباشد و احتمال ان را باید داد... هرچند این اصلاح کم و مدت کوتاه باشد ...
            آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/10/02, 00:03.

نظر

• آگراداد
              عضو فعال
              • Dec 2017
              • 424

اقا اینا تو امریکا باهم توافق کردند .تمام شد رفت .
              حالا شما بگرد دنبال پرتقال فروش .
              باهم نوشیدنی مجاز نخورده باشن خوبه .

نظر

• آگراداد
                عضو فعال
                • Dec 2017
                • 424

بورس پرس .

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4719

فعلا اردرهای فروش سنگین نیستند . ساعت 10 و نیم مشخص میشه بازار کدوم سمت میره؟

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

بله در ان موقع من بخشی از سبد را ( مقدارش یادم نیست ) نقد کردم ... این برای مدیریت ریسک لازمه ... ولی البته ان را به سمت سهم هایی بردم که با کاهش شاخص رشد داشتند یکی از ان سهم ها ثعتما بود که یک سود رویایی داشت و حتی الان هم در حدود 3 برابر قیمت توصیه به خرید هست ...
                    در امسال هم وقتی کفراور را فروختم و اخیرا هم از خکار و مفاخر خارج شدم برای مدیریت ریسک انجام شد ... البته کفراور را که فروختم ریزش کرد (بخاطر قوانین جدید پایه ) ولی خکار را که فروختم قیمت به رشد خودش ادامه داد . و الان هم حدود 20 درصد نقد شدم که البته در روزهای اخیر در منفی ها دارم خرید می کنم .... از جمله همین امروز فولای خریدم و سهم دیگری هم از گروه شیمیای شروع به خرید کردم که البته چون هنوز احتمال اصلاح داره بعدا اعلام می کنم

و قصدم اینه که در منفی های احتمالی مجددا فول سهم بشم ...
                    پول عظیمی وارد بازار شده .... بازار رشد خواهد کرد .... ولی به معنی این نیست که اصلاحی در کار نباشد و احتمال ان را باید داد... هرچند این اصلاح کم و مدت کوتاه باشد ...
                    بنده ترسی از اصلاح احتمالی بازار ندارم ...
                    چون ...

---بازار احتمالا در یک موج قوی صعودی است و هدف ان بالا است و اصلاح ها کم و کوتاه خواهند بود یعنی حدود 10 تا 15 درصد و زمان حدود یک تا دو ماه ...
                    ---مدیریت سرمایه و ریسک را رعایت می کنم ...
                    --- دیدم میان مدت و بلند مدت است و در اصلاح ها صبر می کنم و با مدیریت نقدینگی اصلاح را تبدیل به فرصت می کنم ...
                    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/10/02, 09:08.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

در اصل توسط آگراداد پست شده است View Post
                      اقا اینا تو امریکا باهم توافق کردند .تمام شد رفت .
                      حالا شما بگرد دنبال پرتقال فروش .
                      باهم نوشیدنی مجاز نخورده باشن خوبه .
                      هیچ توافقی در کار نیست
                      اگر توافق شد بین جمهوری اسلامی و آمریکا شما بیا هر چی از دهنت درآمد به من بگو.
                      بیش از 40 سال هست با همین حرفها ملت را بازی میدن
                      مردم هم که...

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

من نمیدونم بعضیا چجوری واقعا معامله میکنن !!

یه پرتفوی چند ده میلیونی یا چند صد میلیونی رو 10 بار کامل فروخته و دوباره فرداش همون سهامو خریده !

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                          هیچ توافقی در کار نیست
                          اگر توافق شد بین جمهوری اسلامی و آمریکا شما بیا هر چی از دهنت درآمد به من بگو.
                          کوتاه مدت را نمی دانم ...و البته هر چیزی محتمل است ...
                          ولی در آینده ها ... ایران و امریکا نه تنها دشمنی را کنار خواهند گذاشت ... بلکه به دوستان هم تبدیل خواهند شد ...همانطور که ایران و عراق چنین پروسه ای را دنبال کردند .... و من امید وارم در این پروسه جنگ اتفاق نیفتد ...

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

من نمیدونم بعضیا چجوری واقعا معامله میکنن !!

یه پرتفوی چند ده میلیونی یا چند صد میلیونی رو 10 بار کامل فروخته و دوباره فرداش همون سهامو خریده !
                            خب شاید اونا خیلی بلدن. می دونن کی خارج بشن کی وارد بشن. من همین الان این موضوع داشت از ذهنم می گذشت که شما این پیام و نوشتید. داشتم به این فکر می کردم که من پریروز سود سبدم 50 تومن بود. اما امروز 36 تومنه. اگه میدونستم پریروز همه اینا رو فروخته بودم و امروز دوباره خریده بودم الان 14 تومن سود کرده بودم خب. حالا فک کنید یکی خیلی پول داشته باشه تو بازار خیلی سود میکنه دیگه. شاید خیلی خیلی مبتدی دارم فک می کنم. ولی خب فکریه که به ذهنم میرسه دیگه. جلو ذهن و که نمیشه گرفت.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1839

کوتاه مدت را نمی دانم ...و البته هر چیزی محتمل است ...
                              ولی در آینده ها ... ایران و امریکا نه تنها دشمنی را کنار خواهند گذاشت ... بلکه به دوستان هم تبدیل خواهند شد ...همانطور که ایران و عراق چنین پروسه ای را دنبال کردند .... و من امید وارم در این پروسه جنگ اتفاق نیفتد ...
                              ولله من قادر به پیش بینی آنچه عمرم قد نمیده نیستم
                              آنچه برای ما اهالی بورس اهمیت داره کوتاه مدته،که احتمال وقوعش صفر کلوین است
                              ولی اگر هم چنین بشه چندان به حال مردم فرقی نمیکنه مشکلات ایران داخلی و از تصمیمات نادرست سرچشمه میگیره

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                                ولله من قادر به پیش بینی آنچه عمرم قد نمیده نیستم
                                ولی اگر هم چنین بشه چندان به حال مردم فرقی نمیکنه مشکلات ایران داخلی و از تصمیمات نادرست سرچشمه میگیره
                                به جای اینکه به فکر مشکلات مملکت و این چیزا باشیم بهتره به فکر خودمون باشیم. دیروز متوجه شدم که یکی از جوانان فوق العاده موفق کشورمون که خیلی هم معروف و شناخته شده هستند و در یک زمینه ای برند هستند هم سن من هست. ایشون می گفتن که تا 7 نسل بعدش رو هم تأمین کردن از نظر مالی. و طبق گفته هاشون از خانواده ی فقیری هم بودن. اولش دپرس شدم. اما بعد گفتم نوبت من هم میرسه. هر کسی در بهترین مکان و زمان خودش به چیزایی که میخواد میرسه. در کل انرژی مون رو بزاریم روی رشد خودمون . اگه می تونیم در جهت بهبود اوضاع کشورمون کاری کنیم حرفش و بزنیم. نمی تونیم حرفش و هم نزنیم. بهتره. نظر شخصیه البته.

نظر

در حال کار...
                                X