جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    حذف انلاین اعتراضات بسیار شدیدتری در پی دارد و کل بازار بورس ضربه می خورد ... و از طرفی برگشت به عقب و برگشت به سیستم مکانیکی است و از همه بدتر که کارکنان کارگزاری بد عادت شده اند و اولین معترضان انها خواهند بود ...

قبول کنیم سازمان ضعیف عمل کرد در جریان پایه و بعد مجبور شد عقب نشینی کنه ... برخی از مدیران هم ضربه خواهند خورد و تعویض خواهند شد با کارنامه بد در مدیریت ...

به نظرم بهترین راه این است سازمان دامنه نوسان زرد را 5 و نارنجی 3 و قرمز را 2 درصد کند تا نارنجی و قرمز هم تشویق بشوند شفافیت بیشتری داشته باشند ...برای زرد هم مشوق های بگذارد برای امدن به فرابورس یا بورس

احتمالا تخلف وجود دارد و هرچه دیرتر اقدام فوق را انجام دهند خیلی ها ضربه خواهند خورد حتی به دلیل مدیریت ضعیف ...
    مثلا دامنه نوسان یک ریالی حماقت محض بود و یا تخلف عمدی برای سوء استفاده ...

البته خودم در قبل از اجرای قانون بازار پایه سهام خود را در پایه کم کردم از جمله کفراور و شزنگ...

ببینید http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post769559
    منظورم ازین جماعت اصلا سهامدار خرد نیست. سهامدار خرد خیلی صداش بلند بشه حسن نژاد رو میارن تی وی که بهشون بگه بازی اشکنک دارد .صحنه گردان این بازی افراد دیگه ای هستن
    ولی نکته ای که سهامدار خرد توجه نمیکنه :
    سود و زیان شما از جیب دیگر افراد حاضر در بازار تامین میشه .
    معتقدم سود بزرگ این بازار نصیب افراد محدودی هست که با حقوقی ها زد و بند دارند .زیان بزرگم نصیب سهامدار خرد

حذف انلاین اعتراضات بسیار شدیدتری در پی دارد و کل بازار بورس ضربه می خورد
    بنظرم اگه با برکناری مدیران سازمان باشه اتفاق خاصی نمی افته . در ضمن آینده بازار برای من مهمتر از چند ماه تلاطم هست .
    این جریانات همینجور ادامه پیدا کنه سیستم نشون داده برای حل مشکل سراغ راهکار حذف میره نه اصلاح . دلار 4200 . حذف آتی سکه .و موارد دیگه نمونه های قبلی هستن . ناکار کردن بورس براشون مثل آب خوردنه .میتونن قیمت سهامم مثل اوراق قرضه بکنن .اصلا تعجب نمیکنم اگر این اتفاق بیفته .

ضمنا توجه کنید که اگر دامنه نوسان تابلوهای اصلی برداشته بشه من و شما نیازی نداریم برای سود کردن یک ریسک اضافی بخودمون تحمیل کنیم و بریم سهام بازار پایه بخریم .

با تمامی این توضیحات خود من همین الان حاضرم حتی معاملات آنلاین هم حذف بشه روی برخی سهام بازار پایه مقداری سرمایه گذاری کنم . چون معتقدم بازار رو با تمام ریسکهاش باید قبول کنیم.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14637

بزرگترین تامین مالی دولت از طریق انتشار #صکوک ۱۰۰ هزار #میلیارد ریالی
      ابوترابی

وزارت امور اقتصادی و دارایی جهت #تامین منابع مالی مورد نیاز دولت، صکوک منفعت به ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد ریال در #بازار_سرمایه منتشر می کند.

نرخ سود علی الحساب این اوراق ۱۷.۹۰ #درصد است که هر شش ماه یک بار توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به عنوان عامل پرداخت به حساب دارندگان این اوراق واریز می شود و سازمان برنامه و بودجه کل کشور بازپرداخت اصل و سود این اوراق را ضمانت کرده است. شایان ذکر است که این اوراق، ۳ ساله بوده و از طریق شرکت #فرابورس ایران طی هفته آتی منتشر می شود.

@boltann
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1587

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
        دوست عزیز بحث ارزش معاملات نیست که بحث فراتر از این حرفهاست . آخه مگه میشه بورس را که نماگر اقتصادی یک مملکته تعطیل کنند !
        ببخشید ولی این دیگه از اون حرف ها بودا !
        حالا ممکنه در وضعیت حاد چند تا نماد را ببندند
        یادش بخیر یه استادی داشتیم خدا رحمتش کنه .
        یکی از جملاتش که بین بچه ها معروف شده بود این بود:
        "آقا اینجا ایرانه. مملکت عزیز ما ایران! می فهمی چی می گم؟؟"
        =))=))

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

خیلی از سهام طی هفته گذشته اصلاح خیلی خوبی داشتند . بنابراین دیگر مخصوصا سهام بنیادی با این قیمتها دلیل برای اصلاح بیشتر از این ندارند . یه عده که دارند جو میدهند مشخصه دنبال چی هستند . کاری به کسانی که با تحلیل صحبت می کنند نداریم ! اگر واقعا این عده باعث بشند یک تازه وارد گول این حرفها را بخوره و سهامش را مفت بفروشه بویی از شرف و انسانیت نبرده ( باز هم میگم کاری با کسانی که با تحلیل صحبت می کنند نداریم! )
          سلام

نظر

• National
            عضو فعال
            • Nov 2018
            • 630

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
            خیلی از سهام طی هفته گذشته اصلاح خیلی خوبی داشتند . بنابراین دیگر مخصوصا سهام بنیادی با این قیمتها دلیل برای اصلاح بیشتر از این ندارند . یه عده که دارند جو میدهند مشخصه دنبال چی هستند . کاری به کسانی که با تحلیل صحبت می کنند نداریم ! اگر واقعا این عده باعث بشند یک تازه وارد گول این حرفها را بخوره و سهامش را مفت بفروشه بویی از شرف و انسانیت نبرده ( باز هم میگم کاری با کسانی که با تحلیل صحبت می کنند نداریم! )
            دوست عزیز اتفاقا همین تازه واردین بازار رو به گند کشیدن ، اینان با سرمایه های کم ولی با تعداد زیاد باعث ایجاد صفهای سنگین شدند
            آخه بگو شما وقتی ظرفیت ۲ ۳ تا منفی رو نداری چرا اومدی تو بازار������������������
            یه زمانی یادمه تعداد ۵۰ ۶۰ هزار نفر تو عرضه اولیه شرکت میکردن الان شده ۹۰۰ هزار نفر !!! خود بخوان حدیث عشق
            آخرین ویرایش توسط National؛ 2019/10/19, 18:58.

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

راستش این به اصطلاح با سابقه ها اکثرا تجربه یک ریزش رو تو بازار رو دارند 92 . اینقد این رو برای همه تعریف میکنند و بزرگش میکنن یک رباتم باشه تحت تاثیر قرار میگیره .
              ولی بهتره بقیه قصه رو هم اگر کسی رو دوست دارند براش تعریف بکنن . سهامی بودن که فقط 6 ماه اصلاح کردن .بقیه سهامم 12 ماه الی 18 ماه . از سال 94 بازدهی بازار مثبته .بقیه بازارهام خبری نبود تا افزایش قیمت دلار .
              این زمانها برای یک سرمایه گذار چیز خاصی نیستن . شما یه ملک میخری 15 سال حاضری نگهداری کنی تا با اصطلاح سود بکنی .
              نکته ماجرا این بود که اکثرا که زیان سنگین داشتند عمده سرمایه هاشون روی سهام دلاری بود که هم نفت ریخت هم فلزات هم قوانینی بود که تحمیل بازار شد .
              پس اگر واقعا خیر خواه دیگران هستیم بیایید بهشون اطلاعات درست بدیم .ریسکهای بازار رو براشون تعریف کنیم و راهکار ارائه کنیم .
              اگر نمی توانیم و دانش اینکار رو نداریم . پس یاد آوری مرتب یک موضوع که هیچی از دلایلش نمی دونیم و فقط می دونیم اتفاق افتاده پس بازم میتونه اتفاق بیفته هیچ ارتباطی با خیر خواهی ندارد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط abstract پست شده است View Post
                راستش این به اصطلاح با سابقه ها اکثرا تجربه یک ریزش رو تو بازار رو دارند 92 . اینقد این رو برای همه تعریف میکنند و بزرگش میکنن یک رباتم باشه تحت تاثیر قرار میگیره .
                ولی بهتره بقیه قصه رو هم اگر کسی رو دوست دارند براش تعریف بکنن . سهامی بودن که فقط 6 ماه اصلاح کردن .بقیه سهامم 12 ماه الی 18 ماه . از سال 94 بازدهی بازار مثبته .بقیه بازارهام خبری نبود تا افزایش قیمت دلار .
                این زمانها برای یک سرمایه گذار چیز خاصی نیستن . شما یه ملک میخری 15 سال حاضری نگهداری کنی تا با اصطلاح سود بکنی .
                نکته ماجرا این بود که اکثرا که زیان سنگین داشتند عمده سرمایه هاشون روی سهام دلاری بود که هم نفت ریخت هم فلزات هم قوانینی بود که تحمیل بازار شد .
                پس اگر واقعا خیر خواه دیگران هستیم بیایید بهشون اطلاعات درست بدیم .ریسکهای بازار رو براشون تعریف کنیم و راهکار ارائه کنیم .
                اگر نمی توانیم و دانش اینکار رو نداریم . پس یاد آوری مرتب یک موضوع که هیچی از دلایلش نمی دونیم و فقط می دونیم اتفاق افتاده پس بازم میتونه اتفاق بیفته هیچ ارتباطی با خیر خواهی ندارد.
                سلام عزیز.

(من کل مکالمات دوستان را دنبال نکردم ولی در مورد همین نوشته مطلبی به ذهنم رسید که می‌خواهم عرض کنم.)

سود با زیان برابر نیست
                =============

حقیقتش این است که در بورس زیان با سود مساوی نیست. {۱}
                در بورس و بازارهای مالی زیان با سود برابر نیست. این ربطی به احساس من و شما هم ندارد. ریاضی است. پنج تا منفی پنج درصد با پنج تا مثبت پنج درصد مساوی نیست. شما اگر یک بار ۵۰ درصد زیان بکنی بعدش بروی یک جا ۵۰ درصد سود کنی اینها همدیگر را خنثی نمی‌کنند. (که البته چون اینها را همه‌ی دوستان می‌دانند تکرار نمی‌کنم. {۶})
                این است که بزرگان بورس (نه در ایران. همه جا) به ما یاد داده‌اند: اول حفظ سرمایه دوم حفظ سرمایه سوم حفظ سرمایه چهارم سود. یعنی در بورس (کلا در بازرگانی) نباید نگاهت به خرید و فروش یکسان باشد. نباید سود و زیان را یکسان ببینی.

حالا علاوه بر اینها بعد عاطفی و احساسی قضیه هم هست.
                اصلا صغری کبری نمی‌چینم... همین چند وقته‌ی خودمان را نگاه کنیم...
                چهار روزه ۲۰ درصد سود کردیم چقدر روحیه پیدا کردیم؟ بعدش چهار روزه ۲۰ درصد زیان کردیم چقدر روحیه از دست دادیم؟ {۳}
                درستش این بود که احساسات کسب شده در آن چهار روز بیایند احساسات کسب شده در این چهار روز بعد را خنثی کنند و در نهایت یر به یر شوند و ما اکنون معمولی باشیم.
                ولی این‌گونه نیست. {۲}
                در کانال‌ها و انجمن‌ها و محافل بورسی که چرخ بزنید می‌بینید با اینکه دوستان خیلی بیشتر از ۲۰ درصد سود کرده بودند و عموما کمتر از ۲۰ درصد زیان کردند باز با این حال، حال و هوایشان یر به یر نیست! حال عصب و افسردگی غالب است. اثری از مستی و خوشی نیست.
                حتی اگر از همین‌جا ۲۰ درصد بالا برویم و شاخص ۳۳۰ هزار را هم با قدرت رد کند باز خواهیم دید که زهر این افت چند روزه با دوستان هست. ترس و بدبینی را با خودشان دارند.

در بازارهای مالی زیان و سود به هیچ وجه با هم برابر نیستند. نه از دید ریاضی و نه از دید احساسی.

برای همین است که در بازار سال ۹۲ که مثلا ۳۰۰ درصد رشد و ۵۰ درصد افت را تجربه کردیم آن ۵۰ درصد نه تنها به اندازه‌ی ۵۰ درصد سود و نه به اندازه‌ی ۱۵۰ درصد سود و نه حتی به اندازه‌ی ۳۰۰ درصد سود خودش را نشان داد، بلکه بیش از آن ۳۰۰ درصد سود در خاطره‌ها ماند. نقره‌داغ کرد!

خودم را می‌گویم... من جزء کسانی بودم که از اول بسم‌الله تا آخرش با بورس بودم. حتی گمان کنم زیانم هم از متوسط بازار کمتر و سودم هم بیشتر بود. ولی به مراتب آن فشار روحی سال‌های ۹۲ و ۹۳ برای من بیشتر بود از خوشحالی سال ۹۱-۹۲.

حالا دیگر نگویم از کسانی که در اوج آمدند...

خیلی‌ها در این شرایط افسردگی می‌گیرند... ناامید می‌شوند... برای همیشه از بورس می‌روند... بلکه تا چندین سال اعتماد به نفس خودشان را از دست می‌دهند... یا حتی برخی ممکن است به زندان بروند! (به خاطر وام){۴}

نه! به هیچ وجه زیان در بازرگانی و کارهای پولی و بازارهای مالی با سود برابر نیست.
                حالا من نمی‌خواهم روحیه‌ی جنگندگی و سودجویی دوستان را تضعیف کنم و آنها را محافظه‌کار کنم. ولی این حقیقتی است که باید همواره در نگر داشت. در بورس زیان و سود یکی نیستند.

حالا این دو مورد را که گفتم (یعنی اینکه نه به حسب ریاضی و نه به حسب احساسی سود و زیان برابر نیستند) این دو نکته‌ی مهم را می‌خواهم بیافزایم که ۱-هر چقدر به انتهای روند نزدیک می‌شویم خرید حقیقی‌ها و تازه‌کارها بیشتر می‌شود و در روند کاهشی همواره اینها بیشترین زیان را می‌کنند. {۵} نمی‌گویم حقیقی‌های تازه‌کار (اکبر آقا). بلکه می‌گویم حقیقی‌ها و تازه‌کارها. (یعنی این ما را هم شامل می‌شود.) و نیز اینکه ۲- هر چقدر بیشتر به انتهای روند نزدیک می‌شویم ارزش داد و ستدها تصاعدی بالا می‌رود. به این معنی که افرادی که در ابتدا سوار شده‌اند (هر چه باشند. حقیقی و حقوقی و تازه‌کار و غیرتازه‌کار در کل) به مراتب کمتر هستند از افرادی که در انتها (زمانی که قرار است سواری به آخر برسد) سوار شده‌اند.

دلیل اینکه کسانی که در سال ۹۲ رشد و افت بورس را دیده‌آند بیشتر از افتش می‌گویند این است.

(باز هم می‌گویم. این مطلب باید ما را واقع‌بین کند و نه بدبین. و باید در عین حال که کاملا مراقب این نکته هستیم روحیه‌ی سودجویی و جنگجویی‌مان را حفظ کنیم.)

یا علی.

======================
                پانویس:
                {۱} یک سری چیزها کلا اشکال دارند. مانند شاخص بورس هستند که همین‌جور الکی برای خودش همواره رشد می‌کند...
                ???
                یعنی زمانی که نمادهای بزرگ رشد می‌کنند این هم رشد می‌کند زمانی که نمادهای کوچک هم رشد می‌کنند این هم رشد می‌کند... ولی زمانی که همه چیز (چه بزرگ و چه کوچک) دارند پنج درصد پنج درصد پایین می‌آیند این یک روز منفی سه درصد می‌خورد و یک روز اصلا منفی هم نمی‌خورد... کلا در بورس از این چیزها زیاد داریم.
                {۲} یکی از دوستان می‌گفت ترس خیلی قوی‌تر از طمع است.
                {۳} منظور شخص من و شما نیست. من و شمای نوعی را می‌گویم. درصدها و روزها هم تقریبی است. حالا یک نفر نگوید من اصلا سود نکردم یا اصلا زیان نکردم!
                {۴} و یا حتی دست به خودکشی بزنند! در جریان رشدهای عجیب دهه‌ی هفتاد و افت‌های پس از آن بوده‌اند کسانی که می‌رفتند از بالای برج سازمان بورس و خودشان را پرت می‌کردند پایین! البته ما آن زمان سنمان خیلی قد نمی‌داد و دوربین هم نبود و بزرگترهایمان برایمان تعریف می‌کردند.
                {۵} این جبر بورس است. قانون بازار است. جزء قوانین بدون احتمال است. این‌جور نیست که مثلا بگوییم این بار این‌گونه است و بار دیگر نیست. نه همواره همین‌گونه است. اگر دوستان خواستند می‌توانم برایشان اثبات کنم و یا حتی راهنمایی‌شان کنم که برنامه‌اش را خودشان بنویسند و آمارش را در بیاورند و به عینه ببینند.
                {۶}
                در مورد ریاضی‌اش:
                ۱۰۰۰ ریال داری.
                پنجاه درصد زیان می‌کنی می‌شود ۵۰۰ ریال.
                پنجاه درصد سود می‌کنی می‌شود ۷۵۰ ریال.
                یعنی ۵۰٪ سود به علاوه‌ی ۵۰٪ زیان مساوی‌است با (صفر؟ نه!) ۲۵٪ زیان.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

جناب محمدحسین اولا که نمی دونم چرا سایت امروز خیلی اذیت می کنه. من هر چی نقل قول میزنم مطالب شخص مقابل که بهش نقل قول زدم نمیاد بالای مطالبم. باید چندین بار تکرار کنم که از حوصله من خارج است.
                  دوما خیلی مطالبتون واسه من سخته. هر کدوم از مطالب شما رو باید چندین و چند بار بخونم تا متوجه بشم.
                  سوما: حالا بعد از این همه که زحمت کشیدید و نوشتید واسه اکبرآقایی مثه من هم بگید که آخرش چی میشه؟؟؟ وضعیت بازار درست میشه؟؟؟ پیش بینی شما با توجه به تجربه بورسی تان (که البته نمی دونم چقدره) چیه؟؟؟
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    جناب محمدحسین اولا که نمی دونم چرا سایت امروز خیلی اذیت می کنه. من هر چی نقل قول میزنم مطالب شخص مقابل که بهش نقل قول زدم نمیاد بالای مطالبم. باید چندین بار تکرار کنم که از حوصله من خارج است.
                    دوما خیلی مطالبتون واسه من سخته. هر کدوم از مطالب شما رو باید چندین و چند بار بخونم تا متوجه بشم.
                    سوما: حالا بعد از این همه که زحمت کشیدید و نوشتید واسه اکبرآقایی مثه من هم بگید که آخرش چی میشه؟؟؟ وضعیت بازار درست میشه؟؟؟ پیش بینی شما با توجه به تجربه بورسی تان (که البته نمی دونم چقدره) چیه؟؟؟
                    سلام.
                    خیلی ساده بگویم خدمتتان: بازار برای من موج پنج از سه بزرگ است و رفتار بازار در کوتاه مدت و میان‌مدت برایم ناآشکار است. و راهبرد من در چنین شرایطی راهبرد خاصی است که به آن پارتیزانی می‌گویم. مدتی است که این‌گونه است. (انتخاب نمادهای بزرگ برای بخش اصلی سبد + خریدهای مطمئن‌تر و خروج‌های تندتر.)
                    شما هم همین امشب بنشینید یک ساعت فکر کنید. که اکنون بازار برای شما چگونه است؟ {۱} و شما در هر بازاری چه راهبردی دارید. {۲}
                    ===============================
                    در مورد اینکه آخرش برای اکبر آقا چه می‌شود؟... یک بنده خدایی می‌گفت در هر بازاری باید خاکش را بخورید. در بورس هم احتمالا اکبر آقاها اگر بخواهند جزء بدنه‌ی بازار بشوند باید کم و بیش هزینه‌اش را بدهند. {۳}
                    ===============================
                    در مورد «بورسی». من مشکلی ندیدم. احتمالا مشکل از سوی مرورگر شماست. برای Refresh بزرگ اگر اشتباه نکنم باید کلیدهای Shift+F5 را فشار داد. این را بزنید احتمالا درست می‌شود.

یا علی.
                    =================
                    {۱} افزایشی - کاهشی - خنثی و میانی - نوسانی - ناآشکار. و مهمتر اینکه به چه دلیل بازار برای شما این‌گونه است.
                    {۲} در هر بازاری را هم حالا ننوشتید و به آن نیاندیشیدید مهم نیست... بازار کنونی را در بیاورید کافی است.
                    {۳} هرچقدر آدم به برنامه و راهبرد و منظم و به دور از احساسات کار کردن بیشتر مقید باشد احتمالا هزینه‌هایش کمتر خواهد بود.
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

شما هم همین امشب بنشینید یک ساعت فکر کنید. که اکنون بازار برای شما چگونه است؟ {۱} و شما در هر بازاری چه راهبردی دارید. {۲}

.
                      من واقعا نمی دونم باید به چی فک کنم اخه. برا من همه چی گنگ و ناملموسه.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

منظورم ازین جماعت اصلا سهامدار خرد نیست. سهامدار خرد خیلی صداش بلند بشه حسن نژاد رو میارن تی وی که بهشون بگه بازی اشکنک دارد .صحنه گردان این بازی افراد دیگه ای هستن
                        ولی نکته ای که سهامدار خرد توجه نمیکنه :
                        سود و زیان شما از جیب دیگر افراد حاضر در بازار تامین میشه .
                        معتقدم سود بزرگ این بازار نصیب افراد محدودی هست که با حقوقی ها زد و بند دارند .زیان بزرگم نصیب سهامدار خرد

بنظرم اگه با برکناری مدیران سازمان باشه اتفاق خاصی نمی افته . در ضمن آینده بازار برای من مهمتر از چند ماه تلاطم هست .
                        این جریانات همینجور ادامه پیدا کنه سیستم نشون داده برای حل مشکل سراغ راهکار حذف میره نه اصلاح . دلار 4200 . حذف آتی سکه .و موارد دیگه نمونه های قبلی هستن . ناکار کردن بورس براشون مثل آب خوردنه .میتونن قیمت سهامم مثل اوراق قرضه بکنن .اصلا تعجب نمیکنم اگر این اتفاق بیفته .

ضمنا توجه کنید که اگر دامنه نوسان تابلوهای اصلی برداشته بشه من و شما نیازی نداریم برای سود کردن یک ریسک اضافی بخودمون تحمیل کنیم و بریم سهام بازار پایه بخریم .

با تمامی این توضیحات خود من همین الان حاضرم حتی معاملات آنلاین هم حذف بشه روی برخی سهام بازار پایه مقداری سرمایه گذاری کنم . چون معتقدم بازار رو با تمام ریسکهاش باید قبول کنیم.
                        با سلام

قوانین باید ریسک را کاهش دهند بنابراین قبول ریسک بحث دیگری است ... و باز هم معتقدم در این مورد خاص به نفع بازار است که منطقی برخورد کنند ... مثلا اگر اجرای تدریجی می داشتند بازار خودش را وفق می داد مثلا می گفتند هر 3 ماه 2 درصد دامنه نوسان کم شد ....
                        هر گونه فشار بیشتر به بازار پایه بیارن با توجه به اعتراضات فعلی می تواند مشکلات جدی برای کل بازار سرمایه ایجاد کند ...
                        در مورد دلار .... بر عکس این عمل شد یعنی دولت اصرار کرد که بالا نرود به نوعی زیرکانه مدیریت اجتماعی انجام شد ... بطوریکه همانهایی که اگر دلار گران می شد اعتراض می کردن خود درخواست افزایش دلار را کردند ... و دلار گران شد ... دولت هم خودش را مخالف افزایش قلمداد کرد و داستانهای بعدی ...

فراموش نکنیم مسائل اقتصادی تاثیر دومینویی بر سایر عوامل دارند و باید خیلی حساب شده عمل کرد...
                        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/10/19, 23:20.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          من واقعا نمی دونم باید به چی فک کنم اخه. برا من همه چی گنگ و ناملموسه.
                          خیلی دقیق خدمتتان عرض کردم به این بیاندیشید که ۱- وضعیت بازار اکنون به گمان شما چگونه است:
                          افزایشی - کاهشی - خنثی و میانی - نوسانی - ناآشکار. و مهمتر اینکه به چه دلیل بازار برای شما این‌گونه است.
                          و ۲- به این بیاندیشید که اکنون باید در این بازار چه کنید.

======================

اگر بازار را اکنون مانند من درک نمی‌کنید... خوب... خیلی هم عالی... اکنون بازار برای شما «ناآشکار» است.

حالا بنشینید ببینید زمانی که بازار برای ما ناآشکار شد باید چه کرد؟ (به چه دلیل باید چه کرد.)

اگر هم ایده کم آوردید یک چرخ در اینترنت بزنید... یک سری نوشته‌اند باید خرید به فلان دلیل... یک عده می‌گویند باید فروخت به فلان دلیل... یک عده می‌گویند باید نگهداری کرد به فلان دلیل...
                          دلایل اینها را (چکیده شده) روی کاغذ بیاورید و بعد بر مسند قضاوت بنشینید و ببینید کدام دلیل را اگر پیروی کنید درست‌تر است و سود و زیان شما را در آینده تضمین می‌کند. ببنید دلتان با کدام است بیشتر. (دل منظور احساس نیست! منظور عقل است. لُب.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

خیلی دقیق خدمتتان عرض کردم به این بیاندیشید که ۱- وضعیت بازار اکنون به گمان شما چگونه است:
                            افزایشی - کاهشی - خنثی و میانی - نوسانی - ناآشکار. و مهمتر اینکه به چه دلیل بازار برای شما این‌گونه است.
                            و ۲- به این بیاندیشید که اکنون باید در این بازار چه کنید.

======================

اگر بازار را اکنون مانند من درک نمی‌کنید... خوب... خیلی هم عالی... اکنون بازار برای شما «ناآشکار» است.

حالا بنشینید ببینید زمانی که بازار برای ما ناآشکار شد باید چه کرد؟ (به چه دلیل باید چه کرد.)

اگر هم ایده کم آوردید یک چرخ در اینترنت بزنید... یک سری نوشته‌اند باید خرید به فلان دلیل... یک عده می‌گویند باید فروخت به فلان دلیل... یک عده می‌گویند باید نگهداری کرد به فلان دلیل...
                            دلایل اینها را (چکیده شده) روی کاغذ بیاورید و بعد بر مسند قضاوت بنشینید و ببینید کدام دلیل را اگر پیروی کنید درست‌تر است و سود و زیان شما را در آینده تضمین می‌کند. ببنید دلتان با کدام است بیشتر. (دل منظور احساس نیست! منظور عقل است. لُب.)
                            عقلم میگه سهامداری و صبر
                            اما این که اگه فردا هم بازار منفی بشه سود پرتفوی من منفی میشه استرس وارد می کنه بهم

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

سلام عزیز.

.[/FONT]
                              [/RIGHT]
                              کاملا درسته
                              ممنون از توضیحات شما :)
                              پس نتیجه کلی ورود افراد جدید ممنوع تا مشخص شدن پایان دوره رونق و اتمام اصلاح بازار و احتمالا توصیه به خروج در آینده نزدیک

بقیه کسانی هم که مثل ما صابون 92 به تنشون خورده تکلیفشون لابد با خودشون معلومه :) مثل شما که یک استراتژی پارتیزانی برای خودتون طراحی کردین :)

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کاملا درسته
                                ممنون از توضیحات شما :)
                                پس نتیجه کلی ورود افراد جدید ممنوع تا مشخص شدن پایان دوره رونق و اتمام اصلاح بازار و احتمالا توصیه به خروج در آینده نزدیک

بقیه کسانی هم که مثل ما صابون 92 به تنشون خورده تکلیفشون لابد با خودشون معلومه :) مثل شما که یک استراتژی پارتیزانی برای خودتون طراحی کردین :)
                                سلام.
                                اگر می‌خواهید این‌گونه حساب کنید...
                                در این‌صورت: ورود افراد جدید (میان مدت کار) تا مشخص شدن آغاز دوره‌ی رونق (مشخص شدن وضع شاخص با ۳۳۰ هزار واحد) ممنوع. (آن هم شاخص واقعی نه اینکه شاخص روز کاری گذشته... که همه‌ی بازار منفی پنج بود و با دو تا نماد شاخص مثبت شده بود.) (یعنی جوری که همه بفهمند شاخص از مقاومتش رد شده و یک رشد خوب دیگر آغاز شده.)

(کوتاه مدت و بلند مدت هم که هیچ... افراد جدید کوتاه‌مدت‌کار هم که زیاد به این چیزها کاری ندارند... در هر بازاری یک سود معمولی می‌برند و جنس بازار زیاد برایشان فرق ندارد. و ای بسا این هفته که احتمالا بازار نوسانی باشد بیشتر هم بتوانند کار کنند. بلند‌مدت‌کار هم که دو گونه است: ۱- سود مجمع بگیر و ۲- روندهای بسیار بزرگ کلی بازار را بگیر. که هر دو فعلا (تا پایان دوره‌ی روحانی) هستند و به این نوسان‌ها کاری ندارند.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X