کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دوستان کسی حق تقدم بیمه تعاون را خریده بود 4 تومن؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
احتمال افزایش قیمت سیمان در نیمه دوم سال / دبیر انجمن تولیدکنندگان سیمان گفت: با توجه به افزایش هزینهها، کار آنالیز و کارشناسی قیمتی برای تغییر قیمت در نیمه دوم سال آغاز شده است. /هدف حافظ
منبع :بتاسهم
اف ای تی اف مهلت ایران را بیش از ۴ ماه دیگر تمدید کرد
?به گزارش رویترز، گروه ویژه اقدام مالی موسوم به FATF اعلام کرد مهلت نهایی ایران برای پیروی از معیارهای بین المللی، فوریه ۲۰۲۰ است و پس از آن، این نهاد از تمامی اعضای خود درخواست خواهد کرد تا اقدامات متقابل انجام دهند.
?در بیانیه این نهاد آمده است: «اگر ایران پیش از فوریه ۲۰۲۰ کنوانسیون های پالرمو و تامین مالی تروریسم را همراستا با استانداردهای FATF به صورت قانون تصویب نکند، سپس FATF تعلیق اقدامات متقابل را به طور کامل برمی دارد و از اعضایش می خواهد تا اقدامات متقابل موثر همراستا با توصیه نامه ۱۹ اجرایی کنند.»/فارس
? ( ورود قوه قضایه ب فروشهای مشکوک حقوقی ها در بورس)
?بعد از شکایت عده کثیری از سهامداران بورس تهران مبنی بر ریزش سهام و تعمدی بودن این ریزش ها و تخلفات صورت گرفته توسط حقوقی ها و مدیران سازمان بورس , رئیس دستگاه قضا دستور تشکیل هیئتی از کارشناسان جهت ورود به پرونده و رسیدگی به موضوع و بر خورد قاطع با متخلفان را صادر کرد.
@TeleTabnak
کم بازار دلش میخواست بریزه که حالا بهش بهانه هم دادن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم اتفاقا ورود قوه قضائیه به این قضیه میتونه عاملی برای برگشت روند باشه و اینکه همه بدونن که در صورت ضایع شدن حقی ازشون به حق خود خواهند رسید امیدواری را به آینده بازار بیشتر خواهد کرد !
به نظرم اتفاقا ورود قوه قضائیه به این قضیه میتونه عاملی برای برگشت روند باشه و اینکه همه بدونن که در صورت ضایع شدن حقی ازشون به حق خود خواهند رسید امیدواری را به آینده بازار بیشتر خواهد کرد !
کدهای حقیقی که سنگین سهم دارن و وابسته به مدیران صندوقها و شرکتهای بزرگ هستن از زمان انتشار این خبر خوابشون نبرده که چطور زودتر از بازار خارج بشن تا گیر نیافتادن
قطعا در بلند مدت این اتفاق برای بازار خوبه ولی در کوتاه مدت موجب ریزش سنگین بازار خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کدهای حقیقی که سنگین سهم دارن و وابسته به مدیران صندوقها و شرکتهای بزرگ هستن از زمان انتشار این خبر خوابشون نبرده که چطور زودتر از بازار خارج بشن تا گیر نیافتادن
قطعا در بلند مدت این اتفاق برای بازار خوبه ولی در کوتاه مدت موجب ریزش سنگین بازار خواهد شد
خب دلیلش چی میتونه باشه ؟! شما با همشون در ارتباط هستید ؟!
البته اگر تخلفی هم وجود داشته باشه باید رسیدگی بشه.
ولی در خفا و بدون هیاهو و سر و صدا!
مقصر اصلی مسئولین سازمان بورس هستند نه حقوقی ها که باید جلوی این افتضاح رو می گرفتن که سالهاست نمی گیرن و هر از چند گاهی بحران برای بازار درست می شه ! با این قوانین مسخره شون . با نظارت بیخودشون و ...
اما کاری به اصل کاری ها ندارن و می رن سراغ حقوقی ها و کسانی که دارن از حق مسلم خودشون استفاده می کنن.
مالکیت از عصر حجر محترم بوده و کسی نمی تونسته بهش تعرض کنه. حقوقی مال خودش بوده دوست داشته بفروشه. همین حقوقی مگه نبود که شاخص رو از 160 هزار رسوند به 300 هزار؟؟؟ قوانین و نظارت های بورس، مزخرفه که این مشکلات رو ایجاد می کنه.
اصلا کی گفته که هر کی فروخته قصد سوء داشته؟ مثلا من که اول هفته تقریبا نقد شدم تخلف کردم؟؟
ببخشید یه خورده تند می نویسم.
یادم می افته به جریانات آتی سکه!
یه عده فروش زده بودن و متضرر شدن رفتن. رفتن شکایت و اعتراض! دادستانی وارد شد و نهایتا بازار آتی سکه رو تعطیل کرد! بورس کالا هم از اون بعد تصمیم گرفت که همه بازارهای آتی رو نزولی کنه تا هیچ کس نره اعتراض!!!
می ترسم بازار بورس هم تعطیل بشه. به خدا براشون کاری نداره ها!!!!!
البته اگر تخلفی هم وجود داشته باشه باید رسیدگی بشه.
ولی در خفا و بدون هیاهو و سر و صدا!
مقصر اصلی مسئولین سازمان بورس هستند نه حقوقی ها که باید جلوی این افتضاح رو می گرفتن که سالهاست نمی گیرن و هر از چند گاهی بحران برای بازار درست می شه ! با این قوانین مسخره شون . با نظارت بیخودشون و ...
اما کاری به اصل کاری ها ندارن و می رن سراغ حقوقی ها و کسانی که دارن از حق مسلم خودشون استفاده می کنن.
مالکیت از عصر حجر محترم بوده و کسی نمی تونسته بهش تعرض کنه. حقوقی مال خودش بوده دوست داشته بفروشه. همین حقوقی مگه نبود که شاخص رو از 160 هزار رسوند به 300 هزار؟؟؟ قوانین و نظارت های بورس، مزخرفه که این مشکلات رو ایجاد می کنه.
اصلا کی گفته که هر کی فروخته قصد سوء داشته؟ مثلا من که اول هفته تقریبا نقد شدم تخلف کردم؟؟
ببخشید یه خورده تند می نویسم.
یادم می افته به جریانات آتی سکه!
یه عده فروش زده بودن و متضرر شدن رفتن. رفتن شکایت و اعتراض! دادستانی وارد شد و نهایتا بازار آتی سکه رو تعطیل کرد! بورس کالا هم از اون بعد تصمیم گرفت که همه بازارهای آتی رو نزولی کنه تا هیچ کس نره اعتراض!!!
می ترسم بازار بورس هم تعطیل بشه. به خدا براشون کاری نداره ها!!!!!
نه بابا
دیگه بورس به این عریض و طویلی که تعطیل نمیشه که ! /:.rolleyessmileyani
ولی اینکه در خفا رسیدگی بشه بهتره را من هم قبول دارم /
نه بابا
دیگه بورس به این عریض و طویلی که تعطیل نمیشه که ! /:.rolleyessmileyani
کدوم طول و عرض؟؟
فقط 600 تا شرکتن که فقط درصد کمی شون واقعا ارزندگی و کارآیی دارن و اگر تعطیل بشن اتفاقی نمی افته چه برسه به سهامشون!!
اینجا وال استریت نیست که بر اساس اصول اقتصاد آزاد شکل گرفته باشه و 200 سال قدمت داشته باشه و کسی نتونه توش کم و زیاد کنه.
بورس ایران عملا از دهه 70 شمسی و در دولت هاشمی رفسنجانی شکل گرفته و بر خلاف ادعاهایی که می کنن یک نهاد کاملا دولتیه و به راحتی قابل حذفه.
همین آتی سکه که مثل آب خوردن و به دلیل اعتراض عده ای فروشنده تعطیل شد ارزش معاملاتش در برخی مواقع از کل معاملات بورس اوراق بهادار تهران بیشتر می شد!!!
کدوم طول و عرض؟؟
فقط 600 تا شرکتن که فقط درصد کمی شون واقعا ارزندگی و کارآیی دارن و اگر تعطیل بشن اتفاقی نمی افته چه برسه به سهامشون!!
اینجا وال استریت نیست که بر اساس اصول اقتصاد آزاد شکل گرفته باشه و 200 سال قدمت داشته باشه و کسی نتونه توش کم و زیاد کنه.
بورس ایران عملا از دهه 70 شمسی و در دولت هاشمی رفسنجانی شکل گرفته و بر خلاف ادعاهایی که می کنن یک نهاد کاملا دولتیه و به راحتی قابل حذفه.
همین آتی سکه که مثل آب خوردن و به دلیل اعتراض عده ای فروشنده تعطیل شد ارزش معاملاتش در برخی مواقع از کل معاملات بورس اوراق بهادار تهران بیشتر می شد!!!
دوست عزیز بحث ارزش معاملات نیست که بحث فراتر از این حرفهاست . آخه مگه میشه بورس را که نماگر اقتصادی یک مملکته تعطیل کنند !
ببخشید ولی این دیگه از اون حرف ها بودا !
حالا ممکنه در وضعیت حاد چند تا نماد را ببندند
همین مونده خریدارهای دلار 15 تومنی برن تجمع کنن و شکواییه بدن که دولت بیاد ضررهای اینارو بده
سازمان یه بازی رندانه تو بازار پایه انجام داد که ظاهرا عوارض این کار تمومی نداره
اولش اومدن برای جذاب کردن بورس و ورود نقدینگی این بازار رو از پس تو کشیدن بیرون و معاملات رو آنلاین کردن
بعد که نتیجه داد و حجم معاملات کل بازار بمرور افزایش پیدا کرد و بازی هم تا حدودی از دستشون خارج شد اومدن زدن زیر میز و گفتن دیگه نیازی به پایه نیست همه چی گل و بلبله دوباره این بازار رو ببریم پستو
ازینجا ببعد فکرشو نمیکردن یعده حاضرن بخاطر یک دستمال کل قیصریه رو آتیش بزنن و همینطور داره این موضوع ادامه پیدا میکنه
بهترین کار بنظرم برای خاتمه دادن به این ماجراها بر کناری کل مدیران باهوش و ذکاوت بورس و بعدش بر گشت دادن شرایط بازار پایه به حالت اول خودش هست . همون معاملات غیر آنلاین با دامنه باز
وگرنه هر روز این موج نا امن کردن بازار به یک شکل تازه بر میگرده و عوارضش فقط برای اهالی بازار می مونه نه اونایی که هر چن وقت یبار میان خرج و مخارج خودشون رو تامین میکنن و میرن
مدیریت جدید هم میتونه زحمت بکشه این دامنه نوسان و قیمت پایانی رو از تابلوهای اصلی حذف کنه که بخاطرش مجبور نباشن هر روز یک قانون جدید کشف کنن و دوباره یک سریال جدید شروع بشه
همین مونده خریدارهای دلار 15 تومنی برن تجمع کنن و شکواییه بدن که دولت بیاد ضررهای اینارو بده
سازمان یه بازی رندانه تو بازار پایه انجام داد که ظاهرا عوارض این کار تمومی نداره
اولش اومدن برای جذاب کردن بورس و ورود نقدینگی این بازار رو از پس تو کشیدن بیرون و معاملات رو آنلاین کردن
بعد که نتیجه داد و حجم معاملات کل بازار بمرور افزایش پیدا کرد و بازی هم تا حدودی از دستشون خارج شد اومدن زدن زیر میز و گفتن دیگه نیازی به پایه نیست همه چی گل و بلبله دوباره این بازار رو ببریم پستو
ازینجا ببعد فکرشو نمیکردن یعده حاضرن بخاطر یک دستمال کل قیصریه رو آتیش بزنن و همینطور داره این موضوع ادامه پیدا میکنه
بهترین کار بنظرم برای خاتمه دادن به این ماجراها بر کناری کل مدیران باهوش و ذکاوت بورس و بعدش بر گشت دادن شرایط بازار پایه به حالت اول خودش هست . همون معاملات غیر آنلاین با دامنه باز
وگرنه هر روز این موج نا امن کردن بازار به یک شکل تازه بر میگرده و عوارضش فقط برای اهالی بازار می مونه نه اونایی که هر چن وقت یبار میان خرج و مخارج خودشون رو تامین میکنن و میرن
مدیریت جدید هم میتونه زحمت بکشه این دامنه نوسان و قیمت پایانی رو از تابلوهای اصلی حذف کنه که بخاطرش مجبور نباشن هر روز یک قانون جدید کشف کنن و دوباره یک سریال جدید شروع بشه
حذف انلاین اعتراضات بسیار شدیدتری در پی دارد و کل بازار بورس ضربه می خورد ... و از طرفی برگشت به عقب و برگشت به سیستم مکانیکی است و از همه بدتر که کارکنان کارگزاری بد عادت شده اند و اولین معترضان انها خواهند بود ...
قبول کنیم سازمان ضعیف عمل کرد در جریان پایه و بعد مجبور شد عقب نشینی کنه ... برخی از مدیران هم ضربه خواهند خورد و تعویض خواهند شد با کارنامه بد در مدیریت ...
به نظرم بهترین راه این است سازمان دامنه نوسان زرد را 5 و نارنجی 3 و قرمز را 2 درصد کند تا نارنجی و قرمز هم تشویق بشوند شفافیت بیشتری داشته باشند ...برای زرد هم مشوق های بگذارد برای امدن به فرابورس یا بورس
احتمالا تخلف وجود دارد و هرچه دیرتر اقدام فوق را انجام دهند خیلی ها ضربه خواهند خورد حتی به دلیل مدیریت ضعیف ...
مثلا دامنه نوسان یک ریالی حماقت محض بود و یا تخلف عمدی برای سوء استفاده ...
البته خودم در قبل از اجرای قانون بازار پایه سهام خود را در پایه کم کردم از جمله کفراور و شزنگ...
خدا خواست و ما توانستیم
نظر