کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اومدیم جو بازار بخونیم اینجا هم شورش ودرگیری که ارام باشید دوستان /:.rolleyessmileyani
تنها جایی بود که بحث سیاسی توش مطرح نبود..که به اینجا هم کشیده شد..
احتمالا از بچه های تالار بورس باشند..اونجا که نمیشه وارد شد..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
چرا هی شروع می کنی ...
برگرد ببین من چی گفتم که تو اینقد براشفتی ؟؟؟
گفتم احتمالا برجام 2 در راه است ...
و بعد گفتم صبور باشید اوضاع زود گذر است ...
عزیز من اینها اینقدر بحث نداره ...
می گم ول کن باز شروع می کنی ...
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
از آینده این مملکت هیچ پیش بینی نمیشه کرد سران ما مثل موج سینوسی عمل میکنند ولی با توجه به اوضاع واحوال چند روز گذشته من فکر میکنم این دولت کنونی امریکا دیگر چراغ سبزی نشون نخواهد داد
الان دیگه همه چی عیان شده ! نیاز به نوشتن نداره خیلی !
فقط یه عده هستن که هنوز زبان درازی دارن ! اونم تو این ۲ سال روحانی کوتاهش خواهد کرد !
تو تا همه کاربران این تالار را کفن پیچ نکنی دست از نوشته بر نمی داری..
ما هم عادت کردیم به نوشته هات
از دو چیز حالم بهم میخوره یکی این ماهیدشتی و دیگری هم تبلیغ عالیس..
خدایی تبلیغات تلویزیون در مورد عالیس و تبلیغات شما در مورد ماهیدشتی عین هم هست
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
تو تا همه کاربران این تالار را کفن پیچ نکنی دست از نوشته بر نمی داری..
ما هم عادت کردیم به نوشته هات
از دو چیز حالم بهم میخوره یکی این ماهیدشتی و دیگری هم تبلیغ عالیس..
خدایی تبلیغات تلویزیون در مورد عالیس و تبلیغات شما در مورد ماهیدشتی عین هم هست
از آینده این مملکت هیچ پیش بینی نمیشه کرد سران ما مثل موج سینوسی عمل میکنند ولی با توجه به اوضاع واحوال چند روز گذشته من فکر میکنم این دولت کنونی امریکا دیگر چراغ سبزی نشون نخواهد داد
الان امریکا و اروپا متوجه شدن که تحریم ها کاملا هوشمندانه بوده و قشنگ کشور را فلج کردن ، که افتادن به جون بنزین و....
عراق هم که اونجور
و روز به روز ضعیف تر
بدون هیچ متحدی در منطقه
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در ابلاغیهای دستورالعمل عدم افزایش قیمت کالا و خدمات را تا اطلاع ثانوی ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی به نقل از سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان عباس تابش معاون وزیر در ابلاغیهای به منظور تحقق دستور مقام عالی وزارت مبنی بر اینکه در راستای اصلاح نرخ بنزین، هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد ، دستورالعملی برای اجرا به همه انجمنها، اتحادیه ها، شرکتهای تولیدی لاستیک و شرکتهای پالایش و پخش فراوردههای نفتی ابلاغ کرد .
در این ابلاغیه آمده است؛ در راستای ابلاغ مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مبنی بر اصلاح نرخ بنزین و نیز در راستای هم افزایی و استفاده از پتانسیلهای آن انجمن، اتحادیه، شرکت درجلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی و به تبع آن اجحاف در حق مصرف کنندگان ضروری است ضمن رصد و پایش مستمر بازار موضوع در اسرع وقت به کلیه واحدهای تحت پوشش اطلاع رسانی شود.
براساس این گزارش ؛ با توجه به اهتمام ویژه تمام دستگاهها و سازمانهای مربوطه در برخورد با تخلفات و درصورت هرگونه افزایش قیمت در شرایط کنونی و یا هرگونه اقدامی که موجب اخلال دربازار گردد اقدامات لازم از سوی سازمان حمایت و سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استان معمول و حسب هماهنگیهای بعمل آمده ، با دستگاههای متخلف در حداقل زمان ممکن رسیدگی خواهد شد.
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در ابلاغیهای دستورالعمل عدم افزایش قیمت کالا و خدمات را تا اطلاع ثانوی ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی به نقل از سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان عباس تابش معاون وزیر در ابلاغیهای به منظور تحقق دستور مقام عالی وزارت مبنی بر اینکه در راستای اصلاح نرخ بنزین، هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد ، دستورالعملی برای اجرا به همه انجمنها، اتحادیه ها، شرکتهای تولیدی لاستیک و شرکتهای پالایش و پخش فراوردههای نفتی ابلاغ کرد .
در این ابلاغیه آمده است؛ در راستای ابلاغ مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مبنی بر اصلاح نرخ بنزین و نیز در راستای هم افزایی و استفاده از پتانسیلهای آن انجمن، اتحادیه، شرکت درجلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی و به تبع آن اجحاف در حق مصرف کنندگان ضروری است ضمن رصد و پایش مستمر بازار موضوع در اسرع وقت به کلیه واحدهای تحت پوشش اطلاع رسانی شود.
براساس این گزارش ؛ با توجه به اهتمام ویژه تمام دستگاهها و سازمانهای مربوطه در برخورد با تخلفات و درصورت هرگونه افزایش قیمت در شرایط کنونی و یا هرگونه اقدامی که موجب اخلال دربازار گردد اقدامات لازم از سوی سازمان حمایت و سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استان معمول و حسب هماهنگیهای بعمل آمده ، با دستگاههای متخلف در حداقل زمان ممکن رسیدگی خواهد شد.
اینا همش موقته بزار جو یخورده اروم بشه ببین چجوری همچی گرون میشه
مگه دلار داشت بالا میرفت اینا نمیگفتن هیچی گرون نمیشه؟بعد مدتی همچی گرون شد
تو این مملکت بنزین و دلار بالا بره امکان نداره بقیه چیزها بالا نره!!
موقته ساده نباشید
نظر