کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امار حقیقی ها رو در خودرو نگاه کنیم می بینیم که 970 نفر 45 میلیون رو فروختن و از اون طرف 1700 نفر 46 میلیون رو خریدن که نشون میده بیشتر کسانی که فروختن سهام بالا داشتن و بیشتر کسانی که خریدن به قصد نوسان خریدن
امار حقیقی ها رو در خودرو نگاه کنیم می بینیم که 970 نفر 45 میلیون رو فروختن و از اون طرف 1700 نفر 46 میلیون رو خریدن که نشون میده بیشتر کسانی که فروختن سهام بالا داشتن و بیشتر کسانی که خریدن به قصد نوسان خریدن
از نزدیک 300 تومن همین بوده ولی باز بالا رفته نمیگم ارزنده است ولی با وجود برتری فروشنده ها با این همه تا اینجا اومده بالا و جای تعجب داشته برام
از نزدیک 300 تومن همین بوده ولی باز بالا رفته نمیگم ارزنده است ولی با وجود برتری فروشنده ها با این همه تا اینجا اومده بالا و جای تعجب داشته برام
کل گروه خودرو برای من این چند وقت جای تعجب داره
اصلا باور نمیکردم که خکاوه بعد بازگشایی تا 188 بیاد بالا
اکثر دوستان مثل بنده که خیلی وقت هست در بازار هستیم به مرور زمان خیلی محتاط شدیم و با سرمایمون تا مطمئن نشیم ریسک نمی کنیم ولی این چند وقت برد با کسانی بود که ریسک کردن
کل گروه خودرو برای من این چند وقت جای تعجب داره
اصلا باور نمیکردم که خکاوه بعد بازگشایی تا 188 بیاد بالا
اکثر دوستان مثل بنده که خیلی وقت هست در بازار هستیم به مرور زمان خیلی محتاط شدیم و با سرمایمون تا مطمئن نشیم ریسک نمی کنیم ولی این چند وقت برد با کسانی بود که ریسک کردن
تا کسانی که بخواهند وضعیت کنونی کشور را با وضعیت 2 سال گذشته مقایسه و درک کنند باید 50 الی 100 درصد بالاتر خرید کنند !!!!
تا کسانی که بخواهند وضعیت کنونی کشور را با وضعیت 2 سال گذشته مقایسه و درک کنند باید 50 الی 100 درصد بالاتر خرید کنند !!!!
من قبول دارم که شرایط تغییر کرده ولی نه به این سرعت که بعضی سهام در پیش گرفتن
اگه یادتون باشه یه زمانی سایپا با 40 تومن سود عملیاتی 200 معامله میشد الان بدون سود عملیاتی و با این وضعیت تا 270 بردنش بالا
ما فرض بگیریم که سایپا سال اینده 20 تومن هم سود عملیاتی داشته باشه و پی بر ای بازار هم البته الان یه مقدار رفته بالاتر و الان پی بر ای 8 به اون بدیم میشه 160
اصلا 160 نه و 200 ولی نه 270
مشکل ما دوستان بازار سرمایه اینه که یه عده از این طرف بوم میافتیم و یه عده از اون طرف بوم
اگه یادتون باشه یه زمانی سایپا با 40 تومن سود عملیاتی 200 معامله میشد الان بدون سود عملیاتی و با این وضعیت تا 270 بردنش بالا
ما فرض بگیریم که سایپا سال اینده 20 تومن هم سود عملیاتی داشته باشه و پی بر ای بازار هم البته الان یه مقدار رفته بالاتر و الان پی بر ای 8 به اون بدیم میشه 160
مشکل ما دوستان بازار سرمایه اینه که یه عده از این طرف بوم میافتیم و یه عده از اون طرف بوم
شما فعلا با روند صعودی همگام نبودید و نخواهید بود بازار بورس تا انتهای سال 95 مثبت می باشد ولی تغییری بازی در گروه ها را خواهیم داشت سعی کنید با روند
صعودی همراه بشوید و گر نه باز هم ضرر می کنید دولت در سال 95 به این بازار نیاز داره نقدینگی رسیده بالای 800 هزار میلیارد اگر این پول بخواهد وارد دلالی بخش
مسکن - دلار - سکه بشه و تورم ایجاد کنه کار روحانی تمامه در15 ماه باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری با کاهش سود بانکی پولهای سرگردان جای جز بازار
بورس ندارند گذشت زمان باز هم واقعیت ها را روشن می کنه شاید اخرین فرصت باشه تا بتوانیم با خرید سهم های خوب به سود منطقی برسیم پس نباید اخرین فرصت را از دست بدهیم مقاومت 78 هزار هم شکسته میشه دیر روز داره ولی سوخت سوز نداره !!!
دوست عزیز من به طور کل قبول دارم صحبت شما رو،اگرچه خودم خودرویی ندارم و قبلا فروختم و اینجا هم اعلام کردم
ولی ارزش گذاری صرف سهام بر اساس p/eخیلی وقتها گمراه کننده هست و ما از بازدهی خوب عقب میمونیم!!
پ.ن:من هم فعلا خودرویی در این قیمتها توصیه به خرید ندارم
چون فکر میکنم قیمت بهتری بشه خرید!!!!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
دوست عزیز من به طور کل قبول دارم صحبت شما رو،اگرچه خودم خودرویی ندارم و قبلا فروختم و اینجا هم اعلام کردم
ولی ارزش گذاری صرف سهام بر اساس p/eخیلی وقتها گمراه کننده هست و ما از بازدهی خوب عقب میمونیم!!
پ.ن:من هم فعلا خودرویی در این قیمتها توصیه به خرید ندارم
چون فکر میکنم قیمت بهتری بشه خرید!!!!
تکلیف این گروه با باز گشای سایپا کاملا روشن میشه !!!!
نظر