جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mahyar1357
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 233

پاسخ : جــــو بــــازار

آقا من خیلی اخساساتی هستم
    الان که این پست رو دیدم بغض کردم و اشک تو چشام جمع شد
    چه زود همه چی تموم میشه
    چی زود امروز و دیروز وروزها وسالهای قبل تموم شد این چرخ روزگارچقدر عجله داره در تموم کردن فرصت های ما
    همین چند وقت پیش بود که 18 سالم بود الان ولی 48 ساله شدم!
    بنده با نقطه نظرات شما موافق نبودم ولی نمیدونم چرا از رفتن شما تا این حد متاثر شدم شاید به شخصیت خودم برمیگرده شایدم در صداقت و خوبی شما
    فقط میتونم واستون آرزوی توفیق و حسن عاقبت کنم
    [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• موج 5
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 140

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
      وصل نشدن اینترنت بواسطه قطع شدن سر شاخه هایی است که آشوب ها رو برای آنسوی مرزها مخابره میکردند.
      اعتراض مردم بحق است اما نباید مورد سو استفاده اشرار و بر هم زنندگان امنیت کشور قرار بگیرد.متاسفانه وجود این افراد اکثر جنبش های مدنی و مطالبه گرایانه را منحرف میکند.
      برای بنده وجود امنیت و آرامش در کشورم از نداشتن چند روز اینترنت برای استفاده اپلیکیشن ها مهم تر است.
      همین چند روز قطعی 900 میلیارد تومان ضرر اقتصادی داشته. یعنی شما ببین دولت خودش با همین یه کارش 900 میلیارد آسیب زده به مردم و اقتصاد این تخریب و آشوب نیست؟

بعدشم میشه تعریف تون از اعتراض مسالمت آمیز و راههای ابراز اون ترجیحا در ایران بگید؟

هر تزی یک سنتزی داره هر کنشی یک واکنشی طبیعت راهکارهای خودش ایجاد میکنه.

اینکه مراکزی تخریب میشن عمدتا بانکها (مراکز رباخواری) بنظرتون حاوی یک پیام نیست؟

البته گفتم میشه همه چیز ریخت به پای احساسات و غیر... اصلا شاید همه چی الکیه.
      آخرین ویرایش توسط موج 5؛ 2019/11/20, 20:34.

نظر

• wxy4u
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 330

بهترین زمان ورود به بورس در همین روزهاست...

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

دنیای اقتصاد : قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی از محدود شدن تخصیص دلار ۴۲۰۰ تومانی به ۷ قلم کالا خبر داده است. این اظهارنظر جدید درخصوص ارز ترجیحی در حالی اعلام شده است که بر اساس تصمیم دولت در تابستان سال گذشته، ۲۵ ردیف کالای اساسی مشمول دریافت این نوع ارز شد و در ابتدای سال ۹۸ چهار قلم کالا شامل، گوشت قرمز، چای،حبوبات و کره از این دایره خارج شدند تا تعداد دریافت‌کنندگان دلار ۴۲۰۰ تومانی به ۲۱ قلم کاهش یابد، اما اکنون مطابق صحبت‌های حسین مدرس خیابانی، تنها ۷ قلم کالا شامل دریافت ارز یارانه‌ای هستند. به گفته این مقام مسوول اکنون کالاهایی مانند برنج، ‌روغن، شکر و نهاده‌های دامی شامل جو، سویا و ذرت دریافت‌کنندگان ارز دولتی هستند.
          =
          طبق گزارش بالا، به نظر میرسه ارز 4200 برای دارو حذف خواهد شد..ولی برای روغن همچنان برقرار خواهد بود..
          کسی از دوستان نظری داره؟ منظورش همین حالاست یا آینده نزدیک؟
          آخرین ویرایش توسط ali_nostro؛ 2019/11/21, 00:57.

نظر

• سیروس احمدی
            عضو عادی
            • Apr 2016
            • 282

با توجه به افزايش 200 درصدی قیمت بنزین آنهم یک‌شبه ، انتظار یک موج ابر تورمی جدید از ابتدای سال 99 به میزان بیش از 200 درصد در کالاها و خدمات را دارم ، که به مرور زمان شامل بورس و سهام هم خواهد شد

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              این آخرین پست بنده هست ! بعد از تقریبا 6 سال نوشتن مستمر در سایت خوب بورسی !

از مدیریت سایت و همه کاربرانی که به هر نحوی برای سایت وقت گذاشتن و این فضا رو برای همفکری و مشاوره فراهم کردن تشکر میکنم !

امیدوارم روزهای بهتری در انتظار همه ما باشه !
              درود
              امیدوارم وقفه در فعالیتتون در سایت موقت باشه و بعد از مدتی کوتاه مجددا شاهد حضورتان باشیم.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• aminian
                كاربر فعال
                • Oct 2012
                • 663

از مدیریت سایت و همه کاربرانی که به هر نحوی برای سایت وقت گذاشتن و این فضا رو برای همفکری و مشاوره فراهم کردن تشکر میکنم !

آدم آگاهی نسبت به بازار بودی
                ولی در سیاست گول مموتی رو خوردی
                با این حال خوشحال میشیم دوباره مطالبتو بخونیم

نظر

• ارادت
                  عضو فعال
                  • Jul 2017
                  • 2268

سلام
                  تو این مدت مثل یک کوه استوار وبااراده در مقابل خیلی عظیمی از کاربران به تبادل نظرپرداختین وخیلی ها کوتاه اومدن اما شما از راه هدف دیدگاهتان خیر..اگر چندین نفر مثل من از این سایت برن اتفاقی نمیافته اما اینجا به وجود شما که وقت و زمان زیادی از زندگیتون رو برای دوستان گذاشتین نیاز داره...موضوع اصلی اینجا برای همه ما سود بوده نه سیاست..پس فارغ از نگرش دیدگاه هرکس به سیاست بعنوان یک مبتدی ازتون خواهش میکنم باز یکی از فعالترین کاربران سایت باشین...اگر شرایط حال شما این اجازه رو میده و هنوز وقت آزاد دارین....بابت این همه وقت و مطلب سپاسگزارم.

نظر

• عمو محسن
                    عضو عادی
                    • Mar 2019
                    • 106

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                    آقا این پر ریسک چی شد؟ رفت سربازی دیگه بر نگشت؟
                    این سایت رو من با این کاربر میشناختم، قبلا که کانالای تلگرامی نبودن وظیفه به فنا دادن بازار رو کاربرانی مثل پرریسک به عهده داشتن. یادش بخیر.
                    خداییش این چند روز که کانالای تلگرامی نبودن چه آرامش و منطقی به بازار حکمفرما بود. بدور از هیجان و صف خرید و فروش های کاذب. کاش دیگه بر نمیگشتن.
                    الان هم تو تلگرام کانال داره و کلی جو میده .مرتب میگه ما سهام داریم نه سهامباز و تو مثبت ها نمیفروشه .تو منفی ها هم مرتب میگه در حال خرید در منفی ۵ هستم انگار که به بانک مرکزی وصله

نظر

• eps
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2019
                      • 435

احتمالا این هفته یک هفته سوپر سبز برای شاخص باشه

یه تیک آف حسابی برای فتح قله های بالاتر

البته این یه حدس و گمانه و ممکنه هم جور دیگه ای بشه ....

نظر

• mrouzbehi
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 219

در اصل توسط عمو محسن پست شده است View Post
                        الان هم تو تلگرام کانال داره و کلی جو میده .مرتب میگه ما سهام داریم نه سهامباز و تو مثبت ها نمیفروشه .تو منفی ها هم مرتب میگه در حال خرید در منفی ۵ هستم انگار که به بانک مرکزی وصله
                        فکر کنم رمز بینهایت زده

نظر

• نادر کاظمی
                          ستاره دار(1)
                          • Jul 2018
                          • 794

در اصل توسط عمو محسن پست شده است View Post
                          کانال تلگرامی که به اسم کاظم نادرعلی هست خودش نمینویسه معلوم نیس کیه که مینویسه هیشکی از خود نادرعلی خبر نداره
                          شاید کانال پرریسکم خودش نباشه و یه نفر دیگه به اسمش کانال راه انداخته
                          مپنا/خاور/اتکام

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

همزمان با افزایش نرخ بنزین قیمت گاز ال پی جی 150 تا دو یست درصدی افزایش قیمت تجربه کردند

البته اینا چون مثل سی ان جی جایگاه خاصی ندارند هر کدوم یه قیمت میدن

حالا معلوم نیست مدیران دولتی سوخت ال پی جی گرون کردند و یا خود مردم !!!

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
                              کانال تلگرامی که به اسم کاظم نادرعلی هست خودش نمینویسه معلوم نیس کیه که مینویسه هیشکی از خود نادرعلی خبر نداره
                              شاید کانال پرریسکم خودش نباشه و یه نفر دیگه به اسمش کانال راه انداخته
                              خودش مینویسه
                              تو تلگرام ازش بپرس
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ZORRO
                                عضو جدید
                                • Jun 2012
                                • 63

یکی از کاربرانی که همیشه از نظرات و اخبار بورسی ایشان استفاده میکردم سرکار خانم نگار مینوی بود .

جدای از گرایش های سیاسی تلاش و پشتکار ایشان در مقابل نظرات و حملات و هجمه هایی که
                                به ایشان می شد قابل تقدیر و تشکر میباشد .

امیدوارم در تصمیم خودشان تجدید نظر کنند و مجددا شاهد نوشته های ایشان باشییم .
                                [COLOR="#FF0000"][B]خوبی تنها سرمایه گزاری است که شکست ندارد .[/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X