جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35705

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    مهمترین هدف دولت و نظام
    حذف سوبسید حاملهای انرژی هست.
    با حذف سوبسید کشور در مقابل تحریم واکسینه میشه.
    ........
    افزایش قیمت بنزین ثابت کرد هیچ چیزی در مقابل عزم دولت نمیتونه ایستادگی کنه.
    احمدی نژاد همین را مطرح کرد ! میگفتن اقتصاد نمیفهمه ! کشورو به پرتگاه برد !

بهترین فرصت ها رو برای انجام این کار از دست دادن ! و در بدترین شرایط ! و در تنگناهای زیاد ! اصرار به انجام این کار دارن ! به بدترین نحو ممکن !

ادعای تدبیر هم دارن ! زیاد !!!

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

فول سهمم وولی نمیدونم چرا به بازار بدبینمم ونگرانم واین نگرانیم ربطی به اغتشاشات نداره ودرصد کمیش به اون مربوطه وبیشتر معاملات کسل کنندس و فکرکنم بنداز بندازه

نظر

• abstract
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1506

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
        اعتراضات تا وقتی دارای یک لیدر نباشه هرگز به جایی نمیرسه و جز سرخوردگی بیشتر
        و این ذهنیت که جمهوری آخوندی رفتنی نیست بیشتر جا می افتد
        وقتی شما یک اعتراض کاملا خود جوش و پراکنده که ناشی از گرسنگی است و فروشگاهها را خالی میکنند
        در برابر نیرویی منسجم و منظم و مجهز به وسایل شناسایی و لجستیک قوی هست چه انتظاری داری
        اعتراضات تنها وقتی به نتیجه میرسه
        1- حتما دارای لیدر باشه
        2-برنامه مدون بعد از اعتراض باشه و بازوی اطلاع رسانی و رسانه ای قوی باشه(جلب توجه دنیا خیلی مهمه)
        3-حتما حالت مسالمت آمیز داشته باشه
        جامعه مدنی دنبال لیدر بازی و اینا نیست خودش بهتر میدونه چی میخواد و خواسته هاشو خودش بیان میکنه
        لیدر دنبال حکومت کردنه نه خواسته های مردم
        این مسالمت آمیز تو فرانسه یافت نمیشه اینجا از کجا بیاریم ؟ همیشه اعتراضات درجاتی از خشونت و تخریب با خودش داره
        فرضا جامعه مدنی اینجوری فکر میکنه
        دولت بنزین رو گرون کرد . پس یک ماشین کم مصرف و بروز و با قیمت واقعی حق منه
        دولت مالیات رو زیاد کرد . پس باید صورتحساب مخارجشو بده
        لیدر دنبال درد مردم نیست .

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

این آخرین پست بنده هست ! بعد از تقریبا 6 سال نوشتن مستمر در سایت خوب بورسی !

از مدیریت سایت و همه کاربرانی که به هر نحوی برای سایت وقت گذاشتن و این فضا رو برای همفکری و مشاوره فراهم کردن تشکر میکنم !

امیدوارم روزهای بهتری در انتظار همه ما باشه !

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
            فول سهمم وولی نمیدونم چرا به بازار بدبینمم ونگرانم واین نگرانیم ربطی به اغتشاشات نداره ودرصد کمیش به اون مربوطه وبیشتر معاملات کسل کنندس و فکرکنم بنداز بندازه
            امکان ریزش شاخص و رفتن به سمت 285 هزار وجود داره ...
            من هم خوش بین نیستم البته فقط برای روند کوتاه مدت ...
            به همین خاطر نقدینگی را با احتیاط خرید می کنم ... مگر سهم هایی مثل حبندر(البته خرید من در حبندر تکمیل است ) که روند شان خیلی به شاخص ربطی نداره و در یک ماه گذشته 25 درصد تا الان رشد داشته ...
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

از مدیریت سایت و همه کاربرانی که به هر نحوی برای سایت وقت گذاشتن و این فضا رو برای همفکری و مشاوره فراهم کردن تشکر میکنم !

امیدوارم هر جا هستین موفق باشید . هر چند که مخالف بسیاری از نظرات شما بودم ولی ننوشتن شما برام حزن انگیزه
              به هر حال به وجودتان عادت کردیم .

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                خدا کنه اینطوری باشه که شما می گید ...
                اما متاسفانه با اعتراضات جدید شدت برخوردها بیشتر شده ... این که اینترنت را کامل ببندیم و یا صحبت از اینترنت ملی بکنیم مشکلی حل نمی شه ... زمانی سر داشتن یک ویدئو مردم را اذیت می کردن به کجا رسید ... ؟؟
                شخصا هم تخریب و خشونت را تایید نمی کنم ... ولی متاسفانه امکان اعتراض ارام هم وجود نداره ...

مثلا در همین طرح فعلی بهتر بود بنزین سهمیه رو برای مدتی گران نمی کردن یعنی سهمیه همان 1000 می بود تا مردم کم کم بتونن خودشون را جمع و جور کنن ...

من با اصلاحات اقتصادی موافقم ولی مردم هم باید توان تحمل اون رو داشته باشن .... متاسفانه وقتی درامد نفتی هست این اصلاحات به کلی فراموش میشه ولی بعد یه دفعه می خواد اجرا بشه .... همراه با اصلاحات اقتصادی زمینه افزایش درامدی خانوار ها باید فراهم بشه ... درود
                چرا امکان اعتراض آرام وجود نداره؟
                بهترین، آرام ترین و موثر ترین اعتراضی که من و شما به نابسامانی ها میتونیم نشون بدیم اینه که فرزندانی فرهیخته با دانش و عملگرا تربیت کنیم، اونوقت این عزیزان هم عملکرد مثبتی برای جامعه دارن و هم اینکه اگه اندیشه و مرامی داشته باشن خود به خود در بطن جامعه تسری پیدا میکنه.

نه اینکه یه مشت قداره بند و چماغ بدست تربیت کنیم هر بار اعتراضی داریم بریزیم تو خیابون و مردم رو به کشتن بدیم. چند سال باید بگذره تا بفهمیم راه حل هیچ مشکلی در کف خیابون پیدا نمیشه؟ تا کی باید هزینه بدیم بابت این تفکر؟

اگه دنیا به این نتیجه میرسید که ایرانی جماعت انقدر با درک و شعوره که مشکل و اعتراض ش رو به خیابون نمیاره کجا مارو تحریم میکردن؟ به چه امیدی مارو تحریم میکردن؟

اینجا جای ظالم و مظلوم عوض شده، ظالم اونه که میریزه تو خیابون اغتشاش میکنه (و حتی اعتراض آرام میکنه) ، مظلوم اونه که تحریم میشه به خاطر این که دنیا فهمیده اگه فشار بیاره یه عده میریزن بیرون و با اعتراضات و اغتشاشات کشور رو میبرن لبه پرتگاه.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

گر چه علاقه مندم که همه دوستان به فعالیت ادامه دهند ... و از جمله جنابعالی ...
                  اما شخصا از فعالیت شما تا کنون تشکر کرده ... و اگر قصوری داشته ایم بخشنده باشید ...
                  بنده هم گاهی وقت ها به ننوشتن فکر می کنم ...
                  امیدوارم در اینده نزدیک برگردید ... درود
                  آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/11/20, 13:00.
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1837

در اصل توسط abstract پست شده است View Post
                    جامعه مدنی دنبال لیدر بازی و اینا نیست خودش بهتر میدونه چی میخواد و خواسته هاشو خودش بیان میکنه
                    لیدر دنبال حکومت کردنه نه خواسته های مردم
                    این مسالمت آمیز تو فرانسه یافت نمیشه اینجا از کجا بیاریم ؟ همیشه اعتراضات درجاتی از خشونت و تخریب با خودش داره
                    فرضا جامعه مدنی اینجوری فکر میکنه
                    دولت بنزین رو گرون کرد . پس یک ماشین کم مصرف و بروز و با قیمت واقعی حق منه
                    دولت مالیات رو زیاد کرد . پس باید صورتحساب مخارجشو بده
                    لیدر دنبال درد مردم نیست .

اینایی که شما میگی حالت رویایی داره
                    یعنی چی جامعه مدنی لیدر نمیخاد؟؟
                    پس چرا همه کشورا یک فرد یا یک نهاد (پارلمان)در راس امور هست؟همه کشورها؟؟
                    منظور من از لیدر یک اجماع فکری کل مردم از زبان لیدر ( هماهنگ کننده) است
                    الان جمهوری آخوندی اصلا به کسی جوابگو هست ؟
                    یک نفر در کشور میدونه کلا کشور چقدر درآمد داره و کجا هزینه میشه؟
                    چرا شفاف نیست؟؟
                    چون کسی نیست اینا را مطالبه و پیگیری کنه
                    .
                    .
                    وقایع دو کشور شیلی و اکوادور رو همین چند روز پیش یک مروری بکنید
                    مگه میشه بدون لیدر و هماهنگ کننده کاری رو پیش برد؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

پس شما کجا؟!
                      بمونید دوست عزیز...
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1837

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        گر چه علاقه مندم که همه دوستان به فعالیت ادامه دهند ... و از جمله جنابعالی ...
                        اما شخصا از فعالیت شما تا کنون تشکر کرده ... و اگر قصوری داشته ایم بخشنده باشید ...
                        بنده هم گاهی وقت ها به ننوشتن فکر می کنم ...
                        امیدوارم در اینده نزدیک برگردید ... درود
                        ببین خانم میناوی ما اینجوری هستیما !!
                        اگر از رو ناراحتی دیروز یک چیزی گفت امروز عذرخاهی هم کرد.
                        نه مثل دوستان و همفکران شما;)

هر کجا هستی در کنار خانواده محترمتون سربلند و موفق باشی
                        اگر هم از من دلگیری داری ببخش لطفا

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• موج 5
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 140

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                          چرا امکان اعتراض آرام وجود نداره؟
                          بهترین، آرام ترین و موثر ترین اعتراضی که من و شما به نابسامانی ها میتونیم نشون بدیم اینه که فرزندانی فرهیخته با دانش و عملگرا تربیت کنیم، اونوقت این عزیزان هم عملکرد مثبتی برای جامعه دارن و هم اینکه اگه اندیشه و مرامی داشته باشن خود به خود در بطن جامعه تسری پیدا میکنه.

نه اینکه یه مشت قداره بند و چماغ بدست تربیت کنیم هر بار اعتراضی داریم بریزیم تو خیابون و مردم رو به کشتن بدیم. چند سال باید بگذره تا بفهمیم راه حل هیچ مشکلی در کف خیابون پیدا نمیشه؟ تا کی باید هزینه بدیم بابت این تفکر؟

اگه دنیا به این نتیجه میرسید که ایرانی جماعت انقدر با درک و شعوره که مشکل و اعتراض ش رو به خیابون نمیاره کجا مارو تحریم میکردن؟ به چه امیدی مارو تحریم میکردن؟

اینجا جای ظالم و مظلوم عوض شده، ظالم اونه که میریزه تو خیابون اغتشاش میکنه (و حتی اعتراض آرام میکنه) ، مظلوم اونه که تحریم میشه به خاطر این که دنیا فهمیده اگه فشار بیاره یه عده میریزن بیرون و با اعتراضات و اغتشاشات کشور رو میبرن لبه پرتگاه.
                          با این صحبتا قشنگ معلوم شد نفست از جای گرم بلند میشه.

مرد حسابی 5 روز اینترنت بستن تو از اعتراض آرام صحبت می کنی؟ تعریفت از اعتراض آرام هم که دیگه واقعا آخرش بود.

گیریم که وضع ممکلت عمده اش بخاطر تحریمه...

این همه فساد هزاران میلیاردی و ربا خواری سیستماتیک بانکی و شکاف طبقاتی هم تقصیر تحریم هاست؟

انقد دروبرم آدم درگیر بخاطر این اقساط بانکی و جریمه هاش دیدم که یه ذره دلم نمیسوزه وقتی اینارو آتیش میزنند بانکی که در خدمت مردم نیست همون بهتر که بسوزه.

نظر

• Dext3R
                            عضو فعال
                            • Oct 2018
                            • 335

نرو میناوی. اگه بری کی میخواد تاپیکارو بروز کنه. کی میخواد از روحانی و ماهیدشتی بگه. اگه بری کی جلوی فرقه آبادیون رو میگیره ! /:.sadsmiley.:/

جدی تازه منتظر بودم تاپیک جدا بزنی و هی چیزی بپرسم ازت. بجرئت میگم بهترین تابلوخوان خاورمیانه ای ...

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

امروز خانم میناوی به 30 هزارمین ارسالشون رسیدند.
                              احتمالا نذری داشتند که به این عدد میرسند دیگه ادامه ندهند.

از زحمات چندین ساله ایشان در سایت بورسی تشکر میکنم. و همچنین از سایر عزیزان که باعث رونق این سایت شده و میشوند.
                              امیدوارم بعد از کمی تجدید قوا برگردند و کماکان بر روی اعصاب برخی کاربران تک چرخ بزنند./:.wacsmiley.:/
                              البته این جمله آخر شوخی بود. امیدوارم به دل نگیرید.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                امروز خانم میناوی به 30 هزارمین ارسالشون رسیدند.
                                احتمالا نذری داشتند که به این عدد میرسند دیگه ادامه ندهند.

از زحمات چندین ساله ایشان در سایت بورسی تشکر میکنم. و همچنین از سایر عزیزان که باعث رونق این سایت شده و میشوند.
                                امیدوارم بعد از کمی تجدید قوا برگردند و کماکان بر روی اعصاب برخی کاربران تک چرخ بزنند./:.wacsmiley.:/
                                البته این جمله آخر شوخی بود. امیدوارم به دل نگیرید.

اما متاسفانه از اسامی که در تصویر مشاهده میشه اکثرا یا نمی نویسن یا بسیار کم فعال هستن ... !!!!

نظر

در حال کار...
                                X