جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Postکسی خبر از مقدار افزایش سرمایه نطرین داره ؟
02186110916 با امور سهام هم می توانید تماس بگیریدآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2019/11/24, 12:30.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ارزش معاملات خرد 1433 میلیارد
200 میلیارد کم آورد ولی بازم عالیهاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
-
-
ارزش معاملات امروز عالی بود. در شرایطی که بازار بدور از صف خرید و فروش های فله ای همچین حجم و ارزشی رو بزنه کاملا امیدوار کننده ست.
اینترنت ۵ استان گویا کاملا وصل نشده کرج، کرمانشا، کردستان، فارس، خوزستان و شاید هم اصفهان آخری رو مطمئن نیستم.
نظر
-
من هنوز اینترنت ندارم
فقط سایت های داخلی باز میشن
ارور سرور هم دارم
یعنی امروز وسط معاملات چند بار مفید آنلاین قطع شده بود
نظر
-
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postمن هنوز اینترنت ندارم
فقط سایت های داخلی باز میشن
ارور سرور هم دارم
یعنی امروز وسط معاملات چند بار مفید آنلاین قطع شده بود
تنظیمات dns تغییر ندادین ؟
217.218.127.127
8.8.8.8از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
دولت الان مدعی است كه برای 60 ميليون نفر ايرانی در قالب طرح معيشتی، مبالغی را واريز كرده است.
هيچ سامانهای وجود ندارد كه اين ادعای دولت را ثابت كند.
از هر 10 نفر كه سؤال میكنی، یک نفر هم نمیگه که اين مبلغ به حسابش واريز شده است.
متاسفانه باز همون مشکل همیشگی یعنی نبود شفافیت و سامانه شفاف
باعث خواهد شد که دوباره دولت با دروغ گویی دست در جیب مردم بکنه و بدون هیچ مشکلی بودجه سال 99 را ببنده
گرفتن مالیات از ثروتمندان و نور چشمی ها و حقوق های نجومی و ... فقط به دلیل نبود شفافیت به همین راحتی از بین خواهد رفت
فقط سهام دار بدبخت باید با خرید و فروش سهام و فقط با فشردن دکمه اینتر مالیات بده
نبود سامانه شفاف بزرگترین مشکل مردمه:)
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postسلام از adsl استفاده مي كنید؟ شیراز کامل وصل شده اینترنت کابلی ،ساعت 11:35 صبح ، اینترنت بیسم ایراسل هم گفتن وصل شده ، ولی اینترنت موبایل ها هنوز قطع هست
تنظیمات dns تغییر ندادین ؟
217.218.127.127
8.8.8.8
مودم سیم کارت خور ایرانسل دارم
الان فقط با همین مودم میتونم سایت های داخلی رو ببنیم
نه رو موبایل اینترنت دارم نه رو مودم سیم کارتی
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postچرا تنظیمات رو باید تغییر بدم؟
مودم سیم کارت خور ایرانسل دارم
الان فقط با همین مودم میتونم سایت های داخلی رو ببنیم
نه رو موبایل اینترنت دارم نه رو مودم سیم کارتی
اگر قبلا تغییرش ندادین الانم تغییر ندین.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
دوستان نرم افزار مفید تریدر برای کسی کار میکنه؟؟؟
برای من اصلا بالا نمیاداز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
نظر