جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    سلام به همه
    بعد از کمی دوری از بازار و کمی آرامش گفتیم برگردیم محفل صمیمی دوستان . امیدوارم که شاد و سالم و پر سود باشید .

من فکر می کنم با کسری بودجه ۳۰۰ هزار میلیاردی که دولت به آن اشاره داشته است و افزایش قیمت بنزین و همچنین عدم فروش نفت در حد مطلوب بایستی منبعد منتظر شوکهای جدید ارزی و تورمی باشیم . تقریبا میشه مطمین بود شاخص بسیار بعید است زیر ۳۰۰ هزار بیایید و حتی من خوشبین هستم در آغاز روند صعودی دیگری قرار داریم دلیلش هم بسیار ساده است از دست رفتن ارزش پول ملی و افزایش شدید انتظارات تورمی .هر مقدار دولت بر تثبیت نرخ ارز اصرار نمایید فنر شوک ارزی فشرده تر خواهد شد و در میان مدت منجر به خروج سرمایه از کشور و تشدید فشار بر ارز خواهد شد . وقتی تورم به سمت ۴۰ درصد و بالاتر برود بدون شک ارز نباید تثبیت شود بنابراین توصیه من به دوستان بهینه کردن سبدهایشان است . از نوسانگیری دوری کنید که ممکن است تا به خود بیایید ۲۰ تا ۳۰ درصدی از بازار جا بمانید . در شرایط موجود سهامداری می تواند سود مناسبی عاید کند .
    من از چند روز پیش پسهند و دتوزیع را نسبتا سنگین ورود کردم . امیدوارم در کنار بقیه دوستان سود مناسبی ببریم .
    افزایش قیمت برق و گاز و آب و گرفتن مالیات از سهام و سود بانکی.همیشه اول شایعه اش رو درست میکنن بعد اجرا میکنن.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

الان قیمت بنزین جهانی 43 سنت است که با دلار 12500 میشه لیتری 5370 تومان
      دولت مجبور بود که بنزین گرون کنه و قطعا باز هم گران خواهد کرد
      آب و برق و گاز را هم گران خواهد کرد چون راهی ندارن
      دولت درآمدی نداره تازه افزایش نرخ گازوئیل در راه است
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

سر خط اخبار :"وبملت" و حفظ تراز مثبت
        بورس‌ها » بورس تعداد بازدید : ۲۹۲۶ کد خبر : ۲۰۱۵۵۹
        پ
        کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بورس نیوز تاکیدکرد:
        معرفی صنایعی که از بودجه۹۹ منتفع می‌شوند
        ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹
        ارسال نظر
        صنایع انرژی بر مانند فولاد و سیمان در معرض ریسک قرار خواهند گرفت. ضمن اینکه افزایش نرخ گازوییل هم هزینه های حمل ونقل را افزایش می دهد و این موضوع هم می تواند چالشی برای سیمانی ها باشد.

به گزارش بورس نیوز بازار سرمایه امروز هم سبز بود و با پرش ۱۵۸۶ پله ای، شاخص کل در پایان هفته اول آذر خود را به ارتفاع ۳۱۱ هزار و ۲۳۰ واحدی رساند. این در حالی است که در چند روز اخیر شاهد افزایش نرخ ارز، محصولات فولادی، قطعات خودرو، محصولات غذایی و کرایه های حمل بوده ایم. اگرچه دولت اعلام کرده بعد از افزایش نرخ بنزین در سال جاری هیچ چیز دیگری گران نخواهد شد؛ اما همه چشم ها به بهارستان دوخته شده و منتظر ارایه لایحه بودجه دولت به مجلس و تعیین تکلیف بودجه بخش های مختلف و نرخ حامل های انرژی و... هستیم. مشخص شدن جزییات لایحه بودجه حتما آثاری بر بازار سرمایه ما خواهد داشت.

محمد گرجی آرا کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بورس نیوز در خصوص تاثیر لایحه بودجه بر بازار سرمایه بیان کرد: چند نکته در مورد لایحه بودجه سال آینده، حایز اهمیت خواهد بود. نکته اول نرخ ارزی است که دولت در لایحه بودجه در نظر گرفته است. این نرخ ارز برای تعیین میزان شارژ پایه پولی و نرخ ارزاق اساسی و نرخ دارو و... اهمیت دارد. نکته دوم، نرخ حامل های انرژی است؛ به نظر می رسد دولت سال آینده چاره ای جز اصلاح نرخ حامل های انرژی ندارد و با فرض اصلاح نرخ حامل های انرژی، صنایع انرژی بر مانند فولاد و سیمان در معرض ریسک قرار خواهند گرفت. ضمن اینکه افزایش نرخ گازوییل هم هزینه های حمل ونقل را افزایش می دهد و این موضوع هم می تواند چالشی برای سیمانی ها باشد.

وی افزود: صنایعی هم هستند که احتمالا تحت تاثیر لایحه بودجه سال آینده، رشد می کنند. صنایع تولیدکننده برق، و همچنین صنایعی که مشمول دریافت ارز دولتی هستند و در صورت حذف ارز دولتی، حاشیه سود ریالی شان افزایش می یابد، پتانسیل رشد خواهند داشت. تولیدکنندگان روغن نباتی و داروسازان از جمله دریافت کنندگان ارز دولتی هستند.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

سلام دوستان. کسی نمی دونه فرابورس کی باز میشه؟؟؟ یه هفته اس بسته اس
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• رامین حیاتی
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1321

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            سلام دوستان. کسی نمی دونه فرابورس کی باز میشه؟؟؟ یه هفته اس بسته اس
            به اطلاع مي‌رساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، به منظور بررسي وضعيت اطلاعاتي ناشر، نماد معاملاتي (فرابورس1) حداكثر تا تاريخ 1398/09/19 تعليق شد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

بیش از 50 درصد سود ... آن هم در وقتی که کلیت بازار در اصلاح بوده است ...

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post787620
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Dext3R
                عضو فعال
                • Oct 2018
                • 335

خوشحالم برا سهامداران سمگا که اکثرا در ضرر هستن. بالاخره یه روی خوش هم دیدن تو این سهم. خوش بحال اونایی که کف امروز جمع کردن.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  سر خط اخبار :"وبملت" و حفظ تراز مثبت
                  بورس‌ها » بورس تعداد بازدید : ۲۹۲۶ کد خبر : ۲۰۱۵۵۹
                  پ
                  کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بورس نیوز تاکیدکرد:
                  معرفی صنایعی که از بودجه۹۹ منتفع می‌شوند
                  ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹
                  ارسال نظر
                  صنایع انرژی بر مانند فولاد و سیمان در معرض ریسک قرار خواهند گرفت. ضمن اینکه افزایش نرخ گازوییل هم هزینه های حمل ونقل را افزایش می دهد و این موضوع هم می تواند چالشی برای سیمانی ها باشد.

به گزارش بورس نیوز بازار سرمایه امروز هم سبز بود و با پرش ۱۵۸۶ پله ای، شاخص کل در پایان هفته اول آذر خود را به ارتفاع ۳۱۱ هزار و ۲۳۰ واحدی رساند. این در حالی است که در چند روز اخیر شاهد افزایش نرخ ارز، محصولات فولادی، قطعات خودرو، محصولات غذایی و کرایه های حمل بوده ایم. اگرچه دولت اعلام کرده بعد از افزایش نرخ بنزین در سال جاری هیچ چیز دیگری گران نخواهد شد؛ اما همه چشم ها به بهارستان دوخته شده و منتظر ارایه لایحه بودجه دولت به مجلس و تعیین تکلیف بودجه بخش های مختلف و نرخ حامل های انرژی و... هستیم. مشخص شدن جزییات لایحه بودجه حتما آثاری بر بازار سرمایه ما خواهد داشت.

محمد گرجی آرا کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بورس نیوز در خصوص تاثیر لایحه بودجه بر بازار سرمایه بیان کرد: چند نکته در مورد لایحه بودجه سال آینده، حایز اهمیت خواهد بود. نکته اول نرخ ارزی است که دولت در لایحه بودجه در نظر گرفته است. این نرخ ارز برای تعیین میزان شارژ پایه پولی و نرخ ارزاق اساسی و نرخ دارو و... اهمیت دارد. نکته دوم، نرخ حامل های انرژی است؛ به نظر می رسد دولت سال آینده چاره ای جز اصلاح نرخ حامل های انرژی ندارد و با فرض اصلاح نرخ حامل های انرژی، صنایع انرژی بر مانند فولاد و سیمان در معرض ریسک قرار خواهند گرفت. ضمن اینکه افزایش نرخ گازوییل هم هزینه های حمل ونقل را افزایش می دهد و این موضوع هم می تواند چالشی برای سیمانی ها باشد.

وی افزود: صنایعی هم هستند که احتمالا تحت تاثیر لایحه بودجه سال آینده، رشد می کنند. صنایع تولیدکننده برق، و همچنین صنایعی که مشمول دریافت ارز دولتی هستند و در صورت حذف ارز دولتی، حاشیه سود ریالی شان افزایش می یابد، پتانسیل رشد خواهند داشت. تولیدکنندگان روغن نباتی و داروسازان از جمله دریافت کنندگان ارز دولتی هستند.
                  رمپنا
                  غول صنعت نیروگاهی کشور 20میلیون صف خرید شد.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

وخارزم هم صف خرید سنگین.
                    وهور
                    رمپنا
                    وسنا
                    از گروه نیروگاهی صف خرید

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

پاسخ : تاثیرات بودجه 99 بر بازار سرمایه ( اصلاح یارانه های پنهان )

.......
                      خبر بالا را بخونید.

نظر

• آگراداد
                        عضو فعال
                        • Dec 2017
                        • 424

کبافق

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دوستان،
                          امروز بازار را دیدید؟؟؟ این نوشته را دیدید؟
                          در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          در نمادهای بزرگ چه حرکت‌های خوبی آغاز شده!!!
                          این نکته بسیار مهم بود.
                          باید برویم ببینیم پشتش چه خبر است:
                          ۱- دولت می‌خواهد شاخص بازی کند.
                          ۲- کارگزاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها و صندوق‌ها و ... دیده‌اند شرایط مناسب است و با همراهی هم سرمایه‌گذاری را آغاز کرده‌اند.
                          ۳- یک تصمیمی (بنیادی/سیاسی/کلان) گرفته شده در جایی که باعث شده پول‌های پارک شده بیایند بورس بخرند (!).
                          =====================
                          یک جنبه اهمیت: این است که احتمالش هست که پول دارد شدیدا می‌آید به بورس. (البته با یک گل بهار نمی‌شود. حرکت دیروز ذوب و امروز یک‌دسته دیگر چون اخابر و فولاد و ... باعث نمی‌شود تند قضاوت کنیم. ولی البته... همین یک گل نشان دهنده‌ی خیـــــــــــلی چیزهاست!!! خیلی!)
                          یک جنبه‌ اهمیت دیگر: این است که احتمالش هست که اوضاع دگرگون شود. یعنی دوباره نمادهای در پیت و دوزاری بروند لالا و نمادهای درست درمان و بنیادی بیایند بالا. یا البته اینکه هر دو با هم موج نو (موج پنجم؟) را جشن بگیرند.
                          ======================
                          تاکید می‌کنم. داده‌ی بالا بسیار مهم بود.
                          من نمی‌توانم (بلد نیستم) نظرسنجی را تغییر بدهم،
                          ولی اگر می‌شود همین‌جوری (کتبی/تشریحی!) در این نظرسنجی شرکت بفرمایید و بفرمایید به نگر شما:

* آیا موج گل و بلبل جدید آغاز شده؟ یا نه؟ (موجی با ابعاد بسیار بزرگ که سقف را می‌شکند.)
                          * تنها روی دسته‌ای از نمادها آغاز شده؟ (مثلا نمادهای بزرگ و بنیادی یا نمادهای کوچک یا گروه‌هایی خاص) یا روی تمام نمادها؟
                          * تا چه مقدار (یا تا کی) این روند ادامه دار خواهد بود؟

در ادامه...
                          حتی اگر عمر این موج یک روز دیگر باشد هم باز این روند زیبا را به دوستان عزیزم تبریک عرض می‌کنم.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

دوستان،
                            امروز بازار را دیدید؟؟؟ این نوشته را دیدید؟

ولی اگر می‌شود همین‌جوری (کتبی/تشریحی!) در این نظرسنجی شرکت بفرمایید و بفرمایید به نگر شما:

* آیا موج گل و بلبل جدید آغاز شده؟ یا نه؟ (موجی با ابعاد بسیار بزرگ که سقف را می‌شکند.)
                            * تنها روی دسته‌ای از نمادها آغاز شده؟ (مثلا نمادهای بزرگ و بنیادی یا نمادهای کوچک یا گروه‌هایی خاص) یا روی تمام نمادها؟

در ادامه...
                            حتی اگر عمر این موج یک روز دیگر باشد هم باز این روند زیبا را به دوستان عزیزم تبریک عرض می‌کنم.
                            من فک می کنم گزینه ی اول درست باشه.
                            علم بورسیم در حدی نیست که توضیحی براش بدم.
                            ولی تجربه دوستان رو در مورد پارسال پرسیدم پارسال هم وضعیتی این چنینی پیش آمده . (منظورم رکود چندماهه ای که امسال از مهر تا کنون اتفاق افتاد)
                            و همه گفتند بعدش سهاممان همه 3-4 برابر شدند.
                            و همینطور از تحلیل دوستان صاحب نظر از جمله جناب آباد و جناب mehdi1400 من منتظر چنین رشدی بودم. و فکر می کنم که شروع شده
                            در ضمن من فکر می کنم روی تمامی سهام این رشد را شاهد خواهیم بود. نه نمادهای بزرگ یا خاص که شما توی یکی از گزینه ها بهش اشاره کردید.
                            و من فکر می کنم که تا بهمن ادامه داره. بعدش شاید یه مقدار اصلاح اتفاق بیوفته و دوباره فروردین خوب میشه و مجددا از خرداد ماه یا شهریور هم شاهد رشد خوب بازار خواهیم بود
                            (دوستان با تجربه؟ ببخشید اگه چرت و پرت گفتم. :pمن هنوز سن بورسیم به یه سال نرسیده. از تجربیات این مدت بورسیم این حدس ها رو زدم. گفتم منم نظر بدم کم کم /:.tonguesmiley:./)

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              من فک می کنم گزینه ی اول درست باشه.
                              علم بورسیم در حدی نیست که توضیحی براش بدم.
                              ولی تجربه دوستان رو در مورد پارسال پرسیدم پارسال هم وضعیتی این چنینی پیش آمده . (منظورم رکود چندماهه ای که امسال از مهر تا کنون اتفاق افتاد)
                              و همه گفتند بعدش سهاممان همه 3-4 برابر شدند.
                              و همینطور از تحلیل دوستان صاحب نظر از جمله جناب آباد و جناب mehdi1400 من منتظر چنین رشدی بودم. و فکر می کنم که شروع شده
                              در ضمن من فکر می کنم روی تمامی سهام این رشد را شاهد خواهیم بود. نه نمادهای بزرگ یا خاص که شما توی یکی از گزینه ها بهش اشاره کردید.
                              و من فکر می کنم که تا بهمن ادامه داره. بعدش شاید یه مقدار اصلاح اتفاق بیوفته و دوباره فروردین خوب میشه و مجددا از خرداد ماه یا شهریور هم شاهد رشد خوب بازار خواهیم بود
                              (دوستان با تجربه؟ ببخشید اگه چرت و پرت گفتم. :pمن هنوز سن بورسیم به یه سال نرسیده. از تجربیات این مدت بورسیم این حدس ها رو زدم. گفتم منم نظر بدم کم کم /:.tonguesmiley:./)

ممنون که در نظرسنجی شرکت کردید.
                              =================
                              من هم گمان کنم موج افزایشی تثبیت شد.
                              و البته یک احتمال می‌دهم که نمادهای بنیادی دوباره یک مدت (نه چندان زیاد) باز دوباره رو بیایند و گل بازار بشوند. هنوز بررسی‌ام در این خصوص تکمیل نشده. امشب (در جستار شاخص) می‌خواهم درباره‌اش بررسی کنم.
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4720

در ادامه...
                                [/QUOTE]

سلام و عرض ادب
                                به نظر من با توجه به تغییر نعدادی مولفه های اثرگذار بر شاخص های اقتصادی نظیر - افزایش نرخ بنزین و شکل گیری انتظارات تورمی- عدم امکان فروش نفت و به تبع آن کسری بودج ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی - انتظار افزایش نرخ ارز در ماههای پیش رو و ... شاخص در کوتاه مدت تا شب عید ظرفیت ۳۸۰ هزار را دارد . بعد از عید را باید تابع شرایط سیاسی دانست که چه پیش خواهد آمد .
                                اما نکته ای که به نظر من میاد اینه که در این رشد بانکها سهم زیادی نخواهند داشت .خودرویی ها نوسان خواهند داشت . و در مجموع سهام کوچکتر رشد و سهم بیشتری از صعود این دوره را خواهند برد .

نظر

در حال کار...
                                X