کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا که بازار سبز بشه باز همه همه چیز فراموش میکنن و در صفهای خرید از سرو کول هم بالا میرن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بدترین کارگزاری ها در داد اعتبار هم دارن اعتبارهای درخواستی به مشتریان حقیقی را پرداخت میکنن
نمونه اش مفید که داره پیام میده که برید مدارک کامل کنید تا اعتبار واریز بشه
خدا خواست و ما توانستیم
شنبه هم سازمان به کارگزاری ها فشار آورده بود که هرچی حقوقی اعتبار میخواد بهش بدید
به نظر من برای فردا نقدینگی سنگینی داره راهی بازار میشه
خدا خواست و ما توانستیم
بدترین کارگزاری ها در داد اعتبار هم دارن اعتبارهای درخواستی به مشتریان حقیقی را پرداخت میکنن
نمونه اش مفید که داره پیام میده که برید مدارک کامل کنید تا اعتبار واریز بشه
خوب با این کار کارگزاریها ریسک خودشان را به سهامداران منتقل می کنند از یکطرف سود ۲۲ درصد اعتبار پرداختی را می گیرند از اون طرف هم ۰.۰۰۳۸ خرید و فروش معاملات کارمزد خالص خالص می گیرند . در این بین این سهامدار است که همه ریسکها را تقبل می کند .
خوب با این کار کارگزاریها ریسک خودشان را به سهامداران منتقل می کنند از یکطرف سود ۲۲ درصد اعتبار پرداختی را می گیرند از اون طرف هم ۰.۰۰۳۸ خرید و فروش معاملات کارمزد خالص خالص می گیرند . در این بین این سهامدار است که همه ریسکها را تقبل می کند .
بله ولی فعلا نقدینگی وارد بازار میشه
خدا خواست و ما توانستیم
شهادت سردار عزیز ، سردار سلیمانی را به تمامی کاربران بورسی تسلیت عرض می کنم ...
او سرباز وطن بود ... روحش شاد و قرین رحمت الهی باد ...
تشییع پیکر سردار سلیمانی عزیز بسیار با شکوه انجام شد ... امروز کرمانی ها هم سنگ تمام خواهند گذاشت ...
این باعث تقویت چتر امنیتی کشور شده و باعث می شود مدیران کشور تصمیم عجولانه نگیرند ...
بنابراین ریسک سیستماتیک بازار کاهش یافته و فشار فروش کم خواهد شد ...
توصیه می شود فروش هیجانی نداشته باشید ... و کسانیکه نقد هستند کماکان نقد بمانند و بازار را رصد کنند ...
اگر امروز بازار برگشت کند من بعد باید شاخص و جو بازار را بدون در نظر گرفتن ریسک سیستماتیک رصد کنیم یا تاثیر ان را بسیار کمتر در نظر بگیریم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
بازار اگر تا ساعت ۱۰ و نیم نتواند در خیلی از سهما به صف خرید منتهی بشه و همچنین صف فروشها هم جمع بشه . احتمال دارد دوباره تغییر جهت بدهد و فشار فروش زیادتر شود .
حالم از بورس به هم میخوره.
فقط همین و میتونم بگم
شیطونه میگه کل سبدم و نقد کنم و برم دنبال یه کار درست حسابی
مسخره و مزخرف
اون دفعه چندغاز سود کردیم خوردم به یه رکود دو ماهه همش رفت منفی هم شدم
این دفعه هم دوباره یه سودی کردم گفتم جبران شد باز اینجوری شد همش داره میره
خیلی مزخرفه به قرآن
مثه بازی می مونه بیشتر تا سود کردن
عین یه بازی که هیچ سودیش مال تو نیست
فقط واسه دلخوشی یه سری عدد و رقم می بینی که فک می کنی مال توعه
اه.... مسخره
اخه ادم چقدر طافت بیاره.
یه سال شد. دیگه کجاش شد سود
همش که ریزش .... همش که اصلاح
تا دو روزم بالا میره هی میان میگن خیلی داره میره بالا باید بیاد پایین
بفرمایید اینم پایین
بازار اگر تا ساعت ۱۰ و نیم نتواند در خیلی از سهما به صف خرید منتهی بشه و همچنین صف فروشها هم جمع بشه . احتمال دارد دوباره تغییر جهت بدهد و فشار فروش زیادتر شود .
اینطور که پیداست مثبت ها فقط فرصت خروج است! متاسفانه. چون صف های فروش دارند یکی یکی بیشتر میشه .
صبح چقدر فرصت خروج داد. نشستم میگم بازار برگشت. مثه منگلا
فرابورس و پسنهد و شغدیرم مثبت شد. مثه منگلا نشستم نگاشون کردم.
خب نقد می کردی بابا ....
اه... همش دوباره صف فروش شد
به درک اصن
بدهکاریم به کارگزاری هم خوده کارگزاری هر موقع زمانش شد از هر کدوم خاست بفروشه پولش و برداره
مردشوره دست نحسش و ببرن که یه اعتباری داد به جای اینکه سود کنم اینجوری هم شد
خب سردار بابا یه ذره مواظب خودتون می بودین چی میشد اخه؟
الانم زمان شهید شدن بود؟؟؟
میزاشتی دو ماه دیگه نزدیکای عید شهید میشدی ما هم یه سودی از این بورس می چشیدیم.
اون موقع هم دیگه نقد می شدیم و بعدش تو تعطیلات عید آبا از آسیاب می یوفتاد.
موقعیت شناس نیستید اخه.
تو سایت تا یه ذره هم آدم میاد ذوق می کنه که اینجوری سود کردم
همه میان میگن تو منفی بازار رو ندیدی نمی دونی بورس یعنی چی؟
از وقتی من اومدم بورس همش منفیه بازار که. کجا ندیدم منفی شو اخه؟؟؟
تا دو زار سود اومدم تو سبدمون یه اتفاقی افتاد ریزش کرد.
اخه ادم چقدر تحمل داشته باشه که بتونه تو بورس سود کنه؟
اصلا سودی هم هست تو بورس یا هممون سرکاریم؟؟؟
شماها که قدیمی هستید بگید ما هم بدونیم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر