جــــو بــــازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

    #43306
    پاسخ : جــــو بــــازار

    ما که میدونم چه ترکمن چایی بستن و چین اساسی دره ایران مالیده. منتظر قطع شدن اینترنت و محدودیت بیشتر و زندگی اکونومی چینی باشید.

    نظر

    • کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

      #43307
      پاسخ : جــــو بــــازار

      سلسله قاجار آخرین امپراتوری سنتی بود که در پهنه سرزمینی که امروز ایران نامیده می‌شود شکل گرفت. برخلاف تصور عموم، امپراتوری‌های سنتی هیچگاه جغرافیای سیاسی کاملاً ثابتی نداشتند. باز برخلاف تصور عموم، امپراتوری‌های سنتی به یکباره به وجود نمی‌آمدند و به یکباره هم از صحنه روزگار محو نمی‌شدند.

      البته، مساله فقط این نیست که هسته اولیه امپراتوری‌های سنتی معمولاً در یک جغرافیای محدود شکل می‌گرفت و در دوران اوج امپراتوری‌ها، قلمرو فرمانروایی آنها گسترش می‌یافت و در نهایت قبل از اینکه کاملاً از بین بروند معمولاً برای مدتی در پهنه جغرافیایی محدودی همچنان به حاکمیت خویش ادامه می‌دادند. بلکه، مسأله‌ اصلی این است که امپراتوری‌های سنتی حتی در دوران اوج اقتدار خویش هم معمولاً نقشه ثابتی نداشتند و هر روز سرزمین‌های جدیدی را به قلمرو خویش می‌افزودند و در عین حال برخی از سرزمین‌ها را از دست می‌دادند. به عبارت دیگر، نقشه‌هایی که در کتاب‌های درسی در مورد قلمرو امپراتوری‌ها ارائه می‌شود چیزی بیش از نقاشی‌های کودکانه‌ نیستند!

      قاجارها زمانی بر سر کار آمدند که زندیه چیزی بیشتر از دو سوم خاک ایران امروز را در اختیار نداشت. ولی جغرافیای سیاسی مد نظر مؤسس سلسله قاجار یعنی آقا محمدخان قاجار و جانشین وی یعنی فتحعلی‌شاه قاجار احیای قلمرو سرزمینی صفوی‌ها بود. لکن، شرایطی که بر دوران زمامداری این دو خاقان تورک حکمفرما بود، با شرایط حاکم بر دوران زمامداری صفوی‌ها کاملاً متفاوت بود.

      درست در سال‌هایی که کریم خان زند با روحیه محافظه‌کارانه خویش دروازه‌های این کشور را به روی هرگونه تحول فکری، صنعتی، تجاری و سیاسی بسته بود، وقوع انقلاب صنعتی در اروپا و تأسی روسیه به اروپا موجب قدرت‌گیری خیره‌کننده این کشورها شده‌بود و دیگر نمی‌شد با اتکاء به نیروی جنگی سنتی بر این ابرقدرت‌های نوظهور غلبه نمود.

      در واقع، عهدنامه تورکمن‌چای نقطه پایان سلسله جنگ‌هایی بود که در آغاز آنها سیسیانوف با پیشروی‌های برق‌آسای اردوی نسبتاً منظم، مدرن و مجهز خویش چنان سرمست غرور شده بود که به تزار روس نوشته بود بدون دریافت هیچگونه نیروی کمکی، تهران را فتح خواهد نمود! لکن، مقاومت دلیرمردان آذربایجان و درایت خاقان قاجار (که معمولاً هیچ اشاره‌ای به آن نمی‌شود)، سال‌های متمادی آنها را زمین‌گیر نمود.


      عهدنامه تورکمن‌چای در شرایطی بسته شد که پس از قریب به سیزده سال رویایی مستقیم، در یک بازه زمانی بیست و پنج ساله، روس‌ها با تکیه بر موتور جنگی مجهز و کارآمد خویش که حاصل همراهی آنها با مدرنیزاسیون اروپایی بود نه تنها شمال رود آراز بلکه از آستارا و اردبیل گرفته تا تبریز و قافلانکوه را در اختیار گرفته بودند و ژنرال آریستوف روسی در قافلانکوه میانه اردو زده‌بود و بی‌صبرانه به انتظار وصول دستور حمله به تهران نشسته‌بود.
      در تمام این سال‌ها دلاورمردان آذربایجان و دولتمردان قاجار از هیچ تلاشی برای جلوگیری از این پایان تلخ کوتاهی نکرده‌بودند. خبر سقوط گنجه زمانی به فتحعلی شاه قاجار رسیده‌بود که وی تازه به فتح قلعه مشهد نائل آمده بود و هنوز به تهران مراجعت نکرده بود. به همین خاطر هم برای جلوگیری از فوت وقت، عباس‌میرزا را با سپاهی گران روانه آذربایجان ساخته‌بود و البته خودش هم در اسرع وقت با اردوی خویش راهی صحنه نبرد شده‌بود و با تدابیر خویش مانع سقوط ایروان گردیده‌بود.
      اسناد تاریخی حاکی از آن است که فتحعلی‌شاه قاجار با درک صحیح شرایط حاکم بر صحنه نبرد و تفاوت فاحش توان نظامی و اقتصادی طرفین جنگ، به شدت مخالف از سرگیری دور دوم جنگ‌ها بود ولی در برابر فشار روحانیون به ویژه سید محمد مجاهد و ملا احمد نراقی که از پشتیبانی وسیع مردمی در جامعه سنتی و مذهبی آن روز کشور برخوردار بودند چاره‌ای جز آغاز جنگی که سرنوشتش چندان هم نامعلوم نبود نداشت.
      کوتاه سخن اینکه، آنهایی که "قرارداد 25 ساله با چین" را "تورکمن‌چای چینی" می‌نامند یا تاریخ نمی‌دانند یا به دنبال آن هستند که عقده‌های ناشی از ناکارآمدی دولتمردانشان را با تحقیر خاندان تورک قاجار تسکین ببخشند! عهدنامه تورکمن‌چای را ابرقدرتی بر قاجار تحمیل کرده‌بود که ناپلئون بناپارت را به زانو درآورده‌بود و ابرقدرتی همچون بریتانیای کبیر را به تشویش انداخته‌بود. حاصل آن قرارداد هم از دست رفتن سرزمین‌های شمال آراز نبود (چون آن سرزمین‌ها عملاً در نتیجه جنگ نابرابر از دست رفته‌بودند). حاصل آن قرارداد، بازگشت سرزمین‌های اشغال‌شده جنوب آراز از آستارا گرفته تا تبریز و قافلانکوه به قلمرو قاجار بود!
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

      نظر

      • توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

        #43308
        پاسخ : جــــو بــــازار

        در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        ما که میدونم چه ترکمن چایی بستن و چین اساسی دره ایران مالیده. منتظر قطع شدن اینترنت و محدودیت بیشتر و زندگی اکونومی چینی باشید.
        استاد نجیمی این قرارداد این قدر خوب بوده که باعث کاهش ارزش ریال شده این چند روز!! حالا شما خودت دیگه بقیش حساب کن

        اگر چنین قرارداد جامع و 25ساله را با المان و فرانسه و...... بسته بودند دلار راحت تا 15تومان پایین میامد و 50درصد ارزشش فورا بیشتر میشد
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

        نظر

        • کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

          #43309
          پاسخ : جــــو بــــازار




          سینه چاکان شاهی که در عرض ۳ ساعت مملکت را دو دستی به بریتانیا و شوروی تحویل داد و جان نثاران جانشینش که بحرین را به خانه بخت فرستاد ، امروز بیرق عزا برداشته و ناله وا مصیبتا سر می دهند که مملکت را فروختند ، غارت کردند و به تاراج بردند و قرارداد ۲۵ ساله را به ترکمن چای دیگری تشبیه میکنند !

          زبان قاصر است از توصیف حدّ خباثب این جماعت متوهم که سلاطین تحریف ، جلع و دروغند و انسان متحیر میماند از جهالت عده ای که چَشم به دهان این جریانات دوخته اند تا هرآنچه که آنها میگویند را مو به مو و بدون اندکی تفکر و تعقل و با پیروی کورکورانه تکرار کنند

          قاجار خاکش را پیش کش کسی نکرد و ترکمنچای برروی خون نوشته شد !
          قاجار و بهتر است بگوییم که آذربایجان ۲۵ سال یکه و تنها با دستان خالی ، دلاورانه ایستاد ، جنگید و خون داد ، اما بیش از آن تاب مقاومت در برابر تجهیزات و نیروی ابرقدرتی مثل روس و خنجری که خائنین بر پیکرش می‌زدند را نداشت و از پای درآمد

          چگونه میشود قراردادی که پس از سالها جنگ ، مقاومت و تقدیم هزاران شهید و پس از شکست و از روی اجبار منعقد شد را با پیش کش هایی که میدهید یکی دانست ؟!

          قاجار تا پای جان دلاورانه ایستاد و شکست خورد ، اما شما دختر کوچک را با عقد دائم و دختر بزرگ را با عقد موقت ، با جشن و شادی به خانه بخت فرستادید !
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

          نظر

          • djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

            #43310
            پاسخ : جــــو بــــازار

            ایران مثل یک زنی شده که برای سیر کردن بچه هاش داره تن فروشی میکنه

            نظر

            • MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5633

              #43311
              پاسخ : جــــو بــــازار

              در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              ما که میدونم چه ترکمن چایی بستن و چین اساسی دره ایران مالیده. منتظر قطع شدن اینترنت و محدودیت بیشتر و زندگی اکونومی چینی باشید.
              فرمودید ما که می دونیم ...
              لطفا یک مقدار در مورد مفاد این توافق توضیح می دی؟توافقه یا قرارداده؟کجاش وطن فروشی بوده؟نقاط قوه و ضعفش کجاست؟

              نظر

              • zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

                #43312
                پاسخ : جــــو بــــازار

                نشریه پولیتیکو:

                آمریکا سعی دارد با ارائه پیشنهاد جدیدی به ایران ، بن بست مذاکرات هسته ای با این کشور را از بین ببرد.

                این پیشنهاد که شامل برخی تخفیفات در تحریم ها برای ایران است ، همزمان با آغاز انتخابات در ایران ارائه می شود.

                نظر

                • ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

                  #43313
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  نشریه پولیتیکو:

                  آمریکا سعی دارد با ارائه پیشنهاد جدیدی به ایران ، بن بست مذاکرات هسته ای با این کشور را از بین ببرد.

                  این پیشنهاد که شامل برخی تخفیفات در تحریم ها برای ایران است ، همزمان با آغاز انتخابات در ایران ارائه می شود.
                  برجام سرابی دیگه جواب نمیده
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                  نظر

                  • linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

                    #43314
                    پاسخ : جــــو بــــازار

                    این اکاذیب رو کی منتشر میکنه؟!!!
                    دولت بایدن اشتباهات دوران اوباما رو تکرار نمیکنه
                    هدف دولت بایدن نگه داشتن تحریم هاست
                    کلا دموکرات ها صبرشون برای حل کردن این مسائل زیاده وقتیکه تحریم ها داره خوب کارشو میکنه چرا باید مذاکره کنن امتیاز بدند؟
                    همین امروز تو اخبار شنیدم نیروگاه اتمی بوشهر رو میخوان بخاطر تحریم ها تعطیل کنن

                    نظر

                    • djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

                      #43315
                      پاسخ : جــــو بــــازار

                      در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                      فرمودید ما که می دونیم ...
                      لطفا یک مقدار در مورد مفاد این توافق توضیح می دی؟توافقه یا قرارداده؟کجاش وطن فروشی بوده؟نقاط قوه و ضعفش کجاست؟
                      به سابقه قراردادهای چین با ونزوئلا و پاکستان و کامبوج و.. نگاه کنید. همینکه مفادش رو نمیگن معلومه چه افتضاحیه.
                      شرکت ما بعد برجام یک قرارداد با یک شرکت اروپایی بست گفت مفادش محرمانه هست تا الان کلی ضرر بهمون زدن و قرارداد یورویی روو ریالی کردن و بعد هم رفتن گفتن طبق بند فورس ماژور هیچی نمیدیم تا همین الان که کار به شکایت کشی رسیده هیشکی متن قرار داد رو ندیده . احتمالا اینم همونه
                      حجم تجارت ایران با چین اینقدر زیاد شده که چین پشت ایران رو خالی کنه ایران زمین میخوره محدود کردن تجارت یک کشور به یک کشور اشتباهه

                      نظر

                      • توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

                        #43316
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        در اصل توسط zess پست شده است View Post
                        نشریه پولیتیکو:

                        آمریکا سعی دارد با ارائه پیشنهاد جدیدی به ایران ، بن بست مذاکرات هسته ای با این کشور را از بین ببرد.

                        این پیشنهاد که شامل برخی تخفیفات در تحریم ها برای ایران است ، همزمان با آغاز انتخابات در ایران ارائه می شود.
                        کاخ‌سفید: امکان اعمال تحریم‌ها پس از توافق ایران و چین را بررسی می‌کنیم

                        ?سخنگوی کاخ سفید گفت که واشنگتن امکان اعمال تحریم‌ها پس از توافق ایران و چین را بررسی خواهد کرد./فارس


                        کدام را باید باور کنیم؟؟ عجب تضادی افتاده خبرها!!!
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

                        نظر

                        • Bourse-Plan
                          عضو فعال
                          • Jun 2020
                          • 491

                          #43317
                          پاسخ : جــــو بــــازار

                          در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          ما که میدونم چه ترکمن چایی بستن و چین اساسی دره ایران مالیده. منتظر قطع شدن اینترنت و محدودیت بیشتر و زندگی اکونومی چینی باشید.
                          این نکته‌ از جهاتی بزرگ‌ترین خطر قرارداد با چین به حساب می‌آد و کمتر کسی هم متوجهش هست! در حالی که ملت زانوی غم بغل گرفتن که ایران رو نفروشید و مملکت رفت دست بیگانه و این‌ها، بنده دارم تو سرم می‌زنم و حسابی ناراحتم چون می‌دونم در آینده‌ای نه چندان دور، خطر احتمال قطعی اینترنت - به مفهوم فعلی‌اش - و جایگزینی‌اش با نوعی اینترانت داخلی وجود داره. خطر، جدی‌ست و عواقبش بعدها مشخص می‌شه...

                          نظر

                          • توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

                            #43318
                            پاسخ : جــــو بــــازار

                            در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            این اکاذیب رو کی منتشر میکنه؟!!!
                            دولت بایدن اشتباهات دوران اوباما رو تکرار نمیکنه
                            هدف دولت بایدن نگه داشتن تحریم هاست
                            کلا دموکرات ها صبرشون برای حل کردن این مسائل زیاده وقتیکه تحریم ها داره خوب کارشو میکنه چرا باید مذاکره کنن امتیاز بدند؟
                            همین امروز تو اخبار شنیدم نیروگاه اتمی بوشهر رو میخوان بخاطر تحریم ها تعطیل کنن
                            خبرشان درسته و منابع معتبر نیز تایید کرده بنظرم کارهایی انجام شود برای کاهش تحریمها.......

                            اما بازار دلار به قرارداد با چین روی خوش نشان نداده و فکر کرده ممکن هست فعلا توافقی در کار نباشد با توجه به این قرار داد

                            باید دید چی پیش میاد
                            26500 مقاومت دلار به ریال هست که نباید بشکند............
                            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

                            نظر

                            • b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4096

                              #43319
                              پاسخ : جــــو بــــازار

                              پیک چهارم کرونا جونشون که نعمتی شده براشون ، فعلا از تهران استارت خورد تا روزهای بعدی شهرهای دیگر را هم در برگیرد . حکومت پیک بازها
                              نن جون کروبی هم میدونست وقتی مسافرت نوروزی را ازاد کنی و بعد بگی اگه بری و این حرفا و زود برنگردی جریمت میکنیم و یه پولی هم میزنیم به جیب ، عواقبتش با پیک 4 و 5 جور در میاد
                              خمار پیک میشن هر 3-4 ماه یه بار . گیشنیز و خشت هم بی خیال شدن . فقط پیک

                              نظر

                              • رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4717

                                #43320
                                پاسخ : جــــو بــــازار

                                در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                به سابقه قراردادهای چین با ونزوئلا و پاکستان و کامبوج و.. نگاه کنید. همینکه مفادش رو نمیگن معلومه چه افتضاحیه.
                                شرکت ما بعد برجام یک قرارداد با یک شرکت اروپایی بست گفت مفادش محرمانه هست تا الان کلی ضرر بهمون زدن و قرارداد یورویی روو ریالی کردن و بعد هم رفتن گفتن طبق بند فورس ماژور هیچی نمیدیم تا همین الان که کار به شکایت کشی رسیده هیشکی متن قرار داد رو ندیده . احتمالا اینم همونه
                                حجم تجارت ایران با چین اینقدر زیاد شده که چین پشت ایران رو خالی کنه ایران زمین میخوره محدود کردن تجارت یک کشور به یک کشور اشتباهه
                                درود
                                در ادامه فرمایشات جنابعالی ، مقایسه وضعیت کره جنوبی و کره شمالی یا آلمان غربی و آلمان شرقی و یا کشورهای اروپای شرقی و اروپای غربی که هر کدوم از اینها یکی متصل به بلوک غرب و دیگری متصل به بلوک شرق بودند خالی از فایده نیست ! اگر کسی بخواهد بدور از تعصب قضاوت کند موضوع خیلی بدیهی است .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X