جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

‏ایرانیان برای طراحی و بافتن فرش چند سال وقت می گذارند و استراتژی های ایران هم اینگونه است،تدریجی و حساب شده،در واقع ایران پاسخ استراتژیک نه تاکتیکی خود را که هم باعث جلوگیری از جنگ،تثبیت موقعیت در بلند مدت و ضربه به آمریکا باشد را در عراق انجام خواهند داد.....

Iranian response to Suleimani's assassination will be gradual – and Iraq could suffer for it - The National

Iranian response to Suleimani's assassination will be gradual – and Iraq could suffer for it
    Instead of simply using military means, Tehran will work the pliant political system in Baghdad to reduce US presence in the co

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

خلاصه وضعیت و سناریوهای پیش رو :
      ایران قطعا واکنش نشان خواهد داد .
      الف ) آمریکا متقابلا واکنش نشان خواهد داد بعد دوباره ۱- ایران واکنش نشان خواهد داد و احتمالا اسراییل را خواهد زد .۲- جنگ همه گیر خواهد شد و کل منطقه درگیر خواهند شد.
      ب) آمریکا واکنش نشان نخواهد داد .---- ۱- فعلا به همین مقدار اکتفا خواهد شد و همه چیز کم و بیش به روال سابق بر می گردد.

براساس احتمالات و سخنان مسئولین دو طرف دعوا :
      وقوع گزینه نخست از احتمال بیشتری بر خوردار است .
      خصوصا با تهدیداتی که مسئولین در زوزهای اخیر کرده اند انتظاراتی در مردم بوجود آورده اند که دیگه نمی توانند از زیرش شانه خالی کنند .

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2577

همین الان زنده در تلویزیون
        حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه :
        موشکی در کار نیست.
        انتقام غیر جنگی است.
        انتقام سخت ، خروج آمریکا از منطقه است.

----------------------------------------

فیلم سخنان را ضبظ کردم، یه نفر راهنمایی کنه چه جوری در سایت فایل ویدوئی آپلود کنم.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
          همین الان زنده در تلویزیون
          حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه :
          موشکی در کار نیست.
          انتقام غیر جنگی است.
          انتقام سخت ، خروج آمریکا از منطقه است.

----------------------------------------

فیلم سخنان را ضبظ کردم، یه نفر راهنمایی کنه چه جوری در سایت فایل ویدوئی آپلود کنم.
          آپلود کنید آپارات...لینک بگذارید اینجا بهتر است

فرمانده هوافضا هم شخص جالبی هست....این جوابش می تواند بازار فردا را سبز کند

ترامپ هم رای نمی آورد

ببینیم ترامپ چه می کند فرمانده دیگری را شهید می کند که ایران مجبور به جنگ شود؟ تا اینجا ترامپ باخته...احتمالا حرکتی بزند.
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

فایل طولانی است و بخش بخش کردم و الان بخش اولش را در سایت براتون آپلود میکنم.

نظر

• ali_nostro
              ستاره‌دار (34)
              • Feb 2017
              • 863

چندتا نکته میگم شاید بدردتون بخوره
              1) یه قانون نا نوشته هست که بازار سودش رو ازت میگیره! لذا باید خیلی زرنگ باشیم تا بتونیم سیو سود کنیم
              2) تریدرها در بورس دوست دارن سود کنن، واسه همیش رشد سهامشون رو میخوان، واسه همین وقتی بابک 52 هشدار میده کسی جدی نمیگیره..و دنبال شخصی دیگه هستند که نظر مطابق میلشون و بده
              3) ضرر بورس و فقط تو بورس میشه جبران کرد، بازار میریزه ..از نظر من شاخص تا 330 هزارتا میاد پایین.. ولی باید منتظر بود تا در وقت مناسب سهم خوب شکار کرد تا ضرر برگرده..
              4) تا وقتی سایه جنگ و تنش تو خاورمیانه هست، بازار مثبت هاش مداوم نیست. سبز شدن بازار یعنی امید گاوها..گاوها الان برای چی باید ریسک کنن بخرند؟
              5) صحبت مسوولین - و توییت های غربی ها فعلا برای بازار بورس سمه
              6) وضعیت منطقه میتونه خیلی بدتر از چیزی که فکر میکنیم بشه.. باید ببینیم چه اتفاقتی میفته..فعلا ترامپ هم زده رو دنده لجبازی
              7) وقتی جنگ بشه 20 درصد ضرر توش گمه..یه موشک بخوره پالایشگاه قیمت نصف هم زیادشه.
              8) گذشته رو که نگاه کنیم..کسایی تو بورس پولدار شدند که متفاوت فکر کردند.حالا این متفاوت الان چیه؟خدا میدونه و بزرگان :دی
              =
              من توصیه ای به کسی ندارم.ولی نگهداشتن سهم با کمیی ریسک همراه... اگه بگیره که برد خوبی کرده..اگه نگیره به دید بلند مدت ضرر برمیگرده..

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

دوستان امروز چه سهمی پیشنهاد می دهند؟ به نظر میاد اکثر سهام فرصت ورود ندهند !/:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

دو درصد دامنه نوسان خیلی کمه ! باید ده درصدش می کردند تا بازار زودتر به تعادل برسه !/:.yead.:/

نظر

• NewAge
                    عضو عادی
                    • Jun 2018
                    • 285

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    دو درصد دامنه نوسان خیلی کمه ! باید ده درصدش می کردند تا بازار زودتر به تعادل برسه !/:.yead.:/
                    یعنی شما می گید تا هروقت که جو منفی جنگ و ایران و آمریکا پابرجا باشه باید سرمایه مردم هر روز 10 درصد منفی بخوره.. اونم تو صف فروش؟ که به تعادل برسه؟! اگر جو منفی همینطور ادامه داشته باشه تکلیف چه خواهد بود؟
                    البته که اگر جنگ بشه در اون صورت شاید بورس چندان مورد توجه نباشه ولی..
                    [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1585

اقدام درستی نیست.
                      اولا بنده با هرگونه اقدامی برای دستکاری در بازار سرمایه مخالفم. نمونه اش را در بازار آتی دیدیم. از وقتی که بنا به اعتراض عده ای ابله در بازار دستکاری شد سازمان مجبور شد تا آخر به هر سازی که آنان می زنند برقصد و نهایتا شد آن چه که الان می بینیم. همچنین در بازار پایه و خیلی موارد دیگر!
                      ثانیا چرا دو درصد؟ چرا سه درصد نه؟ شاید برای این که خاطره بازار پایه برای سهامداران تداعی نشود!
                      ثالثا چرا الان؟ چرا وقتی که شاخص به حمایت مهم خود رسیده است؟؟ چرا وقتی که الان خیلی از سهام در کف قیمتی هستند و امکان رشدشان وجود دارد؟
                      رابعا بهتر نبود فقط دامنه نوسان منفی محدود شود و دامنه نوسان مثبت همچنان همان 5 درصد یا حتی بیشتر باقی بماند؟
                      خامسا این وضعیت تا کی قرار است ادامه داشته باشد؟

نظر

• meisam317
                        ستاره دار(6)
                        • Mar 2013
                        • 639

دوستان امروز چه سهمی پیشنهاد می دهند؟ به نظر میاد اکثر سهام فرصت ورود ندهند !/:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/
                        وشهر- وبیمه - وآوا من مخام /:.smilingsmiley.:/ ببین عمرا فرصت ورود بده ... /:.yead.://:.ph34r-smiley.:/

کلا هر چی اولش "و " هست خوبه مثل وحید20 /:.smilingsmiley.:/ کسی ارتباط داره خواهش بیاد نظرش بگه ... /:.rolleyessmileyani
                        آخرین ویرایش توسط meisam317؛ 2020/01/08, 09:43.

نظر

• شاه ماهی بورس
                          عضو عادی
                          • Aug 2014
                          • 261

ان شالله به قوت الهی ضرر تو رو خواهم دید و من بخندم ان شالله

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                            سلام
                            سوتفاهم شده من واقعا فقط قصدم مزاح بود وگرنه از ضرر و زیان هیچکسی خوشحال نمی شوم . و معتقدم سازمان باید از همون یکشنبه بورس را تعطیل می کرد .ضمنا من هنوز ده درصد پولم تو بورس هست که مطمئن هستم همین ده درصد از صد در صد پول خیلی ها بیشتره . و اصلا و ابدا از وضعیت پیش آمده خوشحال نیستم . لیکن قرار هم نیست چون در بورس ضرری می بینیم آن هم به صورت موقت و مقطعی ، خودمان را دار بزنیم ضمنا کاری هم از دستمان برنمیاد.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                              خانم شاه ماهی بورس؟؟
                              جناب رادین همچین ادمی نیستن. داشتن شوخی می کردن.
                              فک کنم شما هم حس من و دارید. آره؟؟؟
                              خدا بهمون کمک کنه ایشالا
                              توکلتون به خدا باشه.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

سلام
                                سوتفاهم شده من واقعا فقط قصدم مزاح بود وگرنه از ضرر و زیان هیچکسی خوشحال نمی شوم . و معتقدم سازمان باید از همون یکشنبه بورس را تعطیل می کرد .ضمنا من هنوز ده درصد پولم تو بورس هست که مطمئن هستم همین ده درصد از صد در صد پول خیلی ها بیشتره . و اصلا و ابدا از وضعیت پیش آمده خوشحال نیستم . لیکن قرار هم نیست چون در بورس ضرری می بینیم آن هم به صورت موقت و مقطعی ، خودمان را دار بزنیم ضمنا کاری هم از دستمان برنمیاد.
                                جناب رادین احتمالا اون ۱۰ درصد هم که میگید نتونستید بفروشید مجبور شدی سهامدار بمونی /:.yead.:/
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X