جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام دوستان
    مهمترین ایتم تحلیلی این روزهای بورسی ایران
    بحث چگونگی اصلاح یا افت بازار در آینده خواهد بود خواه آینده فردا باشد یا ماههای آینده
    بنظر شما این اصلاح یا افت هیجانی خواهد بود یا فرسایشی؟؟؟
    دوست دارم تمومی دوستان برا آشنا شدن با نظرات همدیگر ، مشارکت کنیم
    نظر شخصی
    من در دوهفته اخیر بالا 70 درصد نقد بودم ومنتظر افت بازار بودم تا دوباره سهام مورد نظرم رو بخرم
    احساس میکنم سایر بازار هم چنین حالتی دارن و پولهای نقد بسیاری مترصد یه افت هستن تا دوباره ورود کنن
    پس اصلاح بازار میتونه بسیار محدود و یا حتی فقط زمانی باشه

خواهشا همه مشارکت کنن تا با نظرات همدیگه آشنا بشیم حتی بدون دلیل هم شده فقط جواب خود رو بنویسید

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1585

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
      سلام دوستان
      بحث چگونگی اصلاح یا افت بازار در آینده خواهد بود خواه آینده فردا باشد یا ماههای آینده
      نظر شخصی
      من در دوهفته اخیر بالا 70 درصد نقد بودم ومنتظر افت بازار بودم تا دوباره سهام مورد نظرم رو بخرم
      احساس میکنم سایر بازار هم چنین حالتی دارن و پولهای نقد بسیاری مترصد یه افت هستن تا دوباره ورود کنن

خواهشا همه مشارکت کنن تا با نظرات همدیگه آشنا بشیم حتی بدون دلیل هم شده فقط جواب خود رو بنویسید
      http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post796484
      l من در صفحه قبل یه چیزایی نوشتم.

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

پیرو تحلیل های قبلی فعلا برای شاخص مشکل خاصی نمی بینم

امروز برای دومین بار به مقاومت خورد

این مقاومت چیزی نیست جز خط روندی که در مهر ماه شکسته شد و شاخص اصلاح کرد

دیر یا زود شاخص تا سقف کانال خواهد رفت
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• abed
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 425

سلام دوستان
          نظر شخصی

سلام

ایده بسیار خوبی است (جمع کردن نظرات)
          بیشتر به این واقفند که پیشگویی بازار اولا همیشه با خطا همراه است و ثانیا اگر کسی ادعا کند که میتواند اینکار را انجام دهد سخت در اشتباه است.
          ولی کار ما این است که سعی کنیم از بعضی خطا های بازار استفاده کنیم
          بینهایت روش و استراتژی برای سرمایه گذاری و ترید وجود دارد- ما باید استراتژی های بهتر را انتخاب کنیم (در هر مرحله و زمانی بسته به حالت بازار استراتژی میتواند تغییر کند- مثلا در اوضاع رکود سال ۹۳ با الان متفاوت میتواند باشد)
          یکی از استراتژیهای نسبتا خوب همان ۳۰٪-۴۰٪ نقد است تا بتوانید از ناکارامدیهای بازار استفاده کنید
          جواب سوال شما: اصلاح سنگین بعیده (مثل ۹۲)- مگر اتفاقاتی که منچر به بسته شدن عملی بازار گردد- اصلاح عادی قسمتی از طبیعت بازار است - در حال حاضر اصلاح پیش رو بیشتر شیفت از روی سهمهای بدون فاند روی سهمهای بزرگ میتواند باشد.
          سهام نسبت به تورم هنوز جامانده های زیادی دارد و اگر همراهی و برنامه دولت بر این باشد (اینطور بنطر میرسد) که سرمایه گذاری روی صنعت از طریق بورس و تشویق سرمایه های خرد مردم باشد ( که بنفغ همه هست و یکی از را های خروج تورم همراه با تولید بلند مدت) بورس راه خود را به صعود ادامه میدهد.
          بنابر این کار یک سهامدار بیشتر به این میماند که ببیند کدام سهمها در بلند مدت بیشتر بازدهی خواهند داشت. اول باید تعیین کند کدام گروه و صنعت مورد توجه خواهد بود- مثلا عده ای معتقدند در حال حاضر : دارویی - لاستیک - غذایی- صنغت برق -
          الان بیشتر استراتژیی جواب خواهد داد که بفهمد پول وارد شده به کدام طرف سوق داده خواهد شد- بنطر دوران پروژه ای شدن کم رنگتر شده و سهمهای با پ بر ای پایین مورد پسند تر هستند- فراموش نکنیم که دولت همین که بتواند نرخ بهره را برای اصلاح ساختار اقتصادی و برگشت از تورم پایین خواهد اورد تا تولید مقرون به صرفه گردد و در این صورت پ بر ای ۸ و ۹ و ۱۰و۱۱مینیمم خواهد بود و سهمها یی که الان یقینا مفت هستند به قیمت واقعی تر میرسند.
          این را هم اضافه کنم اکثر کسانی که بدون رانت سود خوبی بردهاند در نگهداری بلند مدت سهام خوب است
          آخرین ویرایش توسط abed؛ 2020/01/27, 01:31.

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

سلام و صبح به خیر خدمت همه عزیزان

یه نکته ای که باید تو هفته های آتی که هر هفته 1 عرضه اولیه داریم توجه کرد احتمالش هست 3 روز اول هفته مثبت و سه شنبه به علت عرضه اولیه روز 4 شنبه بازار منفی و شل و دوباره 4 شنبه مثبت!!!

پس الکی به سهامتون چوب حراج نزنید و اون رو نفروشید!!!

همچنان به شاخص 500 هزاری اعتقاد دارم ولی خب یه مقاومت 430 و یه مقاومت 450 ولی خب نقدینگی ورودی به بازار غیر قابل تصور بوده!!! و همچنان مستعد رشد هستیم
            پس از جو کنونی بازار لذت ببرید چون همیشه اوضاع بازار اینگونه نبوده!!!
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

شروع موج 5 صعودی که موج اخر صعود شاوان هست بزودی در کوتاه مدت تا سقف 8500 تومن
              خط مویینگ اوریج 15 روز در حالت صعودی یعنی داره از فروشنده خالی میشه
              زیر 5000 تومن فرصت خریده که بزودی میره بالا
              موج پرقدرت صعودی پنجم

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

امروز کانال تلگرامی توئیتر بورس دارد تصاویر هجوم مردم را به کارگزاری ها برای دریافت کد بورسی می گذارد.
                به طرز عجیبی بوی طمع را احساس می کنم.
                دوستانی که با نظریه امواج آشنایی دارند می فهمند منظورم چیست!!

نظر

• MAJIDGOLD
                  ستاره دار(2)
                  • Mar 2014
                  • 120

سلام دوستان

سلام
                  در مورد بازار چند نکته هست:
                  - بازار به طور کلی از 1.97 که شروع جهش دلار است دلار از 5000به 13700 یعنی 2.7 برابر شده یا اگر این عدد را موج 4 دلار بگیریم قیمت تاپ خرید شده دلار 18000 بگیریم یعنی 3.6 برابر تاپ دلار بوده . پس شاخص که از 92000به 427000 رسیده 4.4 برابر و کلیت بازار بیشتر ار دلار بالا رفته
                  - 80 درصد سهام که ارزش بازار زیر هزار میلیارد دارند قیمت آنها حداقل 8 برابر در همین دوره شده اند
                  - بازار های مواری در ارز و طلا اصلاح های قوی دیدیم ولی در مسکن اصلاح دیده نشده و حتی تثبیت نیز نیست و روند رشد ادامه دارد .
                  - تجربه من از دولت اصلاحات این است که بیشترین گین را از بازار ها میگیرند و بعد رها میکنند . مثلا در مسکن در دوران قدرت حزب سازندگی قیمت 7 برابر شد در اصفهان. اینبار نیز بنظر میخواهند از بازار ها نهایت استفاده را بگیرندو شاید ماجرا ادامه داشته باشد تا پایان دولت.
                  - در جهش قبلی امید به توافق و خبر های پنهانی اصلاح های طولانی مدت ایجاد کرد. و لی اکنون توافقی در کار نیست و اصلاحات قیمتی دیده نمیشود
                  -اگر درست گفته باشند هر بالایی پایینی دارد. فهم رشد ده برابری خیلی از سهام از قوه تحلیل من خارج است پس شاید 100 برابری ها هم زیاد شوند و تحلیل آن را ندانم
                  - تنها راه رو آوردن به مدیریت سرمایه است و جدای از شاخص برای هر سهمی که خریدم حد ضرری گذاشته واگر مثل زمان شهادت سردار نشود و اجازه خروج بدهند مدیریت کنم. البته من کلا 25 درصد سرمایه وارد کردم که ناشی از ترس ضرر های قبلی است.
                  - در تلگرام دیدم بعضی بعد از شهادت سردار و دیدن صفوف فروش ، سبد را به سهمهایی مثل فولاد که در سقوط ها محکم هستن برده اند که این هم یک راه است.
                  - دکتر ادیب اخیرا میگوید به دلیل عدم فروش نفت فاصله زمانی بین تورم وحرکت با زار ها از بین رفته و مثلا مسکن و بورس با تورم 40 درصدی رشد خواهد کرد . البته جایی گفته بود مجموع فروش گاز و نفت و میعانات کاهش نداشته که با این حرف متناقض است.
                  -میتوان معادل سبد بورس طلا خرید تا هچ کرده و اگر پول به سمت دیگر رفت مشکل پیش نیاید

نظر

• National
                    عضو فعال
                    • Nov 2018
                    • 630

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                    امروز کانال تلگرامی توئیتر بورس دارد تصاویر هجوم مردم را به کارگزاری ها برای دریافت کد بورسی می گذارد.
                    به طرز عجیبی بوی طمع را احساس می کنم.
                    دوستانی که با نظریه امواج آشنایی دارند می فهمند منظورم چیست!!
                    احتمالا بعد از مدتی حبس نقدینگی خواهیم داشت بالاخره این پول یه روزی تمام خواهد شد وای به روزی که این حجم عظیم نقدینگی بخواد خارج بشه
                    خیلی از سهم ها سوپر حباب شده اند

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

افزایش ۲۹ درصدی سپرده‌های بانکی

آمارهای بانک مرکزی از افزایش ۲۹.۲ درصدی مانده سپرده‌ها و ۲۲.۳ درصدی مانده تسهیلات بانکی تا پایان مهر ۹۸ نسبت به مقطع مشابه پارسال حکایت دارد.

/www.hamshahrionline.ir/news/480559/

با وجود هدایت بخشی از نقدینگی سرگردان به بازار سرمایه، اما بعلت حجم بسیار بالای نقدینگی موجود در اقتصاد و خلق مستمر آن همچنان شاهد افزایش سپرده های بانکی هستیم....
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• aminian
                          كاربر فعال
                          • Oct 2012
                          • 663

در اصل توسط National پست شده است View Post
                          احتمالا بعد از مدتی حبس نقدینگی خواهیم داشت بالاخره این پول یه روزی تمام خواهد شد وای به روزی که این حجم عظیم نقدینگی بخواد خارج بشه
                          خیلی از سهم ها سوپر حباب شده اند
                          اگه پول بخواد خارج بشه این پول چون مدتی در بازار بوده بنظر من سمت سپرده نمیره و میره به سمت دلار و طلا
                          معاملات روزی 5000 میلیارد به معنی حدود 400 میلیون دلار در روز است
                          کافی است پول چند روز بره بسمت دلار
                          اونوقت همه میدونیم چه اوضایی در میاد
                          پس سیاست گذار هیچ وقت به این امر تن در نمیده
                          اونا بهتر از ما میدونن یکی از علل عدم رشد دلار ، روانه سرمایه بسمت سهام است

نظر

• MAJIDGOLD
                            ستاره دار(2)
                            • Mar 2014
                            • 120

سلام
                            در تشکر ها حضور سرکار خانم مینوی دیده میشود ایکاش دوباره بنوسید تا کمکی به درک شرایط و کمکی به تازه کارها باشد. از ایده ها و پیشبینی های شما همیشه لذت برده ام.

نظر

• National
                              عضو فعال
                              • Nov 2018
                              • 630

اگه پول بخواد خارج بشه این پول چون مدتی در بازار بوده بنظر من سمت سپرده نمیره و میره به سمت دلار و طلا
                              معاملات روزی 5000 میلیارد به معنی حدود 400 میلیون دلار در روز است
                              کافی است پول چند روز بره بسمت دلار
                              اونوقت همه میدونیم چه اوضایی در میاد
                              پس سیاست گذار هیچ وقت به این امر تن در نمیده
                              اونا بهتر از ما میدونن یکی از علل عدم رشد دلار ، روانه سرمایه بسمت سهام است
                              این روال نمیتواند طولانی شود نقدینگی بی نهایت نیست و روزی تمام میشود و قفل شدن آن مانع از این جریان به سمت بازارهای دیگر خواهد شد که این قضیه خواسته خود دولت است تا در موقع مناسب اقدام کند، فعلا سهامداران طماع در حال ورود نقدینگی به بورس هستند چون سود حسابی بهشون چسبیده ???

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

امسال که این انتخابات مجلس رو داریم و 1400 رییس جمهوری
                                پس دولت به هیچ وجه حاضر به رشد بورس نیست چون به ضرر خودش است
                                البته با شناختی که من از شرایط سیاسی دارم مثل قضیه بنزین
                                ممکنه خود رهبری استارت افزایش نرخ دلار رو بزنه تا مثلا دلار در محدوده 18 تحویل دولت بعدی بشه و اون دولت بتونه کار خودشو از صفر شروع کنه

نظر

در حال کار...
                                X