کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[QUOTE=ebiman;794194]جناب رادین احتمالا اون ۱۰ درصد هم که میگید نتونستید بفروشید مجبور شدی سهامدار بمونی /:.yead.:/[/QUOTE
سلام و ارادت .
دقیقا درست می فرمایید . اول شروع کردم از فرابورس خارج شدم . تا اون را خارج شدم رفتم فاراک را خارج بشم سریع بستنش ! جالبه یک خبر خوب براش اومده اما در شرایط فعلی فرقی نمی کند خبر خوب و بد اثرش یکی است متاسفانه .
یعنی شما می گید تا هروقت که جو منفی جنگ و ایران و آمریکا پابرجا باشه باید سرمایه مردم هر روز 10 درصد منفی بخوره.. اونم تو صف فروش؟ که به تعادل برسه؟! اگر جو منفی همینطور ادامه داشته باشه تکلیف چه خواهد بود؟
البته که اگر جنگ بشه در اون صورت شاید بورس چندان مورد توجه نباشه ولی..
سرمایه مردم میخام که دود بشه وقتی ذره ای عقل و درایت ندارن
واسه من وامثال دیگه که میخان بمونن هیچ مهم نیست به تزریق مقداری پول میانگین سبد رو میارم پایین
ولی اینایی که عجولانه فقط فکر بهم ریختن نظم بازار هستن بزار تا کباب بشن و امیدوارم هر کدوم با حداقل پنجاه درصد ضرر خارج بشن
سرمایه مردم میخام که دود بشه وقتی ذره ای عقل و درایت ندارن
واسه من وامثال دیگه که میخان بمونن هیچ مهم نیست به تزریق مقداری پول میانگین سبد رو میارم پایین
ولی اینایی که عجولانه فقط فکر بهم ریختن نظم بازار هستن بزار تا کباب بشن و امیدوارم هر کدوم با حداقل پنجاه درصد ضرر خارج بشن
درست می فرمائید ولی ماهم همراه این جماعت گوسفند صفت کباب خواهیم شد..
ترو خشک باهم می سوزه متاسفانه..
[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
فقط دعا کنید امریکا جواب جمهوری اسلامی رو نده
به کسری از ثانیه همه صفها جمع میشه و هیچ کدام از سهمای فروخته شده رو نمیشه خرید
الان شرایط کشور عادی نیست که آخه
تو جهنم به دنیا اومدیم و تو جهنم زندگی و معامله میکنیم
اما امان از این جماعت بورسی موقع رشد همه مقاومت میتراشن،اما تو ریزش هیچ کسی براشون حمایت درست نمیکنه
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
به نظر میاد تهدیدها پایان یافته باشد! سخنان رهبری بوی تهدید نمیداد! فقط در وصف سردار بود .
ترامپ هم دیشب سخنرانی اش را به فردا صبح موکول کرد شایدم منتظر بود بداند داستان انتقام تمام است یا ادامه دار! الان که مطمین است داستان از طرف ایران تمام شده است . احتمالا اون هم فردا تهدیدهای کمرنگ و دوپهلویی داشته باشد و بحث واکنش منتفی بشه ! البته اینها حدسیات است و ممکنه اشتباه باشه .
صف فروش خیلی از سهام در این لحظه داره آب میره..
اگر همین روند ادامه داشته باشه میشه به بازار شنبه امیدوار بود
البته اگر آمریکا قضیه جنگ و جو روانی اون رو رو ادامه نده..
[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
دوستان همگی بشینیم با آرامش و با افکار مثبت و به دید پاسخ از سوی خداوند بزرگ دعا کنیم.
دعاهای دست جمعی پاسخ میده. یه انرژی عظیمی رو به سوی کائنات می فرستیم.
فقط دعاهامون با امید و با قدرت باشه نه با ترس و ضعف و ناتوانی
باور کنید جواب می گیریم.
اولا نظر شما مهم نیست
دوما اونهایی که بالا نشستند بهتر از شما میدونند
سوما نقد کردی شدی کاسه داغتر از اش
تو کوچه ما هم عروسی میشه و ان شالله خودت به قوت الهی به دلیل خوشحالی از ضرر دیگران ضرر سنگینی خواهید کرد ان شالله
سلام بر شما.
فکر نکن از نوشته ت ناراحت نشدم.
چرا خیلی هم ناراحت شدم.
حرف بدی نزده بودم اگر فقط سطر اول رو نخونده بودین و کل مطلب رو مطالعه می کردین.
قبل از شما هم افرادی بودن که زیر تمام پست های من بد و بیراه می نوشتن و الان دیگه اثری ازشون توی سایت نیست.
سعی کنید به جای این که با توهین به دیگران خودتون رو نشون بدین تحلیل های خودتون رو ارایه بدین تا عیارتون مشخص بشه.
نظر