جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط arman36 پست شده است View Postدیروز بهت گفتم منتظر 4تومن نباش تو این مملکت همچی گرون میشه جز سهام
تا دیر نشده هرچی سهم داری بفروش و تمام سرمایه دلار بخرچون اونجا حقوقی نداره شیر فلکه باز کنه راحت روزی 100تومن میاد روش
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Postسال 2018 میلادی که بتازگی اغاز شده سال سقوط و ریزش شدید بورس تهران خواهد بود /
با اغاز معاملات سهام عدالت در بورس تهران شاهد ریزش شدید و سقوط تاریخی بورس تهران خواهیم بود /
هر مثبتی فرصت خروج هست و اکثر بزرگان این هفته خروج زده اند / دی ماه 96 دقیقا مشابه دی ماه 92 /
تاریخ همیشه در بورس بارها و بارها تکرار میشود / گول اساتید پفکی و دکتر مهندس قلابی بورس در فضای مجازی
را نخورید / خودشان چندین روز هست که نقده نقد شده اند / مراقب باشید / این منفی ها اسمش اصلاح و استراحت
نیست / اسمش ریزش و سقوط است !!!!!! /
این منفی ها اسمش اصلاح و استراحت نیست ها !!!!!!!
اسمش ریزش و سقوط است !!!!!
نظر
-
در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Postاین منفی ها اسمش اصلاح و استراحت نیست ها !!!!!!!
اسمش ریزش و سقوط است !!!!!
تا زمانی که زیر 89هزار نیامده مشکلی نیست
وی اگر امد باید کلا از اقتصاد ایران فرار کنیخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
تلگرام فیلتر کردند اینستاگرام فیلتر کردند صفحات مخالف نظام را فیلتر کردند مردم را به خیابان ها فراخواندند ولی با این چیزها مشکل برطرف نمیشه و مثل مسکن هستش که به طور موقت جلوی خشم را گرفت باید فکر اساسی برای اقتصاد بکنند و اگر این وضعیت فساد و رانت بازی و دزدی و حقوق های چندده میلیونی بخواد ادامه داشته باشه این آتیش زیر خاکستر خیلی سریع دوباره خودش را نشان خواهد داد.
نظر
-
همه چیز که قیمتهای جهانی نیست همین فولاد الان داره گاز مفت مصرف میکنه مدیرعاملش گفته بود اگر نرخ گاز ما را هم قیمت ترکیه حساب کنند ورشکست میشیم، دست دولت هم خالیه هر لحظه ممکنه نرخ گاز را برای شرکتهایی مثل فولاد گران بکنه تا کمبود مالیش را جبران بکنه اون وقت بیشتر سود فولاد از دست میره، این مملکت هیچ حساب و کتابی نداره خرید فولاد 23 هزار میلیاردی یعنی قمار
نظر
-
در اصل توسط *سامان* پست شده است View Postیه سوال
اینایی که دلار میخرن دلارو کجا نگه میدارن؟
حالا سکه رو میشه تو حساب سکه نگهداشت اما دلار چی؟
وقتی سکه را در حساب/سپرده گواهی سکه می توان نگه داشت،
احتمالا دلار را هم در حساب/سپرده ارزی می توان نگه داشت.
البته تجربه ندارم و بلد هم نیستم و صرفا به عنوان یک ایده گفتم خدمتتان.
این پیوند:
===========ویرایش=============
الان دیدم خودتان هم در یک ارسال به آن اشاره کرده اید.
انگار این سپرده ها از خرید خود ارز هم بهتر است... هم تقلبی نیست! هم رویش سود می آید! و هم هزینه صرافی نمی دهیم.
البته چند و چونش را نمی دانم... مثلا اینکه به چه نرخی ارز را تبدیل می کنند... یا چه قدر به عنوان سقف می توانند لحاظ کنند. (کفش را نوشته بود 1000 دلار) یا اینکه آیا بحث مالیات هم دارد یا نه؟ تاخیر زمانی دارد یا نه؟ و ...
============================آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/01/03, 19:55.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
وقتی سکه را در حساب/سپرده گواهی سکه می توان نگه داشت،
احتمالا دلار را هم در حساب/سپرده ارزی می توان نگه داشت.
البته تجربه ندارم و بلد هم نیستم و صرفا به عنوان یک ایده گفتم خدمتتان.
این پیوند:
https://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=82«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
معاملات هفته جاری نشان داد که این بازار تمایل زیادی به اصلاح نداره البته دلایل بنیادی برای رشد همچنان پابرجاست.
قیمت نفت برنت در مرز 68 دلار
بهای روی بالای 3200 و در محدوده 3300 دلار
بهای مس بالای 7000 دلار
بهای فولاد و .... در سطوح بسیار مناسب
بنابراین در یک دیدگاه 6 ماه تا یک سال تصور می کنم بشود از بازار یک گین مناسب گرفت.
معتقدم در این راستا تشکیل اتاقهای فکر برای بررسی شرایط بنیادی سهام و محاسبه سود و زیان آنها و وضعیت سود آوری آنها در آینده میتونه کمک بزرگی به افزایش کسب سود از بازار باشه.Honesty is the best policy
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postمعاملات هفته جاری نشان داد که این بازار تمایل زیادی به اصلاح نداره البته دلایل بنیادی برای رشد همچنان پابرجاست.
قیمت نفت برنت در مرز 68 دلار
بهای روی بالای 3200 و در محدوده 3300 دلار
بهای مس بالای 7000 دلار
بهای فولاد و .... در سطوح بسیار مناسب
بنابراین در یک دیدگاه 6 ماه تا یک سال تصور می کنم بشود از بازار یک گین مناسب گرفت.
معتقدم در این راستا تشکیل اتاقهای فکر برای بررسی شرایط بنیادی سهام و محاسبه سود و زیان آنها و وضعیت سود آوری آنها در آینده میتونه کمک بزرگی به افزایش کسب سود از بازار باشه.
نمیدونم چرا بازار برعکس شما فکر میکنه و میل بازار به اصلاح را زیاد میدونهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر