جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post796012

به نظرم این موضوع بازار را تکان خواهد داد.
    دوستان مراقب باشید.

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

داستان بورس ما داره جالب میشه!!بعد این مقدار رشد !کم کم دیگه تو بعضی سهمها ممکنه حجم مبنا را هم ندهند !/.:blinksmiley.://:.smilingsmiley.:/

نظر

• meisam317
        ستاره دار(6)
        • Mar 2013
        • 639

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
        http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post796012

به نظرم این موضوع بازار را تکان خواهد داد.
        دوستان مراقب باشید.
        ببخشید ولی شما از زمان شاخص 100 هزار و 200 هزار و 300 هزار همین حرف ها رو میزنید ... سقوط تاریخی و وحشتناک بورس ...

یه کم خیلی بدبین نیستید ... تجربیات وحشتناک 92 و 93 پیش بینی ها تون را خیلی تاریک و دهشتناک نکرده مثل کسی که زندگیش را تباه کرده رو بخاطر حادثه ای بد تو گذشته

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          ضمن اینکه به تکنیکال تسلط نسبی دارم اما صرفا تکنیکالی تحلیل کردن را دو زار براش ارزش قائل نیستم ...
          تکنیکال فقط یک ابزار است ...بازار ده ها متغیر دارد ...
          وقتی برخی اساتید تکنیکال در شاخص 190 هزاری واحبابا سر دادن من فقط به انها خندیدم ...

از تکنیکال استفاده کنم ...
          تا برخی دوستان معنی سوپر مگا ترند را بفهمن طول خواهد کشید ...
          و ما در ان موقع خواهیم خندید همانگونه که همیشه خندان بوده ام ...
          بزودی و در همین امسال شاهد اجرای این سوپر مگا ترند .... خواهم بود ...
          من تا شاخص بالای 400 هزار سهامداری انجا بررسی می کنم و احتمالا به سهامی خاص شیفت خواهم کرد ...
          بسیار روشن حرفم را می زنم و بر ان اساس هم عمل می کنم ...احتمال اینکه اشتباه هم بکنم هست ... ایا کسی هست که اشتباه نکند ؟؟؟
          درود بر همه ...

در اوج نا امیدی ها ................. ۱۳۹۸/۰۷/۲۳

و ما در ان موقع خواهیم خندید
          و حالا ..................................
          ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
          و شاخص کل 411 هزار @};-@};-@};-

patience is power
          صبر قدرت است

آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2020/01/22, 23:01.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1585

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
            ببخشید ولی شما از زمان شاخص 100 هزار و 200 هزار و 300 هزار همین حرف ها رو میزنید ... سقوط تاریخی و وحشتناک بورس ...

یه کم خیلی بدبین نیستید ... تجربیات وحشتناک 92 و 93 پیش بینی ها تون را خیلی تاریک و دهشتناک نکرده مثل کسی که زندگیش را تباه کرده رو بخاطر حادثه ای بد تو گذشته
            ]من کی این حرف رو زدم ؟؟
            یه دونه پست از من ریپلای کن!
            کدوم حباب؟
            بورس هنوز خیلی ارزونه.
            این همه سهم داریم که حتی هنوز به قیمت سال 92 هم نرسیدن.
            ولی بحث سر دو طرفه کردن بازاره که متاسفانه به علت این که اکثریت قریب به اتفاق سهامدارا و بزرگان، تجربه بازار آتی رو ندارن نمی فهمن چه اثر مخربی بر بورس داره.
            آخرین ویرایش توسط abdolhossein؛ 2020/01/23, 07:37.

نظر

• meisam317
              ستاره دار(6)
              • Mar 2013
              • 639

]من کی این حرف رو زدم ؟؟
              کدوم حباب؟
              بورس هنوز خیلی ارزونه.
              ولی بحث سر دو طرفه کردن بازاره که متاسفانه به علت این که اکثریت قریب به اتفاق سهامدارا و بزرگان، تجربه بازار آتی رو ندارن نمی فهمن چه اثر مخربی بر بورس داره.
              من منظورم شما نبودید بلکه کل کسایی که برخلاف شما بدون سند حرف میزنن . الان متوجه شدم ... عذرخواهی می کنم /.:blushsmiley:./

لطفا دغدغه ها و نگرانی های خودتون دوطرفه کردن بازار و اثرات مخربش بیشتر توضیح و بسط بدین

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

]من کی این حرف رو زدم ؟؟
                کدوم حباب؟
                بورس هنوز خیلی ارزونه.
                با سلام
                دوست عزیز یعنی شما میگید این بازار دو طرفه دقیقا همان قوانین بازار آتی را دارد؟
                و اینکه در مورد این بند بیشتر توضیح میدهید لطفا :
                رئیس اداره عملیات بازار ابزارهای نوین بورس تهران با اشاره به اینکه وجه حاصل از فروش تعهدی اوراق متعلق به مالک بوده، اما حق برداشت مبلغ مذکور را ندارد، گفت: در واقع مالک تنهامی‌تواند این مبلغ را به نفع خود سرمایه‌گذاری کند.

و اینکه جسارتا در مورد اینکه سهامدار عمده شبانه روز در حال عرضه هستند موافق نیستم . دقیقا برعکسه به نظرم . در خیلی از سهم ها حقوقی ها در حال خرید و حمایت از سهم و حقیقی ها در حال فروش و فرار از سهام هستند !
                سلام

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

با سلام.
                  دوستان کسی هست که از گروه بیمه ای بررسی داشته باشه؟؟؟
                  بین سه سهم نوین، دانا، وسرمد از لحاظ بنیادی و عقب ماندگی از بازار کدوم رو پیشنهاد می دید؟؟؟
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1585

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                    من منظورم شما نبودید بلکه کل کسایی که برخلاف شما بدون سند حرف میزنن . الان متوجه شدم ... عذرخواهی می کنم /.:blushsmiley:./

لطفا دغدغه ها و نگرانی های خودتون دوطرفه کردن بازار و اثرات مخربش بیشتر توضیح و بسط بدین
                    خواهش می کنم دوست عزیز . بنده هم کمی تند رفتم.
                    اما معایب دو طرفه شدن:
                    اولا الان وضعیت به نحویه که همه با هم سود و ضرر می کنن. یعنی نفع همه در اینه که بازار رشد کنه و ضرر همه اینه که بازار افت کنه. اما در صورت دو طرفه شدن بازار به هر سمتی که حرکت کنه 50 درصد توی ضررند و متاسفانه چون خیلی ها ظرفیت تحمل ضرر رو ندارند، احتمالا خیلی زود صدای اعتراض بلند می شه. متاسفانه تجربه بازار آتی نشون داده که زور فروشنده خیلی بیشتر از خریداره. و ناظر معمولا به سمت اونا غش می کنه.
                    مثلا می گن بورس باعث ایجاد تورمه. همون حرفی رو که در مورد بازار آتی می زدن. نامه سرگشاده نوشتن به شخص رهبری و گفتن شما گفتین وضع اقتصادی بهتر می شه و ما رو حرف شما توی آتی سکه فروش زدیم. یا یه بار گفتن مشکل هفتاد میلیون ایرانی آتی سکه س که مثل یک ویروسه که باید تعطیل بشه و نهایتا باعث تعطیلی ش شد. توی آتی زعفران رفتن جلوی سازمان بورس اعتراض کردن و باعث یک طرفه فروش شدن بازار شدن و از اون زمان به بعد آتی تا همین الان نزولیه. توی آتی زیره دو سه تا صف خرید شد فورا شکایت رسمی تنظیم کردن بر علیه بورس کالا و خریداران زیره!!
                    اصلا چرا راه دوری بریم. مگر در همین بازار یک طرفه فعلی سهام کفه به نفع فروشنده و افت بازار نیست؟ مثلا چرا با نماد ها به دلیل دامنه نوسان 20 درصد یا 15 روز مثبت برخورد می شه اما در هنگام ریزش اقدام خاصی انجام نمی شه؟ چرا در بسیاری از سهام ها تا قیمت یه کم می خواد بالا نماد رو تعلیق می کنن یا عرضه های آبشاری انجام می شه و ...
                    پس این ایراد اول که همیشه 50 درصد ضرر می کنند و این متضررین نهایتا از قشر خریدار خواهند بود.

ثانیا ما در خیلی از نمادها مشاهده می کنیم که سهامدار عمده حتی در مثبت ترین روزهای بازار هم مشغول عرضه های سنگین است. مثل های وب و ذوب و حتوکا و ... در حالی که هیچ نفعی برایش ندارد. در صورتی که قرار باشد این فروش سود هم برایش داشته باشد که دیگر معلوم نیست کار به کجا برسد. احتمالا تمام سرمایه شرکت را برای فروش می گذارد!!/.:biggrinsmiley.:/
                    ثالثا آیا فرهنگ بازار دو طرفه در میان مردم جا افتاده است؟ فروش باز را چگونه می توان به مردم توضیح داد؟ نمی دانم چرا ناخودآگاه به یاد قضیه بنزین می افتم. انجام یک کار به صورت ناگهانی و بی توجهی احتمالا عمدی به عواقب ماجرا.
                    رابعا بهتر نیست اول تکلیف بازارهای دو طرفه دیگر مثل بازارهای آتی کالا یا آتی سبد سهام مشخص شود که در اولی هر گونه اقدام به خرید به سرعت و شدت سرکوب می شود و دومی اصلا رونقی ندارد.
                    ممکن است در ویرایش ها تغییراتی در این متن بدهم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

ببخشید بازار میخواد دو طرفه بشه یعنی چی؟؟؟:-s

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        ببخشید بازار میخواد دو طرفه بشه یعنی چی؟؟؟:-s
                        سلام

#بازار_دو_طرفه

اصلا چیز خاصی نیست و اصلا هم سخت نیست. بازار دو طرفه این امکان را برای سرمایه گذاران ایجاد خواهد کرد که از هر دو طرف بازار (صعودی یا نزولی) در صورت تحلیل درست سود کنند. در بازار یک طرفه یک شخص زمانی سود خواهد کرد که دارایی خریداری شده توام با افزایش قیمت باشد. مثلا شما سهام شرکت ایران خودرو را به قیمت ۵۰۰ تومان خریداری کرده اید و تنها و تنها در صورتی سود خواهید کرد که قیمت سهام به بیش از ۵۰۰ تمام برسد. حالا اگر بازار یک طرفه باشد (همانند بازار فعلی) و قیمت سهام ایران خودرو به ۴۰۰ تومان نزول کند همه زیان خواهند کرد. بازارهای دو طرفه چیز جدیدی نبوده و از دهه های قبل در بورس های معتبر دنیا مورد استفاده قرار می گرفته.

بازار دو طرفه از طریق ابزارهایی که در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد این امکان کسب سود در بازار نزولی را نیز ایجاد می کند !

اما چگونه ...؟
                        فرض کنید قیمت سهام ایران خودرو ۵۰۰ تومان است و شما تصور دارید که قیمت سهام شرکت به ۴۰۰ تومان کاهش یابد. خوب شما اینجا یک تحلیل انجام داده اید و باید از تحلیل خودتان استفاده کنید. وقتی بازار یک طرفه باشد این تحلیل شما در صورت درست بودن، فقط زمانی به کارتان خواهد آمد که سهام ایران خودرو را داشته باشید و اقدام به فروش آن کنید (جلوگیری از کاهش سود یا زیان). اما اگر سهام ایران خودرو را نداشته باشید دیگر تحلیل شما هیچ کارایی ندارد، چون هیچ کاری نمی توانید انجام دهید. اما در بازار دو طرفه فرضا شما از طریق ابزارهایی چون قرارداد آتی، اختیارهای معامله و فروش استقراضی می توانید در ریزش قیمت ها نیز اقدام به انجام معامله کنید.

بگذارید یک مثال ساده بدون ساختار قانونی را بزنم.
                        فرض کنید امروز قیمت سهام شرکت اپل ۱۰۰ دلار است و شما تصور دارید که قیمت آن طی ۴ ماه آتی به ۶۰ دلار سقوط خواهد کرد. شما سهام شرکت اپل را ندارید. با کارگزار خود تماس می گیرد و می گویید ۱۰۰ سهم اپل را برای من به صورت استقراضی در قیمت ۹۰ دلار بفروش. به عبارتی سهام شرکت اپل را قرض می گیرد و به قیمت ۹۰ دلار می فروشید. فروش ۱۰۰ سهم اپل در قیمت ۹۰ دلار معادل ۹۰۰۰ دلار است که به حساب شما شارژ می شود اما بلوکه شده است تا قرص خود را پرداخت کنید. حال ۴ ماه دیگر شد. قیمت سهام اپل به ۶۶ دلار رسید ! شما از بازار ۱۰۰ سهم اپل را به قیمت ۶۶ دلار خریداری می کنید و به کارگزار تحویل می دهید. خرید ۱۰۰ سهم اپل به قیمت ۶۶ دلار معادل ۶۶۰۰ است. اما در مقابل شما ۹۰۰۰ دلار از محل فروش سهام قرض گرفته شده نزده کارگزار خود در امانت دارید (اما بلوکه شده).. آنچه شما هزینه می کنید ۶۶۰۰ دلار است و آنچه به دست می آورید ۹۰۰۰ دلار است که در اصل سود ۲۴۰۰ دلاری برای شما ایجاد می کند. پس ببینید به سادگی از ریزش قیمت سهام اپل، شما ۲۴۰۰ دلار سود کسب کردید.

توجه:
                        در این مثال سعی بر توضیح اصل قضیه داشتیم. اما در عمل سازوکار به این سادگی نیست. مثلا در زمان در خواست فروش استقراضی شما باید وجه تضمین (حدود ۱۵٪ تا ۲۵٪) ارزش معامله را نزد کارگزار داشته باشید و این وجه تضمین در کنار مبلغ فروش سهم (همان ۹۰۰۰ دلار) بلوکه خواهد شد.

توجه:
                        این مثال مکانیزم فروش استقراضی بود و قراردادهای آتی، اختیارهای معامله نیز روشی مشابه با فروش استقراضی دارند، یعنی از ریزش بازار به واسطه آنها می توان در صورت درست بودن تحلیل سود کرد اما برخی تفاوت هایی در سازو کارو معاملاتی دارند.

توجه:
                        همانطور که شما در یک بازار یک طرفه به واسطه تحلیل سود می کنید، در بازار دو طرفه نیز این تحلیل است که شما را به سود خواهد رساند، چرا که ابزارهای مورد استفاده در بازار دو طرفه اهرم دارند و همین اهرم همان قدر که باعث جذابیت بازار می شود می تواند سرمایه، سرمایه گذار را منفی هم کند !!
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• SANA90
                          عضو عادی
                          • May 2019
                          • 194

یعنی اینکه شما اگه تحلیلتون از یه سهم نزولی باشه ولی از اون سهم توسبد نداشته باشید؛ با توجه به اعتباری که در حساب کارگزاری شما هست میتونید تعدادی سهم بفروشید و هرجا که خواستید بخرید و جایگزین سهم هایی که فروختید کنید. اینجوری اگه تحلیلتون مبنی بر نزولی بودن درست بود؛ سود می کنید واگر اشتباه بود متضرر میشید.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                            سلام

#بازار_دو_طرفه

اصلا چیز خاصی نیست و اصلا هم سخت نیست. بازار دو طرفه این امکان را برای سرمایه گذاران ایجاد خواهد کرد که از هر دو طرف بازار (صعودی یا نزولی) در صورت تحلیل درست سود کنند. در بازار یک طرفه یک شخص زمانی سود خواهد کرد که دارایی خریداری شده توام با افزایش قیمت باشد. مثلا شما سهام شرکت ایران خودرو را به قیمت ۵۰۰ تومان خریداری کرده اید و تنها و تنها در صورتی سود خواهید کرد که قیمت سهام به بیش از ۵۰۰ تمام برسد. حالا اگر بازار یک طرفه باشد (همانند بازار فعلی) و قیمت سهام ایران خودرو به ۴۰۰ تومان نزول کند همه زیان خواهند کرد. بازارهای دو طرفه چیز جدیدی نبوده و از دهه های قبل در بورس های معتبر دنیا مورد استفاده قرار می گرفته.

بازار دو طرفه از طریق ابزارهایی که در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد این امکان کسب سود در بازار نزولی را نیز ایجاد می کند !

اما چگونه ...؟
                            فرض کنید قیمت سهام ایران خودرو ۵۰۰ تومان است و شما تصور دارید که قیمت سهام شرکت به ۴۰۰ تومان کاهش یابد. خوب شما اینجا یک تحلیل انجام داده اید و باید از تحلیل خودتان استفاده کنید. وقتی بازار یک طرفه باشد این تحلیل شما در صورت درست بودن، فقط زمانی به کارتان خواهد آمد که سهام ایران خودرو را داشته باشید و اقدام به فروش آن کنید (جلوگیری از کاهش سود یا زیان). اما اگر سهام ایران خودرو را نداشته باشید دیگر تحلیل شما هیچ کارایی ندارد، چون هیچ کاری نمی توانید انجام دهید. اما در بازار دو طرفه فرضا شما از طریق ابزارهایی چون قرارداد آتی، اختیارهای معامله و فروش استقراضی می توانید در ریزش قیمت ها نیز اقدام به انجام معامله کنید.

بگذارید یک مثال ساده بدون ساختار قانونی را بزنم.
                            فرض کنید امروز قیمت سهام شرکت اپل ۱۰۰ دلار است و شما تصور دارید که قیمت آن طی ۴ ماه آتی به ۶۰ دلار سقوط خواهد کرد. شما سهام شرکت اپل را ندارید. با کارگزار خود تماس می گیرد و می گویید ۱۰۰ سهم اپل را برای من به صورت استقراضی در قیمت ۹۰ دلار بفروش. به عبارتی سهام شرکت اپل را قرض می گیرد و به قیمت ۹۰ دلار می فروشید. فروش ۱۰۰ سهم اپل در قیمت ۹۰ دلار معادل ۹۰۰۰ دلار است که به حساب شما شارژ می شود اما بلوکه شده است تا قرص خود را پرداخت کنید. حال ۴ ماه دیگر شد. قیمت سهام اپل به ۶۶ دلار رسید ! شما از بازار ۱۰۰ سهم اپل را به قیمت ۶۶ دلار خریداری می کنید و به کارگزار تحویل می دهید. خرید ۱۰۰ سهم اپل به قیمت ۶۶ دلار معادل ۶۶۰۰ است. اما در مقابل شما ۹۰۰۰ دلار از محل فروش سهام قرض گرفته شده نزده کارگزار خود در امانت دارید (اما بلوکه شده).. آنچه شما هزینه می کنید ۶۶۰۰ دلار است و آنچه به دست می آورید ۹۰۰۰ دلار است که در اصل سود ۲۴۰۰ دلاری برای شما ایجاد می کند. پس ببینید به سادگی از ریزش قیمت سهام اپل، شما ۲۴۰۰ دلار سود کسب کردید.

توجه:
                            در این مثال سعی بر توضیح اصل قضیه داشتیم. اما در عمل سازوکار به این سادگی نیست. مثلا در زمان در خواست فروش استقراضی شما باید وجه تضمین (حدود ۱۵٪ تا ۲۵٪) ارزش معامله را نزد کارگزار داشته باشید و این وجه تضمین در کنار مبلغ فروش سهم (همان ۹۰۰۰ دلار) بلوکه خواهد شد.

توجه:
                            این مثال مکانیزم فروش استقراضی بود و قراردادهای آتی، اختیارهای معامله نیز روشی مشابه با فروش استقراضی دارند، یعنی از ریزش بازار به واسطه آنها می توان در صورت درست بودن تحلیل سود کرد اما برخی تفاوت هایی در سازو کارو معاملاتی دارند.

توجه:
                            همانطور که شما در یک بازار یک طرفه به واسطه تحلیل سود می کنید، در بازار دو طرفه نیز این تحلیل است که شما را به سود خواهد رساند، چرا که ابزارهای مورد استفاده در بازار دو طرفه اهرم دارند و همین اهرم همان قدر که باعث جذابیت بازار می شود می تواند سرمایه، سرمایه گذار را منفی هم کند !!
                            از پاسخ کامل و جامع تون متشکرم.
                            متوجه شدم چی هست. یه کلاس آتی سکه رفتم. البته واسه زعفران بود.
                            اما اسم کلاسه آتی سکه بود.
                            این توضیحاتی که شما دادید رو اونجا یاد گرفته بودم اما نمی دونستم به این میگن دوطرفه.
                            البته زیاد خوشم نیومد همون موقع هم.
                            وای کاش دوطرفه نشه بازار. من دوس ندارم.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                از پاسخ کامل و جامع تون متشکرم.
                                متوجه شدم چی هست. یه کلاس آتی سکه رفتم. البته واسه زعفران بود.
                                اما اسم کلاسه آتی سکه بود.
                                این توضیحاتی که شما دادید رو اونجا یاد گرفته بودم اما نمی دونستم به این میگن دوطرفه.
                                البته زیاد خوشم نیومد همون موقع هم.
                                وای کاش دوطرفه نشه بازار. من دوس ندارم.
                                اتفاقا به نظرم بازار دوطرفه باعث جذابیت بیشتر بورس خواهد شد و باعث سود بیشتر کسانی میشه که واقعا با تحلیل سهم خرید و فروش می کنند
                                اجرای این قانون باعث پویایی بیشتر بازار میشه و عمق بیشتری به بازار خواهد داد
                                البته همه اینها که گفته شد به شرطی است که این قانون به درستی اجرا بشه !
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X