کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به بازار سراسر مثبت امروز خوش آمدید . کسی سهم منفی سراغ داره!./:.yead.:/
چه شود!
ولی به نظرم اگر نقد هستید هر سهمی را امروز نخرید هر چند که دوستان این فروم دیگه خودشان همگی حرفه ای هستند
به نظرم فشار خرید و تشکیل صفوف خرید امروز ، بخشیش مربوط به کاهش نرخ سودبانکی است . بانکها بابت پرداخت نرخ سود سپرده بالای 15 درصد باید مالیات بپردازند!! نرخ سود کوتاه مدت هم 8 درصد !
به نظر میاد جهت نرخ ارز در یکی دو روز هر چند کم لیکن به سمت پایین است . از طرفی کاهش نرخ سود بانکی هم داره اتفاق می افته و همه اینها به نوعی این حس را به من می دهد که به صورت هوشمندانه ای نقدینگی داره هدایت میشه به سمت بازار بورس!!! امیدوارم که یک دفعه در را رو سهامداران نبندند! طوری که نشه خارج شد./.:blinksmiley.:/
به نظرم هدف دولت روحاني سوق دادن همه نقدينگي ها و مخصوصا سپرده ها به سمت بورس است . و زماني كه حجم بيشتر نقدينگي به بورس وارد شد بهترين زمان براي از بين بردن نقدينگي ويرانگر فرا رسيده است و ...
به نظرم هدف دولت روحاني سوق دادن همه نقدينگي ها و مخصوصا سپرده ها به سمت بورس است . و زماني كه حجم بيشتر نقدينگي به بورس وارد شد بهترين زمان براي از بين بردن نقدينگي ويرانگر فرا رسيده است و ...
بالاخره از قدیم گفتن اول تنور رو داغ کن بعد دیدی گرم شد نون رو بچسبون!!!
البته چن تا نکته هم هست بعضیا میگن سهامی که دولت قصد واگذاری داره و سهام کمتر رشد کرده مناسب سرمایه گزاری هستن و شرکت هایی که در حال تحول اساسی هستن،ولی خب یه پیش فرضی اساسی داریم که میتونه معیار خرید و ماندن با سهام باشه ،ارزش روز شرکت هست!!مثلا شرکتی که من سهمش رو میخرم به دلار روز چند میارزه؟!!چند میخرنش؟!!
همین باعث رشد بیشتر بازار میشه و هر از چند گاهی یک گروه عقب میفته و دوباره اون گروه میاد عقب موندگیش رو جبران کنه و این چرخه برای هر گروهی اتفاق افتاده و خواهد افتاد!!!
درسته تجربه گرانقدر سال 92 در خاطر خیلی از دوستان هست ولی خب پارمترهای متفاوتی با سال 92 داریم و هیچ چیز الان با اون موقع قابل مقایسه نیست!!!و اینکه بیایم سر راره شاخص مقاومت قرار بدیم به نظرم با توجه به حجم ورود افراد و ورود نقدینگی های جدید شاخص ترمز بریده و تا فصل مجامع شاخص میلیونی رو خواهیم دید!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
امروز طبق گفته دوستان بانکی، نامه کاهش نرخ سودبانکی هم ابلاغ شده است کوتاه مدت 8 درصد . یکساله 15 درصد .
از طرفی هجوم مردم به دفاتر پستی برای دریافت کد معاملات هم در نظر بگیرید .
صرف نظر از هر تحلیلی فعلا قدرت پولی که به سمت بازار بورس روانه است . اجازه اصلاح آنجنانی به بازار را نخواهد داد .
بنابراین من احتمال می دهم فردا صبح بازار از منفی شروع نماید و از ساعت ده به بعد جهت بازار عوض شود .
فردا بهترین فرصت برای نوسانگیری(کسانی که نقد هستند) و البته بهینه نمودن سبد می باشد .
رشد شاخص قلابی و ایضا صف بستن هر روزه سهام چیزی نیست که مورد پسند اهالی ماندگار بازار باشه!
دود این تبلیغات بی پایه و اساس و نوشته هایی از قبیل " بیایید در بورس تا میلیاردر بشین" هم در نهایت به چشم ما میره که نیامدیم یک شبه پولدار بشیم و بریم!
نتیجتا رشد افسار گسیخته ی بی پشتوانه خواسته اهالی بازار نیست...
کما اینکه هر گردی گردو نیست،هر سهمی هم خریدنی نیست!
با اینحال هنوز این دلسوزانی که فریاد واحبابا سر داده اند را نمی فهمم!
دیروز آگهی املاک در شمال شهر تهران رو نگاه می کردم! روی گسل در محمودیه ملک ساختن 7 8 میلیارد بابتش مطالبه می کنند و عده ای هم حتما خریدارن! با املاک 30 تا 60 میلیاردی هم در این نرم افزارهای تبلیغاتی مواجه میشین!وضعیت پایین شهر هم از اینا بهتر نیست و قطعا طبقه کارمند و کارگر در قرون آتی قادر به پرداخت این قیمت ها برای نیاز اساسیشون یعنی مسکن نیستند!
من تا بحال ندیدم این میزان بمبارانی که راجع به بورس میشه راجع به قیمت مسکن که از احتیاجات اساسی هر فردیه بشه!
آپارتمان های 500 هزار دلاری و یک میلیون دلاری در ایران با کدام شاخصه و مولفه های توسعه و شهرسازی کشورهای مدرن همخوانی داره؟ یعنی این قیمتها قطعا حباب داره! بخصوص که به صورت سنتی هر وقت نفت بالا بوده ملک هم پرچمش بالا بوده! با چه معیاری میشه این قیمت ها را روی گسل زلزله توجیه کرد؟! سری به آگهی های املاک در کشورهای توسعه یافته بزنید. پیش از اون میزان تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر، حداقل دستمزد در اون کشور و شهرسازی و وضعیت آلودگی هوا را در نظر بگیرید؛آیا اون چیزی که میبینید به شما نمیگه مسکن در ایران حباب داره؟
هر سهمی خریدنی نیست اما آیا خرید 1 دلاری،50 سنتی،و یا 10 سنتی سهام از شرکت هایی که مولدن و تولید دارند در کشوری که نیروی کار ارزان و جوان داره و از 6 جهت تحریمه خوفناکه یا این املاکی که با گذشت ده سال از عمرشون ملقب به نشان "کلنگی" میشن؟!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
امروز بانک مرکزی ایران بطور رسمی نرخ بهره بانکی را به ۱۵ درصد کاهش داد. اقدامی شایسته و در جهت اصلاح ساختار اقتصادی که امیدواریم این روند کاهش نرخ بهره ادامه یابد.
تغییر نرخ بهره یک سیاست پولی می باشد که بانک های مرکزی از آن برای رسیدن به هدف خود مبنی بر ثبات قیمت ها و رشد اقتصادی پایدار استفاده میکنند.
تغییر نرخ بهره روی عرضه پول تاثیر می گذارد که از بانکها شروع شده و درنهایت به مصرف کننده می رسد. بانک مرکزی برای تحریک رشد اقتصادی نرخ بهره بانکی را کاهش می دهد.
کاهش نرخ بهره به معنی ارزان شدن پول است. بنابراین هزینه ی قرض کردن پول کاهش می یابد و سطح سرمایه گذاری افزایش پیدا میکند. هرچند اگر نرخ بهره خیلی پایین باشد ممکن است رشد اقتصادی فزاینده ای ایجاد شود که تورم را شدت بخشد و اگر وارد تولید نشده باشد و شغل ایجاد نکند باعث گرفتار شدن در تله نقدینگی (liquidity trap) می شود. تورم بالا قدرت خرید مصرف کننده را نابود میکند و ممکن است پایداری رشد اقتصادی را بهخطر اندازد.
کاهش نرخ بهره باعث می شود افراد پول بیشتری بخاطر پرداخت بهره کمتر بابت وام، ذخیره کنند.
در شرایط پایین بودن نرخ بهره، گرفتن وام و خرید خانه با آن میتواند مناسب باشد. البته در شرایطی که نرخ تسهیلات وام fixed نباشد و adjustable با نرخ سود بانکی باشد.
کاهش نرخ بهره به معنی کاهش سود دریافتی از بانک است که این امر برای یک saver مطلوب نیست اما برای یک borrower مقرون به صرفه می شود.
با کاهش این نرخ بخشی از سرمایه ها با هدف کسب بازدهی بیشتر وارد کسب و کارها و بازارهای دیگر (مسکن، بورس، ارز و ...) می شود و می تواند باعث رونق آن بازارها شود.
با کاهش نرخ بهره افرادی که از قبل وام گرفته بودند سعی میکنند وام خود را تسویه کرده و وام جدید با نرخ تسهیلات کمتری بگیرند (افزایش Prepayment risk برای بانک ها). روی کالاها یا سهام یا مسکن سرمایه گذاری میکنند. بانک ها نیز بعضی از سپرده های خود را از دست می دهند.
کاهش نرخ بهره روی زندگی افرادی که با سود بانکی امرار معاش میکنند تاثیر منفی می گذارد و آنها را وادار به کاهش مصرف می کند.
در وضعیت فعلی بانکی کشور، کاهش نرخ بهره میتواند باری از دوش بانکها بردارد و شرایط آنها را بهبود بخشد. با بررسی بازارهای رقیب میتوان دریافت که برخی سرمایه خود را از بانک خارجکرده و بعلت جذابیت بیشتر بازار بورس وارد آن می شوند. امید است بخشی از این نقدینگی به سمت تولید هدایت شوند تا شغل ایجاد شود و رشد اقتصادی بهمعنای واقعی تحقق یابد.
به نظرم هدف دولت روحاني سوق دادن همه نقدينگي ها و مخصوصا سپرده ها به سمت بورس است . و زماني كه حجم بيشتر نقدينگي به بورس وارد شد بهترين زمان براي از بين بردن نقدينگي ويرانگر فرا رسيده است و ...
درود
حق با شماست قصد اینه که پول به سمت بازار سرمایه بیاید-اما باید توجه کرد که نقدینگی که بوجود امده مثل بچه ای که زاییده شده دیگه از بین نمیره
- ولی برای از بین بردن اثار مخرب ان (تورم) میشود ان را به سمت سرمایه گذاری در تولید وخدمات برد-بازار سرمایه این نقش را دارد-
اصولا باید برای از بین بردن تورم کالا وخدمات تولید کرد و همچنین بورس باعث میشه چون بخش زیادیش بصورت سرمایه گذاری بلند مدت در میاید ودولت هم داره کلی از بخشهای مولد خود را وارد بازار سرمایه میکنه سرعت گردش پول (در مقایسه با بازارهای دلارو سکه و..) بشدت پایین بیاید(چون هر کسی وارد بورس میشه به احتمال بسیار بالا سالها پولش را در این بخش سرمایه گذاری میکنه-) پس اثرات مخرب تورمی نقدینگی کاهش پیدا میکنه(ایکاش زودتر اینکار را میکردند)
-البته در کنارش باید نرخ سود سپرده بتدریج کم شود-چون پرداخت سود به سپرده ها بخش اعضمی از این نقدینکی را بوجود اورده- سالهاست هر ساله ۲۰ درصد ویا بالاتر داریم پول خلق میکنیم که به نظر میاید در جهت کاهش نرخ سپرده در حرکت هستیم
در عوض یک مقداری از این نقدینگی در قبال فروش سهامهای دولتی برای گرداندن مملکت دست دولت میاید (که البته باید کنترل شده خرج شود)- بطور خلاصه بورس کمک میکنه نقدینگی سرعتش پایین بیاید ودر نتیجه اثرات مخرب کمتر شود ودر بلند مدت تولید را رونق بخشد و تولید بیشتر باعث کاهش تورم شود و این سیکل ادامه پیدا کند تا مسٔله حل شود (البته طولانی مدت و بالای ۱۰ سال)
نگرانی اینکه یک روزی دوباره بازار متعادل گردد درست است و انوقت اصلاح هم ممکنه انجام شود ویک عده را هم فراری دهد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر