جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5146

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
    این چه لحن صحبت کردن با یک خانومه!!! خجالت هم خوب چیزیه! لابد من اگر الآن به شما بگویم سیاهپوست بدجنس و بی ادب خوشت بیاد!! ناظر هم مثل ناظرین بورس یا خواب تشریف دارند و یا خود را به خواب زدند! حال اگر بنده یا یک کاربر غیر خودی دیگر با این لحن با شما حرف میزدیم! و کلمات رکیک به کار میبردیم! صد بار تنبیه و ملامت و مواخذه و مسدود میشدیم!! حالا باز خدا را شکر از وقتی محتشم را به دوستان معرفی کردم (ولی پیشنهاد خرید به کسی ندادم) 20 درصد رشد مستمر داشته! اگر یک سهم چرخ فلکی را معرفی میکردم که 2 روز مثبت بخوره! 3 روز هم منفی میخوره و برمیگرده جای اولش! سقف تالار را روی سرم خراب میکردین! شما ها دیگه چه آدمایی هستین! این به جای تشکرتونه!!
    شوخی می فرمایید دیگه ؟!؟!! 😳
    مگه میشه شما تا بحال این اصطلاح " کون و مکان " رو ندیده و نشنیده باشید؟! 😐

تا الان من که نمی دونستم شما خانومید ولی گفتم تا قبل اینکه کاربر هاپوکومار بیاد بخواد از خودش دفاع کنه من اینو بهتون یادآوری کنم ،

"کون و مکان" یک اصطلاح در شعر و ادبیات هست و هم تلفظ و هم معناش با اونچه شما به صورت بولد و سانسور شده منعکس کردید خیلی متفاوته!!

کون به صورت کن تلفظ میشه و این اصطلاح رایج در لغت به معنای هستی و جهان است،

اگر تاریخ عضویتتون نبود گمان میکردم جزو نسل زد هستید که اینو نمیدونید! 😬
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1714

کون ومکان به معنی گیتی...هستی وهرچه درآن است...معنای بدی ندارد...

نظر

• HapuKumar
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 97

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
        این چه لحن صحبت کردن با یک خانومه!!! خجالت هم خوب چیزیه! لابد من اگر الآن به شما بگویم سیاهپوست بدجنس و بی ادب خوشت بیاد!! ناظر هم مثل ناظرین بورس یا خواب تشریف دارند و یا خود را به خواب زدند! حال اگر بنده یا یک کاربر غیر خودی دیگر با این لحن با شما حرف میزدیم! و کلمات رکیک به کار میبردیم! صد بار تنبیه و ملامت و مواخذه و مسدود میشدیم!! حالا باز خدا را شکر از وقتی محتشم را به دوستان معرفی کردم (ولی پیشنهاد خرید به کسی ندادم) 20 درصد رشد مستمر داشته! اگر یک سهم چرخ فلکی را معرفی میکردم که 2 روز مثبت بخوره! 3 روز هم منفی میخوره و برمیگرده جای اولش! سقف تالار را روی سرم خراب میکردین! شما ها دیگه چه آدمایی هستین! این به جای تشکرتونه!!
        اول که ساکت باش و مودب باش، موجود بی ادب! برای من زن و آقا فرقی نداره! من اگه بخوام مودب صحبت کنم با همه مودب صحبت میکنم! مگه شما زنها از دماغ فیل آفریقایی افتادین که با شما مودب باشم ولی با آقایان مودب نباشم! من با همه یک جور هستم!
        اما نکته اصلی و خنده دار اینه که آیا واقعا تو اینقدر بی سوادی؟! خیلی خوب سواد و دانشت را لو دادی! 😂🤣

یعنی توی همه عمرت تا حالا اصطلاح "کون و مکان" را نشنیدی؟! برو تو گوگل جستجو کن شاید بتونی پیدا کنی و ببینی معنیش چیه!
        خیلی عجیبه ولی آیا تو جدا معنی "کون و مکان" را نمیدونی یا نشنیدی تا حالا یا اینکه خودت را زدی به نفهمی!؟!

نظر

• sirwan
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 342

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
          اول که ساکت باش و مودب باش، موجود بی ادب! برای من زن و آقا فرقی نداره! من اگه بخوام مودب صحبت کنم با همه مودب صحبت میکنم! مگه شما زنها از دماغ فیل آفریقایی افتادین که با شما مودب باشم ولی با آقایان مودب نباشم! من با همه یک جور هستم!
          اما نکته اصلی و خنده دار اینه که آیا واقعا تو اینقدر بی سوادی؟! خیلی خوب سواد و دانشت را لو دادی! 😂🤣

یعنی توی همه عمرت تا حالا اصطلاح "کون و مکان" را نشنیدی؟! برو تو گوگل جستجو کن شاید بتونی پیدا کنی و ببینی معنیش چیه!
          خیلی عجیبه ولی آیا تو جدا معنی "کون و مکان" را نمیدونی یا نشنیدی تا حالا یا اینکه خودت را زدی به نفهمی!؟!
          تافظ صحیحش kawn است یک کلمه عربی است فکر کنم همخانواده امکان است
          گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• بیت کوین
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 382

گزارش مقایسه‌ای درآمد نمادهای گروه محصولات شیمیایی – آبان ۱۴۰۴

شپدیس
            درآمد آبان ۱۴۰۴ این شرکت به ۹۰.۱۸ میلیارد تومان رسیده است؛ این در حالی است که در آبان سال گذشته ۳۸.۴۰ میلیارد تومان فروش داشته بود. به این ترتیب، شپدیس با رشد ۱۳۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ یکی از بهترین عملکردها را در گروه محصولات شیمیایی ثبت کرده است. همچنین فروش آبان ۱۳ درصد بیشتر از مهر ۱۴۰۴ گزارش شده است.

شفن
            درآمد آبان ۱۴۰۴ معادل ۱۶.۵۷ میلیارد تومان بوده که نسبت به ۷.۰۱ میلیارد تومان آبان ۱۴۰۳، رشد قابل‌توجه ۱۳۶ درصدی را نشان می‌دهد. فروش این شرکت ۴۴ درصد بالاتر از مهرماه ثبت شده و ۲۶ درصد بالاتر از میانگین هشت‌ماهه ۱۴۰۴ قرار گرفته است.

جم‌پیلن
            جم‌پیلن در آبان ۱۴۰۴ درآمد ۲۲.۴۶ میلیارد تومان داشته که نسبت به ۱۱.۸۸ میلیارد تومان آبان ۱۴۰۳، رشد ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد. فروش آبان ۱۶ درصد بیشتر از مهر و ۳۱ درصد بالاتر از میانگین هشت‌ماهه بوده است.

شیراز
            درآمد آبان این شرکت ۵۱.۷۷ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با ۲۷.۷۴ میلیارد تومان سال گذشته، رشد ۸۷ درصدی را نشان می‌دهد. فروش آبان نسبت به مهر ۱۰ درصد افزایش یافته و ۴۸ درصد بالاتر از میانگین هشت‌ماهه بوده است.

پاکشو
            این شرکت در آبان ۲۲.۵۸ میلیارد تومان فروش داشته که نسبت به ۸.۹۱ میلیارد تومان آبان ۱۴۰۳، رشد قابل‌توجه ۱۵۳ درصدی را ثبت کرده است. درآمد آبان تنها ۲ درصد بالاتر از مهر بوده اما ۳۰ درصد بالاتر از میانگین هشت‌ماهه ۱۴۰۴ قرار دارد.

قرن
            شرکت پاکسان قرن در آبان ۱۴۰۴ درآمد ۱۴.۴۴ میلیارد تومان داشته که نسبت به ۸.۰۵ میلیارد تومان سال گذشته، رشد ۷۹ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان ۳ درصد بیشتر از مهر و ۲۳ درصد بیش از میانگین هشت‌ماهه بوده است.

شصدف – یکی از ضعیف‌ترین عملکردها
            نماد شصدف در آبان ۱۴۰۴ تنها ۱.۱۵ میلیارد تومان فروش ثبت کرده، در حالی که سال گذشته ۲.۴۰ میلیارد تومان فروش داشت. این موضوع حاکی از کاهش شدید ۵۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. همچنین درآمد آبان ۵۹ درصد کمتر از میانگین هشت‌ماهه بوده و در میان نمادهای شیمیایی یکی از ضعیف‌ترین عملکردها محسوب می‌شود.

شخارک
            این شرکت در آبان ۱۱.۷۰ میلیارد تومان فروش داشته که نسبت به ۱۴.۴۸ میلیارد تومان سال گذشته، کاهش ۱۹ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان در مقایسه با میانگین هشت‌ماهه نیز ۵۷ درصد پایین‌تر ثبت شده است.

بوعلی
            درآمد بوعلی در آبان ۱۴۰۴ به ۸۲.۴۴ میلیارد تومان رسیده است؛ این رقم در آبان سال گذشته ۶۲.۱۴ میلیارد تومان بود که نشان‌دهنده رشد ۳۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. همچنین فروش آبان نسبت به مهر ۱۲۱ درصد افزایش یافته و درآمد این ماه ۱۴ درصد بالاتر از میانگین هشت‌ماهه گزارش شده است.

شفارا
            شفارا در آبان ۱۴۰۴ مبلغ ۳.۳۹ میلیارد تومان درآمد داشته که نسبت به ۲.۱۰ میلیارد تومان آبان ۱۴۰۳، رشد ۶۱ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان نسبت به مهر ۱۰۸ درصد رشد داشته و ۴۲ درصد بیشتر از متوسط امسال بوده است.

شرنگی
            این شرکت در آبان امسال ۲۳۲ میلیون تومان فروش داشته؛ این در حالی است که سال گذشته ۱۹۴ میلیون تومان درآمد ثبت کرده بود و بنابراین ۲۰ درصد رشد داشته است. درآمد آبان نسبت به مهر ۹۹ درصد افزایش داشته و امسال نیز ۳۴ درصد بالاتر از میانگین سال بوده است.

پارس
            فروش پارس در آبان ۱۴۰۴ به ۸۲.۲۶ میلیارد تومان رسیده است؛ این رقم تنها ۲ درصد بیشتر از آبان سال گذشته است. با این حال درآمد آبان نسبت به مهر ۸۰ درصد افزایش یافته است. در مقایسه با میانگین هشت‌ماهه، عملکرد تقریباً در سطح متوسط و ۸ درصد پایین‌تر گزارش شده است.

شملی
            شملی در آبان ۷۵۵ میلیون تومان فروش ثبت کرد که نسبت به ۴۹۸ میلیون تومان آبان ۱۴۰۳، رشد ۵۲ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان نسبت به مهر ۴۷ درصد افزایش داشته اما همچنان ۴۳ درصد پایین‌تر از متوسط سال قرار دارد.

شپلی
            درآمد شپلی در آبان به ۴.۰۵ میلیارد تومان رسید که نسبت به ۳.۱۰ میلیارد تومان آبان گذشته، رشد ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد این ماه ۴۶ درصد بالاتر از مهر بوده و ۱۹ درصد بیشتر از میانگین سال به ثبت رسیده است.

شتوکا
            شتوکا در آبان ۶۶۹ میلیون تومان فروش ثبت کرد که نسبت به ۶۵۱ میلیون تومان آبان گذشته ۳ درصد رشد داشته است. درآمد آبان ۴۳ درصد بیشتر از مهر و ۴۵ درصد بالاتر از میانگین سال گزارش شده است.

شجم
            شجم در آبان ۶.۶۳ میلیارد تومان فروش داشته اما نسبت به آبان سال قبل کاهش ثبت کرده است و عملکرد ماهانه نسبت به مهر تنها ۳ درصد رشد نشان می‌دهد. در مقایسه با میانگین سال، تنها ۷ درصد بهتر عمل کرده است.

شلعاب
            فروش شلعاب در آبان ۶۵۴ میلیون تومان بوده که نسبت به ۴۲۳ میلیون تومان سال گذشته، رشد ۵۵ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان نسبت به مهر ۲۵ درصد افزایش یافته و ۴۲ درصد بالاتر از میانگین امسال بوده است.

شکبیر
            شکبیر در آبان ۶۲.۸۹ میلیارد تومان درآمد داشته که نسبت به ۴۴.۷۷ میلیارد تومان سال گذشته، رشد ۴۰ درصدی را ثبت کرده است. درآمد آبان ۲۱ درصد بیشتر از مهر و ۲۸ درصد بالاتر از میانگین هشت‌ماهه بوده است.

شغدیر
            درآمد شغدیر در آبان ۷.۶۵ میلیارد تومان بوده و نسبت به ۵.۷۶ میلیارد تومان سال گذشته رشد ۳۳ درصدی داشته است. درآمد آبان ۲۰ درصد بالاتر از مهر و ۴۱ درصد بیشتر از میانگین سال گزارش شده است.

شفارس
            شفارس در آبان ۲.۰۵ میلیارد تومان فروش داشت که نسبت به ۱.۲۸ میلیارد تومان سال گذشته، رشد ۶۰ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان نسبت به مهر ۱۸ درصد رشد داشته و ۳۳ درصد بالاتر از میانگین سال قرار گرفت.

نوری
            درآمد نوری در آبان ۱۴۸.۲۲ میلیارد تومان بوده که نسبت به ۱۱۶.۳۲ میلیارد تومان سال گذشته، رشد ۲۷ درصدی داشته است. آبان نسبت به مهر ۱۴ درصد رشد داشته؛ هرچند نسبت به میانگین امسال ۱۵ درصد پایین‌تر بوده است.

آریا
            آریا در آبان ۴۹.۷۶ میلیارد تومان فروش ثبت کرد که نسبت به ۳۸.۰۳ میلیارد تومان سال گذشته، رشد ۳۱ درصدی داشته است. درآمد آبان ۶ درصد بیشتر از مهر و تقریباً در سطح میانگین امسال (۱ درصد بالاتر) بوده است.

ساینا
            درآمد ساینا در آبان ۱.۷۲ میلیارد تومان بوده که نسبت به ۹۲۷ میلیون تومان سال گذشته، رشد ۸۶ درصدی داشته است. درآمد آبان ۶ درصد بالاتر از مهر و ۲۸ درصد بیشتر از میانگین سال بوده است.

شپارس
            شپارس در آبان ۳.۳۷ میلیارد تومان درآمد داشته که نسبت به ۱.۹۱ میلیارد تومان آبان گذشته، رشد ۷۶ درصدی را نشان می‌دهد. درآمد آبان ۵ درصد بیشتر از مهر و ۲۳ درصد فراتر از میانگین امسال بوده است.

نظر

• بیت کوین
              عضو فعال
              • Jan 2018
              • 382

جزئیات افزایش سرمایه شرکت‌ها:

شرکت دانش بنیان پویا نیرو (بپویا) | افزایش سرمایه ۳۱۷ درصدی

مبلغ سرمایه: از ۲۳۸۵۰۰۰ میلیون ریال به ۹۹۴۲۱۴۷ ریال

منابع: سود انباشته

تاریخ مجمع: ۱۵ آذر ماه

هدف: اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج نقدینگی شرکت سیمان شرق (سشرق) | افزایش سرمایه ۲۴ درصدی

مبلغ سرمایه: از ۵ هزار میلیارد ریال به ۶۲۰۰ میلیارد ریال

منابع: از محل سود انباشته

تاریخ مجمع: ۱۵ آذر ماه

هدف: اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج وجه نقد شرکت صنایع سیمان دشتستان (سدشت) | افزایش سرمایه ۳۶ درصدی

مبلغ سرمایه: از ۲۵۰۰ میلیارد ریال به ۳۴۰۰ میلیارد ریال

تاریخ مجمع: ۱۶ آذر ماه

هدف: اصلاح ساختار مالی شرکت سرمایه گذاری ساختمانی بین المللی نام آوران مهندسی (ثنام) | افزایش سرمایه ۴۰ درصد

مبلغ سرمایه: از ۲,۳۶۷,۶۵۰,۶۴۸ هزار ریال به ۳,۳۱۱,۳۶۲,۶۴۸ هزار ریال

تاریخ مجمع: ۱۰ آذر ماه

هدف: تامین منابع مورد نیاز جهت بهبود سرمایه در گردش برای پیشبرد پروژه‌های در حال تکمیل و جلوگیری از خروج نقدینگی به منظور کاهش هزینه‌های مالی

نظر

در حال کار...
              X