جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5585

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
    مواظب باشید هر سهمی نخرید / صف خرید خیلی از سهام رو عرضه میکنند / فردا صف خیلی از سهام عرضه خواهد شد
    اتفاقا من الان میخواستم یه پستی بزارم در این مورد سوال بپرسم.
    که آیا این هفته هم مثل دو هفته پیش وسط هفته اصلاح داریم؟؟؟
    خانم شاه ماهی مطمئنید؟؟؟
    چون من هم مقداری نقدم و هم یه تصمیم مهم میخوام بگیرم در مورد سبدم. در صورت عرضه های این هفته.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• شاه ماهی بورس
      عضو عادی
      • Aug 2014
      • 261

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      میشه بفرمایید چرا
      هفته پیش هم اخطار دادم / دوستان گفتند چرا / من بر اساس کدهایی خاص میگم که میفروشن / تو برخی سهام مدنظر منظور من هست نه کل بازار

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

فکر کنم منظور کاربر شاه ماهی بورس گروه دارویی و غذایی میباشد.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

هفته پیش هم اخطار دادم / دوستان گفتند چرا / من بر اساس کدهایی خاص میگم که میفروشن / تو برخی سهام مدنظر منظور من هست نه کل بازار
          درود
          درمورد اینکه هر سهمی رو در هر قیمتی نباید خرید کاملا موافقم و درواقع وقتی میشه سهم خوب(خوب با توجه به معیارهای هر فرد)سر موقع خرید و سهامداری کرد چرا از سر ناچاری بریم سراغ هر سهمی!
          منتها با این قسمت که فلان حقیقی یا حقوقی ولو بزرگ فروخت و اصلاح بخاطر اونه اصلا موافق نیستم. بازار بزرگ شده و مثل قبل نیست که چند کد خاص جهت به بازار بدن. هفته گذشته اقای مارانی هم در یک فایل صوتی اتفاقا به همین موضوع اشاره داشت که حتی اختیار از دست حقوقی ها هم درحال خارج شدنه چه رسد به چند کد خاص...
          هفته گذشته با توجه به نزدیکی به مرز روانی 1 میلیون واحدی و رشد بسیار شارپ شاخص از قبل معلوم بود عده ای بقصد شاسایی سود عرضه میکنن و کمی شل میشه که افت انچنانی هم شاهد نبودیم . همین امروز اغلب نمادها بالاتر از قیمت هفته گذشته خود در صف خرید هستند. همین هفته هم احتمال زیاد در روزهای اینده عرضه ها کمی افزایش داشته باشه هم رشد زیاد و سروصدای بالا بخاطر عبور از شاخص 1میلیونی و هم نزدیکی به زمان اتمام ای تی اف که بسیاری نگه داشتن در روزهای پایانی خرید کنند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شاه ماهی بورس
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 261

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            درود
            درمورد اینکه هر سهمی رو در هر قیمتی نباید خرید کاملا موافقم و درواقع وقتی میشه سهم خوب(خوب با توجه به معیارهای هر فرد)سر موقع خرید و سهامداری کرد چرا از سر ناچاری بریم سراغ هر سهمی!
            منتها با این قسمت که فلان حقیقی یا حقوقی ولو بزرگ فروخت و اصلاح بخاطر اونه اصلا موافق نیستم. بازار بزرگ شده و مثل قبل نیست که چند کد خاص جهت به بازار بدن. هفته گذشته اقای مارانی هم در یک فایل صوتی اتفاقا به همین موضوع اشاره داشت که حتی اختیار از دست حقوقی ها هم درحال خارج شدنه چه رسد به چند کد خاص...
            هفته گذشته با توجه به نزدیکی به مرز روانی 1 میلیون واحدی و رشد بسیار شارپ شاخص از قبل معلوم بود عده ای بقصد شاسایی سود عرضه میکنن و کمی شل میشه که افت انچنانی هم شاهد نبودیم . همین امروز اغلب نمادها بالاتر از قیمت هفته گذشته خود در صف خرید هستند. همین هفته هم احتمال زیاد در روزهای اینده عرضه ها کمی افزایش داشته باشه هم رشد زیاد و سروصدای بالا بخاطر عبور از شاخص 1میلیونی و هم نزدیکی به زمان اتمام ای تی اف که بسیاری نگه داشتن در روزهای پایانی خرید کنند.
            عرض ادب

اشتباه بازار و برخی از افراد اینه که فکر میکنند پولهای 1 یا 2 میلیونی مردم عادی بازار رو مثبت میکنند / کدهای خاص و پولهای بزرگ پشت پرده که من واقف هستم به دلیل کارم دارم به شما میگم / اگر اونها نباشن واقعا خریدهاری بزرگ نیست

الان اکثر کارگزاری اعتبارشون صفر شد و این اصلا خوب نیست /

این نوع فکر رو از خودتون دور کنید فکر کنید مردم عادی بازار رو مثبت میکنند / پولهای بزرگ هوشمندد / یک نمونه مثال بزنم امروز از کارگزاری ----فرد حقیقی قدیمی مرتبط با صندوق ها 50 میلیارد خگستر خرید / فکر کردید مردم عادی با 1000 تا 2000 سهم صف خرید سنگیم میچینند . نکته ای که وجود داره من میدونم این پول برا خودش نیست افراد پشت پرده سرمایه گذار هستند

بازم میگم از روی دلسوزی هر سهمی نخرید و مراقب باشید / من از روی دلسوزی بیان میکنم وگرنه خودم تا دلت بخاد سهم هستم

من تو بازاری که کل سهام قفل صف خرید هست هشدار میدم
            آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/05/09, 11:19.

نظر

• ع-خاکسار قیری
              عضو فعال
              • May 2011
              • 424

کاملا موافقم که کدهای بزرگ باعث روند سازی میشوند و این سرمایه های خرد که حتی 500میلیونی هم خرد محسوب میشود باعث ایجاد روندها نمیشوند
              و بشخصه نیز همیشه رد همین سرمایه های بزرگ را در نمودار تحلیل میکنم

اما چیزی از خروج سرمایه نمیبینم که هیچ! حتی احتمال به چالش کشیدن مجدد شناور سهام در برابر نقدینگی باز مشاهده میشود! که سهام کم بیاد و نمادهای پتانسیل باز قفل خرید شوند ! شاید هم سواد بنده نرسیده فعلا جز ورود نقدینگی ندیدم که ......شاخص کل نیز که مقاومت مهم یک میلیون واحد شکست !
              ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
              تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• داروساز
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 603

با سلام بازار اماده میشه واسه یک عرضه سنگین یا اخر امروز یا فردا... عیار سهم ها و صعود بازار در کوتاه مدت اونجا معلوم میشه.. در کل با این تورم بازار صعودی باقی هست... رفیق ما اپتیما گرفت 4 شنبه 690 الان 760 خود نمایشگاهی میگه بر می دارم.... دلار این هفته استارت خواهد زد
                روز به روز حال اقتصادی کشور بدتر میشه خدا فقط رحم کنه.... هیچ از این تورم و پولی که باهاش میاد خوشحال نیستم ....

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

قیمت سهام بازار... انقدر میارن... بالا که اگه.... از هر کدوم 4تا.. صفر... کم بشه..... یه عدد از یک تا 9 تهش... بمونه و قابل خوندن... باشه...به حرکت گله ای ... و کد به کد حقوقی...هم ربطی نداره..فقط ارزش پول ملی...که چیز شده رفته...

اینم تحلیل ...بنیادی من از کل بازار ...بورس:)..:D

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2904

واقعا فساد از سر روی بازار میباره....
                    خودکفا بالای 40 درصد بازگشایی میشه آنوقت وثنو 20 درصدش باطل میشه....چرا؟چون نور چشمی ها و سفته بازان درش فعال نیستند....
                    وسدید سه بار بسته شده بدون دلیل خاصی.....بعد هر سه بار بالای 30 درصد بازگشایی شده...
                    شب و روز دنبال سهم باشی تحلیل کنی یاد بگیری که چی بشه!!هیچی آخرش سودش را سفته بازان ببرند.....

تاسف فراوان برای بازار
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

عرض ادب

اشتباه بازار و برخی از افراد اینه که فکر میکنند پولهای 1 یا 2 میلیونی مردم عادی بازار رو مثبت میکنند / کدهای خاص و پولهای بزرگ پشت پرده که من واقف هستم به دلیل کارم دارم به شما میگم / اگر اونها نباشن واقعا خریدهاری بزرگ نیست

این نوع فکر رو از خودتون دور کنید فکر کنید مردم عادی بازار رو مثبت میکنند / پولهای بزرگ هوشمندد / یک نمونه مثال بزنم امروز از کارگزاری ----فرد حقیقی قدیمی مرتبط با صندوق ها 50 میلیارد خگستر خرید / فکر کردید مردم عادی با 1000 تا 2000 سهم صف خرید سنگیم میچینند . نکته ای که وجود داره من میدونم این پول برا خودش نیست افراد پشت پرده سرمایه گذار هستند

بازم میگم از روی دلسوزی هر سهمی نخرید و مراقب باشید / من از روی دلسوزی بیان میکنم وگرنه خودم تا دلت بخاد سهم هستم

ضمن تشکر ازشما بابت ارائه مطالبتان
                      فکر میکنم نظرم با شما تفاوت زیادی نداره منتها هرکدام از جهتی موضوع رو نوشتیم...

اینکه برخی پولهای درشت وابسته وارد بازار شدند کاملا درسته و اینها هم میتونن در به ریل انداختن بازار کمک کننده باشن منتها بسیاری از تازه واردین هم با سرمایه ها درشت وارد شدن از جمله برخی از بازار مسکن یا دلار و سکه .... که در همان بدو ورود خود خریدهای میلیاردی دارن. مشتریان خرد هم وقتی در تعداد بالا باشه تاثیر گذاره و باید تفکر قدیمی رو از خود دور کنیم. یکزمانی بود با چهارتا اینتر زدن چند نفر هماهنگ باهم بازار رو به راهی که میخواستن هدایت میکردن ولی الان در بازاری که برخی روزها ارزش معاملات خردش بیش از 20 هزار میلیارد تومان میشه صحبت از خرید/فروش حتی چند ده و صدها میلیاردی هم اثرش بسیار مقطعیه همانگونه که بسیاری بودند که از قیمتهای یک چندم فعلی سنگین فروختند و رفتند اما الان قیمت سهم ها چند برابر زمان فروششان شده.
                      یک زمان(خیلی زمان دور نه همین چند سال قبل) در عرضه های اولیه 20 هزارنفرم شرکت نمیکرد و یک عرضه متوسط مصیبت میشد برای بازار الان بزرگترین عرضه تاریخ بازار با چند هزار میلیارد تومان ارزش بدون هیچ تاثیری جذب میشه و تعداد کدها داره میره 3 میلیون که احتمالا تا اخر سال 5 میلیون هم عبور کنیم. الان اونهایی که در دو سه سال اخیر وارد بازار شدن حتی با سرمایه های چند ده میلیون و یا صدمیلیونی سرمایشون میلیاردی شده و حجم پولها بالا رفته.
                      درواقع نه که پولهای بزرگ و وابسته بی تاثیر باشند اما صحبت اینه که مثل چند سال قبل نیست که اسم برخی میامد سهم مسیرش عوض میشد...
                      از زمان شاخص 150 هزار واحدی خیلیا گفتن کار بازار تمام شد و ... من بشخصه انگشت شمار روزهایی بوده نقد انهم با بخشی از سرمایه بودم و وقتی روند کلی رو تشخیص بدیم ترسی از خریدو فروش کسی نداریم. افتهای مقطعی 10 15 درصدی همیشه بوده و خواهد بود مهم اینه برایند کلی عملکردمان چگونه باشد و روند بازار نزولی باشد یا صعودی...
                      همانگونه که در پست قبلی و قبلتر هم نوشتم قطعا هرسهمی رو در هر قیمتی نباید خرید و احتیاط و مدیریت سرمایه و ریسک رو باید لحاظ کرد. همه اینها جای خود مهم و لازمه و من هم نطرم اینه بعد این سرعت رشد بازار ارام تر و از این رشدهای یکپاره نخواهیم داشت و یا حداقل بهتر است بگویم امیدوارم اینگونه شود. این رشد دسته جمعی مطلوب من و امثال من نیست و قبلا هم گفته شد بازار رو تبدیل به زمین سوخته میکنه
                      بهتر است رشد ارام تر باشد و همه باهم نباشد تا هم حساسیت کمتر شود هم ریسک پایینتر و هم بتوان در جابجایی ها گزینه های مطلوب را انتخاب نمود.
                      از اصلاح و افت احتمالی بازار باوجود اینکه 100 درصد سهم هستم بشدت استقبال میکنم . حدود 17 18 ساله که در بازار هستم و انواع منفی و مثبتها رو دیده ام و هر زمانی با توجه به شرایط سعی میکنم خودمو وفق بدم. منفی و اصلاح برای کسی که قصد ماندن در بازار داره به همان اندازه صعود از نظر من شیرینه.
                      در مورد اصلاح احتمالی موقت برخی نمادها در روزهای اتی هم باشما موافقم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4716

عرض ادب

با سلام و عرض ادب
                        با نظر شما موافقم . در مورد یک بانکی چند سال پیش آمارهایش را خودم دیدم باورم نمی شد که بیش از 90 درصد کل منابع سپرده ای بانک فقط مربوط به کمتر از 3 درصد حسابهای بانک بود . یعنی اگر بانک فقط به اون 3 درصد از حسابها خدمات ارایه میداد برایش خیلی بهتر بود لیکن محدودیتهای قانونی و اجتماعی اجازه این کار را به اون بانک نمی داد .
                        می خواهم بگم پولهای درشت در اقتصاد ما دست عده بسیار محدودی است . تو هر بازارای هم وارد می شوند شوک وارد می کنند و البته بین بازارها در حال چرخش هستند نوبتی!

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

دو کارگزاری رو با سه لپ تاپ و یک گوشی ساعت آنلاینشون رو چک کردم و باز برای محکم کاری با ساعت جهانی اینترنتی هم تطابق دادم!
                          نتایج:
                          هر دو بین 4 تا 8 ثانیه نسبت به ساعت جهانی و ساعت سیستم عقبند!
                          این یعنی شما هشت و سی سرخطی نمیزنی!
                          8:30:04 و یا 8:30:08 سر خطی می زنی!
                          .............
                          به جز اینکه اخیرا مد شده وقتی اردر ثبت میکنه، آهنگ انتظار برات پخش می کنه و می نویسه منتظر پاسخ سیستمه!
                          به قول دوستی ریسک اصلی بازار همین سیستم و مسائل پیرامونش از هنگ تا دستکاریه!
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

به نظر امروز روز پر عرضه ای داریم!
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

ومعادن مظلوم 260 میلیون صف خرید در قیمت 1257 تومن کگل 101 میلیون صف خرید در قیمت 1465 تومن

مررررسی ناظر با شرف و حلال زاده که بعد سوار شدن خودتون اجازه رشد دادید(لبته با فشار به حقوقی بابت عرضه های سیل آسا در هر دو نماد)

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4716

به نظرم فردا یوم الشکار است ! احتمالا فردا بازار یک نوسانی در تعدادی از سهام بدهد .میشه سبد را بهینه کرد و در برخی از سهمها که چند وقتیه اجازه ورود نمی دهند وارد شد .

نظر

در حال کار...
                                X