کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جابجایی و دست دست شدن سهم ها اتفاق خوبیست و البته با این تعداد تازه واردین و حتی برخی قدیمی ها که با اونها همراه میشن جو هیجانی طبیعیست
بسیاری از نمادها از صف خرید در چند دقیقه به منفی کامل هم رفتند و دوباره صف خرید! امیدوارم در روزهای اتی راه سهم ها کمو بیش از هم جدا شوند و مثبت منفی ها یکپارچه نباشند
اونهایی که دنبال نوسان هستند موضوع جداست ولی من که همچنان از دوسال پیش روند بازار رو صعودی میدانم بدون توجه به نوسانات با سهم هام همراه هستم و خودم رو بخاطر چند درصد نوسان دچار استرس نمیکنم مگر تشخیص دهم که نگهداری جواب نمیدهد. این بازارها رو فرصتی برای بهینه کردن سبد میدونم
برای مثال غشهداب رو از قیمتهای زیر هزار همراهم و این نماد دیروز و امروز هم صف خرید بوده و هم نزدیک منفی کامل که خود این جابجایی برای سهم خوبه و بدون توجه به نوسانات همچنان سهامداری میکنم
نمونه های دیگر سبد کیسون و... هم کمو بیش شرایط مشابه دارن
قرار نیست همیشه بازار مثبت باشد و اتفاقا این منفی ها موجب اسودگی بیشتر میشه
نكته جالب ديگه تو انلاين ها ديده ميشه اينه كه تو قسمت عرضه و تقاضا مثلا 40 ميل صف خريد نشون ميده ولي بالاي صفحه قيمت رو مثبت 1.5 كه مال 10 دقيقه قبله داره نمايش ميده . من موندم اگه آنلاين ما داره اطلاعاتش رو از يك هسته واحد ميگيره چرا اينقده اختلاف تو داده ها هست ؟
نظر