جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : جــــو بــــازار

روز شنبه وارد فولاد شدم 1070 تومان....فرداش مثبت 5 خورد و بست...امروز باز شد با میانگین 1187 تومان ردش کردم....با سود 10 درصدی....92 درصد سبدم بود...چند نفر از دوستان هم خبر دارند..

ولصنم استاد معظم هم روز شنبه 1160 تومان بود...

...خدا بده برکت
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
      سلام

با احترام

همه دارند میبینند که سهام بازار از صف فروش میرن صف خرید و دوباره صف فروش میشن

با گزارش هر روز بازار خوبه معاملات روز بعد رو هم پیش بینی بفرمائید ، وگرنه این کار شما بیهوده است
      شما خودتان از آنچه می بینید و می خوانید ! پیش بینی کنید برای خودتان !

پیش بینی در بازار زیاد هست ! از ریزش به 700 هزار واحد تا رشد به 8 میلیون واحد !

اما رصد کردن بازار اگر از نظر بقیه دوستان هم بیهوده هست ! چشم !! به کار بیهوده ادامه نمیدم !!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

اما رصد کردن بازار اگر از نظر بقیه دوستان هم بیهوده هست ! چشم !! به کار بیهوده ادامه نمیدم !!
        لطفا ادامه بدهید...اطلاعات مفیدی از بازار میزنید...شاید یکی خودش پیش بینی بکنه و دیگران یا وقت نمی کنند پیش بینی کنند یا نمی توانند...و این زحمت را شما می کشید
        سپاس بابت تحلیل خوبتان از بازار
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

چیزی که در معاملات امروز برام جالبه که حقوقیها چندان حمایت نکردند و این اتفاقات امروز حاصل فعالیتهای حقیقیها بوده

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

من غیر از پیش بینی حد ضرر برای سهمی که میخرم میزارم

حتی بنیادی ترین سهامی که میخرم حد ضررم بزنند بی تعارف خارج میشم

شاید به جای 200 درصد سود 80 درصد ببرم و بالعکس در ضرر ب جای 70 هشتاد درصد ضرر 15 درصد برم تو ضرر

ولی کلا این مدلی خرید و فروش میکنم

شاخص کل رو ریاد کار ندارم

بیشتر مقاومت و حمایت خود سهم برام مهمه چ بازار رو ب بالا باشه چ نزولی

این روش پیش بینی و معاملات من

اما شما

از شما به عنوان ی کاربر قدیمی انتظارات ب مراتب بالاتره

این کار ی آیدی تازه وارد هم میتونه انجام بده

اصلا ی پیشنهاد

ی تاپیک بزن و خرید و فروش سهمی که میخری اعلام کن

مطمئنا این راه هم برای شما و هم برای بقیه مفید تره

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

من غیر از پیش بینی حد ضرر برای سهمی که میخرم میزارم

حتی بنیادی ترین سهامی که میخرم حد ضررم بزنند بی تعارف خارج میشم

شاید به جای 200 درصد سود 80 درصد ببرم و بالعکس در ضرر ب جای 70 هشتاد درصد ضرر 15 درصد برم تو ضرر

ولی کلا این مدلی خرید و فروش میکنم

شاخص کل رو ریاد کار ندارم

بیشتر مقاومت و حمایت خود سهم برام مهمه چ بازار رو ب بالا باشه چ نزولی

این روش پیش بینی و معاملات من

اما شما

از شما به عنوان ی کاربر قدیمی انتظارات ب مراتب بالاتره

این کار ی آیدی تازه وارد هم میتونه انجام بده

اصلا ی پیشنهاد

ی تاپیک بزن و خرید و فروش سهمی که میخری اعلام کن

مطمئنا این راه هم برای شما و هم برای بقیه مفید تره
              بنده هیچوقت در این سایت پیشنهاد خرید و فروش به کسی نداده ام ! و نخواهم داد !

من همین کار تازه واردی ! را به قول شما بلدم !

کسی که در بازار مالی دیدگاه و استراتژی ندارد و دنبال پیشنهاد این و آن است به نظر من بهتر است از بازار کنار برود !

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

بنده هیچوقت در این سایت پیشنهاد خرید و فروش به کسی نداده ام ! و نخواهم داد !

من همین کار تازه واردی ! را به قول شما بلدم !

کسی که در بازار مالی دیدگاه و استراتژی ندارد و دنبال پیشنهاد این و آن است به نظر من بهتر است از بازار کنار برود !

کی گفت پیشنهاد خرید و فروش بده ! ؟

ورو خروج خودت تو سهام تو تاپیک اختصاصی بزن

تا عیار شما هم مشخص بشه

شما استراتژی داری بگو این راه و روش منه

این مدل استراتژی منه بقیه هم شاید چیزی یاد بگیرند

حتما که نباید همه از رو دست هم خرید کنند

صرفا ی پیشنهاد بود ، دوست داشتی انجام بده دوست نداشتی هم که همینطور به روش قبلی ادامه بده

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

کی گفت پیشنهاد خرید و فروش بده ! ؟

ورو خروج خودت تو سهام تو تاپیک اختصاصی بزن

تا عیار شما هم مشخص بشه

شما استراتژی داری بگو این راه و روش منه

این مدل استراتژی منه بقیه هم شاید چیزی یاد بگیرند

حتما که نباید همه از رو دست هم خرید کنند

صرفا ی پیشنهاد بود ، دوست داشتی انجام بده دوست نداشتی هم که همینطور به روش قبلی ادامه بده

کسیکه کار بیهوده ! و کار تازه واردها ! رو انجام میده که دیگه عیارش معلومه ! شما بگیر صفر !

یکی ممکنه برای یک صندوقی خرید و فروش کنه، یکی ممکنه برای حقوقی خرید و فروش کنه !

یکی ممکنه منابع سنگینی برای خرید در اختیارش باشه ! یا سبدهای بزرگی برای فروش !

یکی ممکنه صرفا به دنبال رصد و تهیه گزارش برای شرکتهای بزرگ سرمایه گذاری، بانکها و .... باشه !

اینها استراتژی های متفاوت ! رفتار متفاوت ! برداشت متفاوت ! اقدام متفاوت و از همه مهمتر ریسک و بازده متفاوتی دارند !

از نظر من صرفا بیان نکات ! یا ملاحظاتی درباره سهم یا بازار ! در حدی که توجه اندکی در فرد خواننده یا شنونده ایجاد کنه کافیه !

تصمیم گیری ! پیدا کردن استراتژی ! داشتن دیدگاه ! چگونگی معامله ! و .... همه کارهایی هست که خود فرد باید انجام بده !

مخلوط کردن این موارد با هم میشه همین بلبشویی که در کانالهای بورسی هست ! از سیگنال فروشی بگیر ! تا سهم انداختن به خلق الله و ....

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

#بورس #ایران
                    پیرو گزارش هفته قبل و هشدار در خصوص تشکیل حباب قابل توجه در بورس بدون پشتوانه اقتصادی، حمایتی و زیرساخت لازم، به چند نکته توجه کنیم :

۱. خروج سرمایه ها از بورس در کوتاه مدت مسیری بجز #طلا و #ارز ندارد ... تنها در روز گذشته نماد #طلا در بازار حدود ۷٪ جهش داشت که بعنوان پیش سیگنال این موضوع تلقی میشود

۲. در صورت شتابگیری خروج سرمایه از بورس، بانک مرکزی به منظور مدیریت نرخ ارز نیاز به تزریق روزانه حدود ۱ میلیارد دلار به بازار دارد که توانایی این اقدام بعید به نظر میرسد، لذا انتظار جهش بزرگ قیمت ارز و یک تورم شدید در جامعه متصور است

۳. این جهش قیمت ارز همزمان با افت بهای سهام، سرمایه گذاران را در ادامه به موقعیت خرید سهام بورس برمیگرداند، لکن با این تفاوت که نقدینگی سرگردان یک چرخش مخرب در جامعه کرده و قدرت خرید مردم ناشی از تورم کاهش یافته و نارضایتی عمومی افزایش یافته است

#کامودیتی راهکار منطقی، تمرکز دولت بروی بورس و تقویت آن بجای مدیریت اثرات بعدی خروج سرمایه از بازار است ... البته این بار، بایستی به گونه ای عمل شود تا شاهد رشد افسارگسیخته شاخص سهام همانند دوره قبل نباشیم! مدیریت سطح نوسانات روزانه، جلسات و هماهنگی با حقوقی ها با هدف متناسب سازی عرضه با تقاضا، عرضه سریع سهام باقیمانده دولت در شرکتهای سودده میتواند به مدیریت بحران کمک نماید
                    @commodities
                    ///

نظر

• شهراد
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 127

شاخص کل ...
                      بروز رفتار مشابه با سقف قبلی ....
                      احتمالا این فشار فروش چند روزی هست ، سپس رشد مجدد بازار تا سقف کانال بعدی ...
                      چیزی که میشه بهش فکر کرد اینه که ممکنه تعمدا شاخص رو زیر 1.000.000 واحد بیارند تا فروشنده بیشتر بشه

نظر

• شاه ماهی بورس
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 261

لینکه تو بازار منفی یک عده از دوستان ریز اسپم پاشی فروش ایجاد میکنند که کار زشتی هست باید اینکار تو بازار مثبت هشدار داد . فکر میکنند خیلی تحلیلگر هستند . طرف نقد شده و میاد پست میزنه که چی ...

ما چند سال تو بازاریم و هیچ وقت هم کلا نقد نبودم در بدترین شرایط هم سهامدار بودم

ما تو بازار اندر مثبت گفتیم که پول درشت خالی شد . امروز هم گفتم بازار جمع و جور میشع و هم شد و صف فروش خیلی از نماد به صف خرید رسید

الان خبر خوب میدم برخی از پولها امروز برگشتند پول هوشمند . پول خوبی امروز اومد . حساب های شارژ و اماده خرید ...

شنبه شدیدا بازار جمع اوری و کف سهام ارزنده بسته خواهد شد نقدینگی خوبی وارد انلاین ها شده برا خرید و هم اعتبار

یک نکته بگم فشار فروش اخر تعمدی بود با لیدری وبملت رخ داد و از قصد بودو سفارش ها فیک بود در برهی از نماد . برای اینکه شنبه میخان بازار جمع کنند تو منفی ها 5 ازتون بخرن و تو کمترین قیمت ها

دلیل دوم پایانی پایین و صف خرید برخی نماد بود که جور در نیومد .طرب داشت ۳ درصد مثبت یک شنبه رو میخرید تعجب داشت

حالا خود دانید بفروشید و نقد کنید ولی فروختی حوصله نداریم من منم کنی و بگی ریخت . من میدونستم .مرد باش تو بازار مثبت . همه نگاه میکنند

دلار امروز با حتی با تهدید همتی هم نشون داد زیر 17هزار بیا نیست و در صرافی ها دلار بین 17 تا17200 نوسان میکنه
                        آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/05/13, 18:05.

نظر

• یوناس
                          عضو عادی
                          • May 2020
                          • 48

درود

نظر

• یوناس
                            عضو عادی
                            • May 2020
                            • 48

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                            لینکه تو بازار منفی یک عده از دوستان ریز اسپم پاشی فروش ایجاد میکنند که کار زشتی هست باید اینکار تو بازار مثبت هشدار داد . فکر میکنند خیلی تحلیلگر هستند . طرف نقد شده و میاد پست میزنه که چی ...

ما چند سال تو بازاریم و هیچ وقت هم کلا نقد نبودم در بدترین شرایط هم سهامدار بودم

ما تو بازار اندر مثبت گفتیم که پول درشت خالی شد . امروز هم گفتم بازار جمع و جور میشع و هم شد و صف فروش خیلی از نماد به صف خرید رسید

الان خبر خوب میدم برخی از پولها امروز برگشتند پول هوشمند . پول خوبی امروز اومد . حساب های شارژ و اماده خرید ...

شنبه شدیدا بازار جمع اوری و کف سهام ارزنده بسته خواهد شد نقدینگی خوبی وارد انلاین ها شده برا خرید و هم اعتبار

یک نکته بگم فشار فروش اخر تعمدی بود با لیدری وبملت رخ داد و از قصد بودو سفارش ها فیک بود در برهی از نماد . برای اینکه شنبه میخان بازار جمع کنند تو منفی ها 5 ازتون بخرن و تو کمترین قیمت ها

دلیل دوم پایانی پایین و صف خرید برخی نماد بود که جور در نیومد .طرب داشت ۳ درصد مثبت یک شنبه رو میخرید تعجب داشت

حالا خود دانید بفروشید و نقد کنید ولی فروختی حوصله نداریم من منم کنی و بگی ریخت . من میدونستم .مرد باش تو بازار مثبت . همه نگاه میکنند

دلار امروز با حتی با تهدید همتی هم نشون داد زیر 17هزار بیا نیست و در صرافی ها دلار بین 17 تا17200 نوسان میکنه
                            درود
                            بنظرشماکدوم گروه امسال بیشترین بازدهی رامیتونه داشته باشه؟
                            ممنون

نظر

• شاه ماهی بورس
                              عضو عادی
                              • Aug 2014
                              • 261

در اصل توسط یوناس پست شده است View Post
                              درود
                              بنظرشماکدوم گروه امسال بیشترین بازدهی رامیتونه داشته باشه؟
                              ممنون
                              معتقدم سهام خودرویی پالایشی دارویی معدنی فلزات رشد خوبی خواهند داشت
                              تنها صنعتی که تجدید نداشته این گروه ها هست و تا پایان سال همه اینها تجدید ارزیابی خواهند داشت و مشکل فروش ندارن و بنیادی خوبی دارند .

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                                بازار اگر شنبه جمع و جور بشه بهتره!
                                حبابیون تازه دیروز کمی دست از سر ما برداشتند....یک منفی دیگه هم برای گل روی اینها بخوریم!
                                .......
                                از طنز ماجرا هم یکی گفته بود بورسی ها بهره ی سهام می خورن....میخوام ببینم این یکی دو روز منفی میاد بگه بورسی ها انفاق در راه خدا می کنند یا نه :))
                                از جمع نشدن شنبه هم استقبال می کنم!
                                کلن یکی دو هفته بر همین منوال باشه کار،خیراتش برای کلیت بازار بهتره.... نترسین! پولها جای دوری نمیرن!
                                جابجا شدن صف های خرید و فروش امروز شرطی شدن یک جمعیتی رو نشون میده و این جالب نیست!...معنا نداره تا سهم بزرگی جمع میشه،سهام شرکت دیگری از صف فروش با رنج ناشیانه تا صف خرید بره به این امید که بله: اصلاح بازار تمام شد!
                                یا بلعکس.....
                                بهرروی این تازه واردها هم باید یک جایی یک چیزی یاد بگیرن....
                                ما هم باید بتونیم سبدمون رو بهینه کنیم :))
                                و باید جا برای مانور باز بشه!
                                ........
                                دیروز هم گفتم....بازار مثبت با اون شکل و شمایل موجب نگرانیه...بازار منفی برای فعالی که آمده که بمونه وسوسه کننده و امیدبخشه!......
                                بگذارین این دو روز آخر هفته حبابیون داد و فریاد کنن و دیدید گفتم دیدید گفتم راه بندازن! یکی از سیاست های زندگی اینه که همیشه برنده نباشید!
                                به حریف فرصت شادی و تخلیه انرژی بدین!
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X