جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
فکر کنم باید منتظر صف فروش شستا
صبا
شگویا در بازار تایم دوم باشیم
به نظرم شگویا دارن دستکاری میکنند هم صبا و هم شگویا باید بیان تایم بازار / اعتراض ها داره زیاده میشه به این موضوع
نظر
-
فکر کنم باید منتظر صف فروش شستا
صبا
شگویا در بازار تایم دوم باشیم
نظر
-
برادر و خواهر سهام دار
عزیز من وقتی میبینی کل حجم معامله شده سهمت ده درصد صف فروش نیست پر واضح که نوبتت نمیشه بفروشی دقیقا واسه چی نشستی تو صف
التماس یه نخود تفکرهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postبرادر و خواهر سهام دار
عزیز من وقتی میبینی کل حجم معامله شده سهمت ده درصد صف فروش نیست پر واضح که نوبتت نمیشه بفروشی دقیقا واسه چی نشستی تو صف
التماس یه نخود تفکر
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postدوستانی که میگویند بازار دستوری صف فروش شده فکر می کنند دلیل این کار چیه؟؟؟!!!!
بازار ما جوری شده که میگن یا همه باید سود کنیم یا همه ضرر !
این نشان از همون دستوری بودن یا هماهنگی در فروش و خرید هست !
اگر اجازه بدن بازار شرایط طبیعی عرضه و تقاضای خودشو داشته باشه ، به تعادل میرسه خودش !
اینکه با صف فروش کردن یک یا چند نماد بازارو تغییر جهت میدن ! خوب نیست !
قبلا هم که حجم و ارزش معاملات پایین بود همین مشکل رو داشتیم ! الان هم با این حجم و ارزش معاملات چندین برابر شده شاهد همون رفتار هستیم !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبازار نیاز به اصلاح داشت ! اما شاید منظور دوستان بیشتر فروش هماهنگ شده باشه تا دستوری !
بازار ما جوری شده که میگن یا همه باید سود کنیم یا همه ضرر !
این نشان از همون دستوری بودن یا هماهنگی در فروش و خرید هست !
اگر اجازه بدن بازار شرایط طبیعی عرضه و تقاضای خودشو داشته باشه ، به تعادل میرسه خودش !
اینکه با صف فروش کردن یک یا چند نماد بازارو تغییر جهت میدن ! خوب نیست !
قبلا هم که حجم و ارزش معاملات پایین بود همین مشکل رو داشتیم ! الان هم با این حجم و ارزش معاملات چندین برابر شده شاهد همون رفتار هستیم !سلام
نظر
-
نشسته ام به پرتفوی نگاه می کنم
وغدیر آه می کشد
حکشتی از کدام راه میرسی
جوانیم در این اصلاح پیر شد
شاخص به 1.5 نرسید و دیر شد[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postدوست عزیز باز هم من جوابم را نگرفتم . دلیل اینکه الان بازار را بخواهند به صف فروش ببرند چی میتونه باشه ؟ اصلا کی میتونه باشه پشت این قضیه ؟! اونم توی این شرایط که دولت بیشتر به مثبت بودن بازار احتیاج داره تا منفی!
البته از این نظر هم خوبه که برخی تازه واردین با اون روی بورس هم آشنا بشن[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
فراموش نکنید توپچی هایی که درحال کوبش بورس بودند از کدام طیف هستند و چه نهادهایی با اینها هم طیف هستند و به عنوان حقوقی های پر قدرت در بورس فعال هستندهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postدوست عزیز باز هم من جوابم را نگرفتم . دلیل اینکه الان بازار را بخواهند به صف فروش ببرند چی میتونه باشه ؟ اصلا کی میتونه باشه پشت این قضیه ؟! اونم توی این شرایط که دولت بیشتر به مثبت بودن بازار احتیاج داره تا منفی!
بازار نیاز به اصلاح داشت ! روال این بازار بوده رشد و اصلاح ! البته دیر و زود داشته ! اما قرار نیست چون پول به سمت بازار میاد ! پس دائم بالا بره ! و بیخیال اصلاح بشه !
حالا اینکه شیوه اصلاح دستوری آزاردهنده هست ! و فعالان بازار مدام حس میکنن کسی داره براشون نقشه میکشه ! که گیرشون بندازه !
و تجربه های سالهای گذشته هم مدام جلوی نظرشون میاد ! بحث دیگری هست !
بلاخره دولت و حاکمیت و احزاب سیاسی بارها از این بازار سوء استفاده کردن ! و نسخه پیچی کردن براش !
حالا بازار نمیتونه یک شبه همه اینها رو فراموش کنه و بگه اینا به بازار احتیاج دارن و ... !
بلاخره این ترس و امید همیشه در مواقع اینچنینی بوده در بازار !
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postفراموش نکنید توپچی هایی که درحال کوبش بورس بودند از کدام طیف هستند و چه نهادهایی با اینها هم طیف هستند و به عنوان حقوقی های پر قدرت در بورس فعال هستند
از طیف دلواپس بودند
من هم دلواپس هستم
ولی تو منفی اضافه میکنم و نق نمیزنم
بازار باید اصلاح میکرد و کرد
نمیشد که شاخص ی کله میرفت
تا 8 میلیون ( تومان ) ، میشد ؟ :)
نظر
-
در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Postاز طیف دلواپس بودند
من هم دلواپس هستم
طرف نوشته که الیوت تو ایران برعکسه ! صعودها 3 گام ! اصلاح ها 5 گام !!!
الیوت درسته ! شما هنوز اصلاح درست و حسابی ندیدید ! که برید و آنلاینتون رو چند ماه باز نکنید !!!!
وقتی اون جریان مافیایی سیاسی ! یه نفرو میفرسته پشت بلندگو !! از پشت بلندگو میگه 8 میلیون !!! این تبعات هم داره البته ! که یه عده تازه از راه رسیده میخوان از بازار هر جوری دلشون خواست بازده بگیرن !
نظر
-
در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Postاز طیف دلواپس بودند
من هم دلواپس هستم
ولی اینکه دو تا دونه حقوقی سهم شبندر به اون بزرگی رو به صف میکشن خیلی قضیه بودار تر میشه
دقیقا نمیشه بازار رو رها کرد به حال خودش تصمیم بگیره ؟؟همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
نظر