جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
    در خصوص چند پست گذشته تقاضا دارم اگر با همدیگه بحث و گفتگویی دارین در خصوصی صحبتهاتون رو انجام بدین و مجددا جو بازار رو متشنج نکنین،قبلا هم خدمتتون عرض کردم که هر بنده خدایی تحلیل میکنه ارائه نظر شخصیشه و وحی منزل نیست که اتفاق بیفته بنده خودم امروز 4 گزینه خرید داشتم که 3 تاش رو انجام دادم و یکی رو کنسل کردم که اتفاقاٌ 2 تا از اونها به صف فروش منتج شدن و از قضا یکی که ازش منصرف شدم تا پایان بازار صف خرید شد!!ولی اینکه ناراحتی خودمو بیام سر یکی دیگه خالی کنم و بگم چرا صف فروش فلان سهمی که گفتی جمع نشد و به متلک بخوام کسی رو تمسخر کنم مطمئن باشید بنده هواسم به تک تک پست ها هست و توی این سایت پستی از دست بنده در نخواهد رفت و به شدت برخورد خواهم کرد!!! بنای حضور در سایت رعایت ادب و نگه داشتن احترام متقابل هست چه طرف مقابلتون خانم باشه چه آقا ،گرچه ما اینجا تصویر کسی رو ندیدیم و نخواهیم دید ولی خب همیشه سعی خود بنده بر احترام متقابل با کلیه افراد چه کوچکتر و بزرگتری به لحاظ سنی و چه خانم و چه آقا و چه تازه وارد و چه تحلیلگر بوده است،و چه بسیار تحلیلگرانی که روز اول تازه وارد بودن ولی به مرور زمان تحلیلگر قهار و ماهری شدن!!!

پس کاربران محترم و حاضر در تاپیک جو بازار با همدیگر مهربان تر و نهایت احترام برخوردم کنیم و اینکه بیایم یه نفر رو مسخره کنیم کار درستی نیست و باعث کدورتها خواهد شد!!!
    جناب ایلیگال اگه منظورتون من هستم فک کنم دارید قضاوت اشتباه میکنید. واسه اینکه جو متشنج نشه دیگه ادامه نمیدم.
    ولی من واقعا کاری به صف فروش شستا و خریدش و کلا نظرات در مورد شستا نداشتم.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

چندی پیش کاربری بنده را مورد عنایت قرار داد....که شاخص 1.5 را پیش بینی کردم(کاش پست مربوط به من را بالا می آورد) بعد فروش فولاد 950 هزار را پیش بینی نمودم....اینکه وقتی نقد میشه یه حرفی میزنه سهم داشته باشه یه حرفی...
      خلاصه اینکه بنده تحلیل وبنیاد و تابلو خوانی و روانشناسی بلد نیستم....
      بنده هم جوابش را ندادم..چون شناختی از ایشان ندارم....درجه چندم هستند....
      بنده خرید و فروشهایم را اعلام می کنم...بوق هم نمیزنم....منم منم هم نمی کنم....سهمی را که معرفی می کنم(البته به ندرت سهمی را معرفی می کنم و سهم هم رشد خوبی می کنه)صد تا سهم معرفی نمی کنم که از اینها یکیش به سیبل خورد بالا بیارم........
      بنده به اندازه ای که محتاج کسی نباشم از بورس سر در میارم.....تنها چیزی که ندارم اخبار پشت پرده هست.....چون نیازی به پشت پرده ندارم....یک شاگرد درس خوان پشت نیکمت هم میتونه نمره 20 را دشت کنه........
      کاربران زیادی هستند که سهامی معرفی می کنند بالای 500 درصد هم سود میده اما تا بحال ندیدم بیاد اینجا بگم بگم کنه.....و این نشان از متواضع بودن و فروتنی کاربر مذکور را می رساند......

کسی که سواد نداشته باشه.....زیاد خودش را جلوه میده.....و این هیچ تاثیری برای طرف نداره الا سرکوب کردن بی دانشی خود....
      پس چه خوب یاد بگیریم و یاد بدهیم و باز هم یاد بگیریم.........................
      بقول کوین ترودو که می گوید:انسانی که خیال کند دیگر برای خودش استادی شده و نیاز به یادگیری ندارد...آن موقع روز نزول طرف هست..............
      ارادت
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

از لا به لای اخبار
        -------------------
        شعبه دوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران پس از رسیدگی به اتهامات وحید بهزادی فرزند ابوطالب و خانم نجوا لاشیدایی فرزند علی و مرتبطین آن‌ها که دارای اتهامات عدیده‌ای در حوزه اخلال در نظام اقتصادی کشور می‌باشند در تاریخ 27/2/1399 نسبت به صدور رأی اقدام نموده است.

محکومیت:اعدام و ضبط کلیه اموال و وجوهاتی که از طریق خلاف قانون به دست آمده

اتهام:الف- مشارکت در اخلال کلان در نظام پولی و ارزی منجر به قاچاق ارز از کشور از طریق ثبت سفارشات صوری و غیر واقعی و انجام عملیات حوالجات ارزی و امورات صرافی بدون اخذ مجوز؛
        ب- مشارکت در اخلال کلان در نظام توزیعی نیازمندی‌های عمومی از طریق پیش خرید 6700 خودرو؛
        ج- مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی از طریق مشارکت در عضو گیری و فعالیت مدیریتی در شرکت هرمی پالینور به میزان 263 میلیارد ریال؛
        د- جعل سند رسمی و استفاده از سند مجعول؛
        ﻫ : مشارکت در انجام عملیات پولشویی سازمان یافته به میزان 32 هزار میلیارد ریال معادل 3200 میلیارد تومان با بهره گیری از حساب 240 شخص حقیقی و حقوقی و کشف 24700 سکه تمام بهار و یکصد کیلوگرم طلا از منزل نامبرده!!!
        /:.negaran.://:.negaran.:/

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35713

صف خرید 270 نماد به ارزش تقریبی 5000 میلیارد تومان !

صف فروش 80 نماد به ارزش تقریبی 1500 میلیارد تومان !

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

در بعضی از نمادها فرصت خرید خوبی بوجود اومد و امیدوارم دوستان استفاده کرده باشن!!!
            آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/20, 08:21.
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

خرید و حمایت حقوقی در نماد فولاد و وتجارت
              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35713

فعلا چیزی که تو بازار مشهوده اینکه یه عده دارن میفروشن ! حالا به هر دلیلی !

برخی هم میگن به دلیل بازگشایی کسب و کارها از اول خرداد، بخشی از نقدینگی حوزه های دیگه که به خاطر تعطیلی کرونا اومده بود تو بازار ما داره میره بیرون !

اگر ادامه دار باشه اون فرضیه موج B در روزهای قبل، از اصلاح ABC شاخص درست تر به نظر میرسه !

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

شنبه احتمالا یکی از سبز ترین روز های بازار میشه (شاید فرصت خرید هم نده و اولین معامله از صف خرید باشه )

بنظرم خیلی ها می خواستن روز آخر نقد کنن صندوق دارا یکم بخرن .... الانم نقد کردن اما نمی تونن بخرن ..... امروزم بازار منفی هست خرید نمی کنن ... اما شنبه اول وقت حقوقی های زرنگ میان در صف خرید اردر میذارن

می بینم صف خرید شده اردر خرید میذارم و بازار مثبت میشه

برم بگردم دنبال ی سهم خوب

(نظر شخصی و خوشبینانه مبنای معامله خودتان قرار ندهید)
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    شنبه احتمالا یکی از سبز ترین روز های بازار میشه (شاید فرصت خرید هم نده و اولین معامله از صف خرید باشه )

بنظرم خیلی ها می خواستن روز آخر نقد کنن صندوق دارا یکم بخرن .... الانم نقد کردن اما نمی تونن بخرن ..... امروزم بازار منفی هست خرید نمی کنن ... اما شنبه اول وقت حقوقی های زرنگ میان در صف خرید اردر میذارن

می بینم صف خرید شده اردر خرید میذارم و بازار مثبت میشه

برم بگردم دنبال ی سهم خوب
                    وقتی جناب سروش بگن شنبه بازار سبزه دیگه با خیال راحت میتونم اعتماد کنم.
                    تا الان تمام پیش بینی هاتون در مورد افت و خیز بازار (سبز و قرمز) درست بوده.
                    داشتم فکر می کردم شاید شنبه هم منفی باشه. داشتم تصمیمات اشتباه میگرفتم. /.:biggrinsmiley.:/
                    مرسی به موقع پست گذاشتین. :)

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      وقتی جناب سروش بگن شنبه بازار سبزه دیگه با خیال راحت میتونم اعتماد کنم.
                      تا الان تمام پیش بینی هاتون در مورد افت و خیز بازار (سبز و قرمز) درست بوده.
                      داشتم فکر می کردم شاید شنبه هم منفی باشه. داشتم تصمیمات اشتباه میگرفتم. /.:biggrinsmiley.:/
                      مرسی به موقع پست گذاشتین. :)

کنسله.... دوستان امروز سهم فروختن و دارا یکم خریدن ! (فرضیه باطل شد ) ( ولی شستا حجم قابل توجهی بفروشن باز میشه امید داشت با پولش شنبه بیان )

بهتره منتظر جمع شدن پالایشی ها و وبملت باشین .... (البته ربطی به تک سهم ها نداره)
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

سکه فعلا 7.457.000 تومان،انس 1751 دلار،18عیار هم هر گرم 742.200 تومان

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

احتمالا صف شپنا امروز جمع بشه !

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

نامه منتخبان تهران به شورای نگهبان؛ لایحه حذف ۴ صفر به مجلس بازگردد

جمعی از منتخبین مجلس یازدهم طی نامه‌ای به شورای نگهبان با برشمردن ابهامات و ایرادات لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی خواستار عودت فوری این لایحه به مجلس شدند تا با دقت و وسواس بیشتری نسبت به رفع ابهام و تصویب آن اقدام شود.

به گمونم این طرح دولت به نتیجه نرسه

نظر

• shadi
                              کاربر فعال
                              • Jul 2011
                              • 914

کنسله.... دوستان امروز سهم فروختن و دارا یکم خریدن ! (فرضیه باطل شد ) ( ولی شستا حجم قابل توجهی بفروشن باز میشه امید داشت با پولش شنبه بیان )

بهتره منتظر جمع شدن پالایشی ها و وبملت باشین .... (البته ربطی به تک سهم ها نداره)
                              جناب سروش افزایش سرمایه وبملت رو کدال نشست شنبه حتما صفه انشالا پالایشگاهیها هم شنبه برگردند اونها هم از اول تیر صندوق دوم دولت که در ارتباط با پالایشگاه هست عرضه میشه که باعث رشد و استقبال بازار میشند

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

ازادشدن سهام عدالت درخردادماه وعرضه صندوق دولت درتیرماه !! تناقضی است عجیب!
                                بخش عمده سبد سهام عدالت مربوط به صنعت پالایش هست!

نظر

در حال کار...
                                X