جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1589

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zxcvdepo پست شده است View Post
    سلام مجدد
    اتفاقاً من خیلی هم تازه وارد نیستم! از سال 1383 توی بورس بودم و یه تحلیلک هایی هم بلدم با اجازه ی شما.
    صحبتم اینه که چرا وقتی یکی روی حساب و کتاب سهم خریده، باید بسوزه ولی بعضی سهمها که همه میشناسیمشون، بی دلیل (واقعاً بی دلیل) الکی بالا برن!
    تا انتقاد هم میکنی میگن تو تازه واردی و باید بسوزی!!!
    بیخیال، شما وارن بافت ما پسرک واکسی /:.Heart.:/
    خوش باشید
    من با اجازه وسط بحث وارد می شم.
    خطابم در درجه اول به دوستان جدید الوروده .
    قصد جسارت ندارم اما متاسفانه ممکنه چنین برداشتی کنید.
    من روی این جمله ای که از صبحتتون براتون بولد کردم خیلی حرف دارم.
    من شک دارم که شما این همه سال توی بازار بوده باشید چون یک قدیمی بازار با این همه تجربه بعیده این طور صحبت کنه.
    شما باید به اندازه کافی در این سال ها از بازار درس یاد گرفته باشید که بدونید تمام رفتارهای بازار حساب و کتاب خاص خودش رو داره.
    هیچ سهمی الکی رشد نمی کنه و همین طور الکی افت نمی کنه.
    پس این همه آدم که توی این دو سه سال در بازار سودهای کلان بردن همه شون بی سواد و بی تجربه بودن و شانسی و الکی سود کردن؟؟؟
    از شما که از قدیمی های بازار هستید انتظار می ره هر روز از بازار درس و تجربه یاد بگیرید و به جای متهم کردن بازار باهاش هماهنگ بشید و حداکثر سود رو ببرید.
    لطفا هر چه زودتر طرز فکر خود را نسبت به بازار اصلاح کنید.
    هیچ وقت نگیم بازار تحلیل نداره. بگیم من نمی تونم تحلیلش کنم.

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
      وملل چند وقتی بود در حال رصد بودیم نمیدانم چی شد از دستمان در رفت - تابا عالی - ثپردیس ورود
      در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      تو شهرهای شما هم حضور یگان ویژه و پلیس در میدان های شهر چند برابر شده؟؟؟
      بله تقریبا از اوایل خرداد
      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

دفعه قبلی هم از بهبهان آغاز شد اینبار مثل اینکه انقلاب از دانشگاه تهران نیست از شهرهای کوچک است.
        روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

رسما دارند خودشون میبرند و خودشون میدوزند تمام اینها از قبل برنامه ریزی شده بوده از ماه ها قبل و مطمئنا این میز فکری به دنبال ماهی گیری از اب گل الود هست چون قدرت و نفوذ داره ...امیدوارم تو این اب گل الود خودشون به زیر کشیده بشوند و رسوای عالم بشوند
          هر چی میگذاره مردم بیشتر متوجه میشوند احمدی نژاد چه لیدر مناسبی هست انشالله خدا به این مرد بزرگ توفیق نابودی فرعون های هموطن رو بده

نظر

• اشکان2010
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 684

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
            من با اجازه وسط بحث وارد می شم.
            خطابم در درجه اول به دوستان جدید الوروده .
            قصد جسارت ندارم اما متاسفانه ممکنه چنین برداشتی کنید.
            من روی این جمله ای که از صبحتتون براتون بولد کردم خیلی حرف دارم.
            من شک دارم که شما این همه سال توی بازار بوده باشید چون یک قدیمی بازار با این همه تجربه بعیده این طور صحبت کنه.
            شما باید به اندازه کافی در این سال ها از بازار درس یاد گرفته باشید که بدونید تمام رفتارهای بازار حساب و کتاب خاص خودش رو داره.
            هیچ سهمی الکی رشد نمی کنه و همین طور الکی افت نمی کنه.
            پس این همه آدم که توی این دو سه سال در بازار سودهای کلان بردن همه شون بی سواد و بی تجربه بودن و شانسی و الکی سود کردن؟؟؟
            از شما که از قدیمی های بازار هستید انتظار می ره هر روز از بازار درس و تجربه یاد بگیرید و به جای متهم کردن بازار باهاش هماهنگ بشید و حداکثر سود رو ببرید.
            لطفا هر چه زودتر طرز فکر خود را نسبت به بازار اصلاح کنید.
            درود وعرض ادب...جمله آخرتون بسیارزیباوآموزنده است وبااجازه تون تکرارش میکنم :

نظر

• aminian
              كاربر فعال
              • Oct 2012
              • 663

در مورد این فضایی که در مورد سهام بزرگ ودارا دوم سوم بوجود اومده
              برا من یه سواله
              اگه قیمتها رو اونقدر ببرن بالا ( الانم بالاست)
              که خریداری پای معامله نیاد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2577

خبرگزاری تسنیم در مورد فروش مرحله بعدی صندوق های بعدی ETF به دولت هشدار داده است. و کمیسیون اقتصادی مجلس هم با فروش صندوق های جدید دولت مخالفت کرده است.

نظر

• ایرانی
                  ستاره دار(1)
                  • Jun 2011
                  • 2577

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                  در مورد این فضایی که در مورد سهام بزرگ ودارا دوم سوم بوجود اومده
                  برا من یه سواله
                  اگه قیمتها رو اونقدر ببرن بالا ( الانم بالاست)
                  که خریداری پای معامله نیاد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟
                  با عرض سلام و ادب، این متن در سایت بغلی نوشته شده که به نظرم قابل توجه است.

چند روز پیش بزرگترین خبرگزاری اقتصادی کشور در مورد افزایش قیمت بی رویه و حباب شرکتهای ضررده و زیانده خودروی هشدار داده بود.

ایران خودرو با 14 هزار میلیارد تومان ضرر و زیان انباشته.

سایپا با 10 هزار میلیارد تومان ضرر و زیان انباشته .

که بدهکارترین و ضررده ترین شرکتهای حاضر در بورس هستند.

هشدار چند روز پیش خبرگزاری اقتصادی:

ارزش بازار ایران خودرو در بورس تهران برابر با ارزش رنو فرانسه!!

ارزش بازار ایران خودرو ضررده و با هزاران میلیارد تومان زیان انباشته در بورس تهران به 6.9 میلیارد دلار رسیده و این درحالیست که ارزش شرکت رنو فرانسه 6.8 میلیارد یورو است.

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

نتیجه رشد هیجانی بورس؛ کورس سهام خودروسازان ایرانی با خارجی‌ها

«جاده مخصوص» کجا؟ «دیترویت» و «باواریا» کجا؟

دنیای اقتصاد : پاندمی ویروس جدید و ناشناخته کووید- ۱۹ در سراسر دنیا گریبان صنعت خودرو را نیز گرفت و سهام بسیاری از شرکت‌های خودروساز از ابتدای ۲۰۲۰ تاکنون با افت مواجه شد. در این میان اما غول‌های خودروسازی داخلی شرایط متفاوتی را تجربه کردند و بی‌توجه به اوضاع و احوال جهانی، با رشد پرشتابی همراه شدند. تا جایی که ارزش بازار سهام شرکت ایران‌خودرو با سبقت از شرکت فرانسوی رنو، در میان ۱۵ خودروساز بزرگ جهان جا گرفت. در عین حال سایپا هم با جای گرفتن در رتبه هجدهم در جمع ۲۰ شرکت بزرگ جهان ایستاد.

متن کامل روزنامه دنیای اقتصاد را در لینک زیر بخوانید.

<<جاده مخصوص>> کجا؟ <<دیترویت>> و <<باواریا>> کجا؟

نظر

• اشکان2010
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 684

خوب توجه کرده وبخونید!...آیامیدانید؟

1-درتجدید ارزیابی سال گذشته ارزش کارشناسی 46درصدازخگسترکه درمالکیت مستقیم خودرو بوده
                      حدود 2319 میلیاردتومن درنظرگرفته شده بود.هم اکنون(27/4/99)خودرومالکیت مستقیم 45.15
                      درصدازخگسترروداره که باقیمت وارزش بازارفعلی برابراست با 17238 میلیاردتومن یعنی نزدیک به 7.5
                      برابرقیمت کارشناسی پارسال ونزدیک به 15 هزارمیلیاردتومن بیشتر.

2-درتجدیدارزیابی سال گذشته ارزش کارشناسی حدود30 درصدازخمحرکه که درمالکیت مستقیم خودروبوده
                      542میلیارد تومن درنظرگرفته شده بود.هم اکنون خودرومالکیت مستقیم 30.39 درصدازخمحرکه
                      روداره که باقیمت وارزش بازارفعلی برابراست با 4307 میلیاردتومن یعنی نزدیک به 8برابرقیمت
                      کارشناسی پارسال و 3765 میلیاردتومن بیشتر.

3-درتجدیدارزیابی سال گذشته ارزش کارشناسی70درصدازسرسمندکه درمالکیت مستقیم خودروبوده
                      2460 میلیاردتومن بوده.هم اکنون سرسمندباتوجه به گزارشهای اخیرش(دوتای آخری لینکش روآوردم)
                      چه ازلحاظ navوچه ازلحاظ epsوp/e باتوجه به قیمت کنونی سهام پورتفو(بخصوص خودرو-خگستر-وپارس)ارزشگذاری بشه
                      حدود 20 هزارمیلیاردتومن ارزششه که 70 درصدش میشه 14 هزارمیلیاردیعنی حدود8برابرارزش کارشناسی پارسال و 11500 میلیاردتومن ارزشش بیشتره.
                      صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1398/12/29 (حسابرسی شده)
                      صورت وضعیت پورتفوی دوره 3 ماهه منتهی به 1399/03/29
                      ...فقط یه نکته کوچک درموردسرسمندبگم واون اینه که دربهارامسال وطی فقط 3 ماه 587 میلیاردتومن ازفروش سهام سودکرده.

جمع ارزش کنونی سه تای بالا که ازداراییهای کوچک ایران خودرو هستندبیش از 35 هزارمیلیاردتومنه...
                      موافق ومخالف میدونن سه دارایی ذکرشده حتی یک دهم کل دارایی های ایران خودرو هم نمیشن...
                      به نظرتون ایران خودرو باوجودتمام بدهی ها وزیان انباشته اش که هم اکنون ارزش بازارش 182 هزارمیلیاردتومنه حبابیه!!!؟؟؟
                      --------------------------------------------------------------
                      خودرو وسایپادوتا ازارزنده ترین سهم های کنونی بازارن...
                      --------------------------------------------------------------
                      خوشحال میشم یک نفرازمنتقدین باتجربه وباسواد ایران خودروبیادباعددورقم ارزش تقریبی کل دارایی های کنونی ایران خودرو
                      رومحاسبه کرده وباتوجه به زیان انباشته وبدهی وارزش بازارفعلی وهمچنین قیمت وارزش بازارسایرسهام بازار
                      اثبات کنه ایران خودرو درمقایسه باسایرسهام بازارحبابیه...این گوی واین میدان!
                      آخرین ویرایش توسط اشکان2010؛ 2020/07/17, 18:12.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

رفراندوم اقتصادی!؟

صاحبان این کشور مردم اش هستند نه یک اقلیت بهرمند از عدم شفافیت

تنها راهی که منافع آحاد مردم ایران رادرهمه زمینه ها تامین می کند شفافیت است

ابزار شفافیت اقتصاد ایران بورس محور شدن درهمه ابعاد کالا انرژی وتامین مالی است

دشمنان مردم ممکن است با وقفه هایی بتوانند سرعت قطار بورس محور شدن اقتصاد راکاهش دهند اماموفق به توقف اش نخواهند شد

مردم ایران پیروزنهایی این مسیرند ودشمنان هیچ غلطی نمی توانند بکند
                        وغدیر رو هم اکازیون بورس ایران معرفی کرده تو این قیمت ها ? متاسفانه سواد بنیادی هم ندارم بررسی کنم، مخصوصا شرکت هایی که زیر مجموعه بسیار دارن
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

چند روزه جای دوستان خالیه.
                          از جناب ایلیگال تاااااا خانم رویا و آقای محمد حسین.جناب آباد هم نیستن.

انشاالله هر جا هستین سلامت و خوشحال باشین در کنار خانواده.

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب

باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

به اعتقاد من تا زمانی که نرخ ارز تثبیت نشود چیزی به نام حباب وجود ندارد ! روزی 500 تومان به نرخ دلار اضافه میشود به همان نسبت قدرت خرید ریال کاهش می یابد . بنابراین در این مقطع کسی سهام را برای سود سالیانه سهم نمی خرد بلکه برای حفظ ارزش دارایی اش (یعنی تبدیل ریال به سهم ) سهم می خرد .در شرایط کنونی برای قیمت سهام و هیچ دارایی دیگری هم هیچ سقف قیمتی نمیشه تعیین کرد تا زمانی که یک واحد پولی ثابت پیدا کرد ! بعضی دوستان می گویند قیمت برخی سهام با دلار 22 هزار تومنی پر شده است ! من سوال دارم آیا مطمئن هستید دلار تا دو ماه آینده به 30 هزار تومان و بیشتر نخواهد رسید ؟ روند فعلی (نوسان که چه عرض کنم) رشد نرخ ارز گویای ناتوانی قطعی مسئولین در کنترل افسار این اسب سرکش است .
                            این احتمال وجود دارد بازار در مقاطعی 10 تا 15 درصد اصلاح کند اما با رشد روزانه نرخ ارز زمان ریادی طول نخواهد کشید که بازار به مدار صعود باز خواهد گشت .
                            نکته دیگر اینکه با قانونی شدن حذف چهار صفر از پول ملی احتمالا دولت به پیشواز رفته تا سهام شاخص ساز را حداقل به هزار تومان برساند تا پس از حذف چهار صفر ! قیمت هر سهم حداقل برابر یک واحد پولی شود !

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

در شرایطی که مشخش شده ایران به صورت پنهانی روزانه دو میلیون بشکه نفت به فروش میرساند وهمچنین دریافت 9 تن طلا از ونزوئلا یک نفر انسان بالغ و با سواد درباره حباب بازار ارز صحبت کنه ممنون میشم
                              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

مطلب زیر نقل قول است و بنده در مورد صحت و سقم آن اطلاعی ندارم(صرفا جهت اطلاع)

اولین ترکش های تفاهم نامه ایران و چین به هند خورد!*

▪️عمادآبشناس

هنوز تفاهم نامه همکاری طولانی مدت ایران و چین به امضا نرسیده که آمریکایی ها و وابستگانشان، زمین و زمان را بهم دوخته‌اند تا جلوی انعقاد این تفاهم نامه را بگیرند!

همین یک قلم ناراحتی آمریکایی ها کافی است تا همه متوجه شوند اهمیت و ارزش این تفاهم نامه تا چه حد است و عملا چه ضربه ای را به آمریکا و سیاست هایش بر علیه ایران، وارد می کند.

حد اقل نتیجه این تفاهم نامه، شکسته شدن تحریم های آمریکا بر علیه ایران می باشد.

بحث همکاری های دیگر ایران و چین به کنار.

حد اقل تا به حال هم، همه متوجه شده اند که چیزی در این تفاهم نامه وجود ندارد که منافع ملی ایران را به خطر بیاندازند و همه پروپاگانداهای تبلیغاتی که آمریکا و وابستگانش بر علیه این تفاهم نامه راه انداخته بودند طبل تو خالی بود.

می توان گفت روز گذشته اولین ترکش های این تفاهم نامه به هند اصابت کرد، کشوری که چندین سال است توافق ساخت و مدیریت بندر چابهار را با ایران امضا نموده اما سالها است به بهانه تحریم های آمریکا از اجرای تعهدات خود سر باز می زند و اظهار می دارد چون نمی تواند پول به ایران منتقل کنند عملا پروژه را هم نمی تواند فعلا اجرا کند.

تا هندی ها متوجه شدند که ایرانی ها ممکن است بخواهند این پروژه را به چین واگذار کنند دست به کار شدند و به ایرانی ها اعلام کردند که تصمیم دارند هیاتی برای گفتگو با ایرانی ها و رخصت گرفتن مجدد اعزام کنند و بودجه پروژه را حاضر هستند نقدا به ایران منتقل کنند.

کره ای ها هم از طریق میانجی گران خود واسطه فرستاده اند که هفت ملیارد دلار پول ایران امانت پیش آنها است و می خواهند با ایرانی ها گفتگوهایی را شروع کنند تا راه و چاره ای برای انتقال این پول به ایران پیدا کنند.

توجه داشته باشید تا قبل از مطرح شدن بحث تفاهم نامه ایران و چین، کره ای ها پول های ایران را بلوکه کرده بودند و حاضر نبودند در مورد آن با ایرانی ها حتی صحبت کنند.

اروپایی ها هم به دست و پا افتاده اند تا پروژه هایی را که چند سال است نیمه رها کرده اند مجددا به دست بگیرند و اجرا کنند و اظهار می دارند راه و چاره ای برای انتقال پول به ایران از طریق سیستم اینستکس پیدا کرده اند.

برخی کشورها هم با ایرانی ها ارتباط برقرار کرده اند و اظهار داشته اند که آمریکایی ها بر اساس شرایطی به آنها اجازه داده اند تا مقداری از منابع ایران را آزاد کنند.

بدیهی است همه این اقدامات بدون هماهنگی آمریکا نبوده و نمی باشد و هیچ کدام از سیاستمداران این کشورها در شرایطی نیستند که بدون اجازه آمریکا حتی آب بخورند.

کاملا مشخص است حالا که آمریکایی ها احساس کرده اند احتمال دارد سیاست هایشان بر علیه ایران شکست بخورد به تب و تاب افتاده اند تا هر جور که شده مجددا ایرانی ها را با وعده های توخالی، خام کنند.

همین رویکرد ایالات متحده و متحدین آن ثابت می کند که راه انتخاب شده توسط ایران برای همکاری با شرق، خوب جواب داده و باید ایرانی ها همین راه را پیش بگیرند و حتی اگر بنا باشد که راه همکاری ها با دیگر کشورها هم باز شود، باید چانه زنی کنند تا این بار شرایط محکم تر برای آنها ایجاد شود تا مانند سابق برای ایرانی ها بازی در نیاورند و وسط کار دست ایرانی ها را در پوست گردو نگذارند

نظر

در حال کار...
                                X