پاسخ : جــــو بــــازار
من با اجازه وسط بحث وارد می شم.
خطابم در درجه اول به دوستان جدید الوروده .
قصد جسارت ندارم اما متاسفانه ممکنه چنین برداشتی کنید.
من روی این جمله ای که از صبحتتون براتون بولد کردم خیلی حرف دارم.
من شک دارم که شما این همه سال توی بازار بوده باشید چون یک قدیمی بازار با این همه تجربه بعیده این طور صحبت کنه.
شما باید به اندازه کافی در این سال ها از بازار درس یاد گرفته باشید که بدونید تمام رفتارهای بازار حساب و کتاب خاص خودش رو داره.
هیچ سهمی الکی رشد نمی کنه و همین طور الکی افت نمی کنه.
پس این همه آدم که توی این دو سه سال در بازار سودهای کلان بردن همه شون بی سواد و بی تجربه بودن و شانسی و الکی سود کردن؟؟؟
از شما که از قدیمی های بازار هستید انتظار می ره هر روز از بازار درس و تجربه یاد بگیرید و به جای متهم کردن بازار باهاش هماهنگ بشید و حداکثر سود رو ببرید.
لطفا هر چه زودتر طرز فکر خود را نسبت به بازار اصلاح کنید.
هیچ وقت نگیم بازار تحلیل نداره. بگیم من نمی تونم تحلیلش کنم.
در اصل توسط zxcvdepo پست شده است
View Post
خطابم در درجه اول به دوستان جدید الوروده .
قصد جسارت ندارم اما متاسفانه ممکنه چنین برداشتی کنید.
من روی این جمله ای که از صبحتتون براتون بولد کردم خیلی حرف دارم.
من شک دارم که شما این همه سال توی بازار بوده باشید چون یک قدیمی بازار با این همه تجربه بعیده این طور صحبت کنه.
شما باید به اندازه کافی در این سال ها از بازار درس یاد گرفته باشید که بدونید تمام رفتارهای بازار حساب و کتاب خاص خودش رو داره.
هیچ سهمی الکی رشد نمی کنه و همین طور الکی افت نمی کنه.
پس این همه آدم که توی این دو سه سال در بازار سودهای کلان بردن همه شون بی سواد و بی تجربه بودن و شانسی و الکی سود کردن؟؟؟
از شما که از قدیمی های بازار هستید انتظار می ره هر روز از بازار درس و تجربه یاد بگیرید و به جای متهم کردن بازار باهاش هماهنگ بشید و حداکثر سود رو ببرید.
لطفا هر چه زودتر طرز فکر خود را نسبت به بازار اصلاح کنید.
هیچ وقت نگیم بازار تحلیل نداره. بگیم من نمی تونم تحلیلش کنم.
نظر