کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببینید بحث نرخ خوراک یه بحث طولانیه که از خیلی وقوقت پیش بوده و فکر نمیکنم به این زودی به نتیجه برسه ، به علاوه تعین نرخ خوراک به عهده سازمان بورس نیست ! این جناب فطانت فرمودند نرخ عوض میشه ، خوب به چه میزان؟ آیا مثلا از 13 به 12 تغیر میکنه؟ یا مثلا 8 سنت میشه؟ چه زمانی اعلام میشه؟ اصلا ممکنه بالاتر از 13 بشه؟ خوب این همش ابهامه این بازار نشون میده که نقدینگی دست به ماشه و آماده وجود داره فقط منتظر یه خبره که به اون سمت بره
این خبر که بانکها پس از عید مبعث قصد حمایت از بازار را دارند از اون خبرهاست! بانک به عنوان یه حقوقی فقط منافع خودش را میبینه اگر واقعا بخواهد خرید انجام بدهد که منتظر مبعث نمیمونه! آیا مثلا پول را نگه داشته که شب عید مبعث واسه برو بچه ها میوه و شیرینی بخره بعدا هرچی باقی موند بیاره در بورس ؟! این که خیلی مسخرست. فکر میکنم جناب فطانت دارن شایعه سازی میفرمایند ! حالا دست به دامن بانکها و پترویی ها شدند که شاخص مثبت بشه وگرنه کلیت بازار متاسفانه منفیه
حمایت نه منطقی انجام میگیره نه با قدرت.
در گروهی که بیشترین نگاه فعالان بازار بهش هست (گروه خودرو) حمایتی من تا این لحظه ندیدم.باید حداقل توی گروه های پیشرو مثل خودرو حمایتی دیده بشه تا در بقیه نمادهای بازار در منفی نفروشند،ماشالله فروشنده های حقیقی هم انگار ترمز بریده اند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: با پیگیری های صنایع پتروشیمی امروز نخستین بار اعلام می کنم که این مسئله با درصد قطعیت بالا برطرف شده و نرخ گاز به اعدادی که مورد انتظار فعالان بخش پتروشیمی بود بازگشته است .
زنگنه - 16 اردیبهشت 1394
در حال حاضر مجتمع های پتروشیمی خوراک محصولات تولیدی خود را از شرکت ملی پخش با نرخ 13 سنت توافق شده دریافت می کنند و اخبار موجود مبنی بر ارایه خوراک به نرخ 18 نسبت به این مجتمع ها به هیچ وجه صحت ندارد. وی افزود: در حال حاضر نرخ 13 سنت برای مجتمع های پتروشیمی محسوب شده و قرار نیست این رقم کاهش و یا افزایش یابد.
همچنین شرکت های پتروشیمی برای نوسازی و بهسازی نیازمند 70 میلیارد دلار سرمایه هستند که تأمین این میزان نقدینگی در داخل برای ما ممکن نیست و باید از طریق سرمایه گذار خارجی تأمین گردد.
زنگنه در خصوص مطالبات وزارت نفت از کشورهای طرف قرارداد گفت: این مطالبات مربوط به دو کشور چین و هند است که مطالبات ما از چین به پایان رسیده و تنها مطالبات یورویی از هند باقی مانده که هنوز دریافت نشده است.
وزیر نفت در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار ما در خصوص احتمال اعمال تخفیف به خوراک شرکت های پالایشی عنوان کرد: طبق قانون شرکت های پالایشی از 5 درصد تخفیف در نرخ خوراک بر اساس قیمت فوب خلیج فارس برخوردارنداما احتمال دارد برای شرکتهای پالایشی بورسی تخفیفی بیشتر لحاظ گردد که جزئیات آن اعلام خواهد شد و در حال حاضر میزان تخفیف اعطایی همینی است که از قبل مصوب شده.
من نمی دانم،
یا یکی از این دو نفر دروغگو است و این چنین دارد دروغ فاحش را در رسانه می گوید.
یا اینکه باید یک حد مشترکی از سخنان این دو نفر در بیاوریم.
الان این پاراگراف آخر حرف های آقای زنگنه یعنی چه؟
قیمت فوب خلیج فارس چند است که پترویی ها ممکن است بیش از 5 درصد تخفیف بگیرند؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من نمی دانم،
یا یکی از این دو نفر دروغگو است و این چنین دارد دروغ فاحش را در رسانه می گوید.
یا اینکه باید یک حد مشترکی از سخنان این دو نفر در بیاوریم.
الان این پاراگراف آخر حرف های آقای زنگنه یعنی چه؟
قیمت فوب خلیج فارس چند است که پترویی ها ممکن است بیش از 5 درصد تخفیف بگیرند؟
دوست عزیز من جای شما باشم فعلا سراغ پترویی ها نمیرم. اصلا فرض کنیم نرخ گاز مثلا 10 سنت باشه ، نرخ فروش محصولات کاهش چشمگیری داشته این یعنی کاهش حاشیه سود پترویی ها ، این را به افزایش نرخ حقوق کارکنان افزایش یوتیلیتی و .... اضافه کنیم واقعا میبینیم سهم پترویی در حال حاضر بالای خاصی نداره. به نظر من فقط با دید بلند مدت اون هم در روزهای منفی میتونیم خرید کنیم . بین پترویی ها فقط اوره ای ها الان بدک نیستند که از بین اونا هم شپدیس واسه بلند مدت خوبه. خراسان که گزارش که داده خیلی خوش بینانه بوده و نرخ گاز را 8 سنت گرفته واسه خرید مناسب نیست
دوست عزیز من جای شما باشم فعلا سراغ پترویی ها نمیرم. اصلا فرض کنیم نرخ گاز مثلا 10 سنت باشه ، نرخ فروش محصولات کاهش چشمگیری داشته این یعنی کاهش حاشیه سود پترویی ها ، این را به افزایش نرخ حقوق کارکنان افزایش یوتیلیتی و .... اضافه کنیم واقعا میبینیم سهم پترویی در حال حاضر بالای خاصی نداره. به نظر من فقط با دید بلند مدت اون هم در روزهای منفی میتونیم خرید کنیم . بین پترویی ها فقط اوره ای ها الان بدک نیستند که از بین اونا هم شپدیس واسه بلند مدت خوبه. خراسان که گزارش که داده خیلی خوش بینانه بوده و نرخ گاز را 8 سنت گرفته واسه خرید مناسب نیست
ولی تو سهم هایی مثل تاپیکو یا حتی شبندر ما چند ماه دیگه افتتاح طرح ملی و بزرگی رو داریم که سود دهی شونو چند برابر می کنه حواستون به این نکته هم باشه بد نیست طوری که دیگه نرخ خوراکو این چیزا مطرح نیست انقدر که طرح بزرگی رو پیش رو داره تاپیکو...
نه من اصلا قصد ورود به پتروشیمی ها را ندارم، البته نیم نگاهی به تاپیکو (برای سرمایه گذاری میان مدت در کنار سهم ومعادن) دارم، البته الان نه.
ولی این موضوع برایم جالب بود،
در ثانی اگر وضع پترویی ها و معدنی ها را خوب کنند، نشان دهنده این است که قصد دارند که بازار را از رکود خارج کنند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ولی تو سهم هایی مثل تاپیکو یا حتی شبندر ما چند ماه دیگه افتتاح طرح ملی و بزرگی رو داریم که سود دهی شونو چند برابر می کنه حواستون به این نکته هم باشه بد نیست طوری که دیگه نرخ خوراکو این چیزا مطرح نیست انقدر که طرح بزرگی رو پیش رو داره تاپیکو...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ستاره را می فرمایید؟
نه بابا، این طور که در اخبار شنیدم درصد خیلی کمی پیشرفت داشته و تازه یک بخش خیلی کوچک از این پروژه عظیم قرار است در چندیــــــــــــــن ماه دیگر افتتاح شود.
اصلش قرار بود سال 95 افتتاح شود که با این وضع رکود و نبود پول و انتظار برای ورود سرمایه گذاری خارجی چند میلیارد دلاری بعد از توافق و ... فکر نکنم سال 95 افتتاح بشود....
«محمد حسین» هستم.
نه بابا، این طور که در اخبار شنیدم درصد خیلی کمی پیشرفت داشته و تازه یک بخش خیلی کوچک از این پروژه عظیم قرار است در چندیــــــــــــــن ماه دیگر افتتاح شود.
اصلش قرار بود سال 95 افتتاح شود که با این وضع رکود و نبود پول و انتظار برای ورود سرمایه گذاری خارجی چند میلیارد دلاری بعد از توافق و ... فکر نکنم سال 95 افتتاح بشود....
یک بخش کوچک نیست فاز اولشه حدود یک سوم از بنزین سازیش شروع به فعالیت میکنه
[QUOTE=memr;611370]ولی تو سهم هایی مثل تاپیکو یا حتی شبندر ما چند ماه دیگه افتتاح طرح ملی و بزرگی رو داریم که سود دهی شونو چند برابر می کنه حواستون به این نکته هم باشه بد نیست طوری که دیگه نرخ خوراکو این چیزا مطرح نیست انقدر که طرح بزرگی رو پیش رو داره تاپیکو...
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE فرمایش شما درسته ولی همانطور که عزض کردم در کوتاه مدت اینها بالایی ندارند. در صورت دید بلند مدت به نظر من میشود این سهام را در منفی خرید : شپدیس ، تاپیکو ، پارسان شاراک که البته شاراک هنوز هم از فاز منفی رها نشده و به نظرم حتی میشود حدود 10 رصد دیگه ارزونتر خریدش کنیم.
ببینید ما با انقلاب تولید مواد اولیه و مواد پترویی مواجهیم. قیمتها شدیدا افت کرده. تولید روز به روز داره افزایش پیدا میکنه. در این میان قیمت اوره تغیرات کمی داشته این یعنی اینکه شپدیس با شرایطی که عرض کردم خوبه ، یا مثلا الفین قیمتش تغیرات خیلی بدی نداشته این یعنی اینکه شاراک بد نیست ، تاپیکو هم به دلیل طرح توسعه که اونم در کوتاه مدت جواب نمیده ، هرچند که این طرح میتونه تاپیکو را متحول کنه
نظر